Bunicuța LGTB „Maria” de pe faimosul Benar nu exista! Maria e de fapt Matrioska

Maria Bunicuța LGTB

 2.514 vizualizări

Maria Bunicuța LGTB
Maria Bunicuța LGTB

Bunicuța LGTB „Maria” de pe faimosul Benăr nu exista! Este o invenție a propagandei progresiste.

 În mai multe locuri din Bucureşti a apărut un Benar cu o bunicuţă simpatică despre care ni-se spune că s-ar numi Maria şi că este bisexuala. Campania este iniţiată de o asociaţie pentru drepturile persoanelor LGTB şi este finanţata din bani europeni. Ştim că aceasta campanie a beneficiat de o generoasă finanţare U.E datorită steguleţului albastru cu steluţe poziţionat strategic în colţul din dreapta.

 Campania pretinde că prezintă o bunicuţă din România pe nume Maria, care a „ieşit din dulap” şi şi-a asumat public identitatea LGTB. Mai ca şi o vedeam pe Maria de 70 de ani făcând sex lesbian cu vecina Ioana de 65 de ani în timp ce soţul Mariei, Gigi de 85 de ani le priveşte cu interes. Totuşi … totul a fost o minciună.

Maria e de fapt o Matrioska

 Internauţii au căutată poza Mariei şi nu mică le-a fost surpriză când au constatat că „Maria” este o creaţie a propagandei LGTB. Astfel Maria (bătrâna bisexuală) este, așa cum era de așteptat, o invenție odioasă a celor care își doresc să facă din România o țară plină de „culorile” curcubeului. O țară în curs de sexualizare până în măduva oaselor. O ţară în care nici măcar pensionarii nu vor scăpa de „educaţia sexuală”. O țară în care copiii trebuie să fie educați cu o „altă” istorie, o istorie care să ne prezinte „buneii” ca homosexuali, lesbiene şi bisexuali.

Parcă ne vin în minte versurile lui Eminescu:

Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doamnă-n colb de cronici; Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici.

Vor învăţa oare copiii noştri ca Mihai Viteazul era Gay şi ca mama lui Ştefan cel Mare era Bisexuala? Nu este o realitate greu de imaginat, rescrierea istorie a fost dintotdeauna o caracteristică a regimurilor totalitare.

Sa restabilim adevărul

Bătrâna din imagine nu este din România, imaginea aparţine fotografei şi blogariței Olena (Elena) Yakobchuk din Ucraina, iar poza pare extrem de populară pe siturile din Rusia. Într-un mod ciudat din nou „Rusia” apare în ecuaţie, la fel ca şi marea majoritate a pozelor anticreştine care sunt descărcate de pe situri ruseşti, traduse în romană şi distribuite de progresişti.

Vezi aici despre pozelor anti-crestine de origine ruseasca: Se poate şi aşa: CNCD amendează Google

hhccxh 300x169 - Bunicuța LGTB „Maria” de pe faimosul Benar nu exista! Maria e de fapt Matrioska

 Poza pare a fi descărcată din portofoliul blogaritei Olena (Elena) Yakobchuk contra cost, vorbim de o poză fără background (fundal) pe care oricine poate să pună un mesaj. Este cel mai ieftin mod de a face publicitate, nici măcar nu plăteşti un model, fotograf sau să închiriezi un studio. Vorbim de câţiva euro şi ce 5 minute petrecute de oricine în faţa calculatorului să pună nişte sigle şi un text.

Profilul de shutterstock  al lui Olena Yakobchuk

 Astfel „Maria” a făcut reclamă la cămine private de bătrânii, îmbrăcăminte pentru bătrâni, tratamente medicale … aceeaşi poza a fost descărcate de diverse firme pentru câţiva euro şi mai apoi fiecare şi-au pus mesajul dorit în „gura Mariei”.

Se ridică o întrebare foarte pertinente, pentru asta era nevoie de o „sponsorizare” Europeană?

Sexualizare pe bandă rulantă

 Nu este singura problemă cu reclama, mai multe persoane s-au arătat îngrijorate în reţelele de socializare, ca panoul cu pricina ar încălca legea care interzice expunerea minorilor la conţinut sexual explicit. Argumentul este că bisexualitatea are conotaţii clare sexuale şi nu este o chestiune similară rasei sau religiei, prin urmare minorii care merg pe stradă nu ar avea de ce să fie expuşi la această informaţie.

 Maria cea „bisexuală” este o „imigrantă” din spaţiul ex-sovietic şi este promovată pe bani europeni … de cei care acuză pe cei care promovează „familia” de „propagandă rusă„. Încâlcita treabă!

SURSE:

Profilul shutterstock unde se găsesc pozele

https://www.shutterstock.com/g/Olena+Yakobchuk?searchterm=old

***

Războiul informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*