Pe Liviu Dragnea l-au arestat, dar „păpuşarul” a scăpat!

Liviu Dragnea

 994 de vizualizări

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea arestat

Pe Liviu Dragnea, ca şi pe Năstase sau Voiculescu, l-au arestat dar… păpuşarul din nou a scăpat!

Liviu Dragnea a fost arestat! Iarăşi poporul este prostit cu televizorul, păpuşarul a scăpat, iar presa „liberă” şi „independentă” ne flutură de urechi pe iepurele Liviu Dragnea. Iepurele pe care #Rezist şi #Coruptiaucide l-au fugărit timp de 2 ani. Déjà vu cu Năstase, Voiculescu şi mulţi alţii.

Din nou ne vor induce ideea ca „Liviu Dragnea” a acţionat ca un lup singuratic, el singur e vinovat pentru tot. Vorba aia, învingătorul scrie istoria. Va face 2 ani de puşcărie şi vă scrie 3 cărţi. şi evident o să rămână cu toate casele şi proprietăţile. Se va retrage undeva la o fundaţie şi va avea o pensie liniştită.

Păpuşarul a scăpat, nimeni nu se întreabă cine a orchestrat ascensiunea fulminantă a lui Dragnea, îmbogăţirea lui rapidă, succesul politic. Mai important, absolut nimeni nu va analiza ce a făcut Dragnea de şi-a atras dispreţul „păpușarului”, care l-a abandonat complect.

Pentru ce credeţi că a fost condamnat Liviu Dragnea?

A) Pentru reprimarea protestelor din Piaţa Victoriei

B) Pentru furt. Că şi-a construit adevărate palate în Telorman şi în Brazilia pe care nu le poate justifica

C) Pentru că a continuat sabotarea economiei naţionale, continuată şi sub ultimul mandat PSD

D) Pentru dosarul „Angajări fictive” la Protecţia Copilului Teleorman

Răspunsul? Pentru dosarul „Angajări fictive” la Protecţia Copilului Teleorman (prejudiciu 8000 euro). Asta este identic cu Adrian Năstase acuzat că s-ar afla în spatele vânzării Petromului sau că a fost „nasul” toxicului Victor Ponta. Care în 2012 a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare de către Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul de corupție „Trofeul calității”.

Istoria se repeta… din nou!

Este acelaşi lucru, doi pioni ai „păpuşarului” au dat legile dorite de stăpân, au vândut şi concesionat tot ce trebuia, s-au ales cu o avere uriaşă şi acolo de dragul prostimii au primit câţiva ani la puşcărie. Totuşi, modul detronării lui Liviu Dragnea ridică multe întrebări, pe ce „bec” o fi călcat de şi-a atras aceasta „furie mediatică”? Nici Ion Iliescu, artizanul mineriadelor, sau Petre Roman, care a etichetat industria românească ca „un morman de fiare vechi”, nu au stârnit o asemenea campanie de ură.

Cei doi ani executaţi de Năstase şi cam cât va face şi Dragnea sunt echivalenţi cu pedeapsa unui individ care a furat un telefon mobil.

Un fost coleg de liceu, cam care era oaia neagră a clasei, am aflat de curând că a făcut doi ani de puşcărie, la fel ca Năstase. Împrumutase nişte bani unui alt „băiat de cartier”, s-a dus la el şi i-a „confiscat” telefonul până îi restituia banii. „Băiatul de cartier”, om păţit, a sunat la poliţie, si fostul nostru coleg a fost luat ca din „oala”. A ajuns la puşcărie şi a stat la „zdup” cât Năstase şi cât o să stea Dragnea.

Îl apăr pe fostul meu coleg? Fireşte că nu! Vreau doar să vă provoc să vă folosiţi materia cenuşie. Unul fură un mobil, altul participa la distrugerea unei ţări, iar pedeapsa este identică. Prin deducţie logică, rezultă faptul că aceasta campanie mediatică anti-Dragnea finalizata cu o condamnare pentru o minusculă „găinărie” are singur scop: scoaterea lui Daddy din joc. Liviu Dragnea a fost scos din cărţi într-un mod elegant, fără să fie condamnat pentru ceva care l-ar fi putut determina să „ciripească”.

Putina logica, Liviu Dragnea nu a lucrat pe „cont propriu”

Liviu Dragnea s-a înscris în PSD în 2001, a avut o ascensiune fulminantă si şi-a făcut o avere impresionantă într-un timp record. Oare toate astea sunt lucruri pe care le putea face oricine? Fără nici o acoperire? Cât de naivă poate fi lumea…

PSD a fost ţinut la putere cât a servit interesele stăpânului, iar acum când sunt puşi la zid şi singura alternativă pe care o au este să devină populişti şi naţionalişti, sunt rapid scoşi afară din jocul electoral. Asta este ceea ce se întâmplă de fapt, PSD este un partid mamut – cu ani în urmă am tăiat tara în două, mergând spre Maramureş, si prin toate cătunele am văzut sedii PSD. De atunci m-am gândit dacă acest partid nu ar putea fi infiltrat de patrioţi şi preluat, nu s-a întâmplat, dar păpuşarul nu poate risca, nu acum!

Noi marionete pentru păpușar

Păpuşarul vrea acum mai multe partide mici, cu lideri la fel de mici, Ciolos, Barna, Ponta. Bietul Dragnea nu este decât un iepure amărât, iar arestarea lui o simplă diversiune, obiectivul acum este PSD, iar după aceea PNL. Nu este un scenariu greu de imaginat, PSD şi PNL au fost aliaţi în USL. În vidul de putere vor păşi cu fruntea sus partidele unor pitici.

Aceste partide nu au a se teme de electoratul de „pensionari” bisericoşi de care să cam temea PSD-ul. Electoratul pe care se vor legitima aceste partide va fi format din tineri care se identifica ca „milenarişti” sau cu aşa zisa „generaţie Z”. Aceste partide reprezintă un pericol mai mare pentru România decât şubrezitul PSD mai putea vreodată fi.

Aceste partide nu au cu ce să negocieze, nu au o structură mamut în spate, nu au baroni, nu au zeci de mii de pensionari de scos în stradă. Ele risca să coorporatizeze România şi să distrugă ultimele firme româneşti, se ne aducă milioane de musulmani, ideologia identităţi de gen, hijabul şi atentate teroriste.

PSD-ul era un partid prea „învechit” ca să poarte hijab şi să declare cu mândrie ca „diversitatea este punctul nostru forte”. USR, Plus, Pro-Romania, Demos, sunt tocmai bune pentru aceasta, temporar va rămâne şi PNL în cărţi, dar şi el are o problemă legata de „organizare”, adică este organizat şi prin urmare periculos. Păpuşarul vrea doar partide mici cu tineri rebeli.

La ce ne putem aștepta?

Dacă vor veni progresiştii la putere, după PSD şi aproape sigur PNL, vor trece la adevăratul „duşman public”: patrioţii şi naţionaliştii. Vor instaura cenzura care deja există în Franţa şi Germania, nu vom mai avea voie să spunem albului alb sau negrului negru, să spunem teroristului terorist sau adevăratului pacifist, pacifist. Oricine îşi va ridica vocea împotriva lor va fi acuzat de „Fake News” , şi că vrea să răspândească „discordie” în loc de „unitate”. Odată instaurata această formă de cenzură, protestul va deveni dacă nu interzis, lipsit de scop. Deoarece dacă cineva ar dori să protesteze, de exemplu, împotriva politicilor Uniunii Europene despre imigraţie, ar fi imediat catalogat ca un nazist sau rasist care nu are dreptul la o platformă. Prin urmare, nimeni nu va populariza acel protest, astfel de lucruri se întâmplă deja în Europa.

Nu avem a plânge PSD-ul, dar avem a ne teme de ce va pune „păpuşarul” în locul lor. Nici pe Dragnea nu trebuie să îl bocim, dacă chiar este patriotul care pretinde a fi, asta e momentul perfect să îl demaşte pe păpuşar.

Liviule, mingea este la tine.

SURSE:

# Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare
https://adevarul.ro/news/eveniment/pronuntarea-dosarul-angajarilor-fictive-protectia-copilului-teleorman-asteptata-luni-iccj-1_5ceb53c9445219c57e180f20/index.html

# Cum a folosit Dragnea tot statul ca să scape de sentință. Odiseea dosarului în care șeful PSD a fost condamnat la închisoare cu executare.
https://www.g4media.ro/cum-a-folosit-dragnea-tot-statul-ca-sa-scape-de-sentinta-odiseea-dosarului-in-care-seful-psd-a-fost-condamnat-la-inchisoare-cu-executare.html

***

Razboiulinformational

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*