Noua reeducare sau „Pitesti Reloaded”

Hannibal ante portas !!!

 49 de vizualizări

noua reeducare

Noua reeducare post referendum

Marius Cârciumaru

Vin cu o veste “bună” sau poate bună pentru cei care nu au votat la referendum.

Pentru cei care au încercat să mă convingă cât de tâmpit şi manipulat am putut să fiu votând pentru familie, le dedic acest articol, cu două teme de gândire: ideologie LGBT, reeducarea ( tip Pitești) părinților în ideologia de gen, mascata sub sintagma „drepturile LGBT”

Redau mai jos din textul de pe document oficial în care instituțiile statului sunt somate să DESEMNEZE/ selecteze participanții.

Iată textul invitației adresat profesorilor:

„Proiectul are ca obiectiv creșterea capacității autorităților publice și a profesioniștilor din domeniul justiției, sănătății, educației și asistenței sociale de a relaționa cu petenți, pacienți, elevi, studenți, clienți care aparțin comunității LGBTI. Un grup de 8 formatori ai ACCEPT și CNCD, pregătiți de experți europeni în domeniul egalității și nediscriminării, vor realiza în parteneriat 8 sesiuni de formare profesională pentru 160 de beneficiari, din domeniul justiției (judecători, procurori și avocați), educației (profesori și consilieri școlari), asistenței sociale (asistenți sociali), sănătății (psihologi și endocrinologi).

În cadrul sesiunilor de formare, cursanții vor avea ocazia de a dezbate și aprofunda teme precum: informații de bază privind problematica LGBTI, istoria comunității din România, informații generale privind prevenirea și combaterea discriminării, atribuțiile şi competențele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, proceduri administrative şi judiciare, dar și modalitatea de a gestiona practic situații de bullying și discriminare în mediul școlar.

Având în vedere colaborarea cu instituția pe care o reprezentați, avem rugămintea să ne sprijiniți în procedura de desemnare/selecție a participanților la aceste sesiuni de formare, participanți care să provină din diferite structuri ale instituției dvs.

Sesiunea de formare se va desfășura în perioada 22 – 25 octombrie 2018 și va cuprinde 3 zile de curs ( 23, 24 și 25 octombrie), pentru un număr de 20 de profesori consilieri școlari la nivel național, costurile legate de cazare, masă și transport urmând a fi suportate din bugetul proiectului. Menționăm că dorim să avem o acoperire geografică cât mai largă, deci putem înscrie maxim trei profesori consilieri școlari dintr-un județ. Cursul de va desfășura în Predeal, la Hotel Carpați, fiind asigurată cazarea în regim single și trei mese pe zi. În privința decontării cheltuielilor ocazionate de transport, acestea se vor realiza în baza biletului de tren, sau în limita a 7,5%l/100km conform normelor în vigoare.

Vă rugăm să confirmați participarea persoanelor desemnate Teodorei Ion-Rotaru, coordonatoare de program, până vineri, 19 octombrie, ora 12:00.

În speranţa unui răspuns favorabil, cu deosebită considerație,”

 

Teodora Ion-Rotaru
Coordonatoare de programe

ACCEPT

Prin urmare în perioada 22-25 octombrie se vor forma 20 de profesori consilieri școlari din diferite județe ale țării.

„Pentru ca răul să triumfe este suficient ca cei buni să nu facă nimic”!!!

 

44213236 2234515756621001 3388586118298468352 n - Noua reeducare sau "Pitesti Reloaded"
Noua Reeducare
44247652 2234520686620508 7796587470241398784 n - Noua reeducare sau "Pitesti Reloaded"
noua reeducare

 

Redactia:

Vezi -> „Toate minciunile despre Referendum

Related Images:

Citeste si …

1 Comentariu

  1. cica istoria comunitatii de DEZAXATI…luav-as VIATAAA in PIX de nebuni Accept si xyz retardati …Voua va trebuiue un spital de nebuni …nu scoli si profesori …am ajuns sa traiesc niste vremuri extrem de urate…nu credeam ca voi ajunge sa vad asa ceva…esti educat sa fii nebun!~

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*