De 1 decembrie preşedintele Iohannis a făcut o petrecere privată la Arcul de Triumf

preşedintele Iohannis si Arcul de Triumf

 273 de vizualizări

preşedintele Iohannis a făcut o petrecere privată
preşedintele Iohannis a făcut o petrecere privată

De 1 decembrie preşedintele Iohannis a făcut o petrecere privată la Arcul de Triumf

 În 2020 datorită prezenţei datei alegerilor şi a zilei naţionale în aceeaşi lună a apărut o problemă, anume cum putem să ţinem alegerile dar nu şi ziua naţională. Preşedintele Iohannis ar fi avut de ales între a ţine ziua naţională, la fel ca şi alegerile, sau a nu ţine ziua naţională şi a ridica numeroase semne de întrebare cum de ţinem alegerile şi nu ziua naţională.

Preşedintele Iohannis a ales să serbeze ziua naţională doar el, câţiva prieteni şi câteva televiziuni alese pe sprânceană. Imaginea cu preşedintele singur sub Arcul de Triumf dar cu mască va rămâne cu siguranță o emblemă a guvernări Iohannis.

Din nou lucrurile difera in metropolă si in colonii

În timp ce preşedintele Statelor Unite, Franţei, cancelarul Germaniei, prim-ministru al Canadei sau Australiei apar în astfel de momente înconjuraţi de soldaţii, copiii, femei, albi, persoane de culoare, Iohannis a apărut doar el şi Arcul de Triumf, evident cu masca.

128430291 2087561598044520 5273628887580814103 n 300x181 - De 1 decembrie preşedintele Iohannis a făcut o petrecere privată la Arcul de Triumf

Şefii celorlalte state doresc să transmită un mesaj de putere şi uitate, Iohannis transmite un mesaj autist şi egoist. Circa 400 de persoane alese pe sprânceană de „administraţia prezidenţială” au participat la „petrecerea privată” iar ziarişti prezenţi au trebuit să fie acreditaţi tot de „administraţia prezidenţială”.

Imagine preşedintelui lăsat singur sub Arcul de Triumf este oarecum reprezentativă pentru mandatul preşedintelui Iohannis, un om retras şi singuratic care a trecut prin două mandate ca un cățel prin baltă. Singurul preşedinte al României, poate chiar singurul şef al statului român care nu va rămâne asociat cu absolut nimic. Independența, unirea, războiul, industrializarea, aderarea la U.E la NATO le-au făcut alții.

Președintele Iohannis singur sub Arc

 Domnul Iohannis a avut o alegere grea, fie să apară înconjurat de românii şi cu mască, fie singur şi să vorbească românilor liber fără mască, Iohannis a ales în stilul lui caracteristic, a ales să stea singur şi cu mască … sub Arcul de Triumf.

 La eveniment au dorit să participe şi o mână de circa 20 de românii frumos îmbrăcaţi cu cocarde şi steaguri, au fost opriţi de jandarmerie, trupele au defilat anul aceste pentru preşedinte, ambasadori, ziarişti atenţi selectaţi şi 400 de invitaţi.

În cartea de istorie la capitolul Iohannis acesta va rămâne singur sub Arcul de Triumf, Ceauşescu, Iliescu, Constantinescu, Băsescu vor apărea înconjuraţi de susţinătorii lor, Klaus Wernar Iohannis va fi înfăţişat într-o poză; singur sub Arcul de Triumf … singur dar cu mască.

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Cristian Oancea and the New World Order
Banat

Declarația lui Cristian Oancea managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara şi NWO

Declarația lui Cristian Oancea managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara şi the New World Order  Ştirea acestei săptămâni este că: Cristian Oancea, managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara a declarat la postul progresist Digi 24 […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*