România nu a votat Pactul ONU de Migraţie … ar fi fost o aberaţie !

 2.578 de vizualizări

România nu a votat Pactul de Migraţie
România nu a votat Pactul de Migraţie

România nu a votat Pactul de Migraţie, dar nu din patriotismul delegației ci din Machiavellianism

În cadrul Adunării Generale ONU, majoritatea țărilor prezente au votat Pactul pentru Migrație. Dintre cele care erau împotrivă multe nici măcar nu au dorit să fie prezente!

Statele Unite au vorbit împotriva pactului. Publicaţii din Israel au atras atenţia că ţara lor ar putea fi pur şi simplu invadată de imigranţi din Africa.

Surpriza „serii” a fost România!, care împreună cu alte 12 state s-a abţinut, în timp ce 5 state au votat împotrivă.

vlcsnap 2018 12 20 03h59m55s468 1024x1024 - România nu a votat Pactul ONU de Migraţie ... ar fi fost o aberaţie !
Pactul de migratie

Naţionalismul se ridică …

Politicieni din România s-au văzut în faţa unei presiuni populare fără precedent în ţara au avut numeroase marşuri şi proteste ocultate de întreaga presa mai puţin Nasu şi Războiul Informaţional. Au existat numeroase demersuri şi atenţionări de începere a unor procese de trădare şi respectiv înălţată trădare, pentru şeful statului. Au venit proteste inclusiv de la romanii din Statele Unite dar si din alte tarii.

Întoarcerea cu 180 grade a delegaţiei romanilor s-a datorat patrioţilor şi semnalelor pe care serviciile cu siguranţă le-au dat ca în toate mediile, de la cele universitare la postacii de pe facebook nimeni nu doreşte terorişti în România.

În mod evident avem şi frica reală de atentate teroriste şi pierderea totală a încrederii populaţiei care este cea mai mare frică a sistemului. Atâta timp cât omul merge la vot, iese să se descarce ţipând în Piaţa Victoriei împotriva lui Dragnea şi în faţa Palatului Cotroceni împotriva lui Iohannis totul merge ca uns. Nu este prima oară când guvernanţi dau înapoi de la un proiect extrem de ambiţios cum a fost „Legea vaccinări obligatorii” când îşi dau seama că romanii sunt la un pas să se prindă ca totul e un joc de teatru. Nu există nici „presa liberă” nici „opoziţie”, nici „putere” şi în mod evident nici „societate civilă”. Nici când nu se vede mai bine acest lucru, ca atunci când toţi aceşti „actori” îşi dau mâna ca într-un musical din anii 30 şi încep brusc să cânte aceeaşi melodie.

PSD-ul joacă cartea naţionalista în ţară şi şotronul în afară.

Dacă în ţară PSD-ul va prezenta acest episod ca fiind o dovadă de patriotism revigorat, afară s-au scărpinat cu mâna dreaptă la urechea stângă şi au scos o poveste de toată frumuseţea.  [AICI]

Astfel delegația României a declarat presei:

Pactul Global nu încurajează migraţia şi nu creează noi drepturi umane. În schimb el reprezintă un ghid de acţiuni politice şi bune practici pe care statele le pot alege să le implementeze în politicile naţionale de migraţie. Pa

ctul respecta suveranitatea în sensul decizional cu privire la politicile aplicate (adică la modul cum se aplică politicile ) […] Dar în contextul divergentelor de opinie între statele membre ale UE, România care urmează să ocupe funcţie de Preşedinte al Consiliului Europei, considera că trebuie să adopte o poziţie echilibrată.

Engleza

Global Compact does not encourage migration and does not envisage creating new human rights.  Instead, it represents a menu of policy actions and best practices from which States may draw to implement national migration policies.  The agreement also upholds national sovereignty in terms of deciding such policies, setting up a non-legally binding, cooperative framework building on commitments agreed upon by Member States in the New York Declaration for Refugees and Migrants.  However, in the context of a variety of views among European Union member States and as a future President of the European Union Council, Romania considers it important to maintain a balanced approach.  As such, his delegation abstained from the vote.

Concluzii

Practic, PSD-ul arată că dorește să rămână în ”clubul” globaliștilor, dar vrea să fie lăsat în pace cu imigranții, nedorind revolte de tipul celor din Franţa sau Bruxelles.

Partea proastă este că un Tratat ONU este adoptat internațional şi poate fi impus și României, chiar dacă prin delegatia noastra s-a abținut de la vot. Chiar Angela Merkel, a avertizat că Tratatul aprobat de o majoritate ONU devine obligatoriu pentru toată lumea. Singura problemă, a ocultistilor este că nu ar exista sancţiuni în această situaţie, mai ales pentru cei care s-au abtinut sau au votat împotrivă.

Totodată reţinem ca Constituţia României nu permitea aderarea la acest Pact. Pactul ar fi putut fi atacat la Curtea Constituţională sau respins de Parlament. Politicienii noştri au adoptat o poziţie plină de laşitate şi nu trebuie lăsaţi să ne sugereze nimic altceva.

Lupta nu s-a terminat ea abia începe, avem doar un început bun, vor încerca să adopte tacit prevederile pactului in legislația internă. Și aici intervin patrioții, inclusiv tu cititorule, pentru a nu permite să ne fie impusă în vreun fel imigrația în masă. Trebuie create grupuri care să monitorizeze permanent propunerile de legii în Parlament de ordonanţe în Guvern şi activitatea departamentului care se ocupă de refugiaţi în cadrul Ministerului de Interne.

Surse:

agenparl

General Assembly Endorses First-Ever Global Compact on Migration, Urging Cooperation among Member States in Protecting Migrants

voanews

US Speaks Against Now-Approved Global Migration Compact

timesofisrael

UN ratifies migrant pact; Israel and US among five to vote against

bbc

What’s the UN global compact on migration?

 

Razboiulinformational

 

Related Images:

Citeste si …

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*