România alegeri prezidențiale: Toate partidele aceeaşi mizerie! Noi cu cine votăm?
România este un tărâm al experimentelor sociale, politice şi economice, suntem singura ţară care se consideră a fi o democraţie, unde nu avem nici un partid de stânga şi nici un partid de dreapta. Suntem singurul stat a cărui conducere este încet-încet preluată de reprezentanţi ai minorităţilor naționale: Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Helwig, Arafat. În acest an ca niciodată, pentru prima oară de la Revoluţie, nu am avut nici un fel de campanie electorală prezidenţială! Candidații nu au participat la dezbateri publice, nu a existat o competiție reala.
Nu a existat nici un partid care să aibă un discurs radical diferit, principalul slogan a fost: „Votaţi partidul nostru ca să nu câştige ceilalţi” care: sunt mai răi, mai corupţi, mai inculţi decât noi.
Românii au o serie de doleanţe, speranţe şi temeri pe care nimeni nu le adresează, toate partidele fac o gargară simplă cu „lupta împotriva corupţiei”. Nici un partid nu a menţionat aceste subiecte arzătoare care îngrijorează mulți români:
Subiectele Tabu
# Regionalizarea – adică federalizarea României prin spargerea statului unitar român în 7 sau 8 „regiuni” cu denumiri bizare (Centru, Sud-Vest etc.), care să nu aibă legătură cu istoria şi cultura noastră.
# Ideologia de Gen – fără legătură cu egalitatea între sexe, este asumată tacit de toate formaţiunile politice. În Întreaga Uniune Europeană, Australia şi chiar Statele Unite există o diviziune profundă pe acest subiect. Acolo apar situaţii din ce în ce mai ciudate, precum cazul atleţilor bărbaţi care se consideră femei şi vor să concureze cu femeile, a bărbaţilor trans care vor acces la WC-ul şi vestiarele femeilor. La noi nu miscă nimeni în front.
# Educaţia sexuală în şcoli şi grădiniţe – cu situaţii bizare în care copii foarte mici sunt învăţaţi ce este masturbarea sau sexul anal. Din nou, nici un partid politic nu arata semne de împotrivire.
# Vaccinarea obligatorie a copiilor şi adulţilor – când un act medical preventiv care implică beneficii dar şi riscuri, ajunge să fie impus pacientului. Nici un candidat nu si-a precizat clar poziţia pe acest subiect, cei care au abordat problema au avut o poziţie interpretabilă.
# Colonizarea României cu musulmani – imigraţie ilegală, adică cotele de musulmani impuse de UE României prin încălcarea Constituţiei. O tăcere de înmormântare!
# Exploatarea resurselor strategice – precum gazele din Marea Neagră de către firmele străine. Elefantul roz din încăpere, nimeni nu îl vede!
# Federalizarea Uniunii Europene – prin renunţarea la suveranitate şi transferarea sa către Bruxelles, care să devină un fel de „capitală” a viitorului mega-stat european. Alții își rup cămașa de pe ei, la noi liniște și pace.
Lumea politică de pe la noi…
Cu excepţia exploatării materialului lemnos, care a fost menţionat de doi sau trei candidaţi, nici una dintre temele menţionate mai sus nu au ajuns să fie dezbătute de candidaţi. În fapt, nu a existat o dezbatere reală între candidaţi, toată dezbaterea a fost mutată pe internet într-un război între postacii diferitelor tabere. Cei din tabăra progresistă USR + Plus, Pro România şi PNL i-au acuzat pe toţi ceilalţi candidaţi ca sunt „iepuri ai PSD” şi şi-au sfătuit abonaţii să blocheze şi să raporteze pe oricine care nu este de-acord cu ei. Cei din tabăra PSD au distribuit mesaje prin care doreau să sublinieze că Iohannis şi Barna au mai multe dosare ca Viorica Dăncilă.
PSD-ul a încercat să preia electoratul anti-corporatist cu un mesaj împotriva coorporaţiilor care exploatează România, de parcă nu ei au guvernat până acum. USR şi Pro România şi-au transformat campania într-o aşa zisa „revoluţie” anti-PSD, încercând să exploreze sentimentele anti-comuniste ale românilor şi să asocieze cât mai mulţi candidaţi cu PSD-ul.
Nici un candidat la preşedinţie nu a arătat ce a făcut EL pentru a merita onoarea de a conduce România. Mesajul general a rămas „votaţi răul mai mic”, votaţi candidatul nostru ca să nu iasă candidatul lor.
Noi cu cine votam?
Concluzia este că nu avem cu cina să votăm, în România nu există nici un partid şi nici un candidat care să vorbească pe limba omului de rând. În timp ce în multe sate oamenii mai au încă WC-ul în fundul curţii şi apă potabilă doar la fântână, politicienii visează la tehnologie 5G. Majoritatea elevilor doresc să părăsească ţara la finalizarea studiilor, dar politicienii promit intrarea României în Spaţiul Schengen, fapt care va transforma România într-o destinaţie a rutelor de imigraţie ilegală.
Politician şi cetăţean de rând, în România vorbesc două limbi diferite. Două lucruri par a îngrijora politicienii, indiferent de partid: absenteismul şi voturile anulate. Reprezentanţii de la mai multe partide şi-au exprimat de-a lungul timpului frustrarea în legătura cu „voturile nule” sau cu „absenteismul”. La fel cum avem dreptul la „vot”, avem şi dreptul la boicot, sau să anulăm buletinul, un vot pentru un partid este un vot pentru a legitima sistemul instalat în 1989. România este singura ţară care nu are un partid naţionalist care să militeze împotriva imigraţiei musulmane, împotriva ideologiei de gen, împotriva educaţiei sexuale în şcoli, pentru păstrarea identităţii naționale, etc.
Barna, un simplu iepure…
Progresiştii visează la un tur 2 Barna-Iohannis, în care în mod evident Barna nu va fi decât un simplu iepure, în realitate există doar 3 candidaţi, în rest avem doar iepuri. Aceşti candidaţi par a fi Iohannis, Dăncilă şi Paleologu. Adică Iohannis care reprezintă noul PNL rezultat din unirea PNL cu PD (desprins din FSN), PSD fostul FSD şi PMP-ul lui Băsescu, toate aceste partide au apărut din fostul FSN.
Barna & Ciolos nu sunt candidaţi serioşi, deoarece nimeni nu crede că Barna va ajunge Preşedinte, ci cel mult să intre în turul 2, unde să îi ofere tontului de Iohannis o victorie uşoară. Un tur doi în care Iohannis să se lupte cu Dăncilă sau Paleologu îi va crea probleme serioase tăcutului neamt, deoarece fiecare din cei doi au ceea ce poporul numeşte „papagal”.
Doamna Dăncilă este parţial compromisă prin moţiunea de cenzură, adică nu a putut să gestioneze un guvern cu care să poată conduce o ţară, nu? Corect! Totuşi avem numeroase semnale că toate cercurile rezist doresc un tur doi Iohannis-Barna nu pentru a compromite PSD-ul cum spun ei, ci pentru a-i uşura drumul lui Iohannis. În turul doi, cei doi semifinalişti vor trebui să aibă cel puţin o dezbatere, Iohannis nu ştie la ce să se poată aştepta de la Dăncilă sau Paleologu, dar are victoria asigurată în faţa lui Barna. Dăncilă sau Paleologu pot scoate artileria grea şi să îl întrebe pe Iohannis ce a făcut în aceşti 5 ani, Barna în schimb poate cel mult să vină cu pisica.
Pleacă ai noștri, vin ai noștri, alegătorii rămân tot ca proștii
Persoana care va câştigă este irelevantă, deoarece România nu este o republică prezidenţială, iar preşedintele joacă un rol mărunt în politica internă. În principiu, oricine va veni la putere nu se va opune pierderii suveranităţii ţării prin federalizarea UE, cotelor obligatori de imigranţi, vaccinării obligatorii sau implementării tehnologiei 5G.
Românii cu creierul la purtător au două opţiuni: să anuleze buletinul de vot sau să nu se prezinte, dacă un număr extrem de mic de voturi ar fi validate am avea legitimitate să facem o revoluţie reală.
In rest, non-opțiunea este să votam iar una din clonele FSN sau tinerii neo-marxisti de la USR, sau candidații „independenți” plasați in cursă de servicii.
Vezi si: Cotidianul – Campanie electorală sau batjocură la adresa noastră?
1 Trackback / Pingback