Directorii de pompe funebre din New York se îndoiesc de numărul oficial al morţilor de Covid19

Project Veritas & covid19

 237 de vizualizări

Project Veritas covid19
Project Veritas covid19

Directorii de pompe funebre din New York se îndoiesc de numărul oficial al morţilor de Covid19

 Project Veritas este organizaţia jurnalistică care făcut dezvăluiri senzaţionale despre Google şi Facebook şi cum aceştia manipulează căutările. De curând aceştia au dat publicităţi o nouă informaţie şocantă, numărul celor morţi de Covid19 este mărit artificial. Mai mult nu se mai fac autopsii o persoană moartă de Alzheimer sau infarct risca să fie diagnosticata automat cu Covid19 fără a se mai efectua nici o analiză.

Proiectul Veritas

 Cel mai interesant este că nu vorbim de un „Fake News” apărut pe un sit „rusesc” sau „chinezesc” care chipurile urmăreşte să creeze „diviziune” şi „panica” în societatea occidentală. Nu! Vorbim de interviuri realizate de jurnalişti americani cu directorii principalelor firme de pompe funebre din cel mai „afectat” oraș american New York.

Proiectul Veritas îşi propune să investighează și să expune corupția, necinstea, minciuna, fraudă și alte comportamente incorecte atât în instituțiile publice cât și în cele private pentru a forma o societate mai etică și mai transparentă.

Proiectul Veritas a lansat acum două zile un alt videoclip ce conţie discuţii cu principali directorii de pompe funebre şi personalul lor din orașul american New York. Acesta pun sub semnul întrebării numărul real de decese atribuite oficial pandemiei COVID19. Interviurile sunt realizate fără ca cei intervievaţi să fi fost înştiinţaţi în prealabil, fapt care face lucrurile mult mai interesante.

Vezi: BREAKING: Funeral Directors in COVID-19 Epicenter Doubt Legitimacy of Deaths Attributed to Pandemic, Fear Numbers are ‘Padded’

Directorii de Pompe Funebre si Covid19

Staten Island Funeral din New York

Un prim interviu a avut loc la sfârşitul lunii Aprilie cu Michael Lanza, directorul firmei de pope funebre „Staten Island’s Colonial Funeral Home”

„Sa a fi sincer cu tine, toate certificatele de deces au scris pe ele „COVID19” , adică ei scriu COVID pe toate certificatele de deces” a spus Lanza.

Lanza a mai opinat că, ea considera că primarul New York-lui domnul DeBlasio ar putea să vadă în creşterea artificială a numărului de decese atribuite Covid19 ca o modalitate de a aduce mai mulţi bani la metropolă.

„Fie că au fost testați pozitiv pentru Covid sau nu, deci aceasta este opinia mea: Cu cât pun mai des Covid drept cauză a decesului, cu atât pot cere mai mulți bani de la guvernul federal”

Directorul de la Staten Island Funeral din New York a spus că nu toate persoanele care au trecut Covid pe Certificatul de Deces au şi murit de Coronavirus:

„Eu cred că este o treabă politică, aşa că, mă voi întoarce și voi spune:„ Știi, că nu toţi cei care îi avem aici, trecuţi cu COVID pe Certificatul de Deces au şi murit de COVID. ”Pot dovedi asta? Nu, dar asta este suspiciunea mea. ”

DiMiceli and Sons din Queens

Josephine DiMiceli, directorul unui serviciu funerar din Queens numit „DiMiceli and Sons”,, a declarat pentru Project Veritas că un Judecător Curtea Supremă s-a implicat într-un caz de deces, care a fost catalogat în fals drept o victimă a pandemiei. Sora unei femei decedate a sunat la firma de pompe funebre şi a spus că sora ai avea Alzheimer şi nu era sub tratament pentru Covid19

„O femeie a refuzat să creadă că sora ei murise de COVID-19 și așa cum am spus, ea mi-a spus că că „vărul meu este judecător Şef al Curții Supreme”, a spus J. DiMiceli. „Vom face o autopsie” și i-am spus să facă ce crede că trebuie să facă, știi! și ea a făcut întocmai şi mai târziu am sunat-o și i-am spus că medicul a semnat certificatul de deces post autopsia. – fără COVID-19. „

Schaeffer Funeral Home din Brooklyn

Joseph Antioco, directorul unei alte firme de pompe funebre „Schaeffer Funeral Home” din Brooklyn, a declarat unui jurnalist Project Veritas aflat sub acoperire, că dacă decedatul nu este în grija unui medic privat, șansele să primească COVID-19 drept cauză a morţii sunt foarte mari.

„Acum două săptămâni, am avut un bărbat de 40 de ani care a murit în casa lui. Nici măcar nu au mers în caş omului, nu avea alte boli, nici condiții medicale deosebite, l-au declarat pur şi simplu cu COVID-19 fără alte verificări, pentru că a avut febră ”

„Dar acum, de unde știi că asta a avut ? Poi nu şti!. Dar, acum certificatul de deces arată că a avut COVID-19,”

„Dacă nu ai un medic privat și nu ai fost sub un tratament medical,(şi mori) îţi vor pune automat pe certificatul de deces COVID-19, pentru că nu mai vor să verifice – sunt atât de copleșite,” A spus Antioco. „Au pus totul ca COVID-19, deci ei umflă numerele. ”

Directorul de la firma de pompe funebre din Brooklyn a spus că un motiv pentru care numărul morţilor de COVID-19 este umflat artificial ar fi faptul că legişti nu mai poate ține pasul cu numărul celor decedaţi.

„Nu mai vor să meargă la casele celor decedaţi”, a spus el. „Ar fi trebuit să meargă în casă, omului să investigheze scena, să face niște teste la fața locului și apoi să vină cu o concluzie precum: „A avut o boală de inimă.”

 Joseph Antioco a mai adăugat ca deoarece legişti sunt foarte ocupaţi şi nu mai fac deplasări Covid19 a devenit opţiunea preferată. Acesta se întreabă: „Câți dintre ei sunt de fapt morţi de COVID-19? Sau este M.E. (Examinatorul Medical/ Medicul Legist) doar declara asta pentru că nu vor să meargă la locul faptei? ”

O întrebare ?

 La noi oricine punere sub semnul întrebării a numărului oficial al morților de Covid19 este catalogata ca: „Fake News” si eventual se va inchide sitului care a promovat o asemenea „blasfemie”. La treaba asta nu mai suntem parte din U.E. nu mai suntem cu Statele Unite, aici adoptam metodele putiniste si chinzesti …. sau ce sa înțelegem ?

***

Razboiul Informational

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*