Stand up Comedy: S-a prăbușit pe scena chiar când spunea glume despre nevaccinati.

Heather McDonald

 241 de vizualizări

Stand up Comedy Heather McDonald
Heather McDonald

O actriţă care spunea glume despre vaccin s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui spectacol de Stand up Comedy

 Au apărut pe internet imagini ale momentului în care actriţă de comedie de 51 de ani, Heather McDonald s-a prăbușit pe scena de Stand up Comedy, la doar câteva momente după ce a glumit despre faptul că a fost vaxxinată și a făcut şi booster-ul şi încă mai are ciclu.

 Nefericitul incident s-a petrecut sâmbătă în timpul spectacol de Stand up Comedy de la Teatrul de Comedie „Improv din Tempe” din Arizona (U.S.), prăbuşirea actriţei a fost atât de brutală încât cei prezenţi au crezut iniţial că prabușirea dramatică făcea parte din spectacol.

De la Stand up Comedy la spital

 Sâmbăta seara la spectacolul de Stand up Comedy de la Teatrul de Comedie „Improv din Tempe” actriţa Heather McDonald tocmai îşi prezenta numărul în care îi ridiculiza pe anti-vaccinisti:

„Sunt vaccinată, şi dublu vaccinată (rapelul) şi am făcut şi buster … pe deasupra mi-am făcut şi vaccinul împotriva gripei și să fiu sinceră, am făcut și injecţia pentru zona zoster. Și – încă mai am menstruație! Ce? Da! Da!” Actriţa s-a lăudat în fața publicului, care a bufnit în râs.

„Am călătorit”, a continuat ea, „am mers în Mexic de două ori. Am făcut spectacole şi am avut întâlniri. Nu am avut niciodată Covid. În mod clar, Iisus mă iubește cel mai mult pe mine”, a glumit ea, adăugând:

„Atât de drăguț. Atât de frumos.” În acest moment, McDonald s-a tulburat brusc și a început să se legănă dintr-o parte în alta, înainte de a se prăbuși violent pe scenă lângă suportul de microfon.

 

McDonald de la spital:

 Ulterior, a fost transportată de urgenţă la un spital, unde medicii au descoperit că din cauza căzăturii violente McDonald a suferit o fractură de craniu. Într-un videoclip filmat de la camera de urgență a spitalului, aceasta a recunoscut: „Nu am leșinat niciodată în viața mea”.

M-am ridicat, am făcut o glumă și m-am simțit atât de amețită. Îmi puteți vedea ochii, am căzut cu ochii in sus. Doamne, nu pot să cred că s-a întâmplat asta, mă simt atât de groaznic ca au trebuit să spună tuturor să plece acasă și apoi să anuleze si al doilea spectacol.” a transmis McDonald fanilor sai.

Vaccinaţii cad ca muştele peste tot

 În ultimul timp s-au înmulţit cazurile de persoane care se prăbuşesc brusc în spaţii publice fără ca nimeni să sugereze o legătură cu vaccinul sau 5G, evident o asemenea recunoaştere ar însemna etichetarea celui care o face ca adept „al teoriei conspiraţiei”.

 Însă cele mai multe cazuri au loc în rândurile unei categorii pentru care vaccinarea unei este o opţiune, respectiv sportivii, numeroase cazuri de sportivi care se prăbuşesc pe teren, unii chiar mor, alţi se retrag brusc din competiţii. Toată lumea tace în timp ce autorităţile recomandă vaccinul ca ultima soluţie

Citeste si:

#Dailymail

Heather McDonald collapses stage

***

 

Razboiulinformational

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*