Focar de COVID19 la un azil de îngrijire a bătrânilor din Lincolnshire, unde s-a făcut vaccinul.

Vaccinul in Lincolnshire

 23 de vizualizări

Vaccin Lincolnshire
Vaccinul in Lincolnshire

Focar de COVID 19 la un azil de îngrijire a bătrânilor din Lincolnshire, unde bătrânii au primit vaccinul.

 O creştere alarmantă a infectării cu Covid-19 a avut loc în districtul West Lindsey din Regatul Unit, al Mari Britanii situat în comitatul Lincolnshire. Creșterea ratei infecției COVID-19 din West Lindsey a fost cauzată de un focar „destul de mare” apărut într-o casă de îngrijire a bătrânilor unde locuitorii au fost recent vaccinați, spun șefii sănătății din Lincolnshire.

„În prezent nu se știe dacă rezidenții infectați au avut ambele doze de vaccin coronavirus sau doar unul”, relatează The Lincolnite. De-asemenea nu ştim sigur ce vaccin au primit locuitorii respectivului azil.

ScreenShot 20210401040334 300x175 - Focar de COVID19 la un azil de îngrijire a bătrânilor din Lincolnshire, unde s-a făcut vaccinul.

 Focarul a fost atât de mare încât l-a determinat pe directorul sănătăţii publice din Lincolnshire, Derek Ward, să iasă în apărarea criticilor apărute spunând că nu există imunitate „perfectă” și că este de aşteptat să apară focare post-vaccinare.

„Din păcate, am avut un focar într-o casă de îngrijire a bătrânilor”, a anunțat Ward, potrivit Lincolnite. „A fost unul destul de mare, similar cu celelalte focare pe care le-am văzut în district (judeţ) și practic în toată țara.”

Șefii Sănătății din Lincolnite … detonează bomba

 În ciuda faptul că vaccinul anti Coronavirus a fost administrate majorității rezidenților din majoritatea casele de îngrijire a bătrânilor din district, șefii din domeniul sănătății au precizat că nu se va obţine o „imunitate perfectă”. Chiar și după două doze de vaccin imunitatea nu va fi deplină și se aștepta pe viitor şi la alte focare în casele de îngrijire a persoanelor învârsta.

ScreenShot 20210401030304 300x209 - Focar de COVID19 la un azil de îngrijire a bătrânilor din Lincolnshire, unde s-a făcut vaccinul.
Focar de COVID19 la un azil de îngrijire a bătrânilor din Lincolnshire

 Azilul despre care cei de la The Lincolnite spun că „nu poate fi numit”, a fost închis vizitatorilor și rezidenţilor s-au acordat „tratamente robuste de control al infecțiilor / prevenirii”, inclusiv testarea tuturor locuitorilor şi personalului.

Conform naraţiunii oficiale …

 După un vaccin Pfizer-BioNTech, se estimează că o persoană va beneficia de protecție de până la 89% şi aproximativ 91% după a doua doză. Oxford / AstraZeneca oferă aproximativ o imunitate de 76% până la 12 săptămâni și 82% după a doua doză. Cu toate acestea, aceste cifre variază de la persoană la persoană, în funcție de vârste şi probleme de sănătate.

 În ciuda campaniei de vaccinare din Marea Britanie începând cu 21 martie, rata de infecție din West Lindsey a continuat să crească, plasând districtul pe locul 15 la nivel național și pe locul trei în Greater Lincolnshire.

 Rapoarte similare apar peste tot în lume, creşteri izolate ale raţei infestării apar în diverse zone fără ca rata vaccinări să fie un factor determinat. Cu alte cuvinte vaccinarea nu pare să influenţeze semnificativ rata de transmitere a virusului.

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*