Vaccinurile anti-covid19 pot cauza reacţii alergice grave

Vaccinul Anti-Covid19 reacţii alergice

 136 de vizualizări

reacţii alergice
reacţii alergice

Vaccinurile anti-Covid19 pot cauza reacţii alergice grave, un studiu CDC confirma aceasta ipoteza șocantă.

 Încă o „teorie a conspirației” se dovedeşte a fii adevărată injecţiile făcute pentru prevenirea infestări cu sars-2 pot cauza reacţii alergice, iar “vaccinurile anti-Covid19” nu prea sunt vaccinuri.

ScreenShot 20210209022652 300x144 - Vaccinurile anti-covid19 pot cauza reacţii alergice grave

 Primul articol pe acesta temă a apărut în prestigioasa revista Scince în data de 21 decembrie 2020 cu titlu: “Suspicions grow that nanoparticles în Pfizer’s COVID-19 vaccine trigger rare allergic reactions” (Suspiciunile cresc că nanoparticulele din vaccinul COVID-19 produs de Pfizer declanșează reacții alergice rare).

 Suspiciunile au fost confirmate de CDC (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor) din Statele Unite, într-un articol stintific publicat în data de 29 Ianuarie 2021. Vezi articolul AICI

Reacţii alergice

 Articolul CDC se cheamă: Reacții alergice, inclusiv anafilaxia, s-au observat după primirea primei doze de vaccin Modernă COVID-19 – Statele Unite, 21 decembrie 2020-10 ianuarie 2021

 Astfel vaccinul Modernă pentru Covid-19, la fel ca cel produs de Pfizer și BioNTech, pare să inducă reacții anafilactice rare la un număr relativ mic de persoane ce primesc vaccinul.

 Conform CDC începând cu 19 ianuarie, au existat 15 cazuri confirmate de anafilaxie după primirea vaccinului Modernă și 45 de cazuri confirmate de anafilaxie (şoc anafilactic) după primirea vaccinului Pfizer. Acest lucru ar rezulta o rată de 2,1 cazuri pe milion de doze de vaccin Modernă și 6,2 cazuri pe milion de doze de Pfizer, potrivit agenției americane.

 Rata constata de reacţii alergice este destul de mare, deoarece rata aşteptată ar fi fost de 1 caz per milion de vaccinaţi. Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase din SUA (N.I.A.I.D.) a fost suficient de îngrijorat pentru a convoca câteva întâlniri anul trecut pentru a discuta situaţia reacţiilor alergice cu reprezentanții Pfizer și Modernă, oameni de știință și medici independenți și Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA).

Vezi întregul articol aici: CDC reports rare allergic reactions to Moderna’s Covid-19 vaccine

 Este însă vorba doar de cazuri “confirmate” căci pe internet continua să apară cazuri de persoane care pretind reacţii grave care nu sunt recunoscute de autorităţi ca fiind cauzate de vaccin.

Cauza acestor reacții alergice

 Reacțiile severe de tip alergic se pot datora unui compus din ambalajul ARN mesager (ARNm) care formează ingredientul principal al noilor vaccinuri, spun oamenii de știință. Este vorba de compusul, polietilen glicol (PEG), acest PEG nu a mai fost folosit niciodată până acum într-un vaccin aprobat.

 PEG se găsește în multe medicamente care sunt cunoscute că au declanșat ocazional anafilaxie ( Şocul Anafilactic, adică este o reacție care poate pune viața în pericol, poate provoca erupții cutanate, o presiune arterială în scădere, dificultăți de respirație și bătăi rapide ale inimii). Unii alergologi și imunologi consideră că un număr mic de persoane expuse anterior la P.E.G pot avea niveluri ridicate de anticorpi împotriva PEG, punându-i în pericol de a avea o reacție anafilactică la vaccin.

În realitate vaccinurile Pfizer, BioNTec, Mondena nu sunt “vaccinuri”.

 Conform dicţionarului explicativ Vaccinul este un:

„Produs biologic preparat din germeni patogeni sau din secreții microbiene, care se administrează prin injecții sau pe cale bucală unui om ori unui animal în scop preventiv (pentru a căpăta imunitate împotriva bolilor infecțioase) sau curativ”

Vaccinurile conțin agentul patogen întreg, atenuat sau dezactivat, toxinele produse de agent care sunt responsabile de producerea patologiei la om.

Conform definiţiei singurul “Vaccin” este cel dezvoltat de Astrazeneca.

Pfizer despre vaccinul lor:

“șiruri de instrucțiuni genetice numite ARN mesager sunt injectate în organism, adică molecula care spune celulelor noastre ce trebuie să facă. Fiecare celulă este o mini-fabrică de proteine, conform instrucțiunilor genetice conținute în nucleul său. ARN mesager al vaccinului este introdus și preia controlul asupra acestei mașini pentru a produce un antigen specific al coronavirusului: „spinul” coronavirusului, vârful său atât de recunoscut, care se află la suprafața să și îi permite să se atașeze la celulele umane pentru a le pătrunde.”

Sursa: ProTV

 Principalele îngrijorări în afară reacţiilor adverse sunt exact aceste informaţii care: “spune celulelor noastre ce trebuie să facă”, multe persoane se întreabă, pe bună dreptate, ce garanţii avem că nu sunt introduse şi alte informaţii decât cele privitoare la Coronavirus.

SURSE:

# Science

Suspicions grow that nanoparticles in Pfizer’s COVID-19 vaccine trigger rare allergic reactions

 

# Cdc.gov

Allergic Reactions Including Anaphylaxis After Receipt of the First Dose of Moderna COVID-19 Vaccine

***

Războiul Informational

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*