Invitație la Conferința: – FURTUL DE IDENTITATE –

FURTUL DE IDENTITATE

FURTUL DE IDENTITATE
FURTUL DE IDENTITATE

Sorry, this entry is only available in Romanian.

Citeste si …

2 Comments

 1. IN ATENTIA TUTUROR
  Rog pe toti prietenii si pe toti cei cu inima romana, pe cei care vor sa vina la conferinta invingand presiunea mediatica sa se anunte! Tema supusa dezbaterii este de interes vital pentru toata populatia.
  Ghiciti cine sunt cei care nu vor ca poporul roman sa isi saveze existenta? Credeti ca hidra sta degeaba? NUUU! Ea se zvarcoleste cautand solutii care sa ne impiedice sa ajungem la ADAVARUL SALVATOR!!
  Dupa perioade lungi de pauza civica (exceptie fiind marsul mondial „Stop G Romania) brusc, au fost anuntate aprox. 6 ACTIUNI SIMULTANE, in locatii diferite, in aceeasi zi cu conferinta anuntata 23. 02. 2020 interval orar: 16:00 -16:30 – 19:30,… (subiecte diferite, toate importante si de interes national, subiecte reale si de necontestat). Asta inseamna SOLIDARIZARE? sau DEZBINARE? Daca m-ar interesa toate subiectele la care sa merg? Dau cu banul? Trag la sorti soarta poporului meu? Cine poate sa fie simultan in 6 locuri? Participantii se vor imparti, astfel incat niciunde sa fie toti!
  LIPSA de COMUNICARE intre grupuri poate dauna grav scopului propus!
  Daca s-ar fi ales ore le de incepere in cascada, toata lumea ar fi participat la toate actiunile programate in aceasi zi. Cui nu i-ar conveni asta? De exemplu pornind de la ora 10 ar mai fi existat sansa gasirii vreo unui angajat la fata locului!
  Cine vrea sa isi salveze tara se scoala de dimineata!
  In speranta ca se va rezolva ceva, am participat la toate actiunile de pana acum si in urma analizei si a experientelor acumulate am ajuns la unele concluzii: actiuni de importanta nationala (marsuri, mitinguri) ar fi ideal sa se faca la ore de circulatie maxima, pe artere cat mai circulate, de preferat in zile de lucru, nu in locuri pustii sau in zile libere si toate actiunile sa fie insotite de memorii, sesizari, participari la dezbaterile publice, procese.
  Fara aplicarea tuturor diligentelor nu exista rezolvare. Aceasta metoda de impotrivire este continuu aplicata de Coalitia STOP 5G! Un exemplu ce trebie sustinut!
  E impresionant cum celor care ne urmaresc miscarile… le merge mintea si in ce hal actioneaza astfel incat sa ne determine pe noi ca eventual sa ne boicotam reciproc, noi intre noi, adica lideri „activisti” au ales aceeasi zi si ora suprapunand intentionat alte actiuni celor anuntate aterior, nepasandu-le ca acest fel devin sabotorii unei actiuni anuntate anterior si care poate fi la fel de importanta sau poate mai importanta, care poate fi fereastra deschisa spre un viitor fara stres.
  Asa se face dezbinarea, asa este tinuta populatia departe de ceea ce ar salva-o cu adevarat! Vor guvernantii sa ne salvam? NU!
  Altii, in speranta ca ceva se va rezolva ceva, vor merge sperand dar dusi de valul mediatic in fata unor cladiri pustii si in urma programarii lor in aceeasi zi si in acelas interval orar
  cu conferinta.
  pe 23 februarie este si ziua fiului meu!
  Daca eu am ales conferinta in locul aniversarii sale, inseamna ca pe primul loc am pus viata si viitorul intregii populatii.
  Daca si voi vreti sa va salvati neamul si existenta sa, veniti la conferinta!
  Manipularea maselor se face in stil macro! Asa a fost si la referendumul pentru familie.
  Vreti dovezi? AM!
  Mitinguri si marsuri vor mai fi! Participati la toate, dar NU ratati ocazia sa aflati care este cauza care genereaza toate nenorocirile indreptate impotriva poporului roman!
  Veniti la CONFERINTA si Nu veti regreta!
  Veniti cu incredere! Distribuiti cu copy-paste)
  https://razboiulinformational.ro/site/2020/02/invitatie-la-conferinta-furtul-de-identitate/?fbclid=IwAR3ZSgFFgrRjIfR024ITCS3HdkXpJOjtE2z5szG6fUqUnphUIfgBpTNSWR4
  Duminică 23 februarie 2020
  ora 16:00 -19:30 București, Sala Eminescu, Str. Progresului, 134-138
  Real Invest
  CONFERINȚA ANULUI 2020
  „Taxele și Impozitele Acoperă Fraudele „Oficiale”
  Furtul de identitate!
  Protecția datelor personale!
  Înscriete-te acum! Locuri limitate!
  prin email: dezbatere@dreptate.org.ro
  Confirmare la 0733.270.086
  https://www.youtube.com/watch?v=mM0UsEELsbw&feature=emb_logo
  https://dreptate.org.ro/
  https://www.facebook.com/events/2316593785299040/
  ………………………………………………………………………………………………………………………….
  Zarurile imptriva Romaniei au fost gandite si planificate de peste 100 de ani si aplicate de acum 30 de ani !
  Cine va vrea cu adevarat sa salveze Romania va veni la conferinta!
  DUMNEZEU SA NE AJUTE!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*