Invitație la Conferința: – FURTUL DE IDENTITATE –

FURTUL DE IDENTITATE

 705 vizualizări

FURTUL DE IDENTITATE
FURTUL DE IDENTITATE

Invitație la Conferința: Taxele Și Impozitele Acoperă Fraudele „Oficiale”! – FURTUL DE IDENTITATE –

 Raul Nicolae Coltor – analist de risc extern un om care afirma că a făcut spionaj în favoarea României vine în fine să facă primele dezvăluiri într-o conferinţă publica. Titlul propus pentru conferinţa este: „Taxele Și Impozitele Acoperă Fraudele „Oficiale”! – FURTUL DE IDENTITATE – CRIMA ORGANIZATĂ DIN INTERIORUL INSTITUȚIILOR STATULUI

Am scris aici: Un spion internațional al României, afirma ca poate demasca rețeaua lui Soros

 Raul Nicolae Coltor – analist de risc extern și George Popescu – informatician și jurnalist independent, anunţa o conferință tip dezbatere în care promit să explice și să demonstreze existența „furtului de identitate” la nivel instituțional, precum și modalitățile legale de stopare a crimei organizate din interiorul instituțiilor de stat.

 Raul Nicolae Coltor promită să dezvăluie că datoria externă de peste 120 miliarde euro a României este creată prin fraude bancare și nu numai. Această datorie fiind suportată de către cetățeni în mod injust și contrar legilor statului român prin înșelăciune și alte metode ce țin de crima organizată.

 Acesta împreună cu George Popescu, promit că vor pune la dispoziția participanților dovezi că autoritățile statului au fost sesizate în repetate rânduri în ultimi 9 ani asupra acestor fapte. Faptul că autorităţile nu au luat nici o măsură legală, s-a ajuns, în disperare de cauza la expunerea publică și forțarea unei soluții legale.

 Informaţiile oferite vor avea legătură cu proiectul noilor cărţi de identitate, acte care vor veni şi cu o identitate virtuală cu semnătură electronică. În opinia analistului de risc Raul Nicolae Coltor şi a informaticianului George Popescu acestea prezintă o mare vulnerabilitate aducând un risc uriaşi celor care le vor folosi.

Raul Nicolae Coltor afirma că are cunoştinţă despre acuzaţii cu privirea la existenţa a 100 de milioane de identităţi, din întreaga lume, folosite în mod ilegal inclusiv ale cetăţenilor romanii.

Programul conferinței  – FURTUL DE IDENTITATE – este împărțit în trei etape:

1. 16:30-17:30 Prezentarea faptelor

2. 17:30-18:30 Întrebări și răspunsuri

3. 18:30-19:30 Expunerea modalităților legale pentru combaterea acestei situații

 Deoarece numărul de locuri este limitat vă rugăm să vă înscrieți prin email la adresa dezbatere@dreptate.org.ro și să cereți confirmarea telefonic la numărul 0733.270.086

Pagina eveniment: Facebook https://www.facebook.com/events/2316593785299040

Detalii despre această situație, cu implicații ce țin de siguranța națională, găsiți în link-urile de mai jos.

Adresa Conferintei:

Duminică, 23 februarie 2020, de la ora 16:00 la ora 19:30.

București, Sala „Eminescu”, Real Teco, Str.Progresului, Nr.134-138, lângă Carrefour Vulcan, click pentru hartă online [(AICI)]

ScreenShot 20200220013319 300x164 - Invitație la Conferința: – FURTUL DE IDENTITATE –

 Deoarece numărul de locuri este limitat vă rugăm să vă înscrieți prin email la adresa dezbatere@dreptate.org.ro și să cereți confirmarea telefonic la numărul 0733.270.086.

Pe scurt situația este următoarea:

1. Din 2011 până-n prezent toate instituțiile abilitate ale statului român au primit în mod oficial date electronice sensibile (date personale a peste 100 de milioane de cetățeni din diverse state și datele furate de anumite persoane din arhivele DGIA , SRI , precum și datele furate cu ajutorul „virusului Octombrie Roșu“ în intervalul 2011-2013) și metode de lucru care trebuiau analizate și folosite în mod legal pentru protejarea siguranței naționale.

2. Deși pe parcursul a 9 ani s-au făcut depuneri de date, sesizări și plângeri penale în mod repetat, până în prezent nu există nici o acțiune legală care să confirme că datele sunt folosite în scopul pentru care au fost predate și anume siguranța națională. Din demersurile făcute și cu ajutorul unor mijloace de verificare profesioniste a reieșit că „angajații statului nu au făcut nimic pentru România cu ce au primit, ba mai mult au folosit în scop personal datele primite.” – afirmă Raul Nicolae Coltor, analist de risc extern.

3. La nivel instituțional și al mass-mediei „oficiale” s-a instalat un cod al tăcerii „omerta”, care indică că se verifică ceea ce numim în mod „protector” bănuială confirmată de tăcere.

„Au fost acuzați în mod public că dețin și folosesc ilegal peste 100 de milioane de identități din întreaga lume (inclusiv românești).”

„Am cerut și am sperat să fim chemați la audieri și iată că liniștea „organelor” ne confirmă că au ceva de ascuns la nivel de instituții, iar bănuiala de constituire a unui grup de crimă organizată în aparatul de stat devine tot mai plauzibilă.” – conform lui Raul Nicolae Coltor, analist de risc extern și lui George Popescu – informatician, jurnalist independent, după 17 zile de la filmarea din sediul MAI.

 Mai multe informații pe Situl Dreptate.org.ro

***

Razboiul Informational

Related Images:

Citeste si …

Împotriva "certificatului verde"
Bucuresti

Urmează proteste masive pe 26 septembrie şi pe 2 octombrie 2021 împotriva „certificatului verde”

Urmează proteste masive pe 26 septembrie şi pe 2 octombrie 2021 la București, împotriva „certificatului verde„  Aproape toţi activişti civici neafiliaţi sau afiliaţi anunţă proteste masive duminica 26 septembrie şi sâmbăta 2 octombrie, inclusiv reprezentanţii […]

2 Comentarii

 1. IN ATENTIA TUTUROR
  Rog pe toti prietenii si pe toti cei cu inima romana, pe cei care vor sa vina la conferinta invingand presiunea mediatica sa se anunte! Tema supusa dezbaterii este de interes vital pentru toata populatia.
  Ghiciti cine sunt cei care nu vor ca poporul roman sa isi saveze existenta? Credeti ca hidra sta degeaba? NUUU! Ea se zvarcoleste cautand solutii care sa ne impiedice sa ajungem la ADAVARUL SALVATOR!!
  Dupa perioade lungi de pauza civica (exceptie fiind marsul mondial „Stop G Romania) brusc, au fost anuntate aprox. 6 ACTIUNI SIMULTANE, in locatii diferite, in aceeasi zi cu conferinta anuntata 23. 02. 2020 interval orar: 16:00 -16:30 – 19:30,… (subiecte diferite, toate importante si de interes national, subiecte reale si de necontestat). Asta inseamna SOLIDARIZARE? sau DEZBINARE? Daca m-ar interesa toate subiectele la care sa merg? Dau cu banul? Trag la sorti soarta poporului meu? Cine poate sa fie simultan in 6 locuri? Participantii se vor imparti, astfel incat niciunde sa fie toti!
  LIPSA de COMUNICARE intre grupuri poate dauna grav scopului propus!
  Daca s-ar fi ales ore le de incepere in cascada, toata lumea ar fi participat la toate actiunile programate in aceasi zi. Cui nu i-ar conveni asta? De exemplu pornind de la ora 10 ar mai fi existat sansa gasirii vreo unui angajat la fata locului!
  Cine vrea sa isi salveze tara se scoala de dimineata!
  In speranta ca se va rezolva ceva, am participat la toate actiunile de pana acum si in urma analizei si a experientelor acumulate am ajuns la unele concluzii: actiuni de importanta nationala (marsuri, mitinguri) ar fi ideal sa se faca la ore de circulatie maxima, pe artere cat mai circulate, de preferat in zile de lucru, nu in locuri pustii sau in zile libere si toate actiunile sa fie insotite de memorii, sesizari, participari la dezbaterile publice, procese.
  Fara aplicarea tuturor diligentelor nu exista rezolvare. Aceasta metoda de impotrivire este continuu aplicata de Coalitia STOP 5G! Un exemplu ce trebie sustinut!
  E impresionant cum celor care ne urmaresc miscarile… le merge mintea si in ce hal actioneaza astfel incat sa ne determine pe noi ca eventual sa ne boicotam reciproc, noi intre noi, adica lideri „activisti” au ales aceeasi zi si ora suprapunand intentionat alte actiuni celor anuntate aterior, nepasandu-le ca acest fel devin sabotorii unei actiuni anuntate anterior si care poate fi la fel de importanta sau poate mai importanta, care poate fi fereastra deschisa spre un viitor fara stres.
  Asa se face dezbinarea, asa este tinuta populatia departe de ceea ce ar salva-o cu adevarat! Vor guvernantii sa ne salvam? NU!
  Altii, in speranta ca ceva se va rezolva ceva, vor merge sperand dar dusi de valul mediatic in fata unor cladiri pustii si in urma programarii lor in aceeasi zi si in acelas interval orar
  cu conferinta.
  pe 23 februarie este si ziua fiului meu!
  Daca eu am ales conferinta in locul aniversarii sale, inseamna ca pe primul loc am pus viata si viitorul intregii populatii.
  Daca si voi vreti sa va salvati neamul si existenta sa, veniti la conferinta!
  Manipularea maselor se face in stil macro! Asa a fost si la referendumul pentru familie.
  Vreti dovezi? AM!
  Mitinguri si marsuri vor mai fi! Participati la toate, dar NU ratati ocazia sa aflati care este cauza care genereaza toate nenorocirile indreptate impotriva poporului roman!
  Veniti la CONFERINTA si Nu veti regreta!
  Veniti cu incredere! Distribuiti cu copy-paste)
  https://razboiulinformational.ro/site/2020/02/invitatie-la-conferinta-furtul-de-identitate/?fbclid=IwAR3ZSgFFgrRjIfR024ITCS3HdkXpJOjtE2z5szG6fUqUnphUIfgBpTNSWR4
  Duminică 23 februarie 2020
  ora 16:00 -19:30 București, Sala Eminescu, Str. Progresului, 134-138
  Real Invest
  CONFERINȚA ANULUI 2020
  „Taxele și Impozitele Acoperă Fraudele „Oficiale”
  Furtul de identitate!
  Protecția datelor personale!
  Înscriete-te acum! Locuri limitate!
  prin email: dezbatere@dreptate.org.ro
  Confirmare la 0733.270.086
  https://www.youtube.com/watch?v=mM0UsEELsbw&feature=emb_logo
  https://dreptate.org.ro/
  https://www.facebook.com/events/2316593785299040/
  ………………………………………………………………………………………………………………………….
  Zarurile imptriva Romaniei au fost gandite si planificate de peste 100 de ani si aplicate de acum 30 de ani !
  Cine va vrea cu adevarat sa salveze Romania va veni la conferinta!
  DUMNEZEU SA NE AJUTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*