Oare progresiștii se pregătesc de război civil ?

Război Civil ?

 432 de vizualizări

război civil
război civil

Oare progresiștii se pregătesc de război civil sau și-au pus toți ochelari de cal?

  Se așează piesele pentru-un un război civil ? Această este o întrebare care a fost speculată în cercurile conservatoare americane după recentele scandaluri legate de cenzură pe internet. Ultimele anchete ale proiectului verritas nu au făcut decât să confirme ce toată lumea suspiciona, anume ca utilizatorii conservatori sunt cenzuraţi si pe internet.

video despre Cenzură și Război Civil

  Din păcate nu este doar internetul, este vorba de multe alte forumuri publice. Astfel, la nivel de universități, au existat mai multe cazuri în care conferențiari au fost boicotați sa isi expune anumite puncte de vedere conservatoare. Au existat conferințe blocate și vorbitori care au fost huiduiți în timp ce își țineau discursul. Conferințe anulate în urma unei așa zise plângeri depuse de diverse asociații sau fundații, sau in urma unor asa zise „blocaje”. Limba engleza „academica” s-a imbogatit prin aparitia unor jargonuri specifice mișcărilor Antifa si #Resist legate de reducerea la tăcere a conservatorilor, precum: „storm the stage” – conference; sau „blockade” – conference.

Aceste fapte sunt greu de înțeles pentru o țară ca Statele Unite care, de la început a fost fondată pe libertatea cuvântului. Lucruri similare s-au întâmplate şi în Canada şi Australia si isi fac aparitia si pe Batranul Continent.

Statele Unite încotro ?

  Până acum doi trei ani, Statele Unite erau cunoscute ca locul în care „libertatea de exprimare” era supremă, aici existând inclusiv un partid nazist, sau celebrul Ku Klux Klan. Însă, prin al doilea mandat al președintelui Obama, a apărut dinspre stânga radicală o adiere toxică. Un nou concept, anume că discursul „acesta”, adică crestin-conservator „nu trebuie tolerat”. Respectiv că nu orice discurs este „free speech” şi merită ascultat.

Ce reprezintă un discurs „intolerant” a devenit rapid subiectul unor controverse. În timp ce pentru unii, discursul intolerabil se limita doar la latura infracționala, pentru alții el cuprindea o întreagă categorie de presupuse „discriminări” şi „atacuri” nepermise împotriva unor grupuri „vulnerabile” (precum musulmani imigranţi). Deja s-a observat apariția in occident a fenomenului de „preference falsification” specific tarilor comuniste, in care cetățeni ajung să exprime public poziții diferite de cele pe care le-au in realitate si pe care le practica prin vot.

Facebook, Google, Instagram, Twitter, Pinterest … s-au alăturat

  Treptat, treptat Facebook, Google, Instagram, Twitter, Pinterest, au început mai întâi să cenzureze conținut, iar mai apoi să interzică de pe platforma lor persoane sau organizații care practicau un discurs care nu se încadra în anumite standarde foarte vagi. Primul a fost cunoscutul Alex Johnes, și saitul său de știri alternative Infowars, a urmat Laura Luna, etichetata ca „islamifoba” și mulți alții. Apoi, a urmat o adevărată avalanșă de persoane care au fost demonizate sau care le-au fost limitate anumite opțiuni, precum opțiunea oferită de YouTube și Facebook de a face transmisiuni live. Canadiana Faith Goldy si americanca Lana Lokteff, s-au aflat printre primele persoane afectate.

  Pe principalele rețele de socializare a apărut și fenomenul hărțuirii militanților conservatori. Astfel, cei mai vizibili au ajuns să fie raportați în permanență pentru diverse postări de acum doi, cinci sau zece ani. Raportările find făcute în așa fel încât, respectivele persoane să fie ținute blocate în permanență.

Dar exista alternative …

  Iar aici apare problema, începe să se creeze cadrul propice unui viitor război civil. Ipoteza că, persoanele excluse vor merge pur și simplu și se vor apuca de altă „meserie”, este fundamental greşită. În mod logic, cei mai mulți vor căuta platforme alternative, dacă acestea nu vor exista, se vor asocia și vor crea platforme alternative. Astfel, au început să apară inițiative proprii precum gab.com sau bitchute.com.

În ultimă instanță, asta înseamnă o divizare a societății. Mai mult, aceste persoane ajung să se alăture fie unor grupări extremiste care au deja platforme lor (naziști sau islamiști radicali), fie ajung să își deschidă conturi și să folosească site-uri rusești precum Vk, Yandex sau suspicionate de a fii operațiuni rusești precum Vero.

  După ce cunoscuţii youtub-eri Sargon of Akkad” ( aka Carl Benjamin ) şi Milo Yiannopoulos au fost interziși de pe platforma de strângere a fondurilor Patreon, aceştia au migrat pe puţin cunoscutul site SubscribStar, prin urmare, zeci de comentatori de dreapta au migrat şi ei pe SubscribStar ca protest. SubscribStar pune accentul pe libertatea totala in strângerea fondurilor online, asa ca cei vizați au scapăt de orice constrângeri, un alt eșec progresist.

Fie ești cu noi …

 Ideea idioată că „nu oferim o platformă” celor care practică un alt discurs, duce în ultimă instanță la o divizare fără precedent a societății. Vorbim de un tip de diviziune care nu a mai fost niciodată întâlnit în istoria umanității. Divizări mult mai mici, au dus la conflicte violente, aceasta diviziune poate duce numai la un conflict fără precedent.

 Această diviziune are un impact asupra ambelor tabere, deoarece prin excluderea persoanelor care gândesc diferit, fiecare dintre cele două tabere ajunge să fie lipsită de orice tip de critică. Societatea este divizată în două tabere opuse care nu mai sunt interesate de argumentele celuilalt. Fiecare tabăra ajunge să interacționeze numai cu proprii membri, și implicit ajunge să creadă că deține monopolul asupra adevărului. Această părere va fi reîmprospătată permanent de membrii grupului fără a exista nicio opoziție, nicio critică.

 Separarea celor două tabere nu provine din partea conservatoare, conservatorii fiind cei excluși din majoritatea forumurilor publice. Ei sunt forțați să își creeze propriile platforme. Începem să avem propriile noastre agenții de știri, site-uri de socializare, să folosim propriile browser-uri, căsuțe de mail și chiar sa preferam anumite programe de calculator. Lucrurile tind să meargă mult mai departe de atât, există inițiative inclusiv de formare a unor sisteme financiare alternative, și chiar a unor rețele de internet separate. Practic, vorbim de un efect de autoapărare, faptul că anumite persoane sunt oprite de la a câştigă un venit, sau de la a avea acces la o platformă de exprimare, îi obliga in mod firesc să caute alternative.

O scurta enumerare:

 Avem Browsere precum Brave, Mozilla Firefox şi evident Tor, motoare de căutare precum Duckduckgo, Startpage, Bing, sistem de calculator precum: Qubes OS whonix, Tails.

 Situri pentru adunarea de fonduri: SubscribStar, situri de socializare Gab.com sau Diaspora (diasporafoundation.org) Gab este un sit de socializare undeva între facebook si twitter înclinând mai mult spre twitter. Diaspora este similar cu facebook amândouă se doresc a fi nişte reţele independente fără centru sau administrator general. Ideea este ca oricine să îşi poată crea un grup iar apoi să îl conecteze la reţeaua Gab sau Diaspora.

Ca alternativă la instagram a apărut ello.co, ca alternativă la Youtube a apărut BitChute. BitChute este un serviciu de găzduire video care utilizează tehnologia „WebTorrent” peer-to-peer. Acesta a fost creat ca o modalitate de a evita regulile legate de conținut şi drept de autor aplicate pe platforme precum YouTube, o serie de creatori care au fost interzişi sau au a căror canale au fost „demonetizate” pe YouTube au migrat aici.

 Protonmail s-a impus ca un serviciu de mail destinat celor îngrijorați de securitate, iar pentru mesagerie sunt folosite Pidgin IM sau GoldBug. Aceastea pe lângă folosirea sistemului criptografic PGP (Pretty Good Privacy).

Orice acțiune are o reacțiune egală și de sens contrar

Pe măsură ce cenzura creşte apar noi şi noi iniţiative care oferă alternative. Ultima dintre acestea pare a fii crearea unui sistem financiar cu o bancă virtuală metode de plată şi chiar o cripto-monedă conservatoare. In acel moment independența totala va putea fi atinsa.

 Sunt … ? sau se prefac ?

 Întrebarea care se ridică este dacă vorbim de un calcul greșit, sau dimpotrivă dacă avem un mega-plan în spate care a prevăzut totul. Excluderea conservatorilor de la amvonul public, nu înseamnă dispariția lor. Înseamnă doar retragerea lor în catacombe acolo unde mișcările lor pot fi urmărite extrem de greu. Conservatorii sunt forţaţi să îşi găsească alternative paralele sau să fie amuţiţi, astfel are loc o fracturare a societăţii. Paralel, stânga şi-a consolidat deja un discurs care identifică creştini, conservatori, militanţi de dreapta ca vinovaţi pentru tot felul de povesti închipuite.

  În timp, riscul eminent este închegarea a două societăți paralele una „elitista” acceptată public, iar altă majoritară care trăiește în umbră. Ciocnirea celor două societăți devine inevitabilă. Mai mult, în societatea publică vor rămâne în continuare multe persoane care în secret vor păstra opinii ne-acceptate social.

  Ciocnirea devine inevitabilă. Deja avem numeroase exemple care ar trebui să constituie un semnal de alarmă. În Statele Unite începem să avem din ce în ce mai multe situații în care persoane care au o șapcă (MAGA Cap), sau un tricou cu Donald Trump, sunt agresate, hărțuite, nu sunt servite în anumite localuri.

MAGA Cap nu este „libertate de exprimare” spun progresisti

  De curând întreaga presă americană a vuit cu exemplul unui presupus „rasist alb”, care ar fi blocat calea unui amero-indian care participa la un marș unde bătea o tobă. Realitatea s-a dovedit a fi total opusă, tânărul cu pricina atrăsese atenția indianului prin faptul că avea o șapcă cu Donald Trump. Numită şi „MAGA Cap” de la inscripţia „Make America Great Again” (să facem america mareața din nou) scrisă în faţă. Indianul care participa la o demonstraţie a venit și a început să bată tobele instigator în fața tânărului. Deoarece amândoi se aflau pe un spațiu public, anume în fața Capitolului, evenimentul a fost filmat din mai multe unghiuri. Presa însă, a preferat să relateze în favoarea indianului, mai târziu s-a demonstrat că totul a fost un fake news si o provocare.

Israel Folau

 Acum câteva zile, o altă știre a făcut înconjurul lumii și anume despre jucătorul de rugby Israel Folau, care a fost persecutat pentru credința sa creștină. Nu doar că a fost suspendat de federaţia de rugby, pentru o postare creştină făcută în spațiu public, dar în momentul în care a dorit să își găsească un avocat şi a demarat o strângere de fonduri pe situl GoFundMe (sponsorizeaza-ma), campania i-a fost anulată, după ce aceasta a strâns 1.5 milioane dolari. Practic vorbim, deja de o limitare a accesului la justiție.

  Pe data de 10 Aprilie 2o19, Israel Folau a încărcat o postare pe contul personal de instagram în care avertiza, adulterii, homosexualii, ateii, betivii şi hoţii, că dacă nu se pocăiesc vor ajunge în iad. Ca urmare a acestei poziţii publice, doar lobby-ul LGTBQ+ s-a simţit ofensat şi l-au declarat “homofob”. Deoarece oricum nu cred în iad sau rai, ateii nu au reacţionat în niciun fel, hoţii şi adulterii nu s-au autodemascat. Jucătorul a ajuns să fie suspendat doar pentru declaraţii împotriva homosexualilor, iar mai apoi după cum am precizat mai sus, a fost împiedicat să strângă bani pentru un avocat.

O lume, nebună, nebună, nebună !

  Avem cazuri recente de imigranţi care au adus în Europa atacurile cu cuţit, atacurile cu acid, violuri în grup. Cu toate acestea, este predicat în mod obsesiv moto „diversitatea este punctul nostru forte”. Cei care critica, sunt reduşi la tăcere acuzaţi  ca vor promoveze „diviziune” şi să compromită „proiectul european”.

 Chiar în timp ce scriam acest articol jurnalistul conservator Andy Ngo a fost atacat în Portland de ANTIFA. In Statele Unite, Universitatea Tufts din Massachusetts a anunţat îndepărtarea unei fresce murare care îi prezentă pe fondatorii, sponsorii şi primii profesori ai universităţii, pe motiv că aceştia sunt toţi albi şi indispun pe studenţi de culoare.Devine evident ca americanul de rand este incitat, vorbim de o provocare pe fata, astfel de lucruri puteau fi făcute si discret.

ScreenShot 20190703070954 - Oare progresiștii se pregătesc de război civil ?

 Dacă ar mai fi să adăugăm la acestea, și cele câteva cazuri deja celebre de copii care au fost smulși de lângă părinții lor pentru a fi oferiti spre adopție unor cupluri de homosexuali, ar trebui să vedem premisele viitorului război civil.

In loc de #Resist noi spunem #Rezist

 Nici în România nu stau foarte bine la acest capitol, ideea că: „ghilimele” , acest discurs „Nu este tolerat”, a ajuns și la noi. Deja mai multe grupuri au fost înlăturate din Piața Victoriei, devenită se spune, un „forum public”. În ultimul timp, pe motiv că membrii ai mișcării #rezist nu sunt de acord cu anumite mesaje, avem din ce în ce mai multe situaţii de persoane sau grupuri înlăturate din „forumul public Victoria”.

Citiți articolul nostru despreMișcarea #Rezist in lumina noilor acuzații

 Am avut un prim grup îndepărtat care milita pentru egalitate între firmele românești și firmele străine în ceea ce ține de controalele ANAF. Am avut un alt grup ce protesta pașnic in fața muzeului Antipa, întâmpinat cu violență deoarece se opunea Băncilor Străine, care nu își plătesc impozitele. Avem acum câteva zile cazul unor moldoveni care au dorit să protesteze pentru micuța Sorina. Acelaşi mesaj apare de la militanţi „Rezist”, mesajul vostru nu are ce caută aici, mergeţi la Cotroceni sau la Parlament. In spatiu public treptat, treptat urmand etapele ferestrei overton, este inserata aceasta idee.

  La nivel internațional vedem această divizare forțată a societății. O divizare nemaiîntâlnită în întreaga istorie a umanității, mai ales dacă ținem cont de proporțiile sale globale. Stânga nu are argumente, poziţia sa de a susţine de exemplu şi homosexuali şi imigranţi musulmani care vor să omoare homosexuali, nu este raţională. Nu pot câştiga o dezbatere nici cu un bebeluşi. Prin urmare, „ei nu discuta”, ei acuză: de rasism, xenofobie, antisemitism, islamofobie, misoginism, sexism, fascism si nazism. Prin sute de ong-uri ajung să pună presiuni pe companii, guverne si universităţi, să îi reducă la tăcere pe „liber-cugetătorii” care gândesc altfel.

Cine împinge umanitatea spre conflict? spre un război civil general ?

 În timp, această diviziune nu poate aduce decât un singur rezultat și anume, conflictul. Atâta timp cât grupuri care au opinii diferite interacționează între ele, un grad de armonie este păstrat. Conflictul apare atunci când membrii grupului nu mai interacționează între ei, și ajung să se demonstreze reciproc.

Demonizarea dreptei conservatoare este deja în stadiul incipient, dar extrem de prezenta în societate. Astfel, cei care nu sunt de acord cu corectitudinea politică vor fi catalogați în occident ca rasisti, naziști şi suprematisti albi, iar la noi ca rasiști, xenofobi sau putinisti.

Paradoxal, prin crearea unei societăţi paralele ei ajung să piardă orice control asupra dreptei conservatoare, astfel, finalul devine inprevizibil. Întrebarea care se ridică este cât de conştienţi sunt progresiştii de toate acestea? Devine foarte probabil ca cel putin liderii lor sa fie partial sau total constienti si sa isi doreasca confict.

P.S

 Un război civil nu este in folosul nimănui, mai ales că tabara progresistă este formata majoritar din „idioti utili”. Pana sa puna „ei” in miscare o fereastra overton ca un ” război civil ” este singura optine ca „extrema dreapta” sa nu „preia controlul”, (poveste deja speculata in US) trebuie popularizata ideea. Conservatorismul este inlaturat din presa, de pe retelele sociale, din forumurile publice, ce urmeaza ? sa fie „exclus” de pe strada ? din orase? de pe Pamant ? 

SURSE:

Videoclip in care un comentator conservator exploreaza teoria ca ne indreptam spre război civil

Bitchute – TimCast

# 3 more prominent far-right accounts get de-platformed by PayPal

https://thinkprogress.org/paypal-kicks-yet-more-white-nationalists-off-its-funding-site-6f359b586f72/

# Israel Folau’s campaign shut down by GoFundMe, donors to be refunded

https://www.abc.net.au/news/2019-06-24/israel-folau-gofundme-campaign-deleted/11240354

# Attorney for journalist attacked by Antifa says she plans to ‘sue everybody’ the law permits
https://www.foxnews.com/us/andy-ngo-attorney-journalist-attacked-antifa-plans-to-sue

# Tufts University Will Remove Mural of White People to ‘Increase Diversity’
https://www.breitbart.com/tech/2019/07/02/tufts-university-will-remove-murals-of-white-people-to-increase-diversity/

# Google Chrome gets some ‘Brave’ competition from the new browser
https://www.livemint.com/technology/tech-news/google-chrome-gets-some-brave-competition-from-the-new-browser-1561960639524.html

# Tufts Will Remove and Conserve Murals
https://now.tufts.edu/articles/tufts-will-remove-and-conserve-murals

# Război Civil – este un conflict armat în care facțiunile aflate în conflict sunt segmente ale populației aceleiași țări, imperiu sau diviziune politică. wikipedia

***

Razboiulinformational

 

 

Related Images:

Citeste si …

Românii din Serbia
International

Românii din Serbia își manifestă îngrijorarea faţă de rezultatul europarlamentarelor

Românii din Serbia își manifestă îngrijorarea faţă de rezultatul ultimelor alegeri europarlamentare. În calitate de vice preşedinte al Federaţiei Româneşti din Serbia, a treia forţă românească din ţară vecina care uneşte zeci de organizaţii româneşti […]

Antiracist Baby
Incorect politic

Autodistrugerea Occidentului – Antiracist Baby (Bebeluşul Antirasist)

Autodistrugerea Occidentului  AntiRacist Baby (Bebeluşul Antirasist), ostracizarea civilizației creștine  Cu ceva timp în urmă am scris un articol despre o carte de poveşti destinată bebeluşilor numită „Feminist Baby”, titlu care s-ar traduce în română că […]

1 Comentariu

  1. Este o tema actuala si merita o dezbatere academica fie si initial cu usile inchise. Lumea a cam luat-o razna. Nu se mai aude ce spun prietenii si neprietenii Oamenii si-au creat o ideee fix ca in timpul Inchizitiei medievale. Se conduc de principiul – Cine nu e cu noi e contra noastra. Oare asta s-a dorit in cadrul Democratiei ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*