Circa 200 de persoane au protestat în Piaţa Victoriei împotriva proiectului de lege al Carantinei

Piaţa Victoriei ... Proteste

 1.807 vizualizări

Piaţa Victoriei protest
Piaţa Victoriei protest

Circa 200 de persoane au protestat în Piaţa Victoriei împotriva proiectului de lege al Carantinei. Progresiștii de la #Rezist au ales sa fie de partea „sistemului

Vineri 10 iulie 2020, între 150 şi 200 de persoane au ieşit în Piaţa Victoriei să protesteze împotriva restrângerilor de drepturi create de noul proiect de lege privind carantina.

În mai multe ţări au avut loc proteste împotriva restrângerii de drepturi cetăţeneşti, în Serbia peste 15.000 de oameni au manifestat violent la Belgrad. În România, în jur de 150-200 de persoane au manifestat pașnic în faţa Muzeului Antipa, loc deja emblematic pentru numeroase proteste anti-sistem.

În ultimii ani, Girafa din faţa Muzeului Antipa a devenit locul de întâlnire a numeroase proteste anti-sistem. Aci s-au ţinut protestele împotriva vaccinării obligatorii, împotriva cipării, împotriva imigraţiei, a guvernelor PSD sau PNL, a băncilor străine sau pentru copiii Cameliei Smicală.

Oamenii au protestat împotriva restrângerii de drepturi

Conform actualului proiect de lege, un cetăţean român poate fi reţinut şi „carantinat” doar în baza unei suspiciuni. Experţi juridici ne spun că legea poate fi interpretată în aşa fel încât unei persoane aparent sănătoase să i se poată impune începerea unui tratament împotriva voinţei sale. Mai mult, legea specifică în mod clar confiscarea bunurilor cu care persoana presupusă a fi infestata a intrat în contact în vederea distrugerii lor.

Foarte multe persoane văd în aceste măsuri începutul instalării unei dictaturi de tipul celei comuniste în care un vecin să te „denunţe” ca ai strănutat, iar mai apoi nişte maşini „negre” să vină şi să te „salte” în miez de noapte.

Manipulare, Manipulare, Manipulare…

În momentul de faţă suntem în mod evident victime ale unei manipulări fără precedent, în România au început să se facă chiar şi 10.000 de teste zilnice, faptul acesta duce la un număr de erori „fals-pozitive” de circa 500 de cazuri la fiecare campanie de testare. Procentul de erori specificate de producătorul testelor pe cutie este folosit ca justificare pentru restrângerea abuzivă a drepturilor fundamentale.

Suntem obligaţi să purtăm măşti de tip chirurgicale, care s-a dovedit ştiinţific că nu oferă nicio protecţie împotriva viruşilor sau microbilor, ba chiar purtarea măştii pe perioade lungi de timp poate pune în pericol sănătatea.

Vezi articol aici: Effectiveness of facemasks to reduce exposure hazards for airborne infections 

Suntem ţinuţi sub teroare cu privire la aşa-zişii „asimptomatici”, adică o persoană care nu are simptome şi care în ultimă instanţă poate fi oricare dintre noi, deşi au apărut studii că asimptomaticii nu transmit virusul.

Vezi aici articol: Asymptomatic spread of coronavirus is ‘very rare,’ WHO says

Mai mult, există deja studii care au gasit mai multe substanțe care pot fi administrate eficient împotriva virusului Corona. În principiu nu mai este necesară nicio carantina.

Vezi articol aici: Researchers identify multiple molecules that shut down SARS-Cov-2

Acțiuni de manipulare

Deoarece „legenda” cu pandemia nu mai ţine, sistemul ticăloşit şi-a activat toate cozile de topor, ziare, televiziuni, posturi de radio, guvernul împărţind bani oficial la cei dispuşi să facă propagandă.

Au fost activaţi şi activişti ai defunctei mişcări anticreştine #Rezist, aceştia au fost treziţi din adormire să „acuze” că se doreşte deturnarea mişcării lor anarhiste. Motivul invocat este bun doar pentru televizoracii lobotomizați şi imbecilizaţi, anume că doar „rezistentii” ar avea dreptul să protesteze în Piaţa Victoriei.

Hoţul întodeauna strigă hoţul

Proteste în zona Piaţa Victoriei în fata Muzelului Antipa şi chiar în centrul Pieței Victoriei au existat şi înainte de „protestul Rezist”. Mai mult, ideea de Rezist/Resist, deşi copiată de la anarhiştii din Statele Unite, la noi a fost prezentată ca o continuare a „rezistenţei anticomuniste”, deşi nici unul dintre cei prezenţi în piaţă nu aveau legături cu Mişcarea Legionară.

Prin urmare, cei care au plagiat brandul de la mişcarea anarhista americană #Resist, cei care au preluat Piaţa Victoriei şi au încercat să se legitimeze ca fiind „rezistenţa anti-comunistă” vin acum să acuze pe alţii de „furt”.

Apare întrebarea legitimă: care e scopul? Vorba anticilor: cui prodest ad cuius bonum? De ce reprezentaţi ai unei mișcări care chipurile „luptau cu dictatura” atacă virulent alţi cetăţeni care vor să protesteze? Aceasta o să fie dictatura PNL – Rezist – USR cu interdicţii la demonstraţii, la libertatea de exprimare, la vot, la înfiinţarea de partide?

Atacaţi din toate părţile

In acest moment, o mână de oameni luptă pentru drepturile tuturor, iar mulţimea este aţâţata împotriva lor. Doar în asemenea momente putem să vedem cine este patriot şi cine este omul serviciilor, deoarece legea în discuţie nu este făcută doar pentru această pandemie ci va putea fi aplicată de fiecare dată când OMS declară o nouă pandemie.

Cel mai interesant este implicarea formatorilor de opinie ai infamei mişcării de extremă stângă #Rezist în compromiterea protestului. Astfel, domnul „Vocea Străzii” (Figor Savulescu) şi domnul Mihai Manole şi-au incitat subscrierii acefalizați, că cei care au ieşit în Piaţa „pretind a fi rezist”. Mai mult, Mihai Manole preia tactica folosită de Gabriela Firea care a „rezervat” printr-o asociaţie spaţiul din fata Primăriei Capitale pentru un protest maraton, pentru a nu fi tulburată de nimeni. La fel şi domnul Mihai Manole pretinde că el a depus cerere de protest pentru tot anul, şi că nici un român nu mai are dreptul de a protesta în Piaţa Victoriei.

Faptul este fals si ilegal…

În video de mai jos puteţi observa figuri cunoscute ale Mişcării #Rezist care reclama protestul patrioţilor la… surpriză, la jandarmi!!! Ce dovadă mai bună putem cere?

***

Următorul protest este anunțat Duminica 12 – VII – 2020 Piaţa Victoriei ora 18.00

Războiul informațional

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*