Atacul cu cerneală asupra lui George Simion semne de îngrijorare progresista.

Vine ANTIFA în România?

 168 de vizualizări

Atacul cu Cerneală
George Simion

Atacul cu cerneală asupra lui George Simion semne de îngrijorare progresista. Vine ANTIFA în România?

 De ceva timp asistăm stupefiaţi la nişte transformări foarte periculoase în România, o Fereastră Overton este în mod clar în mişcare , iar rezultatul dorit pare a fi apariţia unor mişcări neo-comuniste de tip ANTIFA şi în România. Atacul cu cerneală asupra liderului formaţiunii parlamentare AUR ne oferă o poză excelentă a momentului în care ne aflăm, nu doar că am asistat la un act copiat parcă de la acţiunile ANTIFA , dar reacţia presei progresistă de a nu condamna ferm incidentul are implicaţi uriaşe.

 În ziua Unirii Principatelor 24 ianuarie la Iaşi are loc în fiecare an o manifestare dedicată acestui eveniment, în anul 2022 evenimentele nu s-au mai ţinut datorită pretinsei evoluţii a pandemiei. Chiar şi acest eveniment pare a face parte din planul globalist de renunţare la identitate şi de creare a unor alte „valori” şi idealuri de care până mai ieri nu auzise nimeni. (ex: LGTB, imigranţi, masca medicală, apărarea Ucrainei etc).

 În aceste condiţii liderul AUR a speculat momentul, în mod clar în folosul formaţiunii pe care o conduce şi a organizat în mod simbolic tradiţionala horă a unirii. În mod evident manifestarea AUR a înfuriat cercurile progresiste care au condamnat adunarea oamenilor mult mai ferm decât criticaseră în trecut Congresul PNL. În acesta situaţiune are loc „Atacul cu Cerneală”, respectiv un individ care îşi ascunde chipul, aruncă pe faţa lui George Simion un lichid albastru.

Copreşedintele AUR a susținut că îşi doreşte ca tânărul care l-a stropit cu cerneală să nu fie amendat.

Nu contează, am reuşit să avem sărbătoare pe 24 ianuarie, şi sunt cel mai fericit (…) Am comis o ilegalitate astăzi, am făcut Hora Unirii, sunt mai mult de o mie de persoane în Piaţă, să ne trimită amenda. A trecut pandemia”, a mai declarat Simion.

Atacul cu Cerneală – doar începutul ?

 Până la acest moment lucrurile nu par destul de grave, George Simion a continuat manifestările iar poliţia l-a reţinut pe provocator, nebunia începe în momentul în care presa, formatorii de opinie şi influensării s-au întrecut în a justifica fapta, ba chiar a îl acuza pe George Simion că a provocat atacul. Pentru mulţi acest lucru nu pare a avea mult sens, dar pentru cei care urmărim ştirile din Canada şi Statele Unite, întreaga poveste se încadrează în tactica progresistă care justifica orice atacuri împotriva unor „fascişti”, „nazişti”, „antisemiţi”, „negationisti” „white-suprematisti”.

 Deloc întâmplator latrina progresismului marxist, buda din fundul curții lui Soros G4Media titrau ieri dimineata: „George Simion, atacat cu cerneală la Iași. Un manifestant i-a aruncat cerneală pe față liderului partidului extremist AUR/ Bărbatul s-a ales cu dosar penal”. Evident cine citește acest articol ar trebui sa retină ca un extremist a fost atacat (prin urmare atacatorul a făcut o fapta bună).

 În occidentul iluminat au fost înregistrate cazuri de atacuri violente asupra unor lideri conservatori precum Tommy Robinson, stânga întotdeauna a justificat aceste atacuri ca fiind un răspuns firesc la presupusa lor „agresivitate verbală„. La marşurile ANTIFA atacurile împotriva bunurilor şi proprietăţilor conservatorilor sau a persoanelor etichetate ca „fascişti” sunt de domeniul normalului. Aktual24 titra: „A fost inscenare? Martori: „Simion si-a dorit victimizarea”.

ScreenShot 20220125034507 300x146 - Atacul cu cerneală asupra lui George Simion semne de îngrijorare progresista.

Românii sunt „Vaccinați” împotriva Marxismului

 În România situaţia este puţin complicată pentru adepţii comunismului de tip stalinist, după 60 de ani de comunism, aceştia nu îşi pot afişa sentimentele public, nu pot ieşi cu steagul roşu şi nu îşi pot acuza adversari că ar fi „nazişti” (risca o reacție de psihologie inversa). Prin urmare ei adopta o tactică schizofrenica în care, deşi militează pentru familia LGTB, Imigranţi, dispariţia statelor naţionale şi crearea unei Federaţii Europene, ei se prezintă a fi „de dreapta” în timp ce îşi acuza adversarii suveraniști, conservatori şi religioşi a fi „comunişti”. (nebunie totale – sic)

 Rând pe rând, aceşti indivizi confuzi bifează toate conceptele doctrinare Marxist-Lenisiste, ei visează la dispariţia proprietăţii, militează împotriva bisericii și a familiei şi îşi doresc emanciparea minorităţilor până la separarea de statul naţiune. În nici un univers posibil aceste concepte nu pot fi „de dreapta”, evident ele sunt frumos parfumate cu „lupta anti corupţie”, „justiţie socială” şi condimentate cu poveşti cu „spioni ruşi”.

 Până în momentul de faţă am avut un sigur element ideologic prin care se mai putea face o confuzie între aceşti neo-comunisti şi centru-dreapta şi anume lipsa violenţei. Nu prin faptul că a existat un incident minor îndreptat împotriva omului parlamentar George Simion, ci faptul că lumea progresistă nu a condamnat clar un astfel de incident semnalează că alunecarea acestora spre extrema stânga este fără întoarcere.

Atacul cu Cerneală – Vinovat este Agresorul

 Paranoic este şi faptul că anumite publicaţii au insinuat că incidentul ar fi fost „provocat” de George Simion, fapt care chiar dacă ar fi adevărat, nu justifică încurajarea unor astfel de acţiuni ca fiind „normale”. Prin urmare orice act de violenţă îndreptat împotriva unor persoane publice non-violente ar fi trebuit sancţionat fără nici-o reţinere indiferent de culoarea politică.

ScreenShot 20220125023254 275x300 - Atacul cu cerneală asupra lui George Simion semne de îngrijorare progresista.

 În concluzie, ar trebui să ne aşteptăm pe viitor la atacuri violente cu bâte, spray-uri, vopsea, iar presa marxistă să se amuze copios şi să felicite pe cei care le comit, eventual să ii ostracizeze pe cei agresaţi. Dacă stăm sa rememorăm incidentul cu Emil Constantinescu si reacția unilaterală a presei de la aceea vreme  si sa comparam cu bășcălia cu care presa de astăzi a tratat un incident similar observam cat de mult s-au schimbat deja lucrurile.

Citiți si Articolul din Cotidianu:

George Simion, atacat cu cerneală la Iaşi

 

***

 

Războiul Informațional

Citeste si …

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*