Ce facem cu Fake News-urile vacciniștilor ? Propaganda Vaccinista plina de minciuni.

Propaganda Vaccinista

 752 de vizualizări

Propaganda Vaccinista
Propaganda Vaccinista

Ce facem cu Fake News-urile vacciniștilor ? Propaganda Vaccinista plina de minciuni.

 Când pandemia de Sars-Cvid 19 era la început şi primele vaccinuri începuseră să apară o serie de informaţii care circulau au fost rapid catalogate ca „Fake News”. Fact-checkers-i i-au denunţat pe cei care propagau aceste informaţii ca fiind nişte simple trompete ( proxy) ale propagandei ruse sau chinezeşti, în funcţie de zona geografică. La noi în România s-a ajuns chiar pentru o scurtă perioadă ca anumite situri care promovau astfel de informaţii să fie blocate, evident propaganda mincinoasă pro-vaccin a rămas nederanjată.

 Cu timpul, o parte din îngrijorările legitime ale celor care refuzau vaccinul s-au dovedită a fi reale dar clasificările „fact-checkers-ilor” nu s-au mai schimbat. O dovadă în plus că ştiinţa şi faptele concrete nu pot influenţa credinţele deja formate, doar că disonanţa cognitivă îi afectează de această dată pe promotori vaccinului.

  Dincolo de teorii conspiraționiste putem observa un întreg lanţ al minciunii, au minţit jurnaliştii „acreditaţi” au minţit verificatorii faptelor (fact-checkers) au minţit televiziunile au minţit politicienii şi în momentul de faţă e imposibil să mai ştergi muntele de fecale.

 Prin urmare jurnalişti, politicieni şi „verificatori ai faptelor” sunt aruncaţi într-o spirală nesfârşită în care singura opţiune pe care o au este să ignore avalanşa de ştiri care apar în occidentul pe care declarativ îl iubesc atâta de mult. Ei continuă să spună minciuni și să denunțe adevărul drept „ Fake News” într-o încercare disperată să amâne momentul în care toată lumea va deveni conștientă de adevăr, fiecare zi investită în această mascaradă le face mai imposibilă recunoașterea greșelii. Dacă ar fi avut curajul necesar în 2020 ce ușor ar fi fost … astăzi în 2021 este aproape imposibil, iar in 2022 cu siguranță va fi de neconceput.

Vacciniștii și miturile lor si Propaganda vaccinistă

 La început au spus că vaccinaţii nu transmit boala, prin urmare este responsabilitatea noastră să primim „înţepătura” şi să nu ne îmbolnăvim bunicii şi părinţii. Au mai spus că cei „vaccinaţi” nu fac boala şi prin urmare este datoria noastră „patriotică” să ajutăm sistemul de sănătate să nu devină supra aglomerat. De-asemenea au mai spus că înţepătura este un vaccin banal precum vaccinul anti-tetanos şi împotriva hepatitei C fără efecte secundare. O altă informaţie circulată a fost că cei care primesc înţepătura ar dezvolta o imunitate mai bună ca cei care au făcut boala, s-a sugerat chiar celor trecuți prin boala să se înțepe și ei.

 Listă ar putea continua dar este important de observat, nu doar că o bună parte a presei din România nu şi-a revizuit afirmaţiile făcute în trecut, dar propaganda merge înainte neschimbată ba chiar se intensifică. Totuși exista și raze de speranța în acest univers sumbru.

Vaccinarea nu oprește răspândirea

 Astfel principalul motiv pentru care persoane tinere şi sănătoase au fost pentru prima oară în istorie îndemnate să se „imunizeze” împotriva unei boli de care aveau șanse infime să moară, a fost supoziţia că persoană vaccinată nu mai transmite boala. Sunt semnale că autorităţile au ştiut de la bun început, că toate povestea era o minciună deoarece vaccinaţii au fost îndemnaţi să continue să poarte mască şi să evite contactul cu persoanele vulnerabile.

 Mai târziu s-a recunoscut cu subiect şi predicat că persoanele vaccinate pot transmite virusul şi atunci vacciniștii exact ca în eroarea logică „Motte and Bailey” (valea şi castelul) s-au refugiat în castelul propriei ignorante şi acuma spun: „ce voiam să spunem este că în principiu vaccinarea încetineşte trasmisia virusului”.

 În luna noiembrie a anului 2021 numărul îmbolnăvirilor din ţara noastră ( ca şi în restul Europei) a crescut spectaculos cu mult peste numărul îmbolnăvirilor din aceeaşi perioadă a anului precedent, cu toate că între timp aproape 30% dintre cetăţeni s-au vaccinat. Ţinând cont şi că cel puţin 20% dintre români au trecut prin boală la spital sau acasă am fi trebuit să observăm o scădere semnificativă a îmbolnăvirilor la venirea sezonului rece.

 Apare întrebarea legitimă cine răspândeşte virusul ? Cei nevaccinaţi care nu mai au acces în aproape nici un spaţiu public, cei carea au trecut prin boală şi au dezvoltat o imunitate complexă, sau cei vaccinaţi ?

Vaccinații fac Boala

 La la început s-a spus din nou, cu subiect şi predicat că vaccinaţii sunt protejaţi să nu facă boală, s-a sugerat că este datoria celor „conştienţi de pericol” să degreveze sistemul sanitar.

 Dar odată cu sezonul rece, în mai multe ţări unde numărul celor vaccinaţi era peste 70%, numărul infestărilor a explodat. Ni s-a spus că de fapt ce au vrut să zică este că cei înţepaţi nu vor ajunge în spital, mai apoi că cei înţepaţi nu vor face forme grave, iar acum se spune că dacă faci vaccinul (probabil) nu vei murii de Covod19.

 Marea Britanie cu 87% dintre cetăţeni care au primit cel puţin o doză se confruntă în dată de 10 noiembrie 2021 cu 50.000 de infestări pe zi.

 Danemarca 85% vaccinaţi a anunţat introducerea „certificatului verde” pentru că nu mai făceau faţa numărului de internării. Vezi aici: Danemarca

ScreenShot 20211111161629 300x179 - Ce facem cu Fake News-urile vacciniștilor ? Propaganda Vaccinista plina de minciuni.

 Situații similare sunt semnalate in, Olanda si Singapore fiecare dintre ele campioane la “imunizare” cu 85% din populatie vaccinata. Vezi: aici

Un grafic Reuters arată că numărul infestărilor a scazut și a crescut în toate țările aproape identic indiferent de rata de vaccinare, propaganda a fost demontată dar autorii ei sunt de neoprit. Vezi Aici.

ScreenShot 20211111162258 300x204 - Ce facem cu Fake News-urile vacciniștilor ? Propaganda Vaccinista plina de minciuni.

Înțepătura nu este vaccin

 S-a spus că înţepătura anti-covid este un vaccin la fel ca multe alte vaccinuri precum: anti-tetanos, anti-variola, anti-hepatitaC. Definiţia clasică a vaccinului s-a referit întotdeauna la introducerea în corp a unor organisme slăbite, dezactivate sau părţi de organisme care să declanşeze un răspuns imun. Cu toate acestea în România se continuă a se promova ideea că terapia Covid19 este doar un „vaccin” că multe alte vaccinuri pe care toţi le-am făcut în copilărie.

ScreenShot 20211111101719 300x196 - Ce facem cu Fake News-urile vacciniștilor ? Propaganda Vaccinista plina de minciuni.

 În fapt toate organismele internaţionale recunosc în acest moment că înţepătura ARN nu este un vaccin clasic ci o terapie cu ARN Mesager aflată încă în fază de testare. Metoda ARN mesager a fost experimentată până în prezent în 24 de afecţiuni şi a dat rezultate doar in cazul amiloidozei, este prima oară când aceasta terapie este folosită pe întreaga populaţie a globului.

Vaccinul are efecte adverse

 Dacă la început toţi experţii ne-au asigurat că efectele adverse ale înţepăturii cu ARN mesager Covid19 sunt minore şi întrec cu mult beneficiile, recent nimeni nu a mai putut ascunde că Uniunea Europeană ia în considerarea acordarea unor compensaţii victimelor vaccinului.

 Agenţia Europeană a medicamentelor enumeră deja 1 milion de efecte adverse ale terapiei Covid 19 şi cca 5000 de persoane care ar fi decedat ca urmare a unor complicaţii apărute post vaccin.

 În fapt agenţia FDA din statele Unite, respectiv The Food and Drug Administration (Administraţia medicamentelor şi Alimentelor) a avertizat încă înainte ca vaccinul să fie disponibil publicului larg că această nouă metodă ar putea avea 21 de efecte secundare la care se poate adăuga și moartea. De la începutul campaniei de vaccinare mai multe persoane au rămas paralizate la scurt timp după primirea înţepăturii acestea acuzând vaccinul pentru situaţia lor.

ScreenShot 20211112235730 300x178 - Ce facem cu Fake News-urile vacciniștilor ? Propaganda Vaccinista plina de minciuni.

 Astăzi este recunoscut că vaccinul creşte riscurile de miocardite şi pericardita şi că în Europa cca 5000 de persoane au murit ca urmare a unor complicaţi post vaccin.

ScreenShot 20211112235912 300x116 - Ce facem cu Fake News-urile vacciniștilor ? Propaganda Vaccinista plina de minciuni.

 Vaccinul AstraZeneca poate cauza cheaguri de sânge inclusiv in creier iar Johnson & Johnson un tip rar de inflamaţie a coloanei vertebrale, in România cei „înțepați” nu li se spun aceste date iar categorii de vârstă fără risc la Covid19 sunt expunse inuitil acestor efecte adversec.

Vaccinul nu oferă o imunitate mai buna decât trecea prin boala

 Sistemul imunitar este mult mai complex decât decât anticorpii pe care vaccinul anti-covid se angajează să îi stimuleze. Trecerea prin boala angajează întreg sistemul imunitar cu limfocite B şi T, monocite şi anticorpi.

lohghj 300x250 - Ce facem cu Fake News-urile vacciniștilor ? Propaganda Vaccinista plina de minciuni.

 Vaccinul stimulează doar o mică parte a sistemului imunitari, iar de curând cercetătorii de top de Pfizer au fost filmaţi cu camera ascunsă recunoscând că imunitatea naturală este mai bună și că probabil este pe viață.

Spirala Greșelii Vacciniștilor. Îngropați de propria propaganda

 Nu doar că de la cele mai înalte amvoane se trâmbița niște informații false, care pot fi demontate de orice copil cu un telefon cu acces la internet precum că: „numărul de vaccinări ar influența numărul de infestări”, dar cel mai trist cei care nu cred în aceste minciuni sunt demonizați că ar fii „conspiraționiști” care ar crede că „vaccinul include cipuri”.

 Românii sunt șantajați să accepte înțepătura de la un guvern care se răzbună pe ei deoarece nu au fost destul de proști să „pună botul” la o campanie prost gândita în care un întreg aparat de stat cu 7 servicii secrete a fost înfrânt de ultimul cioban cu acces la internet.

 Ca o piatră azvârlită în apă, fiecare greşeală creează unde de şoc cu efecte nebănuite, interzicerea accesului în magazine va duce la prabușirea unor corporații multinaţionale precum Carrefour, Billa, Auchan, Cora; alianța dintre PSD şi PNL va duce la dispariția acestor partide. Actori cestui circ nu par a avea decât o singură obțiune să mențină butaforia cât mai mult cu putință, fiecare zi câștigată fiind investită pentru asigurarea unei „pensii”.

SURSE:

# Adevarul

Protecţia dată de vaccinarea anti-COVID

# Mediafax

Tip rar de inflamaţie a coloanei vertebrale ca efect secundar al vaccinului COVID-19 de la Johnson & Johnson

# Reuters

Numarul infestărilor in Europei

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*