Vaccinul anticovid poate cauza heptatită autoimună, spun mai multe studii științifice

Vaccinul anticovid poate cauza heptatită autoimună?

 339 de vizualizări

Vaccinul anticovid poate cauza heptatită autoimună
Vaccinul anticovid poate cauza heptatită autoimună?

Vaccinul anticovid poate cauza heptatită autoimună, dar și alte probleme ale ficatului spun studiile științifice

 Marc Girardo, Director executiv la „Vaccine Safety Research Foundation” (Fundația pentru vaccinuri sigure) a scris cu ceva timp în urmă despre modul în care vaccinurile COVID dăunează corpului uman. Girardot a revenit aducând în atenția publicului o lucrare recentă despre vaccinurile COVID-19 care pot provoca hepatită. Teoria lui Marc cu privire la modul în care vaccinurile ne distrug organismul este în concordanță cu ceea ce s-a descoperit într-o nouă lucrare.

ScreenShot 20220427234628 300x148 - Vaccinul anticovid poate cauza heptatită autoimună, spun mai multe studii științifice

  Este vorba de studiul: „Vaccinarea SARS-CoV-2 poate provoca o hepatită dominantă cu celule T CD8 „ publicat în 21 April 2022 în prestigiosul jurnal de medicina „Journal of Hepatology

 Studiul concluzionează că: „Vaccinarea COVID-19 poate provoca o hepatită mediată imun cu dominanță de celule T distinctă, cu un mecanism patomic unic asociat cu imunitatea rezidentă a țesutului specific antigenului indusă de vaccinare care necesită imunosupresie sistemică.”

Teoria lui Marc Girardo: heptatită autoimună si Covid19

 Marc, alături de alți cercetători, în lumina noilor studii cred că declanșarea hepatitiei nu se datorează direct proteinei spike, cum s-a crezut inițial, ci se întâmplă indirect. Iată ce consideră el că se întâmplă:

1. După injectare, nanoparticulele lipidice (LNP) transportă instrucțiunile ARNm către celulele umane, determinându-le să producă proteina Spike ( procedură cunoscută sub numele de „transfecție”). Aceste celule transfectate sunt distribuite peste tot corpul uman și nu sunt limitate la locul injectării.

2. Celulele T din sistemul imunitar atacă apoi aceste celule (deoarece au o proteină străină) provocând distrugerea țesutului (fost) sănătos. Dacă atacurile celulelor T se întâmplă la celulele din ficat, obțineți hepatită.

 Dacă se întâmplă în celulele din jurul inimii, ai miocardită. Dacă se întâmplă în celulele care protejează bariera hemato-encefalică și în creier, bariera poate fi deteriorată ducând la boala prionică, Alzheimer, demență, autism, accident vascular cerebral etc. În ceea ce privește cazurile de hepatită raportate în 11 țări din întreaga lume, este posibil să nu aibă legătură, deoarece majoritatea cazurilor sunt raportate la persoane nevaccinate. Cu toate acestea, în baza de date VAERS, insuficiența hepatică este crescută de 87X normal și ciroza hepatică este crescută de 125X normal.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0168827822002343

Mai mult din interviul doctorului

https://rumble.com/v128d14-pandas-marc-girardot-on-how-the-covid-vaccines-damage-your-body.html

Mai multe studii duc în aceeași direcție, o legătură intre noua heptatită autoimună si Covid19:

 Un alt studiu din Iulie 2021 intitulat „Hepatită autoimună după vaccinarea COVID„ atrăgea atenția în legătură cu efectele posibile ale vaccinării Covid19 respectiv hepatita autoimuna (AIH)

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34225251/

 Un studiu din Septembrie intitulat „Hepatită autoimună declanșată de vaccinarea SARS-CoV-2” studiul raporteaza: „Dezvoltarea bolilor autoimune a fost raportată după infectarea cu SARS-CoV-2. Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 ar putea declanșa, de asemenea, autoimunitate, așa cum a fost descrisă cu alte vaccinuri.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8316013/

 Un alt studiu din luna septembrie 2021 numit „Hepatită acută asemănătoare autoimună cu anticorpi anti-mitocondriali atipici după vaccinarea ARNm COVID-19: O nouă entitate clinică? „ subliniaza legătura dintre vaccinarea covid si hepatuita

„Fenomenele autoimune și bolile autoimune evidente clinic, inclusiv hepatita autoimună, sunt din ce în ce mai mult raportate nu numai după infecția naturală cu virusul SARS-CoV-2, ci și după vaccinarea împotriva acestuia. „

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34293683/

Studii individuale pe persoane care au facut heptatită autoimună dupa vaccinarea împotriva Sars-cov2

 Un alt studiu de această data din 2022 se intituleaza: „Hepatită indusă de medicamente după vaccinarea cu Sinopharm anti-COVID-19: un studiu de caz al unui pacient de 62 de ani” și prezintă cazul unei femei de 62 de ani care a dezvoltat hepatita la 11 zile dupa a doua injectie cu vaccinul Sinopharm.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35284210/

 Un alt studiu din luna decembrie 2021 numit „Hepatita autoimună după vaccinul COVID-19 – mai mult decât o coincidență „ raporteaza despre o femeie de 65 de ani care a dezvoltat hepatită autoimună acută severă la două săptămâni după ce a primit prima doză de vaccin Moderna-COVID-19.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34717185/

 Un alt studiu din Octombrie 2021 numit „Hepatita mediata imun cu vaccinul Moderna, nu mai este o coincidenta, ci confirmată” se axează pe cazul unui bărbat de 47 de ani care a dezvoltat toate simptomele de hepatita post vaccinare.

Un bărbat caucazian de 47 de ani, anterior perfect sănătos, a primit prima doză de vaccin Moderna pe 26 aprilie 2021. A observat stare de rău și icter la 3 zile după vaccinare. Investigațiile din 30 aprilie au arătat bilirubina serică 190 μmol/L (normal 0-20), alanin aminotransferaza (ALT) 1.048 U/L (normal 10-49), fosfatază alcalină (ALP) 229 U/L (normal 30-130) , albumina 41 g/L (normal 35-50).

„Modelul de leziune pe histologie a fost în concordanță cu hepatita acută, cu caracteristici de hepatită autoimună sau posibilă leziune hepatică indusă de medicamente (DILI), declanșând o hepatită asemănătoare autoimună.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8491984/

 Un studiu din decembrie 2021 numit „Un caz de hepatotoxicitate după primirea unui vaccin COVID-19 „ arata efectele negative are vaccinului anti-covid asupra ficatului.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35070524/

 Un studiu din Ianuarie 2021 numit „Vaccinul COVID-19 și autoimunitatea. Un nou caz de hepatită autoimună și trecerea în revistă a literaturii „ prezinta cazul unui barbat de 79 ani cu hepatita autoimuna care a dezvoltat boala post vaccinare.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35013724/

 

***

Razboiul Informational

 

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*