Vice Preşedintele Executiv al Pfizer arestat pentru FRAUDĂ ? peste 1223 voluntar decedaţi

BioNTech Pfizer - 1.223 Decese

 2.588 de vizualizări

BioNTech Pfizer
BioNTech Pfizer

Documente Pfizer desecretizate, peste 1223 persoane vaccinate au decedat în timpul testării vaccinului anti-covid

 Mai multe situri americane au anunțat ca Rady Johnson, Vice Preşedintele Executiv al Pfizer a fost plasat în arest la domiciliu pentru fraudă, după ce au fost publicate mai multe mii de pagini din studiul făcut de Pfizer pentru a testa eficiența și siguranța vaccinului anticovid. Desi informația cu arestarea provine de pe un sit de satira numit Vancouver Times frauda este reala.  Până acum au fost publicate peste 80 de mii de pagini din cele peste 300 de mii pe care le are acest studiu. Vezi: AICI

 Compania Pfizer și FDA-ul au cerut secretizarea rezultatelor studiului făcut de ei pentru vaccinul anti-Covid pentru o perioadă de 75 de ani, astfel încât să îşi poată ascunde frauda și să nu mai poată fi trași la răspundere. Surpriza a venit când judecătorii americani le-au ordonat să îşi desecretizeze integral studiile. Deși documentul nu a fost încă publicat integral, cele care au fost furnizate oferă suficiente dovezi despre frauda si dezinformarea consumatorilor comisă de cei de la Pfizer, astfel încât Vice Preşedintele Executiv să fie arestat pe bune.

1.223 de decese suspecte in rândul celor vaccinati cu BioNTech Pfizer

 Din ceea ce s-a publicat până în prezent, (in special un raport de 9 pagini) rezultă că din cei 42.000 de subiecți, perfect sănătoşi, care au participat la testele Pfizer, au murit în mai puțin de o luna de la data vaccinării 1.223 oameni, lucru pe care Pfizer NU L-A ANUNTAT. Au mai fost afectaţi grav peste 500 de persoane care au rămas cu sechele grave, iar 11.361 au rămas cu diverse probleme grave de sănătate, şi nu îşi reveniseră ultima dată când a fost verificată starea lor de sănătate, în timp ce în cazul a 9400 de oameni nu se ştie ce s-a întâmplat cu ei.

 Studiul cuprinde date din 63 de tarii inclusiv Statele Unite, Marea Britanie, Italia si Franta, datele fiind colectate de la autoritățile locale.

Tabelul cu rezultatele studiilor:

BioNTech Pfizer 300x270 - Vice Preşedintele Executiv al Pfizer arestat pentru FRAUDĂ ? peste 1223 voluntar decedaţi

 Deci, analizând tabelul dat publicităţii după desecretizare observăm că: din 42000, au fost grav afectaţi 13.000, adică mai mult de un sfert, iar despre 9400 se afirmă că „nu se ştie”, aşa că e posibil ca şi respectivii să fi fost afectaţi serios într-o proporţie egală cu restul care au continuat să fie sub supraveghere.

 Este plauzibil ca cele 9.400 de persoane „dispărute” din raport să nu mai fi fost menționați în studiu, în mod intenționat, pentru a se ascunde gravitatea situației și pentru a se putea pune pe piață un produs daunator, însă care trebuia să aducă profituri uriașe producătorilor. Se știe deja cazul unei fete, perfect sănătoase, care a participat la test și care a rămas paralizată în urma vaccinului și pe care Pfizer a refuzat să o mai înscrie în rezultatul studiului făcut de ei. Este posibil să fie numeroase astfel de cazuri între ci 9.400, ceea ce arată în mod clar reaua-intenție a celor din conducerea companiei.

 Concluzia ar fi destul de dură: între 25-50% din persoanele care au participat la teste au suferit efecte adverse grave și foarte grave, aceştia fiind iniţial perfect SĂNĂTOŞI. Pfizer cunoştea rezultatul acestor date atunci când au venit să ne spună că vaccinurile lor sunt „safe and effective„, mai mult deţineau deja toate informaţiile despre efectele negative atunci când au cerut Facebook/YouTube şi Twitter să cenzureze pe cei care recomandau prudentă în privinţa vaccinului Covid.

Testul Pfizer si subiecți testați

 Să mai menționăm și faptul că în general, când se testează un produs medical/farmaceutic, subiectii sunt împărțiți în două grupuri – un grup căruia i se dă produsul și un grup de control, căruia i se dă placebo. De multe ori, cei cărora li se dă placebo reprezintă jumătate din numărul participanților Dacă așa s-a procedat și în acest caz, putem spune că persoanele care au suferit reacții adverse reprezintă între 50-100% din totalul celora care le-a fost administrat vaccinul real.

 Conform acestor studii vaccinul BioNTech Pfizer este departe de a fi „sigur” și de a oferi „beneficii mai mari ca riscurile combătute” rezultatele studiilor pare a indica că se află printre cele mai periculoase vaccinuri.

 Pe lângă sacrificarea inutilă a peste 1.000 de oameni în mai puțin de o lună, studiile au produs și sute de efecte secundare și potențial fatale (iar în timp numărul acestora poate creste), au creat probleme de fertilitate și au fost doar 12-15% eficiente în prevenirea infecției în general ,protecție care a scăzut ulterior la mai puțin de 1%.

 Compania americana susține ca decesele care s-au petrecut in perioada de observatie ( 1, Decembrie 2020 si 28 februarie 2021) nu ar avea o legătură de cauzalitate cu vaccinul.

Problemele creeate:

 Miocardită și alte probleme grave ale inimii; insuficiență hepatică; coagularea sângelui; pneumonită interstițială acută; o serie întreagă de tulburări autoimune; diverse tulburări musculo-scheletice și ale țesutului conjunctiv; tulburări gastrointestinale; herpes; tulburări tiroidiene; mai multe afecțiuni neurologice, inclusiv scleroza multiplă; orbire; convulsii; epilepsie; narcolepsie; eczemă; vezicule; astm; probleme de fertilitate; boli inflamatorii intestinale; Boala Crohn; și sindromul Guillain-Barré. Vezi AICI mai multe despre efectele secundare

 Îngrijorător este și faptul că în rândul femeilor însărcinate și vaccinate cu Pfizer s-a înregistrat mai multe cazuri de avorturi spontane, dintre care multe au fost cauzate de sindromul anafilactoid al sarcinii care a dus la sângerare severă, confuzie și dificultăți de respirație.

ScreenShot 20220509190356 300x237 - Vice Preşedintele Executiv al Pfizer arestat pentru FRAUDĂ ? peste 1223 voluntar decedaţi

 Severitatea și frecvența efectelor secundare în urma inoculării cu vaccinul în timpul studiilor au devenit atât de grave încât Pfizer a fost nevoită să angajeze 600 de angajați suplimentari pe lângă echipa de 1.800 de oameni pentru a se ocupa de aceasta, arata: thecountersignal

Pfizer si CDC ar fi declarat că apariția acestor afecțiuni la persoanele vaccinate nu pot fi asociate în mod direct cu vaccinarea ante-Covid19, mai mult că studiul include numeroase rapoarte din mai multe țări care sunt greu de verificat persoana cu persoană. (AICI)

Pfizer întruchiparea răului

 Pfizer a acţionat cu un machiavelism greu de imaginat, respectiv după ce au devenit conştienţi de rezultate studiilor, au vrut să îşi ascundă concluziile propriilor teste, iniţial pentru 55 de ani, apoi 75 de ani, ceea ce înseamnă că toţi cei implicaţi în acest genocid nu ar mai fii putut fi traşi la răspundere penală şi civilă.

 Astfel compania americană a solicitat clasificarea propriilor rapoarte pe 55 de ani, iar ulterior după ce avocaţii companiei au devenit, probabil conştienţi de adevărata proporţie a efectelor secundare au cerut secretizare de peste 75 de ani cu intenţia clară să evite orice procese ulterioare de despăgubire.

 Ideea aparenta era că peste 75 de ani nu ar mai fi în viaţa nici victimele, nici descendenţi lor direcţi. Peste 75 ani nu mai aveau pe cine despăgubi financiar chiar dacă rezultatele deveneau publice, nici victimele vaccinului, nici rudele victimelor nu ar mai fi fost în viață. Însă instanţă americană a refuzat cererea aberanta a FDA şi le-a ordonat să desecretizeze rapid toate documentele.

Lege vs Interesele Coorporatiste

 In Statele Unite exista o lege a „liberului acces la informații” denumita Legea FIOA 1964, avocații Pfizer s-au luptat să obțină o exceptare extraordinară de la aplicarea acestei legi, iar ulterior să amâne cât mai mult publicarea documentelor motivând volumul uriaș de documente care totalizau 329.000 de paginii. În cele din urmă, un judecător federal din Texas a ordonat Adminstrației Alimentelor și Medicamentelor din State (FDA) să publice studiile depuse de Pfizer în cadrul procesului de autorizare a vaccinului.

 În urma desecretizării datelor, s-a aflat că vaccinul nu este deloc atât de sigur cum se spunea, şi ca un număr mult mai mare de oameni, decât se estimase iniţial, au murit sau au suferit reacţii secundare serioase.

Semne de întrebare legate de onestitatea Pfizer

 Bizar este că Pfizer susține că nu deține date despre ce s-a întâmplat cu 9400 de persoane, care sunt aproximativ un sfert din persoanele care au participat la teste, ceea ce arată în cel mai bun caz lipsa de profesionalism al celor de la Pfizer, dacă nu ascunde chiar rea-intenţie.

 Pur și simplu nu poţi să spui că nu ştii ce s-a întâmplat cu 25% din participanţii la un studiu, un astfel de procent fiind mult prea mare și având impact asupra eficienței și siguranței respectivului vaccin. Apoi daca nu exista nici o problemă legate de numărul persoanele vaccinate care au decedat ulterior sau au capatat diverse afecțiuni de ce s-a dorit clasificarea acestor rapoarte ?

 Impactul publicării studiilor cât şi al arestării Vice Preşedintele Executiv al Pfizer este atât de mare încât Google şi Facebook ar încerca să „ascundă” şi chiar să cenzureze articolele care abordează acest subiect.

SURSE:

 

# Reuters

Wait what? FDA wants 55 years to process FOIA request over vaccine data

 

# The Counter Signal

Pfizer-documents: Over 1,200 people died during Pfizer vaccine trials

 

 # Reuters

Paramount importance judge orders FDS hasten release Pfizer vaccine docs

 

***

Razboiul Informational

Related Images:

Citeste si …

jurnaliști americani
Incorect politic

Ce spun niște jurnaliști străini independenți despre situația din Ucraina. Ce poziție sa aiba România ?

Niște jurnaliști americani, independenți aflați în diferite zone ale Ucrainei, inclusiv în regiunea separatistă Donbas ne prezintă o cu totul altă imagine a conflictului Ruso-Ucrainian.  Putin a declanşat o operaţiune militară care probabil va duce […]

Costel Vânătoru repus in functie
Uncategorized

Cercetătorul Costel Vânătoru va fi reinstalat în funcția de director al Băncii Naționale de Gene

Cercetătorul buzoian Costel Vânătoru va fi reinstalat în funcția de director al Băncii Naționale de Gene  Profesorul Costel Vânătoru de la Banca de Resurse Genetice Vegetale – pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice şi Medicinale urmează […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*