Fake News și dezinformare în legătură cu moartea lui Mihai Făgădaru

Teolog Mihai Făgădaru

 770 de vizualizări

Mihai Fagadaru
Mihai Fagadaru

Fake News și dezinformare în legătură cu moartea teologului Mihai Făgădaru. Imaginea lui e folosita în promovarea unui tratament medical

 Cercurile vacciniste au jubilat la aflarea veştii că un teolog numit Mihai Făgădarul despre care ProTv şi G4Media spune că ar fi un „lider antivaccinist”, a murit de Covid19. Unii l-au oferit ca exemplu şi au recomandat vaccinarea. Chiar şi câţiva doctori au preluat poza lui Mihai Făgădarul şi au adăugat informaţiile din presă precum că acesta era un „lider antivaccinist” şi s-au folosit de imaginea decedatului pentru a recomanda un tratament medical. Din păcate pentru aceştia adevărul e puţin diferit.

Adevărul despre Mihai Fagadaru

 Conform celor care l-au cunoscut Mihai Fagadaru, nu era doar un teolog îndrăgit dar şi un cadru medical, care în ultima perioadă a îngrijit câţiva bolnavi de Covid19, acesta avea şi câteva comorbidități precum diabet, astm şi sinuzită cronică la care vaccinarea nu este recomandată. În legătură cu calitatea sa de lider al protestelor, această informaţie a fost o invenţie macabră a presei, Mihai Fagadaru a fost doar un participant activ la protestelor împotriva obligativităţii vaccinului şi a certificatului verde, dar nu un organizator de proteste.

  Se pare că presa are tendinţa să transforme orice participant al protestelor din ultima perioadă, care s-a îmbolnăvit sau a murit într-un „lider”. Dar, ţinând cont că la proteste au participat chiar şi 25.000 – 30.000 de mii de persoane iar boala Covid19 (ca virusul se cheamă Sras-2) statistic omoară 1% este foarte probabil ca cel puţin 30 de participanţi la proteste să fi murit în ultimul an.

 Manipularea este evidentă, atunci când mor doctori vaccinaţi sau promotori ai vaccinului presa încearcă să dreagă busuiocul că respectivii nu era vaccinați, sau nu era vaccinați cu toate dozele, când moare un nevaccinat el este promovat imediat ca „lider” şi „prieten” cu Șoșoaca sau Simion.

 Întrebare, întrebătoare cum de niște jurnaliști atât de marii observă „liderii antivacciniști” doar după ce aceștia mor?

Ce știm cu adevărat ?

 Era Mihai Fagadaru „Sosocist”? Adevărul este că acesta simpatiza cu Senatoarea Diana Șosoacă dar nu pare să fi fost un susţinător constant al acesteia, senatoarea Sosoaca are o bază largă de electorat şi nu prea auzim presa anunţându-ne de fiecare data când moare câte un susţinător a lui Iohannis sau Câtu. Acest lucru ar trebui să ne dea de gândit.

 Era Mihai Fagadaru anti-vaccinist? Nu am găsit date care să confirme că acesta era împotriva „vaccinului” ca procedura medical, în fapt dacă eşti împotriva tăierilor ilegale de pădure nu eşti anti-drujbă ? Nu? Poate ne spun jurnalişti de la ProTV şi G4Media din ce unghiuri întunecate ale raţiunii au scos aceste informaţii? Mihai Făgădaru era împotriva vaccinării obligatorii în special la copii ci pentru dreptul de a decide, de asemenea acesta se împotrivea Certificatului Verde.

 Poate ProTV şi publicaţia sexo-marxista G4Media ar trebui să scrie articole şi de fiecare date când moare câte un om vaccinat votant a lui Iohannis, articole care să poarte titluri precum: „A murit un Vaccinist susţinător al preşedintelui Iohannis”.

Un apropiat al teologului Mihai Fagadaru rupe tăcerea.

Prietenul teologului Fagadaru, Catalin Sturza a postat următoare pe pagina de FaceBook

Teologul și cadrul medical Mihai Făgădaru a trecut la Domnul în noaptea trecută, la Spitalul Militar din București. Dumnezeu să îl odihnească!

Pentru a fi știut adevărul despre circumstanțele morții sale, trebuie cunoscute următoarele lucruri.

Mihai Făgădaru era asistent medical și s-a îmbolnăvit de Covid-19 în timp ce îngrijea de un pacient care a și murit de Covid – Marius Dumitru Neagu. Înainte, Mihai îngrijise de mama lui Marius, care a murit și ea din cauza bolii. Se pare că femeia a murit chiar în brațele asistentului medical, conform relatării acestuia.

În al doilea rând, Mihai Făgădaru suferea de mai multe comorbidități. Avea diabet și astm, sinuzită cronică, suferea de ficat și era supraponderal (spre obezitate). Știu că acestea sunt detalii medicale care țin de intimitatea fiecăruia, așa cum ar trebui să țină de intimitate și decizia de a te «imuniza» sau nu. Le enunț aici doar pentru a arăta că boala l-a prins într-o stare cum nu se poate mai proastă. Și, cu toate acestea, nu s-a sfiit să îngrijească de pacienții săi.

***

În sfârșit, trebuie spus că nu o tabără sau alta este acum în doliu. În doliu este familia, este mama acestui om, sunt copiii săi, sunt prietenii, toți cei care l-au cunoscut. Când un om moare, este un lucru de bun-simț să încerci să afli și să expui onest toate circumstanțele și să respecți doliul familiei și memoria celui trecut la Domnul. Sau măcar să nu încerci să îi instrumentalizezi moartea pentru a demonstra o teză sau alta.

Așadar, vorbim despre un cadru medical care s-a sacrificat îngrijind pacienți bolnavi de Covid-19. Unii vor spune că acest om a riscat prea mult, ținând cont de comorbiditățile sale. Însă nu pot judeca eu acest sacrificiu și nici decizia de a risca pentru a-i ajuta pe alții. Prietenii îl descriu ca pe un om foarte generos, cu un suflet foarte mare, dincolo de „activismul” său pe anumite teme polarizante. Acest lucru este important, mai ales în contextul în care îi cinstim pe „eroii din prima linie” care își pun viața în pericol pentru alții – iată, la modul cel mai propriu.

Dumnezeu să îl odihnească!

vaccin mihai  192x300 - Fake News și dezinformare în legătură cu moartea lui Mihai Făgădaru

***

Războiul Informational

Related Images:

Citeste si …

Românii din Serbia
International

Românii din Serbia își manifestă îngrijorarea faţă de rezultatul europarlamentarelor

Românii din Serbia își manifestă îngrijorarea faţă de rezultatul ultimelor alegeri europarlamentare. În calitate de vice preşedinte al Federaţiei Româneşti din Serbia, a treia forţă românească din ţară vecina care uneşte zeci de organizaţii româneşti […]

1 Trackback / Pingback

  1. Bunul samarinean Mihai Făgădaru executat după moarte dintr-un centru unic de comandă al presei securist-vaccinste. DOVEZILE. Antena 3, acces de grobianism morbid și antiuman. Când o să moară Gâdea la fel veți face? Formatori de opinie vaccinați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*