URIAȘUL CÂȘTIG AL REFERENDUMULUI din 06 – 07 octombrie 2018

Referendumul aduce o uriaşă şi neaşteptată victorie pentru tabăra conservatorilor romani

 61 de vizualizări

Referendum #boicot
boicot, Referendum

Referendum & Boicot

Referendumul aduce o uriaşă şi neaşteptată victorie pentru tabăra conservatorilor romani, victoria este atât de mare încât stau şi mă gândesc dacă toate povestea asta cu referendumul nu a fost opera unor patrioţi adânc ascunşi în sistemul mafiot. Dacă aşa stau lucrurile atunci dorim să le transmitem sincere felicitări!

Felicitări Băieţi ! Bravo!

 Referendumul pentru modificarea constituţiei a fost luat în derâdere de tabăra progresistă şi etichetat de la bun început ca „inutil” de către principalii formatori de opinie. Orice om raţional s-ar fi aşteptat la o campanie cu mult umor în care iniţiativa CpF să fie ridiculizată iar progresiştii să îndemne oamenii serioşi la un vot împotrivă. Ce a urmat va putea însă să fie studiat mult timp de acum înainte.

 Ca la un semnal o întreagă campanie plină de ură cu zeci de dezinformări promovate direct sau indirect de toate televiziunile şi trusturile media. S-a sugerat de exemplu că la referendum s-ar vota alte legii și nu singura lege de modificare a Constituţiei votată anul acesta. Fin s-a indus ideea că votul ar avea legătură cu graţierea lui Dragnea sau cu accesul în funcţii publice a penalilor, că referendumul ar fi folosit de un partid pentru a se legitima sau pentru a testa prezența la vot sau modalităţile de fraudare.

 Au fost deja identificate 31 de manipulări pe care nimeni din presă nu a făcut un efort minim să le clarifice. Campania lor încărcată de ură a fost atât de mare încât voluntarii pro referendum au întâmpinat tot felul de piedici în derularea activității de informare, afişele pro-referendum fiind rupte în faţa lor „de cetăţeni revoltaţi”. Au existat și cazuri de agresiuni fizice precum incidentul de la Piaţa Obor. Amenințările crescând în intensitate, s-a ajuns până acolo încât părea riscant să spui că eşti pro-referendum, iar continuarea acțiunilor de informare a trebuit să fie susținută doar de grupuri de peste trei indivizi. În zilele referendumului au existat și tentative de împiedicare a participării la vot.

 Cel mai spectaculos aspect au fost ieşirile „din dulap” are unor vedete de televiziune, actori, realizatori de emisiuni de ştiri, meteo, o întreagă armată s-a pus în mişcare ca la un ordin nevăzut.

Au existat şi personaje precum Tudor Chirilă şi Moise Guran care s-au remarcat de-a lungul timpului prin activitatea lor de convingere a populației să iasă la vot în orice condiţii, dar care de data asa s-au sucit brusc, susținând contrariul. Dar atenţie! Au dat foarte clar de înţeles că nu vor rămâne „suciţi” și că își vor continua activismul pro-vot la următoarele alegeri sau referendumuri organizate tot de actuala coaliţie, și că ei au intervenit doar acum pentru a descuraja populația, fiind în discuţie „căsătoria gay” si „familia tradițională”.

 Toţi au evitat să discute subiectul pus în dezbatere şi au inventat motive care din care mai hilare precum jurnalistul Modalin Bot care a sugerat că referendumul a fost planificat pe 7 octombrie deoarece pe 7 este ziua de naștere a lui Putin. Moise Guran a emis o întreagă teorie expusă pe parcursul a mai multe articole, postări în reţelele de socializare şi emisiuni de radio, ca referendumul ar fi organizat de Dragnea ca să testeze metodele de fraudare de parcă PSD ar fi fost pentru prima oară la guvernare şi nu ar fi știut cum să fraudeze. Mai apoi în prima emisiunea de la Europa FM post-referendum a făcut o piruetă de balerin profesionist şi a scăpat porumbelul că referendumul („ăla al comunistului de Dragnea”) e organizat de naţionalişti catalogaţi de el ca fiind „legionari”.

Campania de dezinformare a avut două obiective:

transferarea dispreţului şi a tensiunilor sociale existente în privinţa corupţiei față de Dragnea şi Tariceanu în seama celor care susţin iniţiativa de modificare a constituţiei şi

generarea unui sentiment de frică că PSD ar putea folosi voturile de la referendum pentru a face alte modificări în Constituţie sau în Codul Penal. Astfel prin combinarea acestor două obiective au fost ţinute departe de urne persoane care au ajuns să creadă că politicienii corupţi cu siguranță pun ceva la care cu acest referendum. Evident nici un formator de opinie nu a ieşit să spună clar că „împăratul este gol.”

 Dacă în timpul referendumului au spus că referendumul este doar pentru Dragnea iar absenteismul ar fi ca o sancţiune la adresa sa, la doar câteva minute de la închiderea urnelor au început să apară remarcile ca romanii sunt „pro-occidentali” şi că „susţin comunitatea LGTBQ”, posturile mass media occidentală o titrat ca romani „întorc spatele referendumului pentru familie”. Absenții referendumului, homosexuali au apărut brusc după închiderea urnelor sa revendice victoria.

În maximul 6 luni când se va implementa educaţia parentală nimeni nu va mai aminti că referendumul a avut ceva de-a face cu Dragnea. De altfel din punct de vedre istoric şi politic nimeni nu mai stă să analizeze ce zvonuri au lansat ţărăniştii despre liberali la alegerile din decembrie 1921. Marele absent al votului a fost electoratul PSD, „babele” şi „asistaţii social” din Telorman şi Vaslui au stat acasă că vorba aia a fost #Boicot. Marele câştigător pare a fi Liviu Dragnea care a dat electoratului CpF un referendum şi socialiştilor europeni educaţie parentală şi liniştea că comunitatea LGTBQ2+ nu e discriminată.

Şi totuşi …

Şi totuşi referendumul este un câştig uriaş pentru poporul român, nu o dată ci pe multiple niveluri:

  • în primul rând s-a dovedit că întreaga presă din România manipulează şi chiar exercită o putere uriaşă de manipulare dincolo de orice se putea specula. Concluzia? Avem nevoie să ne cream propriile noastre canale alternative.
  • apoi avem lista completă a oponenţilor normalităţii din întreg spectrul cultural, politic şi social, jurnalistic, vorba aia „spunem ce ai făcut la referendum” dacă față de oameni simpli gen mătuşa de 70-80 ani ( care se uită toată ziua la televizor) nu putem avea mari pretenții, față de oamenii de televiziune, jurnalişti, vedete, … nu putem spune acelaşi lucru.
  • apoi din rândul „protestatarilor” militanţi anti-sistem, anticorupţie, oameni care se agită strângând semnături pentru diverse, merg la parlament, la avocatul poporului depun tot felul de petiţii s-au deconspirat și așa am aflat într-o dată cine sunt cei care sunt cu adevărat de partea acestui popor şi cine sunt cei care fac falsă opoziţie si aleargă numai pentru cine plăteşte mai bine.

Să explicăm …

 Referendumul „pentru familie” a avut o importanţă colosală deoarece a fost PRIMUL REFERENDUM CERUT DE POPOR de la înfiinţarea statului român (1866).

 Din respect pentru valorile democratice pe care pretinzi că le iubeşti, era de datoria ta să te prezinţi la referendum, chiar dacă erai împotriva puteai vota cu NU dacă asta credeai.

 Toţi cei care lucrează în televiziune, în media, care au un anume statut de „vedetă” sau care sunt activişti care lucrează cu legi sau cu petiţii, politicieni … etc, nu au cum să nu cunoască adevărul, prin boicot ei dovedesc că sunt oameni sistemului. Sugerarea și încurajarea boicotului, promovarea unor minciuni de care ei au ştiinţă ca sunt minciuni fără a lua atitudine reprezinta un fapt incalificabil. Adică să păcălească romanii pentru o cauză considerată bună doar de câțiva? Aşa ceva nu este posibil!

 Referendumul a despărţit foarte bine apele, nu în cazul oamenilor simpli care au fost manipulaţi precum au fost şi în celebrul caz cu Piaţa Universităţi cu „legionarii” lui Iliescu care chipurile puseseră steagul pe clădirea poliţiei pentru Televiziuni, Ziare, Actori, realizatori Tv, „formatori de opinie”.

S-au deconspirat cu totul, precum tămâia scoate draci afară din om, aşa au ieşit şi ei cu spume la gură împotriva referendumului cel „inutil”. Orice precizări ulterioare sunt fără rost. S-au deconspirat singuri deoarece nu puteau să lase o asemenea manifestare de suveranitate a poporului să fie dusă la bun sfârşit. Ieri predicau să iasă lumea la vot astăzi la Boicot (rima neintenţionată). Maine iar la vot …

Se pare că nicăieri în lume nu mai există un referendum cerut de popor boicotat de sistem. Nu pot să îmi imaginez bucuria unora că au reuşit să boicoteze o iniţiativă cetăţenească.

Apele s-au despărţit, puţini, foarte puţin dintre ei au demonstrat că au coloană vertebrală, câţiva chiar din tabăra ultraprogresiştilor precum Remus Cernea au arătat că nu sar cum pocneşte unul din degete. Totul e clar avem cunoştinţe că suntem 4 milioane de romani care dorim să ne implicăm şi îi ştim şi pe adversarii suveranităţii poporului, noii marxişti care nu ar ezita nici o clipa să anuleze drepturile democratice ale poporului, în numele protejării unor aşa zise minorităţi „discriminate”.

O astfel de acţiune ar fi putut dura ani de zile şi ar fi costat sume colosale şi totuşi Dumnezeu a făcut ca în doar câteva zile să îi cunoaştem pe toţi după cum ne-a mărturisit în Evanghelie După roadele lor îi veţi cunoaşte. Ce puteam să cerem de la Domnul mai mult ? Avem 4 milioane de fraţi şi surori deşteptaţi şi acuma ştim şi cine sunt cei care ne-au ţinut în adormire aproape 30 de ani îndemnându-ne să fugărim iepuri precum Năstase, Ponta, Dăncilă, Dragnea în timp ce ne dădeau cu câte un Vadim, Constantinescu, Ciolos pe la nas. În paralel toate partidele scoteau ţara la mezat în timp ce televiziunile difuzau emisiuni de divertisment şi voie bună.

S-a văzut imediat și bucuria manifestată de comunitatea LGTBQ2+ care nu s-a sfiit să îşi revendice binemeritata victorie împotriva Bisericii şi a conservatorilor. Victoria… ce e drept prin manipulare poate fi un duş rece şi pentru cei care au stat acasă … imaginându-şi că sancţionează un om care nu e nici preşedinte nici prim-ministru şi care nici nu a strâns vreo semnătură (doar ca notarul a luat la cunoștința).

O altă palma poate fi faptul evident că PSD nu şi-a mobilizat electoratul iar liderii partidului nu s-au arătat îngrijoraţi deloc de rezultat. Romanii şi-au tras singur un glonţ în picior, crezând care că trag care în Dragnea, care în Tăriceanu care în Putin, care în comunişti sau fascişti sau zeci de alte chestii. Mişcarea LGTBQ2+ a câştigat o legitimitate uriaşă pe spinarea naivilor care au stat acasă crezând cai verzi pe pereţi. Noi ca popor ne-am câștigat deșteptarea.

Ziua de mâine poate fi un nou început!

Războiul Informațional /Dogaru Victor

Related Images:

Citeste si …

Costel Vânătoru repus in functie
Uncategorized

Cercetătorul Costel Vânătoru va fi reinstalat în funcția de director al Băncii Naționale de Gene

Cercetătorul buzoian Costel Vânătoru va fi reinstalat în funcția de director al Băncii Naționale de Gene  Profesorul Costel Vânătoru de la Banca de Resurse Genetice Vegetale – pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice şi Medicinale urmează […]

războiul total
Incorect politic

Coronavirusul: Faza războiul total împotriva Bisericii Ortodoxe Române

CoronaVirusul: Faza războiul total împotriva Bisericii Ortodoxe Române Exista un grup de „progresişti” care duc un război neconvenţional împotriva valorilor identitare româneşti. Aceştia vor critica orice lucru care poate fi legat cu identitatea noastră naţională, […]

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*