La ce ne putem aștepta de la cei 1 milion de muncitori din Pakistan?

Vin muncitori din Pakistan ...

 1.110 vizualizări

cei 1 milion de muncitori din Pakistan
muncitori din Pakistan

La ce ne putem aștepta de la cei 1 milion de muncitori din Pakistan și de la „refugiații din Siria”?

 

Ziarele din străinătate au anunţat în luna aprilie că Guvernul României vrea să aducă între 1.000.000. şi 500.000 de muncitori din Pakistan în România, si ca de obicei, cetăţenii români au fost ultim,i care au aflat.

Pakistanul și cenzura

De ani buni, guvernul din Pakistan încearcă să impună occidentului să ia atitudine împotriva „jignirii islamului”. Ne-am fi aşteptat ca ţări puternice, precum Statele Unite, Franţa şi Marea Britanie , care au participat la numeroase războaie împotriva unor presupuşi „dictatori”, să fie cele care dau tonul. Nu este se pare aşa, din ce în ce mai mult tările din lumea a treia sunt cele care dau cu pumnul în masă în chestiuni legate de „rasă” şi „religie”.

În 2017, Pakistanul a cerut Twitter şi Facebook să îi ajute să identifice utilizatorii care încarcă legile islamice anti-blasfemie. Aceste persoane riscă, conform legilor din Pakistan, pedeapsa capitală. Guvernul din Pakistan a lăsat chiar să se înţeleagă că doresc extrădarea celor care aduc jigniri islamului şi au cerut sprijinul Facebook şi Twitter pentru acest lucru.

La cererea Pakistanului, 85% din materialele ofensatoare la adresa islamului au fost de urgenţă scoase de pe Facebook. S-a vorbit inclusiv de trei arestări, fără ca presa să intre prea mult în detalii. Apologeţilor de pe YouTube care fac filmuleţe critice la adresa Pakistanului sau îl parodiază pe Mahomed le-au fost şterse filmele sau au fost blocate în Pakistan, ca urmare a unor plângeri înaintate de Guvernul Pakistanez.

Pakistanul este ţara cu cea mai violentă şi radicală formă de islam. În timp ce în alte ţări majoritar musulmane condamnaţii sunt executaţi rapid, în Pakistan sunt îndelung torturaţi, până îşi dau ultima suflare. Este ţara cea mai „îngrijorată” de „pericolul” ca proprii cetăţeni aflaţi pe teritoriul naţional sau în afară, ar putea fi de-islamizati.

Prin urmare, Pakistanul încearcă să obţină legi împotriva „blasfemiei” si cenzurarea libertăţii de exprimare în ţările care au treabă cu cetăţenii săi. Probabil ar trebui să fim şi noi pregătiţi ca guvernul PSD să ia anumite măsuri în contextul aducerii între 500.000 şi 1.000.000 pakistanezi.

Islamofobia: ultima etichetare … progresistă

În vestul Europei, cenzura îmbracă haina luptei împotriva „islamofobiei” – un război imposibil de câştigat. Acolo unde există câteva cazuri de imigranţi integraţi este succesul „multiculturalismului”, acolo unde apar violuri, crime şi atentate teroriste, vina aparţine comunităţii care nu a depus eforturi suficiente pentru integrarea musulmanilor. Este motivul pentru care nu poţi intra într-o dezbatere cu marxiştii, orice argument va fi considerat o dovadă că ei au avut dreptate şi că problema respectivă „chiar există”.

Discursul va ajunge şi la noi, fie odată cu „lucrătorii temporari” din Pakistan, fie odată cu „refugiaţii din Siria”. Dacă nu vor exista reacţii, vor spune că majoritatea tăcută este de partea lor, iar dacă vor fi reacţii vor concluziona că „există o problemă” şi trebuie lucrat mai mult.

Trebuie spus că infama cursă a „multiculturalismului” a început in Europa occidentală prin anii `90 cu aşa-numiţii „muncitori invitaţi temporar”. Atunci Barbara Roche, ministrul din Anglia pentru imigrare, a declarat că >expulzarea durează prea mult şi este „emoţională”<. Aşa şi este, odată cu refugiaţii vom fi parazitaţi de zeci sau poate chiar sute de ong-uri pentru drepturile muncitorilor străini, ale imigranţilor, ale musulmanilor, ale indivizilor mai „bronzaţi” sau mai „palizi” decât noi.

Expulzarea va deveni un proces imposibil, ong-urile vor ataca în tribunal orice decizie de expulzare, iar dacă vor pierde, vor bloca avioanele sau autobuzele cu expulzaţi. Este o metodă îndelung verificată în Anglia, Franţa, Germania, Suedia. Odată intraţi în ţară, fie ca „lucrători”, fie că „refugiaţi”, nu mai poţi scăpa de ei. Vor avea grijă ong-urile să îi înveţe că e şi „ţara lor”, că „ei au drepturi” si ca sunt persecutați de islamofobi.

Cartea Islamului şi “Cartea” “islamofobiei”

Islamul ne va fi prezentat ca o religie similară creştinismului şi iudaismului. Precum creştinii au Biblia şi evreii au Tanah-ul (Vechiul Testament), la fel şi musulmanii au Coranul. Dumnezeu este aceleaşi, vor spune, doar interpretările sunt puţin diferite. Cine crede altceva este fie „rasist” fie „islamofob” şi vrea să răspândească „diviziune” în loc de unitate, să construiască ziduri noi în loc să le dărâme pe cele vechi.

Diversitatea este „punctul nostru forte”, vor proclama de la toate microfoanele, iar orice discurs care afirmă contrariul „nu va fi tolerat”. Aceste tactici progresiste au la noi „efect retard”, în occidentul iluminat Nicolas Sarkozy, David Cameron şi Angela Merkel au recunoscut deja din 2015 ca la ei „multiculturalismul a eşuat”.

Ce nu se spune?

Lucrurile în realitate sunt radical diferite. Coranul (Sura 4 Versetul 45) ne spune că pentru căa cineva să fie considerat credincios al lui „Alah” este necesar devotamentul integral al acelei persoane faţă de toate deciziile profetului său. Musulmanii sunt obligaţi astfel să respecte toate predicile şi hotărârile lui Mohamed. Aici avem capcana în care occidentul a alunecat deja, deoarece aceste decizii şi predici nu se limitează doar la Coran, pe care apologeţii îl indică cu amabilitate. În fapt, vorbim de numeroase reguli care provin din miile de versete ale Hadislor. Dacă Coranul ar fi „cuvântul lui Alah” dictat lui Mohamed, scrierile Hadis sunt relatări ale revelaţiilor şi acţiunilor lui Mohamed descrise de „apostolii” lui cei mai apropiaţi.

Coranul subliniază importanţa acestor scrieri ca sfinte în materie de lege şi moralitate (Coran: Sura 24. Versetul 54 şi Sura 33. Versetul 21). Dacă eşti un musulman Sunni, colecţia de scrieri Hadis (hadîth) este considerată ca fiind pe locul 2 după Coran. Undeva între 75-90% dintre musulmani sunt Sunni, deloc surprinzător în Pakistan majoritatea musulmanilor sunt Sunni

Ignoranta nu este o scuză

Majoritatea europenilor şi americanilor nu au nici timpul si nici resursele să studieze aceste zeci de mii de versete în arabă. În majoritatea limbilor europene. cărţile care compun Hadis nici nu au fost traduse integral (sunt 2.200 Hadis-uri cu sute sau chiar mii de versete fiecare). Aproape de fiecare dată, traducătorii s-au oprit înainte de a ajunge la versetele „picante” despre uciderea infidelilor, violarea prizonierelor de război, sclavie, tăierea mâinilor, scoaterea ochilor sau uciderea soţiilor adultere.

Astfel, suntem tentaţi să credem, atunci când auzim de execuţiile din Pakistan, Iran sau cele făcute de ISIS, că acestea „nu au nicio legătură cu islamul”. Evident, asa cum şi în creştinism sau iudaism există numeroase interpretări sau curente reformatoare, şi în Islam lucrurile stau la fel. Dar asta nu şterge anumite versete din cărţile canonice ale islamului. Nu toţi musulmanii respectă aceste versete, dar cei care o fac nu sunt mai puţin „musulmani”, ba dimpotrivă. Nu este acelaşi argument cu Vechiul versus Noul Testament, deoarece Coranul este pentru Musulmani revelaţia finală.

Traducerile în Română

În Română a fost tradus Coranul şi parţial câteva cărţi ale Hadiselor. În engleză s-au tradus toate şi există resurse bibliografice pentru acestea disponibile online. Având în vedere că e posibil ca guvernul PSD să ne aducă 1.000.000 de musulmani „muncitori din Pakistan„, o cultură în care aceste Hadise sunt „literă de lege”, este important să le cunoaştem şi noi.

Probleme cu traducerile

Traducerile Coranului în limba română sunt făcute într-un mod în care majoritatea erorilor ştiinţifice recunoscute sunt „corectate„, alegându-se o traducere “binevoitoare”. Cuvântul absolut al lui Alah tradus în Română are nevoie de „îmbunătăţire„.

Coranul tradus în diferite limbi şi de diferite şcoli ne spune că stelele vor cădea într-o zi pe pamânt (Sura 81. Versetul 2). Traducerile în Română implica că ele vor dispărea. Coranul oferă ca pildă faptul că laptele, care se formează din fecale şi sânge iese (prin graţia lui Alah) un lichid absolut pur (Sura 16. Vr.66) traducerile în limba română implică faptul că laptele care se formează între sânge şi fecale ajunge să fie pur, ceea ce nu are nici un sens, metafizic.

Principala eroare ştiinţifică recunoscută a Coranului, anume că Sperma se formează între coaste şi şira spinării (teorie formulată de Hipocrate şi care era cunoscută de arabii din timpul lui Mohamed) apare în versiunile româneşti ale Coranului ca fiind “între coaste şi pelvis”. Ceea ce este tot greşit deoarece sperma propriu-zisă se formează în testicule.

Profetul şi știința

Aceste erori ştiinţifice nu au fost învăţături profetice ale lui Mohamed, pur şi simplu în diferite contexte el şi-a umplut cartea cu informaţii care erau cunoscute în vremea sa în cercurile mai elitiste. De exemplu, la un moment dat Mohamed vorbeşte de vite (cu sensul de animale domestice) pe care Alah le-a creat special pentru oameni, menţionănd că sunt 8 tipuri de vite create de Alah în perechi, adică patru specii. Apoi le enumeră, surprinzător sunt cele cunoscute de arabi în secolul 7, oi, vaci, cămile şi măgari, întâmplător sau nu capra, lama sau yak-ul domestic nu au intrat în listă.

Versiunile în română se dovedesc a fi subiective, oferind chiar note de subsol care încearcă să ofere logică. Prin urmare, nu ne vom baza integral pe ele, vom folosi traducerile în engleză destinate unei populaţii anglo-file de peste 500 milioane (America, Anglia, Irlanda, Canada).

Coranul în engleză are chiar mai multe variante ale diverselor şcoli iar Hadis-ul are originalul arab în oglindă.

Ce ne putem aștepta de la muncitori din Pakistan?

# Hadis dictând musulmanilor sa omoare apostaţii:

Nişte Zanadiqa (atei sau apostaţi) au fost aduşi la Ali şi el i-a ars. Vestea acestui eveniment a ajuns la Ibn Abbas, care a spus: „Dacă aș fi fost în locul lui, nu i-aş fi ars, deoarece Mesagerul lui Allah interzice (această practică), spunând: „Să nu pedepsești pe nimeni cu pedeapsa lui Allah” (adică focul) .I-aș fi ucis în conformitate cu declarația Mesagerului lui Allah: „Oricine și-a schimbat religia islamică, ucide-l„. vezi linkSahih al-Bukhari 6922

# Hadis-ul care impune pedeapsa cu moartea pentru blasfemie:

Un om orb avea ca sclavă o mamă, care obișnuia să abuzeze de profet (să îl înjure/blesteme) și să-l disprețuiască. El i-a interzis aceasta, dar ea nu s-a oprit. A mustrat-o, dar (ea) nu a renunțat la acest obicei al ei. Într-o noapte a început să îl calomnieze pe Profet și să-l „abuzeze”. El a luat un pumnal, l-a pus pe burta ei, a apăsat-o și a ucis-o. Un copil care a venit (a cazut) între picioarele ei a fost pătat cu sângele care era acolo.

Când a venit dimineața, Profetul a fost informat despre asta. El a adunat poporul și a spus: Pe Alah solicit ca omul care a făcut această faptă, îl solicit conform dreptul meu ca el să se ridice. Sărind peste gâturile oamenilor și tremurând bărbatul s-a ridicat. El a stat înaintea Profetului și a spus: Apostolul lui Alah! Eu sunt stăpânul ei; ea obișnuia să vă abuzeze și să vă disprețuiască. I-am interzis, dar ea nu să oprit și apoi am mustrat-o, dar ea tot nu și-a abandonat obiceiul. Am doi fii ca niște perle de la ea și ea a fost consoarta mea. Noaptea trecută a început să vă abuzeze și să vă disprețuiască. Așa că am luat un pumnal, l-am pus pe burtă și l-am apăsat până am omorât-o. Apoi Profetul a spus: „O să fii martor, nu trebuie făcută nici o răzbunare pentru sângele ei”.  Sunan Abi-Dawud 4361

# Hadis care impune moartea pentru calomnie şi demigrarea lui Mohamed chiar dacă învinuitul nu este musulman

O evreică obişnuia să îl abuzeze verbal pe Profet și să îl discrediteze. Un om a sugrumat-o până a murit. Trimisul lui Alah a declarat că nu trebuie să se plătească nimic pentru sângele ei. Sunan Abi Dawud 4362

# Coranul indicând ca unui hot, fie bărbat fie femeie, să i se taie mâna

În ceea ce privește hoțul, fie bărbați sau femei, tăiaţ-le mâinile. Este răsplata propriilor lor fapte, o pedeapsă exemplară din partea lui Alah. Alah este puternic, înțelept. Coranul Sura 5, verset 38

# Hadis care spune că unui hoţ care a furat lucruri importante (precum un ou sau o frânghie) să iî fie taiată mâna

Apostolul lui Allah a spus: „Alah blestemă pe hoț care fură un ou (sau o cămașă) pentru care mâna lui trebuie tăiată sau fură o frânghie, pentru care mâna lui trebuie tăiată. Sahih al-Bukhari 6799

# Versete din Coran şi Hadis care ordonă crucificarea corupţilor şi a corupătorilor

Iarã rãsplata acelora care luptã împotriva lui Alah şi a Trimisului său şi cautã sã semene pe pãmânt stricãciune, ei vor muri omorâţi sau răstigniţi pe cruce sau li se vor tãia mâinile şi picioarele cruciş sau vor fi alungaţi din ţarã. Aceasta va fi pentru ei ruşine în lumea de acum, iar în Lumea de Apoi vor avea ei parte de chin mare. Coranu 5. Verset 33

Abuzzinad a povestit: Când Apostolul lui Alah a tăiat (mâinile și picioarele) celor care i-au furat cămilele și le-a ars ochii cu foc (prin cuie înroşite), Alah l-a mustrat pe el și Alah preaînaltul a arătat: „Pedepsirea celor care duc război împotriva lui Alah și a apostolului Său și care se străduiesc să răspândească înşelătorie prin țară este execuție sau răstignire„. Sunan Abi Dawud 4370

# Verset din Hadis despre crucificarea corupţilor si a celor care se ridica împotriva lui Alah si a Mesagerului Sau

A narat Abdullah ibn Abbas: „Pedeapsa celor care se războiesc împotriva lui Alah și a apostolului Său și care se străduiesc să răspândească înşelătoria şi neplăceri prin țară este execuția sau răstignirea sau tăierea mâinilor și a picioarelor din partea opusă sau exil din țară […] ” a fost dezvăluit despre politeiști. Dacă cineva se pocăiește înainte de a fi arestat, nu împiedică să îi impună pedeapsa prescrisă pe care o merită. Sunan Abi-Dawud 4372

# Coran ordonând adulterii vinovaţi de preacurvie  să fie biciuiţi cu 100 de lovituri

24/2 Pe cea care preacurveşte şi pe cel care preacurveşte biciuiţi-i pe fiecare cu câte o sutã de lovituri. Şi sã nu vã apuce milă de ei în împlinirea legii lui Alah, dacã voi credeţi în Alah şi în Ziua de Apoi! Şi un grup de credincioşi drepţi sã fie martori la pedepsirea lor! Coranu: Sura 24. Verset 2

# Hadis care impune omorârea femeilor adultere  în timp ce bărbaţii să primească câte 100 lovituri de bici

Un beduin a venit și a spus: „Mesagerul lui Alah” Judecă tu între noi, conform cărții lui Alah „. Opozantul sau s-a ridicat și a spus: „El a spus adevărul, deci judecați între noi conform legilor lui Alah”. Beduinul a spus: „Fiul meu a fost muncitor pentru acest om și a comis act sexual ilegal cu soția lui. Poporul mi-a spus:” Fiul tău trebuie să fie ucis cu pietre „, așa că l-am răscumpărat pe fiul meu pentru o sută de oi și o fată sclav, apoi i-am întrebat pe oamenii religioși învățați și ei mi-au spus: „Fiul tău trebuie să primească o sută de lovituri plus un an de exil”.

„Profetul a spus:” Eu voi judeca între voi în conformitate Cărţii lui Alah! În ceea ce privește fata sclav și oile, vor fi returnate și fiul tău va primi o sută de lovituri de bici și va fi exilat timp de un an, tu, Gnais! Profetul s-a adresat unui om: „Du-te dimineață la soția acestui om și s-o ucizi cu pietre.” Așa că Unais a mers la ea dimineața următoare și a ucis-o cu pietre. Sahih al-Bukhari 7193, 7194

# Hadis care precizeazta ca femeile adultere care şi-au recunoscut păcatul şi s-au căit, trebuie ucise cu pietre

O femeie a venit la Profet și a mărturisit că a comis adulter. El a dat ordine; și hainele ei au fost strânse în jurul corpului ei (astfel încât părțile ei intime să nu fie descoperite), apoi a omorât-o (personal) cu pietre, apoi a oferit rugăciunea la înmormântarea ei. Sunan Ibn Majah 2555

Asemănător, un bărbat (aparent strain) care a violat o femeie credincioasa (musulmană) se autodenunţă si este omorât cu pietre. Sunan Abi Dawud 4379

# Versete din Coran care permit sclavia pentru musulmani (Mohamed însuşi a avut sclavi bărbaţi şi femei)

4: 3. Iar dacã vã temeţi cã veţi fi nedrepţi cu orfanii, luaţi de soţii pe acelea care vã plac dintre femei – douã, trei sau patru, dar dacã vã temeţi cã nu veţi fi drepţi [cu ele], atunci [luaţi] una singură sau ce se aflã în stâpânirea mâinilor voastre drepte (sclave – implică sclave sexuale). Aceasta [este situaţia care] vã dã cea mai mică putinţă de a purcede nedrept. Coran Sura 4 verset 3

# Musulmanii au voie să ia în căsătorie prizoniere de război chiar dacă soţii acestora au fost şi ei prinşi sau sunt încă în libertate

[Asemenea, vă este oprit să luaţi] femeile cãsătorite, afară de acelea care se află sub stãpânirea dreptei voastre (sclave). Aceasta este porunca lui Alah pentru voi! Şi vă este îngăduit în afarã de acestea, să căutaţi [de soţii], dupã averile voastre, prin căsătorie, fãrã sã preacurviţi. Iar acelora cu care vă bucuraţi [căsătorindu-vã cu ele], daţi-le zestrea lor, ca o datorie. Nu este nici un păcat pentru voi, dacă aţi încheiat un legãmânt între voi, după stabilirea zestrei, căci Alah este Atoateştiutor şi Înţelept (‘Alim, Hakim) Coran: Sura 4 Verset 24

Acela dintre voi care nu are mijloace necesare să se însoare cu muieri slobode (femei libere) şi credincioase poate [să-şi ia de nevastã una] din fetele voastre credincioase aflate sub dreapta voastră (sclave), cãci Alah cunoaşte prea bine credinţa voastrã, cãci sunteţi şi unii şi alţii [de aceeaşi religie]. Luaţi-le de neveste cu voia stăpânilor lor şi daţi-le zestrea lor, dupã cuviinţă, dar ele să fie virtuoase, să nu fie destrăbãlate si să nu fi avut ibovnici. Iar dacă s-au măritat şi apoi preacurvesc, atunci ele sã primească jumãtate din pedeapsa cuvenitã muierilor slobode. Aceasta este îngăduitã pentru acela care se teme de păcat. Dar sã fiţi rãbdãtori e şi mai bine pentru voi, cãci Alah este Iertãtor, Îndurãtor [Ghafur, Rahim] Coran: Sura 4 Verset 25

[Mântuiţii. ..] Afară de soaţele lor şi de aceea ce stăpânesc mâinile lor drepte (sclave), căci pentru aceasta nu sunt ei învinuiţi Coran: Sura 23 Verset 6

# Hadisul arătând că armata lui Mohamed a omorât bărbații unui întreg trib și au înrobit femeile și copiii. Apoi a expulzat toţi evreii din Medina, care aveau sau nu legătura cu situaţia creată

Bani-An-Nadir și Bani Quraiza au luptat (împotriva Profetului, încălcând tratatul lor de pace), așa că Profetul l-a exilat pe Bani An-Nadir și l-a lăsat pe Bani Quraiza să rămână la locul lor (în Medina), luând nimic de la ei până ce s-au răsculat împotriva Profetul din nou. El le-a ucis apoi oamenii și le-a distribuit femeile, copiii și proprietățile lor musulmanilor, dar o parte au ajuns şi la Profet, el le-a acordat siguranță și au îmbrățișat islamul (cu această ocazie). El a exilat pe toți evreii din Medina. Ei erau evreii lui Bani Qainuqa, tribul lui Abdullah bin Salam, și evreii lui Bani Haritha și toți ceilalți evrei din Medina. Sahih al-Bukhari 4028

# Hadis care impune pedepsirea homosexualităţii, aparent fără distincţie în cazul unui viol

„Cine găsiți că face acțiunea poporului lui Lot, omorâți-l pe cel care o face și pe cel căruia i-se face.” Sunan Ibn Majah 2561

Profetul a spus: Dacă găsiți pe oricine care a făcut precum poporul lui Lot, omorâți pe cel care o face și pe cel căruia i se face. Sunan Abi Dawud 4462

# Hadis despre pedepsirea celor care beau alcool

Părerea mea este că a stabilit-o ca fiind cea mai ușoară pedeapsă. Apoi „Umăr da optzeci de lovituri (de bici). Sahih Muslim 1706 c

# Hadisul ce interzice construcția oricărui lucru pe morminte (Moscheea principală din Meca, Moscheea Verde este construită pe mormântul lui Mohamed)

„Mesagerul lui Alah a interzis zugrăvirea mormintelor, inscripţionarea lor, construirea peste ele şi trecerea peste ele”. Jami` at-Tirmidhi 1052

Um Habiba și Um Salama povesteau despre o biserică pe care o văzuseră în Etiopia, în care erau imagini. Ei au spus profetului despre aceasta, despre care el a spus: „Dacă un om religios moare printre acești oameni, ei vor construi un loc de închinare la mormântul lui și vor face aceste imagini în el. Ei vor fi cea mai rea dintre creaţii înaintea lui Alah în Ziua Învierii.” Sahih al-Bukhari 427

Este Islam o religie a “păcii”?

  Atunci când auzim de atentate teroriste comise de musulmani, ştirile sunt însoţite de o precizare că “islamul nu are nici o legătură cu terorismul” la fel când auzim de oameni executaţi, decapitaţi, mutilaţi, biciuiţi, de fetiţe mutilate genital auzim aceeaşi formulare. Atunci când apare câte un alb rasist şi nebun care pe lângă alte multe atribute se întâmplă să poarte şi o cruciuliţă sau a fi frecventat o biserică, presa face trimitere imediată la rasă şi religia lui.

death toll 3 - La ce ne putem aștepta de la cei 1 milion de muncitori din Pakistan?

Creştinismul contravine clar oricăror activităţi, teroriste sau criminale, provenite din ură, răzbunare sau supremaţia unui grup. Ce învaţă islamul este puţin cunoscut lumii academice occidentale, deoarece aceste învăţături sunt răspândite în câteva zeci de mii de învăţături hadifice. Cei 500.000 sau 1.000.000 de muncitori din Pakistan stiu aceste „învăţături” pe de rost.

Sahira Bukari – scopul luptei pentru Alah

Un bărbat a venit la Profet și la întrebat: „Un om luptă pentru pradă de război, un alt luptă pentru faimă și un al treilea luptă pentru vanitate, care dintre ei luptă în Cauza lui Alah?” Profetul a spus: „Cel care luptă pentru ca (Islamul) Cuvântul lui Alah să fie superior, acela luptă pentru Alah”. Sahih al-Bukhari 2810

Care este adevăratul jihad ?

„Am venit la Profet și i-am spus:” O Mesager al lui Alah, care Jihad este cel mai bun? „El a spus:” (Acelui om al) cărui sânge este vărsat și calul îi este rănit. Sunan Ibn Majah 2794

Exegeza din Coran care prezintă opțiuni referitoare la prizonieri de război, inclusiv execuția

 Alah îi încurajează pe Profetul Său și pe credincioși să lupte și să se zbată împotriva dușmanului, și să facă război împotriva forțelor lor. Alah afirmă că El va fi de ajuns ca ajutor şi sprijin și îi va ajuta pe credincioși sai împotriva dușmanilor lor, chiar dacă dușmanii lor sunt numeroși și au suficiente resurse, în timp ce credincioșii lui sunt puțini. Aşa a spus Alah.

 Musulmanii au luat apoi răscumpărarea pentru captivii lor. În Sunanul său, Imam Abu Dawud a înregistrat faptul că Ibn Abbas a spus că Trimisul lui Alah a stabilit patru sute (Dirhami) în răscumpărare de la poporul lui Jahiliyyah de pe urma lui Badr. Majoritatea oamenilor învăţaţi (musulmani) declară că problema prizonierilor de război este de la Imam. Dacă (el musulmanul) decide, poate să-i omoare, ca în cazul lui Bani Qurayzah. Dacă decide, poate accepta o răscumpărare pentru ei, ca în cazul prizonierilor de la Badr, sau îi poate schimba pentru prizonieri musulmani. Mesagerul a schimbat o femeie și o fiică care au fost prinse de Salamah bin Al-Akwa, în schimbul unor musulmani care au fost capturați de idolatri, sau dacă el decide poate lua prizonierul ca sclav.

http://www.qtafsir.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1379&Itemid=63#1

# Verset din Coran care instruieşte musulmanii în a lua „jizya” (tribut – adică „taxa de protecţie” ) de la non-musulmani.

29. Luptaţi împotriva acelora care nu cred în Alah şi nici în Ziua de-apoi şi nu opresc ceea ce Alah şi Trimisul Sãu au oprit şi nu împărtăşesc religia Adevărului, dintre aceia cărora li s-a dat Cartea (evrei şi creştini), pânã ce ei nu vor plăti tributul (taxa de protecţie) cu mâna lor, fiind ei supuşi [legilor]! Coranu: Sura 9 Verset 29

# Din punctul de vedere al islamului modul corect de răspândire al islamului este prin cucerire

Alah ii arată lui Mohamed pământul desfăşurat şi ii deyvăluie că pământul va fi dominat de la un capăt la altul de „Umma”, adică comunitatea lui Mohamed:

„Alah a tras capetele lumii una lângă alta (ca un covor), de dragul meu. Și am văzut capătul estic și cel vestic. Iar stăpânirea Ummei mele va ajunge la acele capete, […]” Sahih Muslim 2889 a

# Islamul prin război va subjuga întreaga umanitate Mohamed explica :

Mi să poruncit să lupt împotriva oamenilor până când ei mărturisesc că nu există nici un alt zeu decât Alah, că Mohamed este mesagerul lui Alah și că ei au stabilesc rugăciunii și plătesc Zakat și, dacă fac (asta), sângele și proprietatea lor sunt garantate prin protecția mea, doar dacă este justificat prin lege, iar afacerile lor sunt alături de Alah. Sahih Muslim 22

# Mohamed ne dezvăluie şi care este cea mai bună tactică pentru că islamul să stăpânească lumea anume – teroarea.

Mesagerul lui Alah a spus: „Am fost trimis cu cele mai scurte explicaţii, care aveau cel mai largi înţelesuri și am fost făcut victorios cu teroare (aruncată în inimile dușmanilor) și, în timp ce dormeam, cheile comorilor lumii mi-au fost aduse și mi-au (fost ) puse în mâna. Abu Huraira a adăugat: Mesagerul lui Alah a părăsit lumea și acum voi, oamenii (musulmani), descoperiţi aceste comori (adică Profetul nu a beneficiat de ele). Sahih al-Bukhari 2977

 Nu este o surpriză că musulmani din culturi diferite au ajuns să atace locurile de rugăciune ale crestinilor, au făcut asta anul acesta în Sri Lanka în Filipine (ianuarie 2019), Indonesia (Mai 2018), Egipt (Aprilie 2017) şi tot aşa. Acesta pentru că Islamul da posibilitatea interpretării că teroarea indusă în inimile duşmanilor este “calea”

Martirii și virginele

 Musulmanii care luptă pentru Alah şi devin martiri, ei au cele mai mari sanţe să intre în raiul islamic unde vor primii 72 de virgine, cu sânii uriaşi şi ochii mari, ai carol virginitate se va reface permanent, asta în timp ce ei vor avea în acest paradis o erecţie permanentă.

Coran în Capitolul 55 versetele 70-78, vorbeşte despre paradisul musulman în care Hurii, aceste fecioare create de Alah special pentru credincioşii lui, le vor fi un fel de sclave sexuale:

70 În ele se află fecioare virtuoase şi frumoase./ 71. Aşadar, pe care dintre binefacerile Domnului vostru le tăgăduiţi? / 72. Hurii retrase în corturi./ 73. Aşadar, pe care dintre binefacerile Domnului vostru le tăgăduiţi? /74. Pe care înainte de ei nu le-au atins nici oameni, nici djinni (demonii)./ 75. Aşadar, pe care dintre binefacerile Domnului vostru le tăgăduiţi? / 76. [Ei] vor sta întinşi pe perne verzi şi pe covoare pline şi frumoase. / 77. Aşadar, pe care dintre binefacerile Domnului vostru le tăgăduiţi? / 78. Binecuvântat fie numele Domnului tãu Cel Plin de Slavã şi de Cinste [Dhu al-jalal wa-l-‘ikram]!

Conform, Coranului capitolul 56 versetele 35-37 Hurii sunt: virgine, perfecte, şi toate de aceeaşi vârstă. Conform capitolului 56 versetul 23 Hurii au ochii marii asemenea perlelor:

22. Şi hurii cu ochii mari,/ 23. Asemenea mărgăritarelor ascunse /35. Noi le-am creat pe ele(pe Hurii) desăvârşite/ 36. Şi le-am făcut pe ele neprihănite,/ 37. Mlădioase şi toate de o vârsta,

 Conform Coranului Sura 78 versetele 31-34 Hurii au sânii mari sunt tinere şi se afla într-un loc cu grădini, struguri şi pahare pline (aparent nu cu vin).

31. Însă pentru cei evlavioşi va fi o izbândã:/ 32. Grãdini şi struguri,/ 33. [Fete Hurii] cu sânii rotunjiţi – toate la fel de tinere/ 34. Şi pocale pline.

Apologetii islamului versus Profetul

 În ultimul timp numeroşi musulmani moderaţi s-au ridicat şi au exprimat opinii că aceste Hurii, ca şi circumcizia feminină sau purtarea Hijabului nu ar fi nişte credinţe şi practici musulmane. Precum fraţii lor musulmani din Pakistan sau Afganistan, ar fi de-acord aceştia, sunt într-o gravă eroare. Un musulman este obligat să respecte toate vorbele care au ieşit din gura profetului adică tot Coranul şi toate Hadisurile care sunt recunoscute de învăţaţii islamului că Ṣaḥīḥ (autentice). Bukhari Sharif şi Sahih Muslim sunt cele mai autorizate Hadis-uri din întregul islamului autoritatea lor este nedisputată. Aceste două Hadiff clarifica în afara oricărei dispute problema Huriilor şi a zvonurilor despre acest subiect

Sahih Bukhari :

Profetul a spus: „Primul grup (de oameni) care va intra în Paradis vor fi (strălucitor) ca luna plină, iar lotul de lângă ei vor fi (strălucitor) ca cea mai strălucitoare stea de pe cer. Inimile lor vor fi ca a unui singur om, căci nu vor avea nici vrăjmășie, nici gelozie între ei, fiecare va avea două neveste dintre Hurii (care vor fi atât de frumoase, pure și transparente încât), măduva oaselor picioarelor lor să fie văzută prin oase și prin carne „. Sahih al-Bukhari 3254

 Trimisul lui Alah a spus: „Primul grup de oameni care vor intra în Paradis vor străluci că luna plină și cei care le vor urma vor străluci că cea mai strălucitoare stea de pe cer Ei nu vor urină, sau avea nevoie să scuipe sau secreţii nazale, pieptenii lor vor fi din aur, iar sudoarea lor va mirosi a mosc, lemnul aloe va fi folosit în casele lor, soţiile lor vor fi Hurii, toate vor arăta la fel şi se vor asemăna cu tatăl lor Adam (în statură), înalte de șaizeci de coți „.  Sahih al-Bukhari 3327

Și dacă o houri din Paradis ar apărea poporului pământului, ea ar umple spațiul dintre cer și pământ cu lumină și miros plăcut și acoperământul capului ei este mai bun decât lumea și orice este în ea”. Sahih al-Bukhari 2796

sahih Muslim

(Membrii) primului grup care vor intra în Paradis vor avea fețele la fel de strălucitoare ca luna plină în timpul nopții, iar cei de lângă acest grup vor avea fețele la fel de strălucitoare ca stele strălucitoare din cer. Şi fiecare persoană va avea două soții și măduva coapsei lor va lumina sub trup și nu va fi nimeni fără soție în Paradis. Sahih Muslim 2834 a

Bărbații acestor hurii vor beneficia de o erecţie eterna ei beneficiind de puterea a 100 de bărbați

Nu este nimeni pe care Alah îl va admite în Paradis şi pe care Alah nu îl va căsători cu cele șaptezeci și două de soții, două dintre Hurii și șaptezeci de la moștenirea sa din poporul Iadului, toate vor avea părțile frontale dorite și va avea bărbat un membru care nu devine niciodată flasc (adică, moale și impotent). „ Sunan Ibn Majah 4337

„Credinciosul care o să îi fie dat în paradisul acesta şi va avea o asemenea tărie în actul sexual”. A fost spus: „O Mesagerule lui Alah! Și va fi capabil să facă asta?” El a spus: „Credinciosul va avea puterea a sută (de oamenii).”  Jami` at-Tirmidhi 2536

Legătură intre Hurii si terorism este următoarea:

Astfel Timisul lui Alah a spus: „Există șase lucruri de la Alah pentru martir: (el martirul) este: (1) iertat de la prima picătură de sânge (el suferă), (2) lui îi este arătat locul său în Paradis, (3) este protejat de pedeapsă în mormânt, (4) protejat de la cea mai mare teroare,(5) coroana demnității este pusă pe cap lui – iar pietrele ei sunt mai valoroase decât lumea și ceea ce este în ea – (6) este căsătorit cu șaptezeci și două de soții de-a lungul lui Al-Huril – „Ayn oa Paradisului” și (7) poate interveni pentru șaptezeci de rude apropiate. Jami` at-Tirmidhi 1663

Cine este martirul cel adevărat ?

Trimisul lui Alah a spus: „Martirii sunt cinci: cei care mor din cauza ciumei, de boala de stomac, de înec, zdrobire şi martirul în cauza lui Alah” Jami` at-Tirmidhi 1063

Mohamed isi anunță planul de cucerire

Mi să poruncit să lupt împotriva oamenilor atâta timp cât ei nu declară că nu există alt Dumnezeu decât Alah, iar cel care a mărturisit sa i-se garanteze protecția proprietății și a vieții sale în numele meu, cu excepția situaţiilor bune care ţin de Alah. Sahih Muslim 21 a

9, 73. O, Profetule! Luptã împotriva necredinciosilor si fãtarnicilor si fii aspru cu ei! Gheena va fi sălasul lor si ce sfârsit trist [vor avea ei]! Coran: Sura 9 Verset 73

Hadis-ul despre cei care refuză să îşi respecte obligațiile plăcute lui Alah şi care trebuie considerați apostaţi (pedeapsa pentru apostaţi)

Când Profetul a murit și Abu Bakr a devenit succesorul său și unii dintre arabi s-au reîntors la necredință, Umăr a spus: „O Abu Bakr! Cum poți să lupți cu acești oameni, deși Mesagerul lui Alah a spus: „Mi să ordonat să lupt cu oamenii până nu spun: „Nimeni nu are dreptul să fie venerat decât Alah” și oricine a spus: „Nimeni nu are dreptul să fie venerat decât Alah”, Alah îi va salva proprietatea și viața de mine, decât dacă nu face ceva pentru care primește o pedeapsă cu dreptate), iar judecata lui va fi cu Alah?

„Abu Bakr a spus:” Prin Alah, voi lupta pe cel care face diferența între rugăciuni și Zakat, ca Zakat-ul este dreptul (nostru) de a fi luat de pe proprietate (conform Ordinelor lui Alah), dacă refuza să-mi plătească chiar și un copil pe care obișnuiau să îl plătească Mesagerul lui Alah , aș lupta cu ei pentru că s-au aparţinut. ” „Umăr a spus:” Nu era nimic, dar am observat că Alah a deschis pieptul lui Abu Bakr față de decizia de a lupta, de aceea mi-am dat seama că decizia lui a fost corectă „.  Sahih al-Bukhari 6924, 6925

 

Femeia în Islam

 Dintre toate învăţăturile islamului cele care contravin total normelor civilizaţiei noastre sunt cele referitor la femeii. Este adevărat Islamul a adus un progres faţă de perioada arabă-păgână, pre-islamică când fetiţele erau omorâte la naştere şi bărbatul nu avea obligaţia să îşi îngrijească soţia. Dar de atunci, pentru restul planetei, au trecut circa 1600 de anii.

 În islam femeia este o simplă proprietate, fiind văzută de Alah că valorând cât jumătate de bărbat. Ea este omorâtă atunci când comite adulter chiar dacă recunoaşte şi se căieşte, bărbatul în schimb poate să primească 100 de lovituri de bici (dacă nu era vorba de o sclavă, o prizonieră de război sau o necredincioasă). În islam femeia are obligaţia să îşi satisfacă sexual bărbatul oricând, dacă refuza bărbatul o poate bătea după cum doreşte.

 Progresişti şi feministele cred că au o “alianţă” cu musulmanii împotriva noastră. Astfel la toate marşurile feministe şi Antifa musulmanii sunt nelipsiţi. Împreună împotriva naţionalismului, a creştinilor şi “supremaţiei albe”. În fapt aceşti “progresişti” sunt doar nişte idioţi utili. Dacă Saria va fi instaurata oriunde în occident ei vor fi primii să fie executaţi pe stadioane.

Islamul se prezintă ca un campion absolut al drepturilor femeii din păcate această afirmaţie discutabilă se poate referi strict la o situaţie întâlnită în peninsulă arabică anilor 600-700. Sa analizam niste versete pe care muncitorii din Pakistan si refugiatii din Sirea le cunosc foarte bine.

Coranul si femeile

 În Capitolul 4. Versetul 3, de care am mai vorbit Islamul da voie musulmanului să se căsătorească cu până la 4 soţii, inclusiv cu sclave. Tot în CoranŞ Sura 2, versetul 282 – citim că sunt necesari doi martori la un contract 2 bărbaţi sau un bărbat şi două femei:

282. O, voi, cei care credeţi! Dacã voi contractaţi o datorie pentru un anumit timp, atunci însemnaţi-o în scris! Şi sã o însemne, între voi, un scrib cu dreptate! […] Şi luaţi drept martori doi dintre bărbaţii voştri, iar dacã nu sunt doi bărbaţi, [luaţi] un bãrbat şi douã muieri, dintre aceia pe care le acceptaţi ca martori, aşa încât, dacã va greşi una dintre ele, să-şi aminteascã una celeilalte! Coran Sura 2, versetul 282

Deoarece acest verset nu era destul de clar profetul Mohamed a revenit aspră lui în mărturiile Hadis

În Capitolul 52 Martori, subcapitolul 12 Femeile Martor al-Bukhari cel iubit “apostol” al profetului succesorul său, ne relatează ce a zis profetul despre această regulă:

Profetul a spus: „Nu este marturia unei femei egală cu jumătate din cea a unui bărbat?” Femeile au spus: „Da”. El a spus: „Acest lucru se datorează deficienței minții femei.” Sahih al-Bukhari 2658

# Coranul îi învaţă pe musulmani ca femeile sunt precum un “ogor” pe care au dreptul să îl însămânţeze cum şi când doresc

2/223. Soţiile voastre sunt ogor pentru voi. Veniţi la ogorul vostru când şi cum voiţi, însă pregătiţi-vă sufletele voastre mai înainte de aceasta şi fiţi cu teamă de Alah şi sã ştiţi cã vã veţi întâlni cu El! Şi bine-vestește credincioşilor! Sura 2, versetul 223

 Când musulmanii au imigrat spre Medina au început să se căsătorească cu femei din Medina. Musulmani obişnuiau să facă sex şi din „faţă şi din spate” ( probabil din spate înseamnă şi anal)

Femeile din Medina au fost revoltate de această practică. Mohoment a intervenit şi a precizat ce trebuie făcut în această situaţie:

Nareaza Abdullah Ibn Abbas:

Poporul cărții (adică evreii) obișnuiau să aibă relații sexuale cu femeile lor pe o singură parte (adică femeia culcată pe spate “poziţia misionarului”). Aceasta a fost cea mai ascunsă poziție pentru (vaginul) femeilor. Acest clan al Ansarului a adoptat această practică de la ei. Dar acest trib al lui Quraysh (care au adoptat islamul) obișnuia să-și descopere femeile complet și să caute plăcere cu ele din față și din spate și să le pună şi pe spate.

Când muhajirun (imigranții lui Mahomed) au venit la Medina, un bărbat a moştenit o femeie din Ansar. El a început să facă același fel de acțiune cu ea, dar ei nu-i plăcea și i-a spus: Am fost apropiate (noi femeile) de o parte (stând pe spate); faceți-o așa, altfel păstrați-vă departe mine. Această problemă a lor (a femeilor căsătorite cu musulmani în Medina) sa extins foarte mult și a ajuns la Trimisul lui Alah

Așa că Alah, Înaltul, un trimis un verset Coranic: „Soțiile voastre sunt pământ de temelie pentru voi, așa că veniţi la pământul vostru, oricum doriţi”, adică din față, din spate sau (voi) întinşi pe spate„. Sunan Abi Dawud 2164

# Singurele drepturi pe care le au femeile după căsătorie sunt: să primească mâncare, haine şi să nu fie bătute peste figură

Mu’awiyah a întrebat: Mesagerul lui Alah, care este dreptul soției unuia dintre noi asupra noastră? El a răspuns: „Să-i dai mâncarea când mănânci tu, îmbrăcați-o când voi vă îmbrăcaţi, să nu o lovești peste față, nu o înjuri sau să te separi de ea (să o laşi singură) decât în casă. Sunan Abi Dawud 214

#Hadis care precizează ca o femeie trebuie să îşi satisfacă bărbatul oriunde şi în orice situaţie

[…]Nici o femeie nu își poate îndeplini datoria față de Alah până când își va îndeplini datoria față de soțul ei. Dacă o solicită (pentru intimitate) chiar dacă (ea) se află pe șaua cămilei, ea nu trebui să refuze. “ Sunan Ibn Majah 1853

# Hadis: Nu exista nici o scuză prin care femeile sa poate refuza sex cu bărbatul:

„Când un bărbat îşi cheamă soția să-şi îndeplinească nevoia, atunci ea să vină, chiar dacă este la cuptor”. Jami` at-Tirmidhi 1160

Coranul: femeile trebuie să asculte, altfel pot fi bătute Sura4 Versert34

34. Bărbaţii sunt proteguitori ai muierilor, datoritã calităţi lor deosebite pe care le-a dãruit Alah şi datoritã cheltuielilor pe care le fac din bunurile lor. Iar cele evlavioase [femeile] sunt ascultãtoare şi pãzitoare [ale celor care trebuiesc pãzite] în absenta [soţilor lor], pe care şi Alah le păzeşte. Pe acelea de a cãror neascultare vã temeţi, povăţuiţi-le, (apoi) părăsiţi-le în paturi (separate) şi loviţi-le! Dar dacã ele [revin şi]ascultă de voi, atunci nu mai căutaţi pricinã împotriva lor. Alah este Cel mai Înalt, Măreţ [‘Aliyy, Kabir] Coran: Sura 4 Verset 34

# Aisha soţia preferată a lui Mohamed, numită “mama credincioşilor”, ea este fetiţa de 6 ani cu care Profetul s-a căsătorit şi cu care acesta a început a întreţine relaţii sexuale de la vârsta de 9 ani. Acesta este citata spunând: “Nu am văzut nici o femeie care să sufere la fel de mult ca femeile credincioase (musulmane). Uite! Pielea ei este mai verde ca hainele ei! (de la bătaie) 

Rifa a divorțat de soția, după care AbdurRahman bin Az-Zubair Al-Qurazi s-a căsătorit cu ea. Aisha a spus că doamna a venit cu un voal verde (și i-sa plâns lui Aisha) de soțul ei, și i-a arătat o pată verde pe pielea ei cauzată bătăii. Era obiceiul femeilor să se sprijine una pe celălalt, așa că, atunci când a venit Messengerul lui Alah, Aisha a spus: „Nu am văzut nici o femeie care să sufere la fel de mult ca femeile credincioase. Uite! Pielea ei este mai verde ca hainele ei!

Când AbdurRahman a auzit că soția lui a mers la Profet, a venit cu cei doi fii ai săi de la altă soție. Ea a spus: „Pe Alah nu i-am făcut nici un rău, dar el este impotent și este la fel de inutil pentru mine ca și aceasta”, ținând și arătând franjurile hainei ei „, Abdur-Rahman a spus:,” Pe Alah, O Mesager a lui Alah Ea a spus o minciună! Sunt foarte puternică și o pot satisface, dar este neascultătoare și vrea să se întoarcă la Rifa’a „. Trimisul lui Alah a spus: „Dacă aceasta este intenția ta, atunci să știți că este ilegal să te recăsătoriți Rifa’a doar dacă” Abdur-Rahman nu a avut (încă) relații sexuale cu tine „.

Apoi Profetul a văzut doi băieți cu Abdur-Rahman și ia întrebat: „Aceștia sunt fiii tăi?” În acel moment „AbdurRahman a spus:” Da „. Profetul a spus: „Tu pretinzi ceea ce pretinzi (adică ca el este impotent)? Dar, pe Alah, aceşti băieţi seamănă cu el precum o cioară seamănă cu o cioară”  Sahih al-Bukhari 5825

Aisha Meme - La ce ne putem aștepta de la cei 1 milion de muncitori din Pakistan?

Ştiinţa şi istorie în Islam

 Dacă ne vom confrunta cu o imigraţie masivă de “refugiaţi” din Siria sau “lucrători temporari” din ( muncitori din Pakistan ) vom descoperi ca multi dintre aceștia au niște credințe foarte ciudate:

 În Sura:18 Capitolele 83-86, Mohamed poreclit de păgânii din Meca „urechea” pentru că toate prostiile pe care le auzea le credea şi le introducea în cartea sa, povesteşte istoria lui Alexandru Macedon „Primul Musulman” care a mers atât de departe în est, încât a ajuns la locul unde Soarele apune în fiecare seară. Adică într-o baltă cu nămol. Acolo el s-a confrunt cu un neam care trăia lângă baltă şi a avut posibilitatea să decidă dacă să îi „treacă prin sabie şi foc” sau să îi lase „în lata Domnului”

În Sura:18 Capitolele 83-86

83. Ei te întreabă despre Dhu-l-Qarnayn (Alexandru Macedon). Spune ( Vorbeşte Mohamed): „Vã voi pomeni vouă ceva despre el!” (era foarte popular în orient)

84. Într-adevãr, Noi am întãrit puterea lui pe pãmânt şi i-am dat lui căile şi mijloacele pentru toate lucrurile (pe care le-a făcut).

85. Şi a urmat el astfel o cale.

86. Şi când a ajuns la locul unde apune soarele, a aflat cã el (Soarele) apune într-un izvor noroios Şi a gãsit lângã el un neam. Şi Noi i-am zis: “O, Dhu-l-Qarnayn! (Alexandru Macedon) Fie că îi chinuieşti (să îi ucizi), fie cã te vei arãta binevoitor faţă de ei!”(să îi ierţi).

Din nou apologeți islamului vs profetul lor

 Musulmanii moderni încearcă să argumenteze ca acesta sură  este un mod figurativ de a vorbi al Coranului, adică; Alexandru Macedon a mers atât de departe în est, încât a ajuns la locul pe care noi îl vedem că soarele apune. Alţi imami şi învăţaţii, spun că Alexandru Macedon a ajuns pur şi simplu la un loc necunoscut unde a asistat la un apus de soare de pe marginea unei bălții oarecare. Din nefericire pentru eu „Profetul” în Hadif a clarificat acesta chestiune:

Sunan Abu Dawud, este una dintre cele mai de încredere surse în Islam. Aici problema locului unde apune soarele este clarificata odată pentru totdeauna. Mohamed mergea pe spinarea unui măgăruşi apostoli lui erau acolo, soarele apunea, Mohamed îi întreabă dacă ştiu unde apune soarele, Abu Dharr răspunde cu inteligenţă că doar Alah şi mesagerul lui ştiu asta şi îi ridică mingea la fileu lui Mohamed care răspunde scurt: Apune într-o baltă cu nămol.

Eu stăteam în spatele Trimisului lui Alah care călărea un măgăruşi în timp ce soarele apunea. El a întrebat: Știi unde apune acesta? I-am răspuns: Alah și Apostolul său știu cel mai bine. El a spus: Se scufunda într-un izvor de apă caldă. Sunan Abu Dawud capitolul „Dialecte și lecturi ale Dialectelor și lecturilor Coranului” Hadif 3991

Si nu s`a oprit aici:

 Coranul de-asemenea precizează în înţelepciunea sa că există un loc de unde soarele răsare. Acolo trăieşte un popor care au nevoie de acoperăminte să se ferească de Soare: Coran. Sura 18 versetul 90

18/90. Şi când a ajuns la locul unde răsare soarele, a aflat cã el răsare peste un neam [de oameni] căruia Noi nu le-am dat nici un acoperământ [cu care sã se apere] de el [de soare]

 Dar Soarele cu tot cu cer şi stele poate să cadă jos pe pământ, dacă Alah nu le ţine cu puterea sa sus, el fiind cel care face şi colorabile să plutească şi să nu se scufunde. Capitolul: 22 versetul 65:

22/65. Oare nu vezi cã Alah v-a supus vouã ceea ce este pe pãmânt, iar corãbiile plutesc pe mare din porunca Lui? El ţine cerul sã nu cadă peste pãmânt, decât cu voia Să. Alah este Cel cu milã şi Îndurãtor cu oamenii [Ra’uf, Rahim]”

# Copilul în pântecul mamei sale trece prin 3 perioade timp de 120 zile, mai întâi este un cheag de sânge, sânge adunat din corpul mamei. :

Trimisul lui Alah , adevăratul și inspiratul în adevărat, a spus: „Fiecare dintre voi a fost adunat în pântecele mamei sale timp de patruzeci de zile și apoi s-a transformat într-un cheag de sânge pentru o perioadă egală de patruzeci de zile și (apoi) se transformă într-o bucată de carne pentru o perioadă similară (de patruzeci de zile) și apoi Alah trimite un înger și îi poruncește să scrie patru lucruri, și anume, dispoziția lui, vârsta lui și dacă va fi din cei nenorociți sau binecuvântați (în continuare)

Apoi, sufletul este inspirat în el. Și prin Alah, o persoană dintre voi (sau un om) poate să facă faptele poporului Focului până când nu există decât o distanță între el și foc, dar atunci acea scriere (cea ce Alah a ordonat-o îngerului să scrie), el face faptele poporului Paradisului și intră în el, iar un om poate să facă faptele poporului Paradisului până când nu există decât un cot sau doi între el și Paradis și atunci scrierea precede și face faptele poporului Focului și intră în el. ” .  Sahih al-Bukhari 6594

img 3102 zpso5tmrdc1 - La ce ne putem aștepta de la cei 1 milion de muncitori din Pakistan?

 Mohamed a zburat pe spatele unui cal cu cap de femeie si a spart lună în două, nu este un desen animat pentru copii mici este o religie care se cheamă Islam. Mohamed a explicat discipolilor săi că sperma izvodeşte dintre coaste şi coloana vertebrală:

5. Deci sã cugete omul din ce este el creat! 6. El este creat dintr-o apã ţâşnită,7. Ce iese dintre coaste şi şira spinării!

Coranul 86: 5-7

informatia este reconfirmata in hadif Sahih al-Bukhari 51 „Descrierea Paradisului și a Focului” hadif 6557

Profetul a spus: „Alah va spune persoanei care va avea pedeapsa minimă în Foc la Ziua Învierii:” Dacă aveați lucruri egale cu ceea ce este pe pământ, v-ați răscumpăra (de la pedeapsă ) cu acesta?’ El va spune: „Eu v-am cerut un lucru mult mai ușor decât acesta, în timp ce erați în coloana vertebrală a lui Adam, adică să nu vă închinați altora în afară de Mine, dar ați refuzat și ați insistat să vă închinați altora decât Mine.„

Alte lucruri din Coran care pot ofensa un musulman (muncitori din Pakistan) dacă ii spunem ca nu sunt asa:

 Alah a creat toate animalele în perechi (Coran: 51:49), şi trăiesc şi să formeze comunităţii (Coran 6:38). Laptele este creat din sânge şi fecale dar laptele iese ca un lichid total pur. (Coran 16:66) Stelele sunt ghiulele pe care Alah le aruncă în demonii, (Coran 67:5) şi câteodată pot cădea pe pământ (Coran 81:2). Lună s-a spart, în trecut, în două (Coran 54:1), Soarele şi Luna se afla pe orbita pământului se urmăresc una pe cealaltă dar nu se pot ajunge (Coran 36:40) , (Coran 21:33), (Coran 91:1-2)

În loc de încheiere:

 Guvernul vrea să aducă sute de mii de sclavii (muncitori din Pakistan) în locul românilor care nu au vrut să fie sclavi nici pe moşia de Nana nici pe cea de la Cornu. E un joc cu focul „muncitori din Pakistan” sunt departe de a fii nişte „ţigănuşi” cum probabil îşi imaginează unii. Muncitori din Pakistan vin din cea, cea mai sălbatică formă de islam existenţa. La ei o simplă gluma despre rai şi iad te poate costa viaţa. Apoi avem ong-urile, proTv, Vice, „formatori de opinie” ăl de Moise şi Popescu care abia aşteaptă să facă emisiuni „filosofice” dacă totuşi nu e şi „vina noastră”?.

Ţineţi aproape toate versetele de mai sus, când vor veni să ne spună ce moral şi feminist e islamul loviţi cu un verset al Profetului. Nu doream să ne legăm de religia altora dar am fost constrânşi, acest articol face parte dintr-o trilogie în următorul vom vorbii despre Profet şi Femeile.  

Muncitori din Pakistan vor primi si ei o capie a aceastor articole, traduse in engleză sau pakistaneză.

SURSE despre Coran si cei 1 milion de muncitori din Pakistan:

# Coranul in Romana:

https://en.islamway.net/SF/quran/data/The_Holy_Quran_Romanian.pdf

# Coranul in Engleza 3 traduceri + Araba

https://quranx.com

# Hadis-urile Islamului

https://sunnah.com

# Surele islamului – explicatii

https://portalislam.org/index.php/virtues-of-some-surahs

# Pedepse prescrise in Islam

https://www.searchtruth.com/book_display.php?book=38&translator=3&start=0&number=4348#4348

# Facebook removed 85% of blasphemous material on Pakistan’s request, high court told

https://www.dawn.com/news/1323131/facebook-removed-85-of-blasphemous-material-on-pakistans-request-high-court-told

# Pakistan asks Facebook to help fight blasphemy

https://www.bbc.com/news/world-asia-39300270

Pakistan wants Facebook, Twitter to help identify people suspected of blasphemy

https://www.cnbc.com/2017/03/16/pakistan-wants-facebook-twitter-to-help-identify-people-suspected-of-blasphemy.html

+ Despre cei 1.000.000 muncitori din Pakistan

Articole din presa straina despre Romania care vrea sa aduca 1.000.000 muncitori din Pakistan

https://www.samaa.tv/news/2019/04/romania-wants-to-recruit-pakistani-drivers-doctors-engineers-construction-workers/

România vrea să angajeze 1 milion de muncitori din Pakistan. 40.000 vor fi  şoferi Poziţia MAE

https://adevarul.ro/economie/stiri-economice/romania-vrea-angajeze-1-milion-muncitori-straini-40000-soferi-vor-veni-pakistan-1_5cb81451445219c57eacac03/index.html

Tony Blair accused of conspiracy over mass immigration

https://www.telegraph.co.uk/news/politics/tony-blair/12175813/Tony-Blair-accused-of-conspiracy-over-mass-immigration.html

Nicolas Sarkozy joins David Cameron and Angela Merkel view that multiculturalism has failed

https://www.dailymail.co.uk/news/article-1355961/Nicolas-Sarkozy-joins-David-Cameron-Angela-Merkel-view-multiculturalism-failed.html

Sarkozy joins allies burying multiculturalism

https://www.reuters.com/article/us-france-sarkozy-multiculturalism-idUSTRE71A4UP20110211

 

Ce ii lipseste chelului ? niste Muncitori din Pakistan … restul avem de toate! muncitori din Pakistan în România!

***

D.Victor / Razboiulinformational

 

Related Images:

Citeste si …

1 Trackback / Pingback

  1. România s-a oferit sa prea imigrați ilegali pe care nu ii vroia nimeni - Razboiul Informational imigranţi ilegali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*