Fostul medic de la Casa Albă spune că Biden nu este apt din punct de vedere cognitiv să conducă

Biden nu ar mai fi apt cognitiv sa conduca

 1.190 de vizualizări

Joe Biden cel Uituc
Joe Biden cel Uituc

Fostul medic de la Casa Albă spune că Biden nu este apt din punct de vedere cognitiv să facă față crizei dintre Rusia ți Ucraina

 Fostul medic de la Casa Albă, Ronny Jackson, a declarat cu privire la atacul Rusiei asupra Ucrainei avertizând că Joe Biden nu mai este „apt cognitiv… să fie președintele nostru în acest moment”.

 Actualul congresman republican de Texas a făcut comentariile controversate la Fox News la scurt timp după ce Vladimir Putin a ordonat bombardarea infrastructurii militare ucrainene.

Biden adica Joe cel Uituc ar avea grave probleme cognitive

„Întreaga țară îi poate vedea problemele cognitive expuse public de mai bine de un an și nu există nicio îndoială în mintea majorității oamenilor că ceva se întâmplă ceva cu el”, a spus Jackson.

„Nu mai este la fel din punct de vedere cognitiv ca înainte și, în mintea mea, nu este apt să mai fie președintele nostru în acest moment”, a adăugat el. Congresmanul Jackson a mai adăugat că povestea asta cu un bărbat de 79 de ani care reprezintă America în acest moment când trebuie trimis un mesaj de forță, nu se va termina cu bine.

„De fiecare dată când apare public și vorbește cu poporul american, el nu este văzut doar de poporul american, întreaga lume îi urmăreşte mesajele și asta face parte din problema”, a spus Jackson. „[Joe Biden] pare obosit, pare slab, pare confuz, este incoerent și transmite un mesaj de slăbiciune peste tot în lume, şi asta se vede”.

Vezi: InfoWars

Joe Biden … gafa după gafă

 Este puţin cunoscut publicului românesc ca Joe Biden, este campion la bâlbe, de la interviul în care acesta a lăsat să se înţeleagă că el credea că ar candida împotriva lui George Bush şi nu Donald Trump, la momentul ciudat în care a povesti presei americane cum lasă la piscina copiii să se joace cu picioarele lui păroase.

 Republicanii cer ca Joe Biden ca facă acelaşi test al abilitaţilor cognitive pe care l-a făcut şi Donald Trump în timpul mandatului său.

 Principala problemă este legată de imagina publică a Statelor Unite, Rusia exploatează la maxim pe social-media „bâlbele lui Biden” astfel ei transmit o imagina a unui Putin puternic, viril care „îşi face baie cu ursul”. Paralel publicaţii pro-Kremlin popularizează imagini precum cea cu preşedintele american care se împiedica pe treptele avionului prezidenţial sau filmuleţe cu interviuri în care Biden apare confuz şi dezorientat. Politicienii conservatori din U.S sunt contrariați de lipsa de reacție a președintelui Biden la situația din Ucraina.

ScreenShot 20220225202328 300x175 - Fostul medic de la Casa Albă spune că Biden nu este apt din punct de vedere cognitiv să conducă

Kanala Harris ar conduce Statele Unite

 Mulți americanii considera ca de fapt Kanala Harris ar conduce Statele Unite și ca bătrânul Joe Biden este doar folosit pe post de „mascotă”, deoarece americanii nu ar fi pregătiți sa accepte ca de fapt sunt conduși de o femeie de culoare.

***

Razboiul informational

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*