Adio MEGA MOSCHEE de 10.000 locuri și școală de învățătură islamica de 8000 de locuri !

Nu vom mai avea MEGA MOSCHEE la Bucuresti

 71 de vizualizări

MEGA MOSCHEE
MEGA MOSCHEE

MEGA MOSCHEEA de la Bucureşti nu se mai face!

Anunțul despre MEGA MOSCHEE a fost făcut în urma cu puțin timp  pe contul oficial de FaceBook al cunoscutului militant Cătălin Ioan Berenghi. Acesta a postat Hotărârea de Guvern  873/2018 „privind revocarea dreptului de folosință gratuită al Muftiatului Cultului Musulman din România asupra unui imobil-teren și pentru trecerea acestuia din domeniul public al statului și administrarea: Secretariatului de Stat pentru Culte în proprietatea privată a statului și în administrarea Regiei Autonome „Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat” Hotărârea a fost publicata in M.O. 958 din 9 noiembrie 2018.

Catalin Ioan Berenghi a anunțat ca Moscheea Gigant nu se va mai construi și îl învinuiește pe Victor Ponta pe care l-a supra-numit „turcitul” pentru situația creeata.

 

46299602 2102959009764964 2673559383039803392 n - Adio MEGA MOSCHEE de 10.000 locuri și școală de învățătură islamica de 8000 de locuri !
Catalin Ioan Berenghi

 

Postare Cătălin Ioan Berenghi:

Zilele trecute a fost dată Hotărârea de Guvern prin care se revoca dreptul de folosinţă gratuită şi anulează Hotărârea de Guvern: 372/2015 a lui Victor Ponta Turcitul, prin care statul ROMÂN, ceda în 2015, cu titlu gratuit un teren de 11.295m în valoare de 13 milioane euro, Cultului Musulman pentru construirea celei mai mari moscheii din Europa.

ACEASTĂ LUPTĂ A DURAT 40 DE LUNI!!!

Dosarul Mega Moscheii a devenit în cele 40 de luni, al 2 lea cel mai mare dosar din România, după dosarul Revoluţiei.

Dorim să mulţumim pe această cale tuturor celor 14.000 de oameni care au fost alături de noi în acest proces dar în special: Av Simona Gheorghe, Av Onofrei, Av Liviu Parvu, Călin Mărincuș, Octavian Todiras, Eugenia Abrudan, Georgeta Porumb, Nicoleta Andrei, Cătălin Andrei, Cătălin G. Mocanu, Iulian-Marin Butcaru, Ibraim Ali, Stirbu Vasile Daniel, Maria Pelmus, Cristiana Taranu, Adi Ştefan, Octavian din Irlanda, Gabi Dinescu Daniel Roxin, Dan Ţânaşa, Vasile Surcel, Sebastian Dragomir, Monahul Theodot, Dacul Milo, Luis Bratu, Johnny Neo,Sergiu de la Cluj şi nu în ultimul rând pusniciilor, monahiilor, preoţilor şi călugărilor din România şi de la Muntele Athos care sau rugat neîncetat pentru noi.

Cătălin Ioan Berenghi.

GALERIE FOTO

Razboiul Informational

Citeste si …

referendum
Alte stiri

Nu rezolvă problemele reale ale familiei, violenta familiară, sărăcia

Vezi -> „Toate minciunile despre Referendum„ Nu rezolvă problemele reale ale familiei, violenta familiară, sărăcia, divorţul, abandonul şcolar. – Referendumul are ca obiectiv definirea clară a căsătoriei, afirmația făcuta este o tactică murdară de „red […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*