Naționaliști interziși la EuroParlamentare

Interzis Nationalismului

 655 de vizualizări

Naționaliști interziși in UE

Naționaliști interziși la EuroParlamentare la 100 de ani de la Unire

 Naționaliști interziși ! Noua Dreaptă a emis de curând un comunicat preluat de presă de dreapta intitulat „România riscă să fie singura  țară europeană fără un partid naționalist la alegerile europarlamentare”. Se anunţă că: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins contestaţia formulată de reprezentanţii Alianţei Naționaliștilor, (PRM-BUN-Noua Dreaptă) la decizia BEC privind înscrierea în alegerile europarlamentar .

 Comunicatul îl vom reproduce mai jos, înainte dorim să facem câteva precizări. Declaraţia citată se referă doar la prezent „România riscă să fie singura țară europeană” dar lucrurile trebuie privite în perspectivă. România este singura ţară din UE şi din aşa zisa „lume liberă” care nu are voie voie să aibă o mişcare naţionalistă. Situaţia prezentă s-a instaurat odată cu tancurile sovietice în 1944. Sub atentă supraveghere la „marelui frate de la răsărit„, naţionalismul a rămas tabu. Comuniştii romani deşi au permis patriotismul, naţionalismul s-au ferit permanent sa il menționeze.

 Retorica bolșevică care pretindea ca „naționalismul” ar fi stat la baza fascismului si nazismului este falsă, aceste mișcării aveau toate viziuni imperialiste si nu naționaliste.

 După 1990 atât naţionalismul (iubirea de naţie) cât şi patriotismul (iubirea patriei, a ţării) au fost puse la zid. Falşi patrioţi au fost mai întâi promovaţi de sistem, apoi arătaţi cu degetul că exemplu.

 Până în ziua de astăzi accesul grupărilor naţionaliste nu a fost permis în presa M.S.M. (Mainstream media ). În fiecare lună sunt organizate parastase şi comemorări pentru martiri morţi în războaie, la revoluţie, în temniţele comuniste, pelerinaje la mănăstiri, închisori şi lagăre bolşevice, tabere de instrucţie, muncă şi supravieţuire. Periodic sunt organizate conferinţe simpozioane, expoziţii manifestării culturale. Nimic din acestea nu ajunge să fie prezentat de presă, cu excepţia cazurilor când ceva merge greşit.

Istoria Recenta

 Din 1990 până acum naţionalişti au participat la toate alegerile cu propriile partide sau pe listele unor partide mai puţin cunoscut. La televizor nu s-a dat aproape nimic, atunci când ceva a apărut pe post a urmat o avalanşă de telefoane şi intervenţii care s-au asigurat că „incidentul” nu se va mai repeta. În presa scrisă s-a publicat mai mult, dar cine citeşte ziare ? Publicul a fost constant bombardat cu ştiri „de importanta naţională” cu accidente rutiere şi babe violate prin cătune izolate. Totul a fost organizat ireproşabil spre a distrage atenţia de la problemele reale, iar în final presa a lansat pentru naivi campania „singuri vinovaţi suntem noi

Suntem în momentul de fată singură ţară care nu avem un partid naţionalist puternic şi nici nu am avut în ultimii 75 de ani. Rând pe rând bătrâni care au trecut prin gulagul comunist au murit într-un anonimat aproape total iar tineretul anilor 90 a fost izgonit din ţară. A urmat generaţia anilor 2000 care este împovărată cu o lupta continua de a isi cauta sau menține un „job”.

Orice iniţiativă naţionalistă a fost sufocata din faşă, presa a refuzat să relateze despre mitinguri, marşuri, proteste, acţiunii în justiţie. Aceeaşi presă, cultiva o imagine falsă că nimeni nu face nimic, așternând un covor roşu pentru seudo-mişcări tip #Rezist.

Nu sunt cuvinte aruncate în vând

Statisticile partidelor naţionaliste din Europa confirmă totul. Germania este menţionată cu „Alternativă pentru Germania”, Franţa cu „Frontul Naţional”, Olanda cu „Partidul Libertăţii”, Greci cu „Zorii Aurii” . Partidele naţionaliste europene sunt cotate undeva între 5 şi 60%, cu „Ordine şi Justiţie” din Lituania fiind cel mai bine cotat cu aproape 68%.

Doar în România avem menţionate două grupării doar de dragul să fie trecut ceva şi în dreptul ţării noastre „România Mare” şi „România Unită” prima cotate cu 1,5% şi următoarea cu 2,8%. [Statistica (Aici)]

Poate statistică să păcălească observatorii străini, nu şi pe cei care trăim în România care ştim foarte bine ce a fost vechiul PRM condus de Vladim şi de este noul PRU.

La 100 de ani de la fondarea statului naţional modern, o iniţiativă firavă de coagulare a unei alianţe naţionaliste a fost invalidată la scurt timp de la anunţare. Se pare că nimeni nu risca nimic, ţara trebuie să rămână împărţită între copiii FSN-ului.

Comunicat Noua Dreapta

Cele 120.000 de semnături strânse până în acest moment de cele 3 partide și o muncă de peste o lună de zile au fost practic anulate de decizia ÎCCJ. Acum suntem în situația de a lua de la capăt această muncă și Noua Dreaptă își afirmă hotărârea de a relua strângerea de semnături în nume propriu

Deși au mai rămas doar două săptămâni până la termenul limită de depunere a semnăturilor (28 martie), membrii și simpatizanții Partidului Noua Dreaptă încep de astăzi un efort de Sisif, aproape inuman, pentru a relua strângerea semnăturilor în vederea participării Partidului Noua Dreaptă la alegerile europarlamentare din 26 mai!

Prin această campanie, covârșitor de grea pentru noi, vrem să arătăm că pentru Noua Dreaptă nimic nu este imposibil. Că elanul și entuziasmul naționalismului pot depăşi obstacole de neimaginat!

Totuși, suntem conștienți de greutatea luptei la care am (re)pornit și nu excludem posibilitatea de a nu reuși să strângem numărul necesar de 200.000 de semnături până în data de 28 martie. Chiar și în acest caz semnătura voastră nu este în van! Noua Dreaptă cheamă în ajutor orice voluntar naționalist care poate completa un tabel cu semnături. Orice sprijin, oricât de mic, este de folos!

Intensitatea eforturilor noastre este de înţeles, pentru că este în joc onoarea României și a naționalismului românesc: în urma alegerilor din 26 mai Țara noastră risca să rămână SINGURĂ care nu trimite un partid naționalist în Parlamentul European! Iar acest lucru, în contextul revoluției naționaliste din Europa, este inacceptabil pentru mentalitatea și spiritul ofensiv al Noii Drepte!”, precizează Noua Dreaptă

Reamintim că Noua Dreapta s-a remarcat in ultimii ani ca o organizație care a apărat valorile tradiționale, să fie oare acesta motivul pentru care nu au fost lăsați sa participe la Euro-Parlamentare?

P.S.

 Exista un pericol major de care nimeni nu vrea să vorbească, un elefant roz în mijlocul încăperii. În timp ce Europa devine din ce în ce mai naţionalista la noi media şi serviciile promovează formaţiuni din ce în ce mai marxiste #Resist, USR, Colos+, Demos. Ne punem întrebări filosofice dacă PSD este destul de „Socialist” să reprezinte România în fata socialiştilor europeni, dacă PNL-ul este destul de „Liberal” să reprezinte România în fata liberalilor europeni. Dar singura întrebarea pe care nimeni nu doreşte s-o pună este cine va reprezenta România printre naţionalişti europeni?

SURSE:

# Tariganter.wordpress.com

List of most active nationalist parties in europe

# Stiri pe Surse

România riscă să fie singura țară europeană fără un partid naționalist la alegerile europarlamentare

# Ziua-online

România riscă să fie singura țară fără vreun partid naționalist la Europarlamentare

***

RazboiulInformational

 

Related Images:

Citeste si …

1 Trackback / Pingback

  1. Manipulare: Am votat pentru viitorul copiilor noştri! Ce este Parlamentul European ? - Razboiul Informational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*