De ce progresiştii urăsc libertatea de exprimare? Filmuleţul pe care Mălin Bot îl vrea şters de pe internet

libertatea de exprimare incotro ?

 608 vizualizări

Libertatea de Exprimare

De ce progresiştii urăsc libertatea de exprimare? Filmuleţul pe care Mălin Bot îl vrea şters de pe internet

 Conform teoriei, progresiştii ar fi trebuit să fie primii care să urmeze celebra „spusă nespusă” a lui Voltaire, conform căreia ei ca „progresiști” ar trebui să fie dispuşi oricând să moară pentru dreptul nostru de a spune chiar şi chestii cu care ei nu sunt de acord. Libertatea de exprimare pare însă să fie o barieră imposibil de trecut pentru useristi şi haştagi, iar dacă ea există la un anumit nivel, există exclusiv pentru ei.

 Cu câteva zile în urmă, am văzut mai multe postări ale unor cetăţeni care anunţau că sunt şicanaţi de doamna Ana Birchall, care aparent este supărată de un val de critici îndreptate împotriva sa şi ar fi început să îşi ameninţe criticii cu procese.

117212053 3379074262126090 8125024052485975801 n 300x225 - De ce progresiştii urăsc libertatea de exprimare? Filmuleţul pe care Mălin Bot îl vrea şters de pe internet

 Pare a fi un trend internaţional – în America neoconii, în România progresiştii şi Rezist-entii, în alte ţări Antifa, acei oameni care înjură biserică creştină ca la uşa cortului, care îşi acuză adversarii de fascism şi „intelegeri secrete cu ruşii”, tocmai ei, nu suportă nici o critică. Această stare de fapt a dat naştere la conceptul de „fulg de zăpadă” (SnowFlake) – un om pe care nu ai voie să îl contrazici, nici să îl critici, căci va face o „criză emoţională” şi va avea nevoie de „un spaţiu sigur”. Fulgii de zăpadă şi-au făcut apariţia şi în România în cadrul USR şi #Rezist, sunt oameni cu un obraz atât de subţire că orice le-ai spune rişti să îi faci să plângă.

Fulgul de zăpadă Mălin Bot Vs. Libertatea de exprimare

 Jurnalistul Mălin Bot împarte acuzaţii din cele mai grele într-un stil grobian extrem de greu de digerat, învinuindu-şi adversarii că ar inclusiv agenţi ai Rusiei, o acuzaţie extrem de gravă, care într-o situaţie de forţă majoră te-ar putea duce în fata plutonului de execuţie. Jurnalistul Bot îşi adună toţi adversarii într-o conspiraţie absurdă unde cine nu vede lucrurile ca el, este etichetat în cel mai pur stil bolşevic ca fiind PSD-ist, putinist sau un fel de „duşman al poporului”.

 Totuşi, când alţii îl critică pe domnul Bot, acesta devine un „fulg de zăpadă” şi aparent nu se dă in lături de la nimic pentru a scoate criticile de pe internet. Dacă căutăm Iohannis pe Youtub,e unul dintre primele filme care apare este o parodie cu declaraţia „staţi acasă”, dacă repetăm experimentul cu mai multe persoane publice, rezultatul va fi cam acelaşi. Internau-ții din România preiau clipuri cu respectivii şi le includ în propriile creaţii cu scopul de a comenta sau critica. Însă dacă căutăm Mălin Bot apar doar filmuleţe frumoase… prea frumoase.

 A venit momentul să aflăm şi noi ce se ascunde în spatele maşinăriei de propagandă #Rezist, iar răspunsul este halucinant.

În urma protestelor anti-carantină, domnii Malin Bot, Săvulescu şi un anume domn Manole au fost activaţi. Aceştia au promovat o serie de teorii conspiraţioniste cum că toţi oamenii care au protestat în România împotriva Carantinei ar fi fost scoşi în stradă de PSD. Trebui să recunoaştem că trebuie să ai un anumit grad de inteligentă să crezi aşa ceva… Oare oamenii care au protestat în Germania, Franţa, Italia, Statele Unite or fi fost scoşi tot de PSD? Am întreba noi!

Povestea propagandei… ruse/PSD/chinezesti/extratereste

 În fine! Parte din manipulare era să se explice celor care stăteau „acasă” ca cei veniţi în Piaţă sa lupte pentru drepturi erau fie manipulaţi de PSD, fie „plătiţi” de ruşi. Unul din elementele care părea să strice calculele formatorilor de opinie #Rezist a fost apariţia steagului Imperiului Bizantin, cunoscut ca fiind steagul de la Muntele Athos şi un simbol general al ortodoxiei. Mălin Bot se uită la steagul cu pricina ce apăruse în Piața Victoriei, se sfătuieşte şi cu infamul Sabin Gherman, cel săturat de România, şi ajung la concluzia că vulturul bicefal bizantin este cam „rusesc”.

 Astfel, Mălin Bot se aruncă într-o analiză complicată, în care arata acefalilor de la #rezist că stema Rusiei şi stema purtată de fraţii de la Frăţia Ortodoxă „seamănă”. Apoi, nici mai mult nici mai puţin, aruncă acuzaţia că ruşii „îşi marchează teritoriul” (cu steagul de la Muntele Athos nn.).

 Prin urmare, canalul nostru de Youtube a făcut un filmuleţ cam în acelaşi stil folosit şi de Mălin Bot, în care îl facem pe sus-menţionatul jurnalist „prostănac” şi îi explicăm că Imperiul Roman de Răsărit nu are nici o treabă cu Rusia. Mai mult, îi aducem ca argument că nu doar Rusia s-a inspirat din heraldica bizantină, ci şi Imperiul Otoman, Imperiul German, Serbia şi familia Cantacuzino din Ţările Române (nu mai vorbim de masonerie).

 Vorba aceea, dacă lăutarul Vasilică se îmbracă precum Elvis, înseamna că Vasilică are o „problemă” cu Elvis, nu Elvis de la cimitir cu Vasilică.

Libertatea de Exprimare vs. Rezist

 Surprize! Surprize! Filmul nostru a fost retras de pe YouTube în urma unei reclamaţii de „drept de autor” făcute de un anume Mălin Bot. Sincer, nu avem absolut nici o dovadă că jurnalistul Mălin Bot ar sta să raporteze în fals filmuleţe pe Youtube. Dar treaba asta parcă explică de ce avem aşa puţine critici față de rezistenţi în spaţiul public.

ScreenShot 20200803164918 300x199 - De ce progresiştii urăsc libertatea de exprimare? Filmuleţul pe care Mălin Bot îl vrea şters de pe internet 

 Pe de o parte, avem intimidările doamnei Ana Birchall, pe de alta raportările false cum am primit noi din partea unei persoane care pretindea a fi Mălin Bot şi care susţinea că ar fi autorul filmului creat de noi. Evident că am atacat decizia YouTube de îndepărtare a filmuleţului, arătând că noi suntem într-adevăr cei care am făcut filmul cu pricina. Soluționareal va dura cam o lună.

 În film erau incluse câteva scene care putea fi motivul supărării celui care este, sau pretinde a fi Mălin Bot, anume două scene senzaţionale în care #Rezistentii reclamă la jandarmerie că în Piaţa Victoriei urma să se desfăşoare un „miting ilegal”. Da! Şi s-au filmat singuri cum ei, cei bătuţi în 10 august, se duceau, culmea, la jandarmul Răducu supranumit „pumn de fier”, cel care i-ar fi agresat, să îi toarne pe cei care protestau paşnic în Piaţa Victoriei împotriva carantinei.

Filmul pe care domnul Bot nu vrea ca nimeni sa il vadă (mai jos)

S-au deconspirat

 Nici o propagandă PSD nu putea să facă atâta rău mişcării #Rezist ca scena în care victimele din 10 august se duc la unul dintre călăi să toarne alţi protestatari. Justificarea lor că ar fi încercat cineva să fure „Piaţa Victoriei” şi să pretindă în „Diaspora” că ar fi „Rezistentii” este atât de cretinoida încât nu merită atenţia noastră.

 Important este de conştientizat ce dictatură ne aşteaptă, o dictatură în care doar unii au dreptul să protesteze în anumite locuri publice, în care partide, ONG-uri şi posturi de televiziune urmează a fi închise. Şi, cel mai important, o lume în care vom avea „dreptul” să spunem doar ce vor unii sa audă, „unii” care se proclama „deschişi la minte”.

În numele libertăţii de exprimare şi al adevărului, administratorul canalului nostru de YouTube a trimis o contestaţie, cu toate riscurile aferente de a suporta „mânia” tovarăşilor imbecili de drum.

Dacă părinţii şi bunicii noştri aveau totul de pierdut în a se opune instaurării bolşevismului cu armata sovietică pe străzi şi nu avem dreptul să îi acuzăm că „nu au făcut destul”, noi astăzi nu avem nicio scuză să nu facem ce putem ca istoria să nu se repete.

Cam astea sunt condițiile pentru dreptul la protest… in viziunea #Rezist:

ScreenShot 20200804002623 300x177 - De ce progresiştii urăsc libertatea de exprimare? Filmuleţul pe care Mălin Bot îl vrea şters de pe internet

***

Razboiul Informational

 

Related Images:

Citeste si …

1 Comentariu

  1. Niste imbecili. In dictionar, in dreptul cuvantului imbecil, cred ca e poza lui Malin Bot.

    Tipul a devenit atat de redundant si depasit de evenimente, incat am impresia la un moment dat, ca face ceea ce face, pentru a incasa niste onorarii. Complet lipsit de noima.

    Nu-mi vine a crede ca exista oameni, care aparent ai fi tentat sa apreciezi ca au un coeficient de inteligenta peste medie si se comporta ca niste imbeciloizi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*