Un candidat la Primăria Capitalei – Cătălin Ioan Berenghi

Cătălin Ioan Berenghi

 107 vizualizări

Cătălin Ioan Berenghi
Cătălin Ioan Berenghi, candidat

Un candidat la Primăria Capitalei, astăzi domnul Cătălin Ioan Berenghi, fost luptător în Legiunea Străină

 A început campania electorală şi totuşi aşa numita presa „mainstream” promovează ca de obicei doar câteva nume, anul acesta aceste sunt: Nicusor Dan, Gabriera Firea, Traian Băsescu, Călin Popescu-Tăriceanu şi cam atât. Chiar şi menţionarea altor candidaţi îţi pot aduce acuze că urmăreşti să divizi voturile stângii sau ale dreptei. Noi ne-am propus să discutăm cu câţiva candidaţi care nu sunt iubiţi de presa din România și să vedem ce gândesc și de ce candidează. Primul dintre acesta este domnul Cătălin Ioan Berenghi.

Pagina de Facebook a candidatului – Cătălin Berenghi

 Domnul Cătălin Ioan Berenghi a fost de-acord cu interviul de îndată ce a fost contactat de redacţia noastră, prin urmare ne-am întâlnit la localul pe care acesta îl deţine pe bulevardul Regina Elisabeta.

 Domnul Cătălin Ioan Berenghi este fost luptător în legiunea străină, ghid montan, alpinist, bucătar şi instructor cursuri de supravieţuire. Cătălin Ioan Berenghi a participat la 4 războaie cu „Legiunea Străină” timp de 5 ani, după care s-a întors acasă unde şi-a investit banii câştigaţi în câteva afaceri printre care şi un local cu specific oriental.

Activităţile civice ale domnului Cătălin Ioan Berenghi

 Domnul Berenghi a devenit cunoscut bucureştenilor prin protestele împotriva construirii la Bucureşti a unei MEGA-MOSCHEEI, proiect iniţiat de domnul Victor Ponta. Cătălin Berenghi a amplasat 500 de cruci în tot Bucureştiul prin care anunţa că „CREŞTINII NU VOR MEGA MOSCHEE”, după care a început acţiunile în instanţă. Dintre numeroasele acţiuni civice am selectat pentru dvs, pe cele mai importante.

MEGA-MOSCHEE in București

 A fost cel care a început demersurile de blocarea „PARŢIALĂ” a construirii Mega Moscheei , urmată de contestarea HG 372/2015 prin care statul Român, cedase cu titlu gratuit, Cultului Musulman, un teren în valoare de 14 milioane de euro. Ca urmare a aceste acţiuni căreia i s-au alăturat zeci de mii de bucureşteni, Mega-Moscheeia nu am mai fost construită niciodată.

 Cătălin Ioan Berenghi a câştigat procesului împotriva Guvernului României şi a obţinut în instanţă anularea construirii Moscheei care ar fi urmat să aibă 10.000 de locuri de rugăciune şi să aibă în componentă şi o şcoală islamică cu 8000 locuri. Procesul a ajuns să fie al 2-lea cel mai mare proces din România, după dosarul revoluţiei având 18.000 de intervenienți.

Codex Aureus

 Cătălin Ioan Berenghi s-a implicat şi în dispută legată de faimosul Codex Aureus, unde a început o serie de demersuri şi a sesizat organelor competente, ale statului Român, cât şi Biserica Ortodoxă – Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia, de fraudă şi hoţia care urma să se petreacă. Practic România urma să piardă faimosul manuscris Codex Aureus cu care se spune că Nicolae Ceauşescu ar fi garantat (neoficial) împrumutul de 10 miliarde de dolari al României în 1986 la FMI;

UDMR

 Cătălin Ioan Berenghi a inițiat şi în două din procesele de desfiinţare a UDMR (au mai fost si alte procese), anume: procesului pentru Desfiinţarea organizaţiei UDMR, dosar nr: 15626/302/2019, procesului pentru suspendarea activităţii UDMR, dosar nr: 16391/302/2019;

Alte acțiuni

 Cătălin a fost prezent la Ceremonia de cinstea eroilor de la Valea Uzului; s-a implicat şi în refacerea Casei Memoriale Avram Iancu din Sfântu Gheorghe și a susţinut activ referendumului pentru „Familia Tradiţională”.

Im momentul de fata Cătălin Beranghi desfăşoară mai multe acţiuni civice

 Domnul Catalin-Ioan Benghi susţine că după succesele înregistrate până acum, precum anularea construirii mega-moscheei a continuat cu alte demersuri deşi presa nu i-a mai acordat atenţie.

 Dansul afirma că a început demersuri pentru aducerea în stare de funcţionare a singurului submarin românesc (Submarinul Delfinul – distrugător de submarine); Deasemenea că a iniţiat o acţiune care va duce la recuperarea sumei de 600 milioane dolari pe care o anumită tara o are către România.

 O altă acţiune „de suflet”a domnul Berenghi este construirea unui MEGA SPITAL, pe locul unde nu se va mai construi MEGA MOSCHEEA, acţiune pentru care a iniţiat mai multe demersuri.

Cătălin Ioan Berenghi – Primar ?

 Remarcăm ca domnul Cătălin Ioan Berenghi este un copil al bucureştiului care a copilărit şi a bătut mingea pe străzile acestui oraş. Cătălin Berenghi nu crede în programe deoarece în ultimi 30 de ani, spune el, toţi candidaţi la primărie au minţit frumos, cu toate acestea Cătălin are o listă de priorităţi care pot fi considerate „program”. Dintre acestea prezentăm doar câteva, cu menţiune că nu sunt toate ci doar cele pe care redacţia noastră le-a considerat mai interesante.

 Ca primar Domnul Catalin-Ioan Benghi susţine că primul lucru pe care îl va face este un „audit” întrucât susţine domnia sa:

„fondurile Primăriei pentru 2020 sunt cheltuite aproape integral, iar din anul 2021, nu mai este mare lucru”.

Alte priorităţi:

– Înființarea unui departament de accesare și atragere a fondurilor nerambursabile și europene transparent şi eficient la nivelul primăriei Bucureşti, cu oamenii plătiți în funcţie de fondurile atrase.

– Transformarea gropilor de gunoi, din jurul Bucureştiului în surse de profit prin folosirea unor tehnologii românești deja brevetate și folosite deja în unele țări. Astfel se vor desființează gropile de gunoi clasice, iar Bucureștiul va deveni importator de gunoi din județele vecine, gunoi care va fi sortat; materialele reciclabile, metale, plastici, sticla vor fi reciclate iar restul va fi transformat în peleti pentru foc.

– Cătălin Ioan Berenghi promite plantarea agresivă a câtorva zeci de mii de arbori în București şi în zonele limitrofe urmărindu-se îmbunătăţirea climei şi reducerea poluării.

– Cătălin Ioan Berenghi doreşte extinderea numărului de piețe destinate țăranii autentici cu certificat de producători, fără bişniţari şi speculanţi.

– Eficientizarea sistemului de termoficare, este o altă prioritate pentru domnul Berenghi, pentru a nu mai fi puşi bucureşteni în faţă situaţiei în care una două săptămâni în fiecare an, prin rotaţie să nu beneficieze de apă caldă sau iarna căldură.

***

Războiul informațional

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*