La defilarea de 1 decembrie 2018 rezistul s-au făcut de ruşine

1 decembrie 2018 si miscarea rezist

 93 de vizualizări

1 decembrie 2018
1 decembrie 2018

De 1 decembrie 2018 mișcarea #Rezist si-a arătat adevărată fata.

 

Cine a fost la parade de 1 Decembrie ştie că avem de-a face cu un întreg protocol, mai întâi trupele defilează în fata tribunei oficiale şi se anunţă „defilează unităţile de infanterie”, apoi vin alte unităţi, să zicem marină. Publicul care stă în partea Arcului de Triumf opusă tribunei oficiale şi fanfarei, aude „defilează unităţile marinei” dar vede ieşind de sub arcul de triumf „infanteria”.

Astfel, rezistul care nu cunoştea acest „tipic” al paradelor, a ajuns să huiduie nişte bieţi soldaţi fără vină. Adică, când se spunea „defilează jandarmeria” rezist huiduiau la cei care ajungeau atunci să iasă de sub Arc (cadeții Academiei de Politie). Când ajungea jandarmeria, huiduielile erau dezorganizate „unul acolo, unul acolo…

IMG 0215 1024x683 - La defilarea de 1 decembrie 2018  rezistul s-au făcut de ruşine
#resist vs Academia de politie

Astfel, au huiduit de exemplu studenții Academiei de Politie sau grănicerii.

Greu, Greu s-au prins si ei …

Jandarmeria a defilat cu 3 unităţi, abia a treia oara rezistul a avut un huiduit unitar din mai multe laturi.

Mai mult, băieţii nu s-au sculat de dimineaţă şi nu au prins loc în faţă în zona centrală, unde erau comasate toate televiziunile, câţiva care s-au întors cu spatele în ultimele rânduri au trecut neobservaţi. Doar DIGI24 a găsit mai la vale un grup compact de circa 10-12 persoane care huiduiau mai puternic.

IMG 0119 1024x683 - La defilarea de 1 decembrie 2018  rezistul s-au făcut de ruşine
rezist vs 1Decembrie

În zona unde a fost echipa noastră de ştiri a existat un banner galben agitat din spate şi au existat şi câteva comentări acide ale celor care veniseră să vadă parada, printre care şi părinţii unor soldaţi care defilau. Cineva, referitor la rezist, a zis „e ziua naţională … ăştia sunt total dintr-un alt film”, o fată de vreo 30 de ani a zis că ea ar fi procedat ca „afară” unde, înaintea marilor evenimente, instigatorii cunoscuţi sunt reţinuţi preventiv pentru 24 de ore.

Mai târziu, după parada, un domn ne-a spus: „am fost „basist” acuma sunt „Dragnist” si „PSD-ist”, pentru a păstră sufixul urmează probabil să fiu declarat „nazist” … iar eu nici măcar nu am fost la vot în ultimii 15 ani.”

Digi24 manipulează fără ruşine

La paradă, numărul „huidacilor” a fost extrem de mic, mulţimea nu s-a solidarizat şi nu a avut o reacţie de protest vizibilă la acţiunea de huiduire a jandarmeriei, doar câteva persoane le-au arătat obrazul Rezistenților şi le-au amintit că e totuşi Ziua Naţională.

Digi24 a titrat un Fake News cât toată zilele „Paradă 1 Decembrie 2018. Momentul în care oamenii se întorc cu spatele și huiduie Jandarmeria” – nu a fost „Lumea” sau „Oamenii”, ci doar 2 grupuri mai compacte, restul au existat huiduieli şi persoane care s-au întors cu spatele, dar vorbim de cazuri dispersate în mulţime.

Posturile de televiziune progresiste au vorbit spre seara despre cele câteva sute de persoane zgribulite din Piaţa Victoriei, dar au arătat imagini de la protestele din anii trecuţi, ( cu zeci de mii de persoane ) încercând cu disperare să mobilizeze lumea.

Declinul mișcării #Rezist

Acest moment ne arată declinul în care a intrat mişcarea #Resist. În ciuda propagandei masive făcute de grupul Moise Guran, Digi24 şi Adevărul, care sugerau „proteste masive”, au acţionat neunitar şi neprofesionist. Mulţimea prezentă la defilare reprezenta un public divers, format poate în mare parte din bunici şi părinţi veniţi cu copiii. Pentru aceștia, Facebook reprezintă o altă lume, iar „masacrul din 10 august” o realitate doar a acelei lumi.

Mişcarea rezist a intrat într-un declin accelerat după atacurile la adresa Bisericii şi a Catedralei. În primul rand, au avut nişte atacuri din ce în ce mai retardate, de tipul „turlele de aur” ale Catedralei, „veşmintele din aur are preoţilor” sau “nu s-au construit de 30 de ani spitale că face BOR de 10 ani o catedrală”. Mai apoi avem un aspect neaşteptat, bucureştenii încep să fie mândri de noua Catedrală, singura realizare notabilă pe care au văzut-o crescând sub ochi lor de la revoluţie încoace. Catedrala e o cale fără întoarcere pentru tefelişti, mitul că ar fi „cea mai mare şi mai bogată din lume” e opera propagandei #Resist. Iar momentan nimeni nu se ceartă cu ei.

ScreenShot 20181130223539 - La defilarea de 1 decembrie 2018  rezistul s-au făcut de ruşine
Coruptia Ucide

 

Ce nu au înțeles rezistenii?

Mişcarea rezist a intrat în mod vizibil odată cu 1 Decembrie într-un proces de atomizare, fiind incapabilă de a atrage prin mesaj sau atitudini alte grupuri noi (studenţi, pensionari, şomeri, ţărani … etc). Deşi se bucura de un sprijin important al unor publicaţii precum Adevărul sau Gândul, al unor aşa-zişi „formatori de opinie” precum Moise Guran, Lucian Mândruţă, Rareș Bogdan, a unor televiziuni precum Digi24 sau RealitateaTV, mişcarea îşi continuă declinul.

Ceva nu se leagă la #Rezist … ei spun că sunt „militanţi” dar nu împotriva băncilor străine care nu şi-au plătit niciodată impozitul şi care trimit câştigurile în ţara de origine, nu împotriva construirii unei Mega Moschei, nu împotriva aducerii imigranţilor, nu împotriva impunerii vaccinării obligatorii cu vaccinuri cumpărate din terțe țări, nu împotriva folosirii limbi maghiare în administraţie ca o a doua limbă de stat, nu pentru unirea cu Basarabia … şi listă ar putea continua … ei se lupta doar cu „Dragnea”.

Citeste mai mult [AICI] despre istoricul Miscari #Resist

 

razboiul informational

 

 

Related Images:

Citeste si …

Ziua deţinuţilor politici
Incorect politic

Evenimentele din 2023 de „Ziua deţinuţilor politici anticomunişti din perioada 1944-1989”

„Ziua deţinuţilor politici anticomunişti din perioada 1944-1989” – 2023  Data de 9 martie este declarată  „Ziua deţinuţilor politici anticomunişti din perioada 1944-1989„. Ziua este marcată anual de o ceremonie ţinută la monumentul “Aripi”, monument ridicat […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*