O activista de stânga a anunţat că moartea judecătoarei Ruth Bader Ginsburg a motivat-o să treacă la satanism

 405 vizualizări

Ruth Bader Ginsburg
Ruth Bader Ginsburg

O cunoscută activista de stânga a anunţat că moartea judecătoarei Ruth Bader Ginsburg a motivat-o să treacă la satanism

 Jamie Smith, o cunoscută ateistă, activistă de stânga şi militanta pro-avort a anunţat într-un articol că moartea recentă a judecătoarei Ruth Bader Ginsburg a motivat-o să se alăture Templului Satanic.

 Ruth Bader Ginsburg a fost o judecătoare de la Curtea Supremă din Statele Unite şi o cunoscută militantă progresistă și pro-avort, moartea ei a declanşat o adevărată isterie în cercurile de stânga, deoarece R.B.G era unul dintre cei mai înalţi demnitari americani pro-avort. Lucrurile au luat o întorsătură şi mai dramatică pentru militanţii de stânga, după ce Donald Trump a propus-o pe Amy Coney Berrett la Curtea Supremă, aceasta fiind o conservatoare mama a şapte copiii.

ScreenShot 20201002215650 300x171 - O activista de stânga a anunţat că moartea judecătoarei Ruth Bader Ginsburg a motivat-o să treacă la satanism
Ruth Bader Ginsburg

 Şocul dispariţiei lui Ruth Bader Ginsburg a declanşat reacţii din cele mai diverse, poate cea mai interesantă este „convertirea” la satanism a unei ateiste şi cunoscută militantă progresistă, numită Jamie Smith.

Jamie Smith a scris următoarele:

 Sunt un avocat de 40 şi ceva de ani și o mamă care locuiește într-un cartier liniștit, cu o curte și un garaj plin de scutere și mingi de fotbal. Merg adesea cu copiii mei să iau înghețată și să petrec weekenduri făcând drumeții intr-un parc național. Eu nu sunt genul de persoană care ar considera în mod normal să trec la satanism, dar timpurile pe care le trăim nu sunt vremuri normale.

 Când a murit judecătorul Ginsburg, am știut imediat că vor trebui întreprinse acţiuni urgente şi la o scară la care nu a am fost văzută până acum. Democrația noastră a devenit atât de fragilă încât pierderea unuia dintre ultimii gardieni ai bunului simț și a decenței, din guvern cu mai puțin de două luni înainte de alegerile generale a pus drepturile noastre civile și reproductive într-un pericol fără precedent. Așa, am ajuns să mă orientez spre satanism.

 Jamie Smith a lăsat să se înţeleagă cu multă naivitate că Templul Satanic, diferă de Biserica lui Satană prin faptul că „Templul” nu îl venerează pe Satana, ci îl folosește pe acesta doar ca simbol.

Membrii Templului Satanic nu cred în supranatural sau superstiții. În același mod în care Unitarienii sau unii evrei nu cred în Dumnezeu, membrii Templului Satanic nu se închină lui Satan și majoritatea sunt atei. Nu sunt afiliați în niciun fel Bisericii lui Satana. Templul satanic îl folosește pe diavol, doar ca simbol al rebeliunii.

Ruth Bader Ginsburg avea o viziune satanista?

 Jamie Smith susține că motivul pentru care ea a ales Templu Satanic a fost procesele întreprinse de aceştia în special în domeniul avortului. În viziunea ei, acest fapt arată ca Templu Satanic are o viziune similară cu a judecătoarei G.R.B asupra acestei probleme.

Citind cele șapte porunci, m-a frapat cât de strâns se aliniau ele, la codul nescris pe care eu însumi îl foloseam, de câţiva ani, în încercarea de a îmi ghida propria existenţă. Am realizat, cu bucurie, că acesta era grupul meu și că eu eram în fapt satanistă de câțiva ani fără să îmi dau seama. Când judecător Ginsburg a murit pe neaşteptate, combaterea amenințărilor la adresa drepturilor de reproducere și a unui guvern liber de interferențele religioase, au devenit o prioritate. Atunci am știut că este timpul să mă alătur lor și să le susțin luptele conceptuale și juridice.

 Dacă cele de mai sus ar fi fost spuse de un militant de dreapta, acesta ar fi fost acuzat că este conspiraţionist şi că a comis eroarea oratorică slippery slope, cum să insinuezi că ideile unui progresist ateist şi pro-avort sunt similare cu ale sataniştilor ? Şi totuşi viaţa bate filmul!

 Nu este singurul caz, multe persoane au părăsit cercurile progresiste ale militanţilor LGBT, pro-avort, pro-migratie când şi-au dat seama că aceste curente „aluneca” spre altceva. Spre exemplu au crezut că luptă pentru dreptul femeilor de a îşi întrerupă sarcina şi s-au trezit că sărbătoresc avortul unei femei, cu prăjituri în formă de avortoni. Au crezut că luptă pentru separarea biserici de stat şi s-au trezit în mijlocul unor ritualuri păgâne cu conotaţi oculte.

În România ….

 În România situaţia nu este diferită, persoane care mergeau la protestele rezist pentru a „susţine justiţia” s-au trezit în mijlocul unor grupuri de persoane care visau să dea foc la biserici sau să îl scoată pe patriarh de barbă din Patriarhie.

 Au existat mai multe cazuri de persoane bine intenţionate care s-au retras rapid de la protestele din Piaţa Victoriei când au realizat că acolo există nişte curente totalitare precum: confiscarea averilor bisericii, interzicerea unor partide, desfiinţarea unor organizaţii, reducerea sau dispariția unor drepturi fundamentale.

 În principiu mişcările progresiste de stânga îşi duc adepţi cu paşi mărunţi mai întâi spre un comunism radical cu închiderea bisericilor, desfiinţarea de formaţiuni politice şi chiar interzicerea unor drepturi; iar mai apoi spre ocultism și satanism cu ritualuri şi incantaţii. Astăzi militezi împotriva serbări crăciunului în şcolii, mâine te trezeşti că ţi-a fost dus copilul într-un cimitir să citească o incantaţie demonică de Halloween (care este Cool). Acestea fiind fapte reale care chiar s-au întâmplat unor persoane din România.

Și totuși … Viata bate ficțiunea!

SURSA:

huffpost.com

The Death Of Justice Ruth Bader Ginsburg Pushed Me To Join The Satanic Temple

***

Războiul Informational

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*