Au apărut liste negre cu persoanele care au alte opinii referitoare la Războiul din Ucraina

Liste negre cu persoanele care au alte opinii

 1.068 de vizualizări

liste negre cu persoanele care au alte opinii
liste negre cu persoanele care au alte opinii

Au apărut liste negre cu persoanele care au alte opinii decât „establishment” referitoare la Războiul din Ucraina.

 G4Media nu mai reclama nimic, în cercurile progresiste e o tăcere de mormânt. Conceptul de „liste neagre” nu lasă loc de interpretare.  Listele negre au apărut în Franţa şi Anglia în jurul anilor 1690-1700 pentru a indica o listă de persoane considerate a fi „contestabile, suspecte sau care au nevoie de pedepse regulate”. Cuvântul „listă neagră” se mai referea şi la evidența unui angajator cu privire la lucrătorii săi care erau considerați făcători de probleme, adesea ca urmare a implicării lor în activitatea sindicală. Listele negre apar şi în regimurile totalitare cu scopul de a indica persoanele publice care urmau să fie ostracizate şi chiar persecutate. (Vezi mai mult: AICI)

Cosmin Gușa a dat semnalul … un erou? … nu prea credem

 Cozmin Guşa, un individ care nu este străin de anumite cercuri de la Moscova, a prezentat marţi o listă de persoane, despre care susţine că a primit-o de la „o prietenă din presa”, pe care s-ar afla cei suspectaţi de „statul paralel” că sunt „agenţi” ai Moscovei. Lista îmbină persoane care nu au făcut niciun secret din simpatia lor faţă de Rusia cu personaje incomode, aşa zişi militanţi „anti-sistem”. Ce este cel mai grav e ca lista a fost preluată şi îmbunătăţită de indivizi cu profiluri false, constituindu-se într-o adevărată lista neagră, astfel de la 44 de nume s-a ajuns la 53 si „lista e deschisa”.

ScreenShot 20220303093840 300x131 - Au apărut liste negre cu persoanele care au alte opinii referitoare la Războiul din Ucraina

 Cozmin Guşă se întâlnea nu cu mult timp în urmă cu fugarul Sebastian Ghiţă şi Dan Andronic la Belgrad, unde regimul sârb filo-rus i-a acordat protecţie domnului Ghiţă, care de altfel este de negăsit de autorităţile româneşti. Iată că acest personaj dubios publică o listă în care sunt asociate numele unor personaje care au lucrat pentru Sputnik, recent interzis în România, alături de numele unor oameni obiectivi care nu au făcut decât să critice războiul din Ucraina.

Mere cu pere …

 Astfel, pe lângă Iosefina Pascal, Oana Lovin, Mircea Chelaru, Calin Georgescu, Dan Chitic, care şi-au exprimat la un moment dat simpatia pentru Rusia, avem şi jurnaliști, istorici, diplomaţi care sunt doar opozanţi ai actualului regim precum: Florian Bichir, Ioan Talpes, George Simion, Dana Budeanu, Liviu Plesoianu sau Ninel Peia. Pe lângă aceştia, apar şi o serie de jurnalişti precum Anca Alexandrescu sau Ion Cristoiu sau activişti civici incomozi precum Cătălin Berenghi (cel care s-a opus construirii Mega Moscheii la Bucureşti) . Pe toate aceste „liste negre” apare episcopul Tomisului, IPS Teodosie.

 Partea monstruoasă începe abia după ce Cozmin Guşă a făcut publică lista, respectiv, diverse profiluri false de pe FaceBook au început să „completeze” lista cu personalităţi precum: prof. Ion Coja, sau liderul studenţilor din Piaţa Universităţii din 1990, Marian Munteanu, Olivia Steer, opozanta anti-vaccinare obligatorie, sau istoricul militat Col. Mircea Dogaru.

Adevăratul scop al Razboiului din Tara de la Margine (zisa si U-craina)

 Astfel, se conturează adevăratul scop al războiului din Ucraina şi anume prin învingerea, mediatica cel puţin, a lui Putin, progresiştii din UE şi SUA să îşi proclame victoria absolută asupra tuturor conservatorilor, oamenilor religioşi şi militanţilor anti-sistem. La fel cum este irelevant dacă Putin va pierde sau va câştigă războiul în teren, deoarece media deja l-a proclamat pierzător, tot aşa este lipsit de importanţă dacă tu creştin, conservator sau tradiţionalist, eşti sau nu „putinist”, ei îşi vor declara victoria asupra ta.

Backup of Backup of Backup of model. 300x276 - Au apărut liste negre cu persoanele care au alte opinii referitoare la Războiul din Ucraina
                         Liste Negre Romania

  Aşa a ajuns Putin care şi-a vaccinat în draci populaţia cu un vaccin pe care „Mama Rusie” l-a făcut şi tot „Mama Rusie” l-a testat şi recomandat, să fie „antivaccinist”, o mişcare care îşi are originile clare în Statele Unite ca urmare a neîncrederii în sistemul sanitar ultra comercial de acolo. Aşa a ajuns Putin, care a semnat pactul pentru migraţie şi a primit refugiaţi în Rusia, un „anti-migrationist”. Aşa a ajuns Putin divorţat şi recăsătorit, cu o viaţă sexuală destul de tumultuoasă să fie apărătorul „familiei tradiţionale”. Faptele nu au importanţă, realitatea este construită de media, iar tu dacă nu susţii „Noua Ordine Mondială” eşti Putinist, acesta este motivul pentru care orice conservator trebuie legat de Rusia, ca odată înfrânt Putin să fie declarată o falsă victorie aspră tuturor opozanţilor globalismului.

Este ceva de făcut sa nu ajungi pe infamele liste negre?

 Prin urmare, dacă  eşti: ortodox, anti-vaxxer, anti 5G, pentru libertatea de exprimare, susţii dreptul la proprietate sau susţii dreptul de a deţine o armă, nu te mai umili să ţipi la pereţi că „nu eşti cu Rusia”. Slugile globaliste ştiu foarte bine că nu eşti, dar nu îi interesează, cuvântul de ordine este să nu le pese. Listele Negre sunt printre cele mai abjecte instrumente folosite de regimurile totalitare precum cele nazist şi comunist împotriva opozanţilor.

 Ce ar urma să se întâmple cu cei de pe listă? Să le fie interzis accesul la spaţiul public sau să li se dea foc la casă sau maşină ? Nu stim …

 Puţini ştiu în România că aşa ar fi început războiul din Ucraina, batalionul Azov din Ucraina a făcut liste nege cu jurnalişti şi civili care simpatizează cu Rusia şi au declanşat un atac im regiunea Donbas cu circa 3-4 zile înaintea de începerea conflictului. Astfel Putin, enervat, ar fi grăbit intervenţia în Ucraina, fapt care s-a văzut pe parcursul confruntărilor respective că armata rusă nu a fost pe deplin pregătită şi au rămas cu tancurile fără benzină în drum.

Prin urmare ce urmăresc cei care publică aceste liste cu persoane fizice? Listele cu publicaţii ar putea avea o logică în sensul că anumite publicaţii nu sunt de încredere sau nu sunt recomandate unei anumite audienţe, dar cele cu persoane fizice nu pot fi decât un îndemn la atac.

Listele lor negre nu sunt atata de negre …

 Aici G4Media şi restul latrinei progresiste care îl acuză pe deputatul Simion George de iniţiere a unei astfel de liste, cu publicaţii, uita că în trecut cercurile progresiste au conceput o listă cu 70 de situri care răspândesc Fake News şi la vremea aceea acţiunea a primit doar laude.

Iar astăzi când apar liste cu persoane publice şi chiar private prezentate ca fiind pro-putiniste si nu avem o condamnare fermă din partea presei progresiste. Iar tacerea lor spune multe.

Liste Negre si cu situri:

 Doamna senator Ivanovici Sosoaca a anunţat că ANCOM este pe cale să blocheze o serie de situri şi adrese IP (conform „competentelor” sale legale). Astfel, în data de 28 februarie 2022, Directoratul Național de Securitate Cibernetică – DNSC a emis o adresă către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii – ANCOM.

274806051 1357363304710002 3671971098761560418 n 254x300 - Au apărut liste negre cu persoanele care au alte opinii referitoare la Războiul din Ucraina

Adresa:

„Vă transmitem ataşat lista siturilor web identificate ca fiind implicate în derularea de activităţi de tip Fake News, precum şi de facilitarea a derulării de fraude informatice, în contextul crizei Ucraina – Rusia.”

“De asemenea vă transmitem atașat și o listă de adrese IP care susțin următoarele tipuri de activități:

– sprijină sau instigă public la comiterea unei infracțiuni de terorism cibernetic;

– conțin sau promovează informații false (fenomenul Fake News) de natură să pună în pericol securitatea națională a României și a aliaților săi;

– găzduiesc sau utilizează conținut software malițios (malware, ransomware, spyware, etc.) ce poate fi utilizat la comiterea unor infracțiuni de terorism cibernetic sau a oricăror alte infracțiuni prevăzute în legea penală;

– furnizează suport, tehnic, logistic, financiar sau de orice altă natură pentru pregătirea și sau utilizarea derularea infracțiunilor de terorism cibernetic sau a oricăror alte infracțiuni prevăzute în legislația penală îndreptată împotriva securității confidențialității, integrității indisponibilității, rezilienței spațiului cybernetic național al României și ale aliaților săi.

Având în vedere competențele legale ale instituţiei pe care o conduceți, în vederea încetării impactului acestor aiteuri web și adrese IP asupra spațiului cibernetic național civil a României, vă rugăm să dispuneți măsurile specifice de filtrare a traficului spre/către acestea.”

Se încalcă Constituția ?

 Nu ştim (încă) dacă aceste situri se referă doar la siturile ruseşti Sputnik şi RT, sau se referă şi la anumite situri şi servere din România, ceea ce ar contraveni Constituţiei. Dacă lista se referă la situri de ştiri sau televiziuni, atunci s-ar încălca grav Constituţia, respectiv articolul 30 punctele de la 1 la 4.

 Apariția unor liste negre sunt semnalul ca sistemul a intrat in panică, nu a mers cu pandemia nu merge nici cu războiul, nu cum s-a preconizat, trebuie neutralizate vocile care spun altceva, neutralizarea vine in primul rand prin alăturarea unei Oana Lovin unui Florian Bichir sau unui Cosmin Ghita unui Marian Munteanu.

***

Razboiul informational

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*