Coronavirusul: Faza războiul total împotriva Bisericii Ortodoxe Române

Coronavirusul & BOR

 2.259 de vizualizări

războiul total
războiul total

CoronaVirusul: Faza războiul total împotriva Bisericii Ortodoxe Române

Exista un grup de „progresişti” care duc un război neconvenţional împotriva valorilor identitare româneşti. Aceştia vor critica orice lucru care poate fi legat cu identitatea noastră naţională, începând de la mititei şi mergând până la mărţişor. Cu toate acestea, războiul împotriva credinţei naţionale este permanent, postacii angajaţi în acest război nu dorm niciodată şi speculează orice moment social sau geo-politic pentru a ataca Biserica Ortodoxă.

Dacă am face o schemă cum se distribuie fiecare nouă campanie de ură, am observa că se aprind întotdeauna aceleaşi „beculeţe” precum: portalul online HotNews, Digi24, Caramitru, ziarul Adevărul, Lucian Mândruţă şi în final USR. De la aceste puncte „fierbinţi”, ura este distribuită printr-o reţea de situri mai mici şi în final prin zeci de conturi false ce au apărut pe reţelele de socializare prin perioada când a fost votat Iohannis.

Nu are importanţă care este topicul, că nu avem şosele, că mor bătrânii în spitale, că avem alegeri sau referendum, cineva întotdeauna mută atenţia de la subiect atacând biserica. A ajuns celebru sloganul retardat „vrem spitale nu catedrale”, cică fie biserica ar trebui să facă „spitale”, fie acestea ar trebui construite din banii bisericii.

Astfel, în mintea confuză a progresiştilor acefali, statul nu mai are nici o obligaţie iar politicienii care fură fac parte din cotidian. Nu o dată mi-a fost dat să văd faţa uimită a unui străin căruia un „progresist” încerca să îi explice de ce TREBUIE biserica să facă „SPITALE”. Aproape de fiecare date am putut percepe un murmur în acele locuri în care progresiştii îşi expuneau „planul”: „dar dacă biserica trebuie să facă până şi spitale, statul ce trebuie să mai facă?

Un peste rosu aruncat pentru fraieri

Tactica veche de când lumea este cunoscută mai nou sub numele „red herring” şi constă în a atrage atenţia de la problemele reale într-o direcţie irelevantă pentru situaţia în discuţie. Prin urmare, nu clasa politică este vinovată de faptul că nu avem autostrăzi, spitale, oameni fericiţi, că ne-a fost distrusă flota, economia, învăţământul, sistemul sanitar, etc… ci biserica. Şi sunt fraieri care „pun botul”… şi încă mulţi.

Prin asta, agenţii dezinformării urmăresc doua scopuri: să scoată cu basma curata clasa politică şi să torpileze Biserica Ortodoxă.

Războiul împotriva noastră: Spitale si Catedrale

Povestea cu „spitalele” e simplă: noi ne-am închis spitalele că aşa recomanda Uniunea Europeană (Reducing hospital beds in Europe) şi teoretic nu vom deschide altele prea curând fără să supărăm Bruxelles-ul.

ScreenShot 20190511040031 300x172 - Coronavirusul: Faza războiul total împotriva Bisericii Ortodoxe Române

România se afla pe „ruşinosul” locul 5 la numărul de paturi de spital raportat la 100.000 de locuitori. Italia şi Spania sunt undeva pe ultimele locuri, Germania care „conduce” lupta cu virusul chinezesc este pe primul loc. Bulgaria şi Ungaria care au un număr foarte mic de decese sunt înaintea noastră.

7495 253x300 - Coronavirusul: Faza războiul total împotriva Bisericii Ortodoxe Române
vezi LINK AICI

Conform planului „genial” al Bruxelles-ului, doar sistemul privat trebuie încurajat, iar sistemul de sănătate de stat ar trebui să se limiteze doar la urgenţe. BOR a susţinut înfiinţarea a mai multor unităţi medicale, iar acum se pare că plăteşte poliţa pentru această „nesimţire”.

Am dat lista unităților medicale înființate de BOR, aici: Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului declanșează războiul informațional împotriva ortodoxiei

Războiul hibrid împotriva ortodoxiei românești

Primul val

Primul val a fost lansat simultan în România şi Republica Moldova, unde nişte reporteri „se întâmplau” să fie în curtea câte unei biserici chiar în momentul când câţiva credincioşi luau sfânta împărtăşanie. Reporterii „obiectivi” nu au dorit să prezinte lucrurile nici din perspectiva credinciosului care primea trupul şi sângele Mântuitorului, dar nici din perspectiva necredinciosului care ar fi trebuit să vadă în cupă vin (alcool) şi argint.

Chiar şi jurnalistul mincinos Mălin Bot, care a mai fost „activat” la Referendumul pentru definirea căsătoriei, la evenimentele de la Valea Uzului şi chiar în legătură cu protestele vis-a-vis de situaţia Cameliei Smicală, a fost chemat la datorie. Acesta a lăsat la o parte toate aparenţele precum că el luptă cu „ciuma roşie” şi a atacat frontal biserica ortodoxă în problema sfintei împărtăşanii. Acesta sugerează arestarea preoților care împărtășesc românii.

malinus 262x300 - Coronavirusul: Faza războiul total împotriva Bisericii Ortodoxe Române

Ciudat este faptul că aceşti vigilenţi „luptători” care se declară mari anticomunişti şi se consideră cruciaţi împotriva „propagandei ruse” nu l-au atacat pe tarul Putin că se împărtăşeşte cu aceeaşi linguriţă cu restul credincioșilor.

Puit 123bb 240x300 - Coronavirusul: Faza războiul total împotriva Bisericii Ortodoxe Române
războiul anti BOR

Al doilea val

Al doilea atac, chiar mai perfid, a fost lansat de un anume Liviu Antonesei, de care personal noi nu am mai auzit. Omul propune „Rechiziționarea de urgență a unor proprietăți ale Bisericii Ortodoxe Române și Naționalizarea acestora imediat după ce trece criza”, iar articolul său violează toate regulile de bun simţ ale logicii. Acesta începe observând situaţia gravă în care ne aflam cât şi faptul că actuala clasa politică: preşedinte, liberali, PSD au agravat mult lucrurile, dar mai apoi într-un stil abracadabrist, tocmai bun pentru hipsterii acefali de la U.S.R, găseşte biserica vinovată pentru tot.

Silogism marca Liviu Antonesei:

Premisa 1. Avem o situaţie deosebit de gravă
Premisa 2. Clasa politica este vinovată pentru proasta gestionare a situaţiei
Concluzie. Biserica trebuie să plătească poliţa

Liviu Antonesei op cit

În fine, un mare noroc al nostru este faptul că BOR a acumulat o avere uriașă! Nu era mică nici pe vremea comuniștilor, dar acum a devenit cea mai mare corporație din România. Pentru contribuția directă la propagarea epidemiei, BOR va trebui să plătească. Cei vinovați direct de aceste fapte reprobabile, dar și cei care i-au încurajat, nu i-au înpiedicat, au închis ochii etc. vor trebui să răspundă în fața justiției pămînești, până va veni vremea celei din ceruri.

Miile de cazuri de contaminare, sutele de morți – e varianta optimistă -, care vor surveni în urma evenimentelor spectacol – marșuri, procesiuni, slujbe, împărtășiri fără respectarea regulilor minime de igienă etc. – sunt ușor de documentat, nu doar pentru că avem filme, mărturii și fotografii, ci și pentru că experiența altor țări, mai avansate în molimă!, ne arată că traseul epidemiologic poate fi stabilit cu exactitate. În sfârșit, ierarhii a căror vinovăție legală nu poate fi dovedită, ar trebui să-și asume uriașa vinovăție morală – să se retragă o vreme la mânăstire și să se căiască. Cum a făcut Patriarhul Teoctist, chiar dacă acela a fost adus înapoi de succesor ca să-și aranjeze succesiunea. Și măcar a fost o gazdă demnă pentru Papa Ioan Paul al II-lea!

Dar plata în ordine juridică și morală e ceva, cea în fața lui Dumnezeu e altceva și cu totul altceva este plată în resurse pentru refacerea țării. Cum nu mă aștept ca BOR să procedeze la donații uriașe, cum a procedat biserica din Grecia la vremea marii lor crize, va trebui procedat la o expropiere în interes național.„ Vezi: [(AICI)]

Multa viclenie… luciferică

Cu alte cuvine, singura instituţie care şi-a văzut de treaba ei şi a construit lăcaşe de cult şi nu doar, va trebui să dea socoteală pentru ce au făcut alţii. Aceasta pare a fi cea mai perfida lovitură dată împotriva naţiunii române, mulţi români patrioţi văzând ce fac guvernanţii cu ţara s-au concentrat pe activităţi culturale şi spirituale alături de biserică. Singura şansă de renaştere a naţiunii române în fata hoţiei şi a mitocăniei promovate de la nivel înalt este renaşterea prin credinţă. Aici vor duşmanii să lovească acum decisiv, atacul lor coordonat denotă un plan minuţios şi foarte bine organizat.

Putem spune fără grijă că am putea gresi ca ei aşteptau de mult o situaţie excepţională cu numeroşi bolnavi sau răniţi ca să îşi pună planul diabolic în aplicare.

Ce urmează?

Probabil va ieşi în faţă un hipster USR-ist să propună să „transforme” bisericile în „spitale”, la aceasta va trebui să le răspundem hotărât că pot începe mai întâi cu vilele lui Adrian Năstase şi Klaus Iohannis. Sau dacă chiar vor cel mai mare spital din lume, au Casa Poporului care este undeva la 65% nefolosita. Eventual pot rechiziţiona şi Arena Naţională în care s-a investit atât, sau complexul comercial Romexpo în care se lăfăie multinaţionale să îşi prezinte produsele.

Planul este diabolic, dar înainte de toate ei vor observa reacţia noastră deoarece încununarea planului lor este să facă totul cu voia noastră. Există o ordine divină bazată pe liberul arbitru, prin urmare nu ne pot face sclavi fără acceptul nostru. Dragostea cu sila se cheamă viol, dar dacă tu ai fost cel care ai fost de acord să renunţi la patrimoniul spiritual, la credinţă, la tot, ei îţi vor spune cu zâmbetul pe buze… „dar de ce nu ai zis ceva?”.

Nu biserica a distrus economia, nu biserica a vândut flota, nu biserica a închis zeci şi zeci de spitale, totul este un război hibrid de cucerire a ultimelor redute naţionale. Aproape că stai şi te gândeşti, unde sunt toate comisiile şi grupurile de analiză a Fake News, a războiului hibrid şi informaţional, a propagandei online mincinoase? Războiul informațional împotriva bisericii nu se pune? Incitarea la ură împotriva preoților și a credincioșilor nu contează?

P.S

Posibil să vedem multe alte atacuri hibride menite să cultive dezbinarea și să distragă atentia de la adevărata problemă, împotriva credincioșilor, a românilor din diaspora, a cerșetorilor, a țiganilor, a chinezilor, etc.

***

Războiul informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Proteste cu hârtie igienică
Bucuresti

Proteste cu hârtie igienică la sediile partidelor. Proteste anti – certificat verde.

Proteste cu hârtie igienică la sediile partidelor. Proteste anti – certificat verde. Sunteţi nişte căcăcioşi  Circa 100 de protestatari au mers luni la sediile principalelor partide politice din Bucureşti, unde au protestat împotriva introducerii certificatului […]

patriotului Mihai Târnoveanu
Incorect politic

Plângere penală împotriva patriotului Mihai Târnoveanu pentru poezia Doină de Eminescu

Plângere penală împotriva patriotului Mihai Târnoveanu pentru recitarea poeziei „Doina” de Mihai Eminescu  Doctorul Mihai Târnoveanu ne anunță prin intermediul paginii personale de FaceBook că o plângere penală a fost făcută împotriva sa pentru poezia […]

5 Comentarii

 1. „guvernanţii noştri” ŞTIU MAI MULTE DECÂT NE PUTEM IMAGINA; PROBLEMA PENTRU EI ŞI NOI, NU A FOST EI, CI NOI, DEOARECE FOŞTII ŞI ACTUALII CONDUCĂTORI(IERARHI) AI COMUNITĂŢII NOASTRE AU ACCEPTAT SĂ ÎNREGISTREZE (ÎN-REGIS-TRARE=ÎN STRATUL REGELUI/REGILOR) BISERICA LUI HRISTOS, IN URMA CARUIA A DEVENIT PROPRIETATEA STĂPÎNILOR ACESTEI LUMI, IMEDIAT DUPĂ CE A PRIMIT CODUL FISCAL(C.U.I) DEVENIND O FIRMĂ PRIVATĂ DE FĂCUT BANI PENTRU BANCHERI; IAR IERARHII BORRV-ULUI AU OBLIGATIA SA SE SUPUNA REGULILOR DI ORDONANTELOR SISTEMULUI. BISERICA NUMAI ESTE A LUI HRISTOS SAU A CREDINCIOŞILOR CREŞTINI, CI A BANCHERILOR; ÎN CAZUL ÎN CARE ACTUALII CONDUCĂTORI AI BORRV VOR DECIDE SĂ PROTESTEZE ÎMPOTRIVA SISTEMULUI=DIAVOLULUI=BANCHERILOR=GUVERNANŢILOR NOŞTRI, IMEDIAT VOR FI SANCŢIONAŢI, AMENDAŢI, ARESTAŢI, CONFISCAŢI, IAR BISERICA VA FI ÎNCHISĂ; DEOARECE BANII BISERICII LUI HRISTOS SE AFLĂ PRIN BĂNCILE STĂPÎNILOR ACESTEI LUMI ŞI PRIN BANI STÎPÎNII LUMII V-AU FĂCUT, VĂ FAC ŞI VĂ VOR FACE REGULI. DECI PROBLEMA NU ESTE LA EI, CI LA NOI; DACĂ CONDUCĂTORII(IERARHII) ŞI CREDINCIOŞII ÎN BISERICA LUI HRISTOS VOR CONTINUA SĂ TACĂ, ATUNCI PRIN TĂCEREA ŞI SUPUNEREA LOR EI PUR ŞI SIMPLU DEVIN (ÎL VOR TRĂDA ) TRADĂTORI AI LUI HRISTOS; ÎNCERCAŢI SĂ PROTESTAŢI ÎMPOTRIVA SISTEMULUI=DIAVOLULUI=BĂNCILOR=STĂPÎNILOR ACESTEI LUMI CÂT TIMP NU ESTE PREA TÎRZIU DACĂ DORIŢI CA PROFEŢIA LOR REFERITOARE LA CREŞTINI ŞI CREŞTINISM https://vk.com/wall453852601_1221 SĂ NU SE ÎMPLINEASCĂ;

  OAMENII INFORMAŢI MAI DE MULT AU AJUNS LA URMĂTOAREA CONCLUZIE: “Bãtãlia finalã a Crestinismului https://vk.com/wall453852601_1221

  se va duce pentru problema BANIlor https://vk.com/wall453852601_691

  si pânã nu s-a rezolvat aceastã problemã Crestinismul nu va putea domni în lume” Honoré de Balzac “Care oare e problema care trebuie clarificatã mai mult decât orice altceva pentru popoarele din occident? Problema BANIlor. Mai precis, principiul cãmãtãriei, care este cheia sistemului monetar contemporan si cheia întregii economii contemporane. Soljenitân l-a numit „tot rãul lumii la un loc”. E vârful piramidei puterii nelegitime care domneste asupra lumii întregi. Factorul sionist CAPITOLUL 10: REFLECTII ASUPRA LUI MAMON CEL NEDREPT https://www.google.it/search?client=opera&q=factorul+sionist&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

  ÎN ACESTE ŞI ÎN URMĂTOARELE ZILE CREDINŢA ŞI FAPTELE ÎN HRISTOS A CONDUCĂTORILOR, PĂSTORILOR BISERICII LUI, ESTE/SUNT ŞI VA/VOR FI VERIFICATĂ(E), CONTROLATĂ(E) CA NICIODATĂ ÎN 6-7 DECENII: „Vine timpul, şi nu e departe, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat„ https://www.facebook.com/groups/562169713898402/permalink/2812365448878806/

  SĂ NU LĂSAŢI, SĂ NU PERMITEŢI CA BISERICILE SĂ DEVINĂ NIŞTE MUZEE ÎN VIITORUL CARE NI-L PREGĂTESC STĂPÎNII LUMII!
  https://www.facebook.com/staroobreadty/photos/a.102034254536912/221863759220627/

 2. Referitor la reducerea numarului de spitale, concluzia acelui articol, care nu e nici macar o directiva sau are vreo valoare legislativa, este ca trebuie eficientizat intregul proces de internare/externare, nu ca „trebuie reduse paturile” in ideea in care sa nu aiba lumea unde sa stea in spital. Si argumentul asta nu este „red herring”, este „ad hominem”, atac asupra persoanei(in cauza asta entitatea care a enuntat o idee), si nu o dezbatere asupra argumentelor. Dar e foarte de efect sa aduni niste chestii oarecum legate de un subiect, sa le insiri in speranta ca nimeni nu o sa stea sa le analizeze, si sa iti impingi propaganda pe gaturile oamenilor.

  • Intamplator sau nu odata cu aceste „recomandari” in timpul regimului Basescu s-au inchis zeci si zeci de spitale. Astazi exista o directiva care este invocata de autoritati cand oameni cer sa se construiasca un spital intr-un anume loc. Anume ca nu pot fi construite spitale noi fara sa inchizi cele vechi. Insa autoritatie fug atunci cand sunt intrebate pe acest raspun si raspund in doi peri.

 3. Imi cer scuze pentru „atacul informational” pe care l-am facut prin lasarea unui comentariu pertinent zic eu. Vad ca aveti „arme” cu care sa „combateti” acest tip de atac. Pur si simplu le stergeti. Oricum nu ma astept sa le citeasca cineva in afara de administratorii paginii, dar totusi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*