Un tânăr a fost încătuşat şi amendat pentru că NU purta masca „CORECT” – un jandarm avea mască sub nas

NU purta masca „CORECT”

 393 de vizualizări

nu avea masca pusă „corect”
nu avea masca pusă „corect”

Un tânăr a fost încătuşat şi amendat pentru că NU purta masca „CORECT” de un jandarm care avea mască sub nas

  Un scandal neobişnuit a avut loc ieri la stația de metrou Unirii, după ce un cetăţean care nu avea masca pusă „corect” a fost luat pe sus de jandarmi.

 Filmuleţe video au început să circule ieri după amiază pe reţelele de socializare, acestea arată cum jandarmii încearcă să imobilizeze un tânărul care avea masca de protecție sub nas, acesta se zbate, țipă și încearcă şi opună rezistență.

 În cele din urmă jandarmii reușesc să îl scoată pe tânăr din tren și să îl încătușeze. Mai mulți călători îi critică pe jandarmi pentru modul brutal în care au acționează. În imagini se văd și doi polițiști care asistă la incident și care apoi îi urmează pe cei patru jandarmi, care îl escortează pe tânăr.

 Purtătoarea de cuvânt a Brigăzii speciale a Jandarmeriei, Aktug Nebahat, a precizat că polițiștii și jandarmii care patrulau la metrou au văzut un bărbat care nu purta corespunzător masca de protecție. Aceştia i-au cerut să pună corect masca, bărbatul a devenit recalcitrant, a fugit pe scări  și a urcat în trenul care mergea spre stația Tineretului.

„S-a procedat la urmărirea celui în cauză, iar în momentul imobilizării, acesta a opus rezistență, devenind recalcitrant cu forțele de ordine, astfel încât a fost încătușat și condus la poliția metroului”, a spus purtătoarea de cuvânt. Tânărul a fost amendat, a transmis  Nebahat. Vezi Sursa AICI

 Tânărul încătușat, luni dimineața, susține că locuiește la Londra și nu știa că purtarea măștii este obligatorie în România. Acesta a explicat că avea masca pe gură și nu a apucat să o ridice și pe nas. Vezi Mai multe AICI

Jandarmul cu masca incorect

 Pe reţelele de socializare a devenit virară o captură de pe un filmuleț înregistrat cu mobilul care demonstrează că unul dintre jandarmii care au intervenit purta şi el masca de protecţie tot incorect.

109557385 1520147028175240 2969164661402524385 n 169x300 - Un tânăr a fost încătuşat şi amendat pentru că NU purta masca „CORECT” - un jandarm avea mască sub nas

 Măştile Chirurgicale

 După cum am mai precizat măştile chirurgicale nu oferă nici un fel de protecţie în fata viruşilor, scopul acestor măşti este de a nu permite unor fluide din gura chirurgului să ajungă în zona operată. Mai mult dacă aceste măşti nu sunt schimbate la fiecare 2-3 ore el pot devenii un pericol pentru sănătatea noastră.

Vezi articol aici: Effectiveness of facemasks to reduce exposure hazards for airborne infections 

 Persoanele așa zis „asimptomatice” au ștanțe extrem de mici să transmită virusu, iar persoanele bolnave stau acasă sau la spital, toate povestea cu măștile este o uriașă excrocherie. Vezi studiul ca asimptomatici nu transmit AICI.

***

Războiul Informa’ional

Related Images:

Citeste si …

1 Comentariu

  1. În asemenea situații, populația trebuie să riposteze. În cazul de față, este clar că polițiștii sunt în culpă și au făcut un abuz flagrant. Ei trebuiau linșați de populație. Pasagerii din metrou erau mult mai mulți decît cei patru jandarmi și trebuiau să îi dezarmeze, să îi încătușeze și, la nevoie să îi împuște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*