BNR crede ca romanii sunt idioți !!!

 474 de vizualizări

BNR

Adrian Vasilescu, consilier BNR, a scăpat porumbelul, ei ne considera idioți.

 Astăzi datorită unui cetăţean gripat am aflat şi noi ce crede BNR despre poporul român. Astfel o persoană răcită sfătuit de medic să stea la pat, a deschis dimineaţa televizorul la o emisiune la care sigur nici un patriot nu se uita,

 Nu mică i-a fost mirarea când a văzut un interviu cu domnul Adrian Vasilescu în care acesta într-un moment de oboseală şi neatenţie scapă porumbelul pe gură:

Reporter: – Ce trebuie să înţeleagă romanilor … […]? (despre cursul valutar şi schimbările lui din ultima perioadă)

Adrian Vasilescu: E prea mult să le cereţi romanilor să înţeleagă.

 Adrian Vasilescu născut în 1936 la Fălești, este de profesie economist și jurnalist el îndeplineşte funcția de consilier al guvernatorului BNR, mâna dreaptă a lui Mugur Isărescu. Omul este angajatul nostru … este acolo pentru că noi „acţionarii” BNR nu avem toţi doctorate în economie. Omul este un funcţionar public, oare cum ar fi că femeia de servici să răspundă cu „tupeu” patronului că „e prea mult pentru el să înţeleagă” …. cum se dă cu mătura pe duşumea. Ne putem oare, imagina un asemenea scenariu?

Acesta mentalitate o au cu siguranţă majoritatea funcţionarilor publici din funcţiile importante, noi suntem „vite” şi ei sunt „boieri”. Ce rost o avea să îţi pierzi timpul cu un bou sau cu o vacă?

Apare o întrebare … dacă ei foarte rar la oboseală sau stres mai spun câte o asemenea chestie despre noi, oare când or fi doar ei între ei cum vorbesc? Cum se raportează ei la noi de îşi permit asemenea „glume” acceptate doar unui copil de 10-12 ani?

Emisiunea cu pricina se numește „Neața cu Răzvan și Dani

 

***

Razboiulinformational

 

Related Images:

Citeste si …

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*