Avem sau nu un președinte nazist ?

Președinte nazist ?

 694 de vizualizări

este președinte nazist?

Un consilier judeţean PSD a postat pe Facebook un trucaj cu preşedintele Iohannis în haine naziste. Avem președinte nazist ?

 În data de 11 ianuarie 2019, șeful consilierilor judeţeni PSD din Vrancea a postat pe Facebook trei poze trucate, cu Ion Iliescu în haine sovietice, Traian Băsescu ca beţiv și preşedintele Iohannis în haine de nazist.

base ilic - Avem sau nu un președinte nazist ?
base betiv, ilici comunist

  Presa din România a rămas încă în stadiul adolescentin care răbufneşte la ideii care nu îi convin, respectiv când anumiţi protejaţi ai unui anumit trust de presă sunt atacaţi. Cum era de așteptat, au reacţionat „prompt” şi de această dată. Cele două fotografii cu Traian Băsescu şi Ion Iliescu nu au atras mare atenţie, dar fotografia lui (sfântul) Klaus în casca de nazist a declanşat o furtună „într-un pahar de apă„.

 Una după alta, publicaţii precum Comisarul sau pagina online Realitatea, revista Capital, sau ziarul Evenimentul Zilei s-au isterizat gratuit si au publicat articole despre „derapajul grav” făcut de respectivul consilier. Postacii rezist au năpădit pagina omului cu numeroase insulte şi chiar ameninţări.

Trăiască partidul si conducătorul

 Din multe puncte de vedere, România a rămas captivă mentalităţilor comuniste. Dacă avem curiozitatea să facem o scurtă căutare pe internet folosind cuvintele precum „nazi” și „Trump” vom descoperi că numeroase publicaţi l-au înfăţişat pe preşedintele Statelor Unite ca un nazist. În Statele Unite, o ţară spre care noi pretindem că privim cu „admiraţie”, există acel celebru First Amendment, adică un echivalent al Articolului 30 din Constituţia României. Cu precădere Capitolul II, Articolul 30, punctul 2: „Cenzura de orice fel este interzisă”.

trump nazi - Avem sau nu un președinte nazist ?
trump ca nazist

 # Rezistule care e problema ?

 Singura problemă care rămâne este una de etică, adică dacă critica se bazează pe ceva concret sau este un atac la persoană fără nici un fundament. Relaţiile domnului Klaus Iohannis cu nazismul sunt un fapt cunoscut încă de prin 2008-2009.

 Eu am făcut o cercetare finalizată în 2012-2013 despre celebra organizaţie nazistă G.E.G, pe care domnul Iohannis o succede legal (in drepturi). Succesiunea (in drepturi) a unei organizaţii naziste condamnate la tribunalul militar internaţional de la Nürnberg, a fost obţinută de domnul Iohannis şi prin sprijinul nemijlocit al domnilor Adrian Năstase şi Victor Ponta, pe vremea când Iohannis era un apropiat al PSD.

Istoria unei succesiuni

 Legătura dintre Klaus Iohannis, primar al Sibiului, şi defuncta organizație nazistă Grupul Etnic German, este următoarea: domnul Klaus Iohannis, pe vremea când se afla în fruntea “Forumul Democrat al Germanilor din România” (una dintre organizaţiile germanilor din România, similară cu U.D.M.R.), cu sprijinul unor politicieni români, precum Adrian Năstase şi mai târziu Victor Ponta, a preluat drepturile patrimoniale ale sus-numitei organizaţii naziste (pactul de colaborare Năstase-Iohannis).

 Această poveste începe în 27 februarie 2007 când Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local), în calitatea de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a „Forumului Democrat al Germanilor din România” (F.D.G.R.), a chemat în judecată Municipiul Sibiu, reprezentat legal de primarul Klaus Iohannis (şeful sau în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional!). Domnul Iohannis, primarul Sibiului, nu a apărat interesele municipalităţii în procesul cu organizaţia pe care chiar el o conducea. Instanţa, ne-cunoscând trecutul nazist al Grupului Etnic German, a admis cererea domnului Hans Klein, iar sentinţa civilă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, nu a fost atacată de primăria Sibiu în termenul legal, şi a rămas astfel definitivă. Prin urmare, în mod oficial, printr-o sentinţă definitivă, F.D.G.R. devine succesorul in drepturi al organizației Grupul Etnic German. Iar domnul Klaus Iohannis devenea succesorul „spiritual” al unui infam personaj, Andreas Smith, care a condus respectiva organizaţie în anii celui de al doilea război mondial.

900 rib - Avem sau nu un președinte nazist ?
organizatie nazista

 Principala problema ţine de faptul că Grupul Etnic German a fost o organizaţie nazistă înfiinţată ca urmare a Dictatului de la Viena şi desfiinţată ca urmare a obligaţiilor impuse României de Naţiunile Unite după 23 august şi ca urmare a anularii Dictatului de la Viena.

Desființarea Grupului Etnic German

 Grupul Etnic German a fost desfiinţat în timpul Guvernului Sănătescu (23 august – 3 noiembrie 1944) iar bunurile i-au fost confiscate în timpul Guvernului Rădescu (6 decembrie 1944 – 28 februarie 1945). Decretul de desfiinţare a fost semnat de Regele Mihai I, acest decret fiind absolut necesar, ca urmare a angajamentelor luate de România faţă de Naţiunile Unite.

 Deoarece Grupul Etnic German a fost constituit ca organizaţie de ”Drept public”, bunurile organizației nu au fost preluate de ruşi precum toate bunurile armatei şi oficialilor nazişti de pe teritoriul României, ci au fost preluate de statul Român, participând astfel la uriaşul efort legat de plata despăgubirilor de război către URSS.

 Decretul a avut şi o expunere de motive care a fost publicată în Monitorul Oficial împreună cu decretul. Din expunerea de motive reiese clar că desfiinţarea Grupului Etnic German a fost un act firesc în noul context internaţional în care România trecuse de partea Naţiunilor Unite.

EXPUNERE DE MOTIVE

“Raportul d-lui Preşedinte al Consiliului de Miniştri şi al d-lui ministru al agriculturii şi ad-interne al Departamentul Justiției către M.S. Regele.

Sire,

Dictatul de la Viena din 30 August 1940 a impus recunoaşterea minorităţii germane din România ca “grup etnic”. În aplicarea acestei recunoaşteri, legea 830 din 21 Noembrie 1940 a creat minorităţii germane un regim de excepţie, potrivit căruia cetăţenii germani ai ţării, înmănuncheaţi în Grupul Etnic German, constituiau o corporaţie de drept public, pusă sub protecţia Germaniei, de care era direct şi în primul rând dependentă. El se bucura de numeroase privilegii.

Spre a stabili suveranitatea statului Român şi egalitatea cetăţenilor în faţa legii şi spre a executa art. 15 al convenţiei de armistiţiu, se impune abrogarea legii menţionate şi a consecinţelor aplicării ei. Singurul îndreptăţit a prelua bunurile şi drepturile corporaţiei desfiinţate este Statul Român.

Proiectul de lege alăturat propune abrogarea legii pentru constituirea Grupului Etnic German din România, trecerea în proprietatea Statului Român a bunurilor şi drepturilor acestuia şi ca măsură de evitare a fraudelor, lovirea de nulitate a înstrăinărilor şi renunţărilor făcute ulterior datei de 23 August 1944, la cererea Statului Român. Pentru administrarea şi lichidarea acestei succesiuni, proiectul prevede o comisiune compusă din trei persoane numite de Preşedinte Consiliului de Miniştri.

Prin o lege ulterioară se vor prevedea desfiinţarea şi altor privilegii pentru membrii Grupului Etnic German, altele decât cele de ordin patrimonial care fac obiectul prezenţei legi.

Autorizaţi fiind de Consiliul de Miniştri, respectos supunem Maiestăţii voastre alăturatul proiect de decret-lege, privitor la abrogarea legii Nr 830 din 21 Noemvrie 1940 pentru constituirea Grupului Etnic German din România.

***

Suntem (cu) cel mai profund respect SIRE al Maiestăţii Voastre, prea plecaţi şi prea supuşi servitori,

Preşedintele Consiliului de Miniştri, General de Corp de Armată Constantin Sănătescu.

Ministrul justiției ad-interim. D.D. Neget 1944 Octombrie 7.”

PhoXo1 - Avem sau nu un președinte nazist ?
Desfiintarea Grupului Etnic German

Iohannis & Adrian Nastase

 Un fapt total necunoscut postacilor Rezist este ca domnul Iohannis a fost odată un apropiat al PSD. Astfel, începuturile retrocedării bunurilor fostei organizaţii hitleriste către “Forumul Democrat al Germanilor din România” are la bază o înţelegere dintre Adrian Năstase (ca președinte al Partidului Social Democrat)  și Klaus Werner Iohannis (ca președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România), semnată în 2002. Astfel, în perioada 2002-2004, Partidul Social Democrat şi Forumul Democrat al Germanilor din România, reprezentate legal de de domnii Klaus Iohannis şi Adrian Năstase, au avut un protocol de colaborare. Forumul Democrat al Germanilor din România se angaja să susţină PSD, iar PSD să sprijine retrocedarea bunurile germane din România.

  • Pentru a vedea paginile următoare in PDF aveți in coltul din stânga sus săgeți sus-jos
Nastase Iohannis

 

Mai târziu domnul Victor Ponta a continuat relațiile amicale cu domnul Klaus Iohannis.

Câteva Precizări Istorice

 În legătură cu Grupul Etnic German am publicat 3 studii, voi posta link către acestea, nu este cazul să intru în detalii – doritori pot citi studiile care se întind pe mai multe pagini. În scurtul timp pe care îl avem putem trage o serie de concluzii despre această organizaţie:

  1.  Grupul Etnic German a fost o organizaţie înfiinţată ca urmare a Dictatului de la Viena prin care România pierdea Ardealul de Nord.
  2. Grupul Etnic German a fost o organizaţie nazistă a germanilor din România.
  3. GEG a recrutat din România voluntari pentru infamele divizi ale SS.
  4. GEG a participat la Holocaust.
  5. GEG a fost desfiinţat legal ca urmare a obligaţiilor revenite României prin Convenţia de Armistiţiu şi Tratatul de Pace.
  6. România s-a obligat să nu mai permită reactivarea  acestei organizaţii.
  7. FDGR a obținut statutul de succesor „in drepturi” al GEG pe când Klaus Iohannis era președintele organizației.

O întrebare Retorica ?

 Rămâne întrebarea dacă succesorul in drepturi al unei organizații naziste este sau nu nazist? Daca nu este nazist ce este un succesor in drepturi?

ScreenShot 20190113182649 - Avem sau nu un președinte nazist ?

 Deşi România se consideră un „stat democratic” la noi libertatea de exprimare înseamnă din ce în ce mai mult „dreptul” de a spune ceea ce „trebuie” si nu ce dorești. Adevărata libertate de exprimare este însă dreptul să spui ceea ce „deranjează„. În România există un drapaj grav al democraţiei. În România discursul ati-UE nu este cică „tolerat”, în România cică nu ai voie să îl faci pe şeful statului „nazist” că „jigneşti cele 6 milioane de persoane care l-au votat„.

 Un adevărat discurs liber nu poate fi liber dacă el trebuie cenzurat să nu ofenseze pe cineva. Atâta timp cât nu inciţi la ura, discriminare, sau violentă trebuie să ai dreptul să ofensezi. Nu în mod repetat şi gratuit dar „ofensă” este o parte fundamentală a „discursului liber

 Mă îngrijorează o viitoare dictatura progresistă unde vei fi „liber” să spui doar ce ai voie. O dictatură în care vom fi scoşi cu toţi cu steguleţe UE să îl aclamăm pe şeful statului. Cum am mai făcut cândva … cu alte steguleţe ale altei „Uniuni” şi alt „şef al statului„.

# Rezisti care astăzi se declara „ofensați” au distribuit la rândul lor poze cu Dreagnea ca nazist, una dintre el, foarte reușită, făcute de Academia Catavencu.  Dreagea cu tot cu PSD-isti lui si antenistii nesuferiți i-a durat fix undeva de aceste poza. Acesta este motivul pentru care o dictatura rezist pare mult mai rea decât una PSD-Dragnea.

 

resist Dreagnea - Avem sau nu un președinte nazist ?

 

BIBLIOGRAFIE

Pentru cei care le place sa citească mai mult decât o postare pe Facebook aici material despre Iohannis si Grupul Etnic German

Ziarul Justitiarul 2014

Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

Blogul personal de istorie articol din 2014

Grupul Etnic German trecut şi prezent

Blogul personal de istorie articol din 2015 articol parta 1

Grupul Etnic German la 70 de ani

Blogul personal de istorie articol din 2015 articol parta 2

Grupul Etnic German la 70 de ani

***

Dogaru Victor  Razboiulinformationa

Related Images:

Citeste si …

GIRL UP
Incorect politic

Proiectul “ GIRL UP !” sau despre inițierea copiilor în ideologia de gen

Strategia națională de (re)educare parentală Strategia națională de (re)educare parentală a fost doar aparent retrasă și neasumată de către Ministerul Educației Naționale – contrar răspunsului oficial dat societății civile. Cu această ocazie, s-a aflat că […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*