Preşedintele Klaus Iohannis a primit premiul pentru aplicarea planului Kalergi ?

Iohannis si planul Kalergi

 1.385 de vizualizări

Iohannis si planul Kalergi
Iohannis si planul Kalergi

Preşedintele Klaus Iohannis a primit Premiul European „Coudenhove-Kalergi” … pentru aplicarea planului Kalergi

 Preşedintele Klaus Iohannis a primi miercuri Premiul European „Coudenhove-Kalergi” pentru anul 2020, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni. Premiul a fost acordat de către Alteța Sa Serenisimă, Prințul Nikolaus von Liechtenstein, președintele Societății Europene Coudenhove-Kalergi. a anunțat Administraţia Prezidențiala

88175518 554826558464025 1581155140159668224 n 150x300 - Preşedintele Klaus Iohannis a primit premiul pentru aplicarea planului Kalergi ?

 La eveniment a participat și Donald Tusk, președintele Partidului Popular European și fost președinte al Consiliului European, care a rosti un laudatio.

Oficial VS Neoficial

 Mai jos vom prezenta varianta oficială şi varianta aşa zis „conspiraţionistă” referitor la Kalergi şi la premiul Coudenhove-Kalergi. Indiferent dacă acceptăm sau nu varianta neoficială ar trebui să înţelegem că primirea premiului de către Iohannis este cea mai mare greşeală de la celebra poza cu Masa Tăcerii. Probabil președintele aflat la al doilea mandat pur si simplu nu il mai interesează ce zice lumea despre el.

# Versiunea Oficială

 Premiul European „Coudenhove-Kalergi” este considerat unul dintre cele mai prestigioase distincții internaţionale. El se decernează la fiecare doi ani, unor personalități care și-au adus contribuția la proiectul Uniuni Europene. Premiul este acordat de către Societatea Europeană Coudenhove-Kalergi, înființată în 1978 în memoria „marelui vizionar european” Richard von Coudenhove-Kalergi.

 Contele Richard von Coudenhove-Kalergi s-a născut în 1894 la Tokyo în Japonia şi a promovat ideea unei federații europene la sfârşitul Primul Război Mondial, acesta a murit în anul 1972. Tatăl său a fost un diplomat austro-ungar iar mama sa fiică unui mare industriaş japonez.

În 1923 Contele Richard von Coudenhove-Kalergi, a publicat manifestul „Pan-Europa”, el a fondat şi mişcarea Pan-Europeană, aceasta fiind o primă formă a viitoarei Uniuni Europene.

 Contele Richard von Coudenhove-Kalergi, ar fi fost primul care a propus ideea unui superstar european, o variantă europeană a Statelor Unite ale Europei. Tot el a propus în 1929 ideea ca Europa sa aibă un imn respectiv, Oda bucuriei a lui Beethoven, şi în 1930 a propus ideea unei zile a Europei care să fie sărbătorită în luna Mai.

Tatal Uniunii Europene

 Se spune că fondatorii Uniuni Europene au fost profund impresionaţi de Kalergi şi ca pe baza ideilor lui au construit Uniunea Europeană.

Premiul European „Coudenhove-Kalergi” ar fi acordat (oficial) unor personalităţi care au promovat o Europă Unită. Printre cei care l-au primit se afla personalităţi ca: Vaira Vike-Freiberga, președintele Letoniei (2006); violonistul Yehudi Menuhin (1999) sau Ronald Reagan, președintele SUA (1992).

Conform variantei oficiale Iohannis a primit prestigiosul premiul pentru munca sa de integrare europeana a Romania cat si pentru lupta împotriva „corupției”,

# Versiunea Neoficiala

 Manifestul contelui Richard von Coudenhove-Kalergi ar fi un fel de Mein Kampf al elitei globale, în care se doreşte formarea unei Ordini Mondiale Mondiale. Noua Ordine Mondială va începe cu o Uniune Europeană constituită după modelul federaţiei Statele Unite.

 Pe baza acestei Uniuni Europene statele africane, asiatice si din America Latina si vor face si ele uniuni statale.

Membru al lojei masonice B`nai B`rith şi prieten cu baronul Louis de Rothschild, Richard von Coudenhove-Kalergi ar fi fost un om cu grave suferinţe psihice. El fiind fiul unui european şi al unei japoneze a trăit întreaga viaţă cu frustrarea că era diferit pentru ambele culturii.

 Richard von Coudenhove-Kalergi a visat la distrugerea rasei albe prin metisarea tuturor raselor, rezultatul ar fi fost o lume în care să nu mai existe rase, culturi, naţionalităţi sau religii. Lumea visată de Richard von Coudenhove-Kalergi ar fi fost constituită din indivizi similari cu vechi egipteni, oameni aflaţi undeva între negri, albi şi asiatici. Aceasta populaţi lipsite de identitate ar accepta cu uşurinţă dominaţia elitele care şi-au păstrat rasa pură. La aceşti metişi vor fi cultivate cele mai brute şi sălbatice caracteristici, astfel aceşti indivizi rupţi de orice cultură, identitate naţională sau religie vor fi extrem de uşor de condus de o elita culta si scolita.

Planul Kalergi

În cartea „Praktischer Idealismus” Kalergi declară că locuitorii viitoarelor „State Unite ale Europei” nu vor mai fi popoarele originale ale Bătrânului Continent, ci o sub-umanitate bestializară de amestecul rasial. Kalergi susţine că popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare pentru a produce o populaţie nouă fără calitate şi uşor de dominat de către viitoarea elită.

„Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.”


 Kalergi a susţinut necesitatea desfiinţări dreptului popoarelor la autodeterminare şi propune eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă. El propune pentru continentul european transformarea popoarelor băştinaşe într-o rasă metisată de albi, negri şi asiatici. Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici barbare, acestea vor crea diferenţa între mare masă de metişi şi elita care şi-au păstrat rasa „pură”.

 Treptat se va elimina democraţie şi principiul egalităţi în faţa legii iar masele sălbăticite îşi vor ceda drepturile şi vor accepta să fie conduse de o elită educată şi rasial superioară. Orice critică adusă noilor minorităţi va fi reprimată prin intermediul unor seri de legi extraordinare care vor anula treptat libertatea  de exprimare.

 În onoarea Kalergi a fost constituit premiul european Coudenhove-Kalergi care la fiecare doi ani premiază globalişti care s-au remarcat prin punerea în practică a planului criminal. Angelei Merkel ar fi primit premiul pentru invitarea imigranţilor musulmani în Europa in timp ce Emil Constantinescu, președintele României l-a primit pentru cedarea Basarabiei.

Conform acestei teorii Johannis a primit premiul pentru cei 5 milioane de romani dispersați in întreaga lume dar si ca o incurajare pentru sutele de mii de musulmani pe care urmează sa ii colonizeze in România.

Surse:

# hotnews.ro

Presedintele Klaus Iohannis Primi Premiul European Coudenhove-Kalergi

# FaceBook

Profilul public al președintelui Iohannis

# Ion Coja

Un persinaj odios: Kalergi

# Rost Online

Planul Kalergi, genocidul popoarelor europene

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*