Protestul din 2 octombrie 2021 din Piaţa Victoriei – Tot Adevărul

2 octombrie 2021

 839 de vizualizări

2 octombrie 2021
2 octombrie 2021

Protestul din 2 octombrie 2021 din Piaţa Victoriei cel mai mare miting neafiliat politic

 În data de 2 octombrie 2021 în Piaţa Victoriei a avut loc cel mai mare protest din ultimi 20 de ani neafiliat politic. De la Fenomenul Piaţa Universităţii, din anii 90 nu s-a mai strâns atâtea persoane în scop civic într-un singur loc.

 Cum era şi normal au existat numeroase diversiunii care vor fi prezentate la momentul oportun, manipulatorii de serviciu precum G4Media, 24Digi, Jurnalul Ziariştii au dat pe ţeava toate manipulările din manualul KGB. Astfel protestatarii au fost prezentaţi ca fiind prosti, ţigani, inconştienţi, extremişti sau plăţi de forţe oculte, mai apoi personaje, grupări şi partide, necunoscute au fost unşi ca „organizatori” ai protestului.

 Pe ici pe colo propagandişti s-au încurcat în propriile minciuni: astfel în timp ce G4Media şi Digi24 ne informează că protestul din 2 octombrie 2021 din Piaţa Victoriei ar fi fost organizat de „Legiunea Lupilor” Cartianu de la Ziariştii a aflat „pe surse” că partidul lui Dragnea este în spatele protestului.

ScreenShot 20211004091336 300x166 - Protestul din 2 octombrie 2021 din Piaţa Victoriei – Tot Adevărul

 În timp ce G4Media au ales poze cu ţigani pentru a prezentat protestul, Digi24 şi Ziariştii ne prezintă că la el au participat tineri frumoşi îmbrăcați în straie populare cu insinuări discrete că ar fi fost cam … prea … naţionalişti .. şi cu preoţi. În timp ce G4Media şi Digi24 au lăsat să se înţeleagă că protestatarii erau nişte habarniştii care nu ştiau exact de ce se aflau acolo, ziariştii lui Cartianu au prezentat lista revendicărilor anunţată de aceştia.

E clar că nu au căzut de-acord asupra manipulărilor aruncate în spaţiu public …

Protestul din 2 octombrie 2021 autorizat de Neicuşor Dan !!!

 Protestul împotriva restricţiilor, cu precădere împotriva certificatului verde a fost ideea lui Luis Braţul de la grupul civic „Legitimă Apărare” acesta şi-a anunţat iniţiativa în data de din 8 septembrie 2021. Luis Bratu a semnat un protocol pe 17 octombrie 2021 cu primăria capitalei pentru organizarea protestului. La scurt timp după ce şi-a făcut publică iniţiativa a fost contactat de Mihai Tarnoveanu, Pompiliu Dipalan, Dumitru Bălan şi Aurelian Surulescu care s-au alăturat iniţiativei şi şi-au oferit tot sprijinul pentru realizarea celui mai mare protest civic.

protest anonimizat 300x153 - Protestul din 2 octombrie 2021 din Piaţa Victoriei – Tot Adevărul

 Prima regulă stabilită pentru protestul din 2 octombrie 2021 a fost fără partide politice, cei 5 co-organizatori au stabilit că politicienii pot veni dar să stea în public în timp ce de la tribună vor vorbi doar persoane neimplicate încă politic. În înţelegere cu cei de la AUR s-a stabilit că aceştia să îşi ţină protestul în Piaţa Universităţii şi la finalul celor 2 manifestări, protestatarii să se unească cu toţii în Piaţa Victoriei. Cei de la AUR au înţeles situaţia şi s-au comportat extrem de civilizat venind la final cu peste 10.000 de oameni fără steaguri şi emblemele partidului.

 Protestul din 2 octombrie 2021 a fost bombardat cu un şir lung de provocări şi manipulări, dar rezistând tentaţiei iniţiale să „demascăm” unele persoane, să învinovăţim altele şi să aplaudăm pe alţi vom prezenta simplu desfăşurarea evenimentelor. Rugăm pe oricine care cunoaşte persoane care a fost prezente în una din cele două pieţe în data de 2 octombrie 2021 să se consulte cu cei care au fost prezenţi şi să verifice faptele.

Desfăşurarea protestului din 2 octombrie 2021

Ora 13.00 începe să se asambleze tribună şi sonorizarea Luis Bratu (iniţiatorul protestului) cu Pompiliu Diplan şi Mihai Tarnoveanu asamblează o tribună similară celor de la concerte.

Ora 14.00 grupuri mici încep să apară pe trotuarul din în faţa Muzeului Antipa.

Ora 15.00

– lumea începe să se strângă, încep să vină mai multe grupuri dintre care unele veniseră cu autocarele din diverse oraşe, Timişoara, Arad, Iaşi.

Ora 15.40 în faţă la Orange apare o platformă de tractare pe care se afla echipament de sonorizare şi un anume cetăţean Motocu Marian, care lasă se se înţeleagă că vrea să facă un protest separat, are loc o discuţie cu Luis Bratu care îi aduce la cunoştinţă că 2 proteste nu pot avea loc în acelaşi loc. Începe un joc de a şoarecele şi pisica în care Marian Motocul îşi mută platforma de mai multe ori ca în final să fie adus de jandarmerie cu tot cu platformă în centru pieţei victoriei unde se desfăşura deja un protest. (platforma ar fi fost platita de soțul doamnei Șoșoaca).

 Aceştia pun muzică să disturbe profund protestul deja în desfăşurare, lumea se mută înspre parcare şi staţia de metrou, la tribună lui Marian Motocu îşi face apariţia Diana Sosoaca.

 Susţinători D-nei Șosoaca au urcat pe YouTube un filmuleţ în care arată cum au fost ajutaţi de jandarmerie să îşi instaleze o altă tribuna cu o altă instalaţie de sonorizare la un protest în curs.

Ora 16.00

 – în piaţa intra mai multe grupuri venite din ţară cu steaguri tricolore, începe protestul iar primul vorbitor a fost doamna doctor Camelia Secară care precizează că certificatul verde nu ne scuteşte de boală.

ora 16.30 în piaţa intră un grup numeroase cu steaguri ale grupului NeamUnit care se alătura protestului.

Ora 16. 50 în piaţa îşi fac apariţia un grup compact de ţigani/rommi care urmau să fie fotografiaţi de o bună parte a presei, în mare aceştia nu au jucat nici un rol, prezenţa lor s-a dovedit a fi de bun augur deoarece nimeni nu îi mai poate acuza pe organizatori ca sunt extremişti.

Ora 17.00

 – de la microfonul de la scena principală vorbeşte generalul Radu Teodoru care îndeamnă populaţia la rezistenţă, Generalul Theodoru are în prezent 94 de ani şi a luptat în primul război mondial. În timpul discursului Generalului Theodoru tabăra Sosocista parcă înnebunise, puneau muzică, scandau, suflau în vuvuzele oferind impresia generală că făceau totul special ca lumea să nu îl poată ausculta pe domnul general.

Ora 17.20 la tribună lui Marian Motocu îşi face apariţia generalul Emil Străinul, cel care în 1989 s-a pozat cu trupul Al. Trosca care era la acea dată şeful statului major al USLA (brigata anti KGB), ucis de armată în faţă sediului M.Ap.N. într-o ambuscadă bine regizat. Vezi Justitiarul despre Gen Strainul

Ora 17.30 în piaţa intră un grup de sportivi, foarte bine făcuţi care suna simultan din vuvuzele întrerupând din câte s-a văzut discursurile şi de la mitingul spontan a lui Sosoaca şi de la acţiunea anunţată a lui Luis Bratu.

Ora 17.50 doamna avocat Maria Ioana Alexandru face un apel emoţionant la oameni prezenţi pe care îi atenţionează că libertatea este sacră, ea nu se comercializează, nu se negociata şi nu se discută. În încheiere doamna avocat i-a îndemnat pe cei prezenţi să bombardeze cu petiţii parlamentul României deoarece urmează a se vota legea certificatul verde.

Ora 18.00

 – protestatarii AUR au ocupat toată Piaţa Universităţii aceştia sunt în număr de peste 10.000 de persoane

Ora 18.30 protestatarii AUR pornesc spre piaţa Victoriei unde numărul cetăţenilor era în jur de 14.000.

ora 18.45 Lumea este concentrată în fața Tribunei principale, Diana Șocoaca începe să strige că s-a umplut piaţă şi aparent se filmează cu telefonul dând impresia că întreaga piaţa ascultă discursurile domniei sale. Mai târziu susţinători doamnei Sosoacă au urcat pe internet poze cu publicul care ascultă discursurile de la tribună lui Luis Bratu şi Mihai Tarnoveanu (unde apăreau o persoană cu o seringă răsucită şi alta cu un cap înţepat de ace de seringă) şi alte poze cu Șosoacă , cu Guvernul în spate.

Ora 19.00

 – circa 25.000 de persoane protestează uniţi în numele drepturilor tuturor romanilor fără simboluri sau embleme de partide sau asociaţii.

ScreenShot 20211004003956 300x133 - Protestul din 2 octombrie 2021 din Piaţa Victoriei – Tot Adevărul

Ora 19.30 George Simion dă interviuri şi îşi face poze cu susţinătorii săi fără să revendice microfonul.

Ora 20.00

– o parte dintre protestatarii adunați în fața Guvernului României, cu pancarte, steaguri și vuvuzele pornesc în marș către Palatul Cotroceni unde au scandat cu privire la măsurile recente instaurate o dată cu valului patru al pandemiei.

Câteva Clarificări Necesare

 În final l-am contactat pe domnul Luis Bratu şi l-am întrebat din partea redacţiei de ce a tolerat prezenţa unei a doua tribună, acesta mi-a precizat că a sesizat jandarmeria şi aceştia au refuzat să aplice legea (două proteste nu pot avea loc în acelaşi loc). O informaţie pe surse pe care o avem din grupul organizatorilor ne-a precizat sub anonimat ca aceştia au dorit să evite o stare de conflict luând în calcul că totul ar fi putut fi o provocare.

 Revendicările protestului iniţiat de domnul Luis Bratu şi co-organizat de: Legitimă Apărare, Calea Neamului, Starea de Libertate şi NeamUnit au fost:

Revendicările principale pe care le susținem prin acest protest sunt:

Surse:

# MapChecking • Crowd size estimation

Piata Victoriei

 

# G4media

Cel mai mare protest anti-restricții de la începutul pandemiei de coronavirus: 15.000 de persoane

 

# Digi24

Antivacciniștii au ieșit în stradă în ziua cu cea mai mare incidență, în Capitală. AUR, Șoșoacă și partidul lui Dragnea

 

# Ziaristii

Șoșoacă, AUR și partidul lui Dragnea au protestat împotriva vaccinării

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Vaccinul anti covid19
Incorect politic

S-au făcut publice efectele adverse ale vaccinului anti covid19, sunt 22 iar „decesul” este pe listă

S-au făcut publice efectele adverse ale vaccinului anti covid19, sunt 22 iar „decesul” este pe listă  Un document FDA (Food and Drug Administration), adică Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor din Statele Unite, admite că vaccinul anti […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*