Comitetul Romanilor Republicani din SUA anunță ca nu vor vota „ciuma roșie”

 138 de vizualizări

Comitetul Romanilor Republicani

Comitetul Național al Romanilor Republicani din SUA anunță: la alegerile din 2020 nu vor vota PSD

 Comunitatea românilor republicani din US, anunţă că diaspora americană rămâne în continuare  profund anti-comunistă. La alegerile din 2020 nu vor vota cu partide pro-comuniste şi se desolidarizează da acțiunile unor români americani precum Chris Terhes; care a decis să candideze pentru Partidul Social Democrat.

Domnul Sorin Roiban, reprezentant al Românilor Republican a emis următorul comunicat:

„In ultimii 30 de ani, cloaca fesenistâ, pesedistă și acoliții acestora au devalizat țara, au generalizat corupția, au împins în pribegie jumătate din populația tării și nefiind capabili să o ridice economic vând acum la preț redus ce a mai rămas din ea. In paralel se joaca de-a pro-americanii. Absurd! Noi, românii republicani nu o să permitem această cacealma. In 2020 nu vom vota aici în SUA candidații care se lasă influențați de jocul ciumei roșii din România, Diaspora americana fiind profund anti-comunista, în ciuda infiltrărilor (vezi candidatul Chris Terhes pe lista PSD, partid SOCIALIST). In perioada următoare mă voi adresa personal și în numele celor care subscriu inițiativei mele, atât Partidului Republican din care fac parte, cât și Administrației Trump, cu rugămintea de a asculta vocea celor peste 1 milion de romani cu drept de vot de aici, din Statele Unite.” Vezi [(AICI)]

Episcopia Greco-Catolica de Oradea, a reacţionat la decizia neaşteptată a preotului Chris Terhes, de a candida pentru PSD la alegerile europarlamentare. Acesta anunţă suspendarea lui Chris Terhes de la exercițiul funcțiilor sacerdotale.

In urma liberei alegeri a părintelui Cristian Terheș de a se implica în politică, Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Oradea face următoarele precizări:

  • conform Dreptului Canonic al Bisericilor Orientale, clericii „nu vor lua parte activă în partidele politice”, drept urmare, Episcopia a decis ca părintele Cristian Terheș să fie eliberat de exercițiul funcțiilor sacerdotale.
  • Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Oradea se delimitează de orice afirmație cu caracter politic atât ale părintelui Cristian, cât și a oricui altcuiva.
  • Opțiunea politică a părintelui nu reprezintă poziția oficială a Episcopiei noastre, ea fiind rezultatul manifestării libertății personale a părintelui.

Fidelă Evangheliei iubirii lui Cristos pentru toți oamenii, Biserica Greco-Catolică din România promovează în mod permanent pacea, dialogul și buna înțelegere între oameni de credințe și opinii diferite.

Biroul de Presă al EGCO

SURSE:

# Comunitatea romanilor republicani din US

Sorin Roiban

# egco.ro

Comunicat de presa privind implicarea politica a parintelui Cristian Terhes

# Profil Facebook

Pozitia lui Cristian Terhes

***

 

Razboiul Informational

Related Images:

Citeste si …

războiul total
Incorect politic

Coronavirusul: Faza războiul total împotriva Bisericii Ortodoxe Române

CoronaVirusul: Faza războiul total împotriva Bisericii Ortodoxe Române Exista un grup de „progresişti” care duc un război neconvenţional împotriva valorilor identitare româneşti. Aceştia vor critica orice lucru care poate fi legat cu identitatea noastră naţională, […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*