Referendumul nu este o prioritate, mai întâi construim un spital, o şcoală

Acest Articol este doar un fragment vezi articolul "Toate minciunile despre Referendum"

 12 vizualizări

referendum
referendum

Vezi -> „Toate minciunile despre Referendum

Referendumul nu este o prioritate, mai întâi construim un spital, o şcoală, (o catedrală nu a zis încă nici un progresist …)

Dreptul la iniţiativă aparţine unui anumit număr de cetăţeni pentru modificarea Constituţiei şi un anumit număr de cetăţeni pentru iniţiativa legislativă (lege ), legea prevede că se pot organiza şi referendumuri locale.

Dorinţa a trei milioane de cetăţeni identificaţi cu actul de identitate nu poate fi anulată de câţiva formatori de opinie, sau de câţiva militanţi progresişti deţinători a mai multe conturi pe reţelele de socializare.

Respectivele persoane care doresc ceva la nivel naţional sau local pot demara o strângere de semnături în acest sens. Aici este aceeaşi poveste cu Biserica Ortodoxă care este acuzată că a început să construiască o Catedrală pe motiv că Ministerul Sănătăţi nu face un mare spital. Oameni cu frustrări care doresc sute de chestii, de la un spital la dispariţia sărăciei, îşi revarsă năduful pe cei care după 3 ani au avut succes cu iniţiativa lor. Din păcate pentru ei, referendumul odată ce a îndeplinit condiţiile legale nu mai poate fi amânat la infinit, într-o lună sau două, acum sau la anul tot trebuia ţinut.

Într-o societate modernă problemele nu se rezolvă pe rând, una câte una, se insinuează că această problemă a fost băgată în faţă într-un şir uriaşi de probleme care aşteptau cuminţi la coadă: şcoli, spitale, dispensare, şosele, autostrăzi, canalizarare etc Problema este evidentă: timp de 30 de ani în care s-au succedat toate guvernările posibile, cine a împiedicat construirea unui mega-spital? Cine oprește ca paralel cu referendumul să se demareze acum construirea unei autostrăzi ? E oprită construcţia de referendum? Vedeţi cum funcţionează manipularea ? Îţi şi imaginezi toţi muncitorii cum se opresc din turnat beton şi bitum că a început referendumul. Paralel cu referendumul se pot face 10 alte chestii. Înainte de referendum se puteau face 1.000, de chestii, după referendum se pot face 10.000 de chestii,

Timpul nu se termină odată cu referendumul, care se transformă pentru tabăra progresista într-un fel de drob de sare. Mai mult, în rezolvarea unor probleme trebuie să ţinem cont şi de complexitatea acelei probleme, sărăcia sau educaţia sunt probleme de lungă durată care pot fi rezolvate pe parcursul a câtorva zeci de anii, un spital se poate construi în 2 ani, o şosea în 6 luni, referendumul se va face în 2 zile

FB IMG 15369395607485733 300x212 - Referendumul nu este o prioritate, mai întâi construim un spital, o şcoală

Manipulare pe pâine …

Analizând modul lor de operare, este clar în opinia noastră că organizaţiile LGTBQ2 au angajat o serie de firme specializate în campanii media. În reţelele de socializare au apărut sute de conturi care postează în mod repetat că ei nu merg la vot deoarece … şi se folosesc “copie-paste” câte o idee din cele de mai sus. Principala tactica este transferul sentimentului de ură care există împotriva lui Liviu Dragnea de la persoană sa asupra referendumului.

Să judecăm drept, cum se face ca toată campania împotriva creştinismului a fost abandonată dintr-o dată, la un moment atât de propice când BOR e pro-referendum şi toţi cei care ţipau “nu vrem Catedrale vrem spitale” tipa acum “nu merg la referendumul lui Dragnea” ? E simplu: aceasta formulare a fost identificată ca cea mai probabilă să prindă la public.

În războiul din fosta Iugoslavei o companie de lobby angajată de premierul Croaţiei a născocit frază de “curăţare etnică” împotriva sârbilor ortodosi după care au bombardat presa occidentală până au generat o intervenţie internaţională, în Irak au născocit acuzaţia de “arme chimice de distrugere în masă” şi prin urmare s-a ajuns la bombardarea fabricilor de curmale şi lapte praf aducând foametea, în ecuador şi argentina au existat acţiuni similare împotriva unor regimuri indezirabile. În România au găsit această sintagma “referendumul lui Dreagnea”, şi cunoscând că 4 milioane de romani sunt departe de casă se mizează pe folosirea absenteismului în folosul căsătoriei gay.

Eşecul referendumului înseamnă un vot pro tabăra homosexuală. Romanii trebuie să înveţe să identifice principalele tactici de manipulare astfel încât atunci când avem o problemă în discuţie nu ne interesează nici ce personaj a pun în dezbatere chestia respectivă (Hitler, Stalin, Mao,), nici dacă problema este sau nu pe placul elitelor, nici dacă sondajele sunt clar împotriva ei, nici dacă ea pare retrogradă sau ultra progresista, nici dacă sunt „alte probleme mai importante”, nici dacă subiectul e haios, ridicol se pot face glume pe seama lui, nici dacă printre susţinători sunt nazişti fascişti sau comunişti şi nici dacă subiectul va polariza diverse grupuri. Ne interesează subiectul în sine.

Prin aplicarea tacticilor manipulative de mai sus numeroşi cetăţeni de bună-credinţa au ajuns să facă gratis propaganda taberei LGTBQ2 care s-a exprimat de la început pentru absenteism. Mai mult ei depun un efort considerabil să crediteze PSD cu ideea referendumului. Este clar că vor exista două tabere una o progresiştilor LGTBQ2 şi a militanţilor pro diversitate şi alta a conservatorilor. Una din aceste tabere va fi manipulată.

Analizând modul de acţiune putem să observăm că una dintre tabere a ajuns la disperare, au lansat un filmuleţ în care îi compară pe cei care au iniţiat referendumul cu inchiziţia care „ardea vrăjitoare pe rug” s-au lansat şi articole şi postări în care cei care merg la referendum sunt comparaţi cu nazişti care au susţinut Holocaustul. Au fost şi situaţii în care militanţi pro referendum au fost agresati (incidentul din zona Obor) sau le-au fost ameninţaţi copiii că vor fi violaţi.

Mulţi romani de bunăcredinţa au ajuns să mărşăluiască într-o tabără de care nu ştiu nimic şi să atace familia, tradiţia, biserica creştină. Adică definiţia clasică a manipulării prin război informaţional – să ajungi să faci ceva ce nu ai fi făcut niciodată, dacă manipularea nu s-ar fi aplicat.

Un ochi antrenat recunoaşte instantaneu că e vorba de manipulare, astfel acest referendum proclamat unanim ca „inutil” de formatori de opinie a devenit se pare mai important ca orice alegeri din 90 încoace. Nicicând nu s-a văzut o asemenea desfăşurare de forţe ca acum pentru un referendum „inutil” care „nu schimba nimic”. Miza, în realitate, este uriaşă. Miza este suveranitatea poporului român, mai avem sau nu dreptul de a ne hotarî singuri soarta? Cei care sunt împotriva referendumului spun răspicat NU! Suntem doar o biată COLONIE şi nu avem acest drept.

Toata Lista Aici

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*