Cum a devenit Marian Vanghelie „Legionar”

Marian Vanghelie

 202 vizualizări

Marian Vanghelie noul nationalist
Marian Vanghelie si Petre Tutea

Cum a devenit Marian Vanghelie „Legionar”, ultima diversiune a serviciilor

 Marian Vanghelie se declară, mai nou, naționalist. Nu este o gluma, este noul program PSDI.

 În timp ce adevăraţii patrioţi nu sunt lăsaţi să îşi coalizeze o organizaţie naţionalistă autentică, oamenii sistemului încearcă să muşte o bucată din electoratul naţionalist. Ca mai apoi să poată compromite iremediabil ideea de „naţionalism”.

 La alegerile Europarlamentare, Marian Vanghelie s-a folosit de imaginea lui „Petre Tuţea”, de cuvântul „naţionalist” şi chiar de fraza „Ne luăm tara înapoi”.

 Marian Vanghelie şi-a făcut de curând un partid, PSDI, cu acest partid participând la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Pliantul partidului abordează un discurs „naţionalist” cu titluri de genul: „Să ne debarasăm de gunoaiele care au distrus această ţară!” sau „Guverne Antiromâneşti”.

700 - Cum a devenit Marian Vanghelie „Legionar”
Diversiunea lui Marian Vanghelie

 Marian Vanghele, fost membru marcant al PSD, trimis în judecată pentru 9 infracțiuni de luare de mită, membru al Francmasoneriei, şi-a făcut partid naţionalist. La lansarea PSDI acesta a declarat:

”Va fi un partid de stânga, naţionalist, în sensul pozitiv, care să apere interesele muncitorilor” ( adică un  partid Naţional-Socialist?)

Noaptea Minţii

 Vanghelie se foloseşte de imaginea lui Petre Tuţea, ba chiar ne povestește de întrebarea adresată de Alexandru Drăghici marelui filosof referitoare la profesia sa, la care Tuţea a răspuns „eu sunt de profesie român”. Într-un stil vomitiv, articolul despre Tuţea se termină cu sloganul PSDI: „Continuăm Tradiţia începută la 1946”.

Deşi Vanghele a fost membru de top al PSD, acesta declara în pliantul sau:

„Nici unul dintre cei care au guvernat România, toți cei care ne-au reprezentat în parlamentul european, nu a avut curajul să ceară aplicarea legii. Să le redea românilor bogățiile României. Recuperarea Petrom ne-ar permite să devenim un aliat strategic al statelor de la Visergrad, având și statutul de principal aliat al Statelor Unite.”

De asemenea, acesta preia ideea naţionalistă a confiscării obiectivelor strategice privatizate fraudulos:

Programul PSDI include ca măsura reparatorie ca toate obiectivele privatizate de către statul român să revină în administrația executivului dacă cei care au cumpărat în condiții foarte avantajoase nu își vor respecta obligațiile din contractele de privatizare. Investitorii străini trebuie făcuţi să înțeleagă că România nu este un teritoriu fără legi şi că au și obligații, nu numai drepturi și profituri de pe urma țării noastre.”

 Rând pe rând, Vanghelie compromite toate punctele naţionaliştilor, inclusiv şi ideea „dublului standard” din UE.

700a - Cum a devenit Marian Vanghelie „Legionar”
Diversiunea lui Marian Vangheie

„Românii nu sunt cetățeni de rangul doi!”

Dublul standard al produselor și serviciilor pentru consum a devenit un subiect sensibil pentru Statele UE din Europa de Est. Românii, cehii, slovacii, ungurii și polonezii consideră că este vorba de un exemplu că sunt considerați cetățeni de rangul doi…”

O altă diversiune a sistemului

  De unde ştim că acesta poveste este o altă diversiune a „sistemului” şi ca Marian Vanghelie nu a „îmbrăcat cămaşă verde”? Simplu: Vanghele nu face nici o referire la cine este responsabil pentru tot ce s-a întâmplat, nu citează nici un nume. Nu îşi pune nici o întrebare despre politicile anti-crestine ale Uniunii Europene, nu pune la îndoială imigraţia sau ideologia transgender. Vanghelie „naţionalistul” rămâne „corect politic„.

 Se foloseşte de imagine lui Petre Tuţea şi de o serie de concepte naţionaliste despre recâştigarea demnităţii naţionale în fata corporațiilor, Uniunii Europene şi faţă de noi înşine. Cuvintele sale sunt pură demagogie şi nu au ca scop final decât umilirea naţionaliştilor.

Marian Vanghelie e posibil să creadă sincer că abordând un discurs naţionalist îşi va atrage popularitate şi va păcăli electoratul, dar cine este de fapt arhitectul programului său? Nu putem crede că Marian Vanghelie a luat literatura legionară la puricat şi şi-a conceput singur discursul.

  În spatele lui Vanghele sta o echipă al cărei scop este compromiterea ideii naţionaliste. Vanghelie nu este destul de „educat” pentru un asemenea plan. Cineva cu siguranţă i-a sugerat ca o abordare naţionalistă îi va aduce voturi, iar mai apoi abordarea lui va fi folosită de progresişti în ostracizarea naţionalismului.

Care este Planul ?

  Când vor veni adevăraţii patrioţi să ceară naţionalizarea resurselor strategice sau ca U.E. să nu mai aplice un standard dublu ţărilor din est, vor fi acuzaţi că au „preluat” discursul lui Vanghelie. Când progresiştii îşi vor declanşa campania anti-nationalisti şi îi vom întreba ce legătură există între patrioţi şi corupţi, ne vor arăta cu degetul către discursurile „populiste” ale lui Marian Vanghelie, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Viorica Dancila.

 Pentru cei care ne aflam pe partea dreaptă a eşichierului politic, aceste acţiuni sunt nişte mesaje de umilire transmise discret de sistem „pentru cine are puterea să înţeleagă”. Ceva de genul: „vreţi să vă salvaţi neamul”, vreţi „să vă luaţi ţara înapoi”, vreţi ca „românii să nu mai fie cetăţeni de rangul doi în UE” stați să vedeţi voi, vom compromite acest mesaj dincolo de orice limite. Vom pune cuvântul „patriot” şi „naţionalist” în gura celor mai detestabile personaje, până când simpla rostire a acestor cuvinte va crea o reacţie de scârbă.

 Toate datele indică faptul că s-a intrat în linie dreaptă cu ultima acţiune de distrugerea a României, si anume anihilarea oricărei posibile opoziţie. Dacă naţionalismul românesc nu s-a compromis singur cu nimic în ultimii 30 de ani, nu e bai, stai că vor crea băieţii cu ochi albaştri atâția falşi naţionalişti că nu va mai şti lumea care este care.

SURSE:

# Pliant PSDI

# G4media

Trimis în judecată pentru 9 infracțiuni de luare de mită, Marian Vanghelie anunță din fața instanței că lansează un nou partid

# Gandul

Marian Vanghelie ÎŞI FACE PARTID: ”Stânga naţionalistă, ca să ia apărarea muncitorilor”

***

Razboiulinformational

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*