Românii din Serbia își manifestă îngrijorarea faţă de rezultatul europarlamentarelor

Românii din Serbia sunt ingrjorati

 841 de vizualizări

Românii din Serbia
Românii din Serbia

Românii din Serbia își manifestă îngrijorarea faţă de rezultatul ultimelor alegeri europarlamentare.

În calitate de vice preşedinte al Federaţiei Româneşti din Serbia, a treia forţă românească din ţară vecina care uneşte zeci de organizaţii româneşti din Banatul Sârbesc, Belgrad şi Serbia de răsărit şi care a dobândit 15% din voturile romanilor din Serbia. Aducem la cunoștința ca Romanii din Serbia sunt profund îngrijorați de rezultatul ultimelor alegeri.

Doresc să exprim indignarea şi îngrijorarea mea profundă fata de rezultatele alegerilor europarlamentare care au avut loc în Tara noastră Mama şi totodată dezgustul  profund faţă de aşa zisa „diaspora”. Creşterea forţelor întunericului, celor distrugătoare, liberalo-progresiste poate avea consecinţe catastrofale asupra stabilităţii ţării noastre şi romanilor care trăiesc în jurul ei.

Acest Guvern care a lucrat pentru binele romanilor din jurul graniţelor este acuma în pericol să fie răsturnat şi că inamicii romanilor, cei care denigrează istoria valorile şi credinţa noastră să preia România. Noi românii din Serbia nu vrem să fim aruncaţi în acelaşi coş cu cei care sunt de fapt emigranţi economici în occident Noi mereu am fost, şi vom rămâne fideli ţării noastre mama România şi niciodată n-am susţinut progresişti şi satanişti care urmăresc destrămarea României.

 Deşteaptă te romane, sperăm că acest episod urât şi îngrijitor nu va fi repetat la alegerile prezidenţiale şi parlamentare şi că România nu va alege calea chaosului şi dezintegrării precum s-a întâmplat în fosta Iugoslavia.

Alexandu Balan

***

Razboiulinformational

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*