15 iunie 2019 – Mitingul pentru familie la Cluj

 50 de vizualizări

Mitingul pentru familie
Mitingul pentru familie

15 iunie 2019 Miting pentru familie la Cluj organizat de Noua Dreapta

 Sâmbăta 15 iunie 2019, la Cluj în fața Catedralei Ortodoxe din Piața Avram Iancu începând cu ora 13:00 se va desfășura Mitingul pentru Familie, organizat de Asociația Noua Dreaptă cu participarea mai multor ong-uri care susţin familia tradiţională. În aceeaşi zi, în replică, cei care vor lua parte la marșul CLUJ PRIDE se vor aduna la ora 17:00 în Piața Unirii, la jumătate de kilometru de cei din Noua Dreaptă.

Comunicatul Noua Dreapta:

„Sâmbătă, 15 iunie 2019, în fața Catedralei Ortodoxe din Piața Avram Iancu începând cu ora 13:00 se va desfășura Mitingul pentru Familie, organizat de Asociația Noua Dreaptă și activiști implicați în campania pentru DA la Referendumul din 6-7 Octombrie 2018.

Asociațiile culturale, creștine și civice sunt invitate în comitetul de organizare, la fel ca și toți românii care prețuiesc familia și valorile naţional-unitare. A venit momentul să apărăm decența și firescul împotriva batjocurii săvârșite de o minoritate gălăgioasă, formată din activiștii ideologiei neomarxiste și adepții homosexualității.

-:-

Tergiversarea Referendumului pentru familie vreme de cinci ani și boicotul național săvârșit de partide și o parte din mass media relevă o politică discriminatorie față de majoritatea românilor, iar atitudinea agresivă anticlericală și disprețul față de creștinii „retrograzi” dezvăluie ipocrizia unei minorități care, în mod paradoxal și ticălos, sub stindardul toleranței, justifică intoleranța.

Anul acesta s-a stabilit un precedent periculos: Primăria a permis ca parada homosexualilor să aibă loc în centrul istoric al Clujului, traseul trecând și pe lângă Catedrala Ortodoxă. Chemăm pe toți clujenii la Mitingul pentru Familie, să spunem un NU hotărât parteneriatelor, căsătoriilor şi adopțiilor homosexuale și să dăm voce celor 92% din românii care au votat DA pentru normalitate, DA pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie”, transmit cei de la Noua Dreapta.

Mitingul pentru familie, nu este împotriva persoanelor LGTB, ci susţin familia tradiţională şi condamna căsătoriile şi adopţiile homosexualilor.

 Contactat domnul Tudor Ionescu preşedintele Noua Dreapta ne-a comunicat că va fi prezent sâmbătă la Cluj, totodată a ne-a precizat că Marşul de sâmbătă, nu este organizat împotriva cuiva ci pentru susţinerea şi apărarea familiei tradiţionale. „Participanţii la mitingul pentru familie vor spune pe 15 iunie un NU hotărât parteneriatelor căsătoriilor şi adopţiilor homosexuale.” a afirmat domnul Ionescu.

„Referendumul de anul trecut a evidențiat ceea ce știam deja: opțiunea covârșitoare (92%!) a românilor pentru normalitate, pentru familia întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie”  Tudor Ionescu

Întrebat despre iniţiativa controversată a primăriei Cluj de a autoriza în aceeaşi zi, în centrul oraşului o paradă LGTBQ, domnul Tudor Ionescu a precizat:

„Vom dezavua și paradă homosexualilor care a fost autorizată în aceeaşi zi, o paradă care nu face cinste Clujului și clujenilor, o paradă a rușinii care va rămâne ca o pată pe obrazul clujenilor”

Ulciorul nu merge de multe ori la apă

 Odată cu referendumul din 2018 am putut vedea o fată urâtă a propagandei progresiste, la acea dată s-au lansat peste 30 de dezinformări răspândite de toate trusturile de presă. S-a spus că referendumul ar urmării să îl scape pe Liviu Dragnea de puşcărie, că ar urma să anuleze drepturile familiei mono-parantale, ca buletinul de vot ar fi cuprins un asterix care ar fi făcut trimitere la o lege „ascunsă”. O nouă acţiune similară de manipulare a avut loc în legătură cu evenimentele de la Valea Uzului, de această dată însă romanii au fost deja căliţi şi au reacţionat imediat.

 Organizaţiile de patrioţi şi trusturile alternative de ştirii şi-au întărit canalele de comunicaţii, prin urmare avem speranţe că dezinformări ca cele din timpul referendumul pentru familie nu vor mai fi posibile în viitor.

SURSE:

# 15 iunie 2019, Ziua Z. Noua Dreapta și comunitatea LGBTQ se strâng în centrul Clujului: „Ne revendicăm drepturile!”

https://www.ziardecluj.ro/15-iunie-2019-ziua-z-noua-dreapta-si-comunitatea-lgbtq-se-strang-centrul-clujului-ne-revendicam-drepturile

# Noua Dreapta organizeaza miting pro-familie la Cluj

https://www.refleqtmedia.ro/2019/06/12/noua-dreapta-organizeaza-miting-pro-familie-la-cluj/

# Noua Dreapta

https://nouadreapta.org

***

Razboiulinformational

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*