Tommy Robinson ii cere lui Donald Trump azil politic in U.S.

Tommy Robinson azilant in US?

 122 de vizualizări

Tommy Robinson
Tommy Robinson

Tommy Robinson îi cere lui Donald Trump azil politic în Statele Unite.

 Tommy Robinson a petrecut câteva luni la izolare, după ce a transmis live din faţa unui tribunal in care nişte musulmani erau judecaţi pentru „viol în grup„. Este vorba de o serie de violuri comise ( timp de mai mulţi anii ) asupra unor fetiţe începând cu vârsta de 10 ani şi adolescente. Tribunalul nu a anunţat public că ar exista restricţii pentru presă la acel proces. Acuzaţii erau deja condamnaţi Tommy Robinson i-a întrebat ce cred despre verdict la care acuzaţii l-au insultat şi l-au ameninţat. Tommy Robinson a fost arestat din fata tribunalului în timp ce transmitea direct, pentru amestec într-un proces in desfășurare. Vezi [(AICI)]

 

 Tommy Robinson a intrat direct la emisiunea lui Alex Jonson la InfoWors şi a anunţat că a solicitat preşedintelui Donald Trump azil Politic. Alex Jonson i-a spus lui Tommy că preşedintele e foarte ocupat dar ca el îi poate transmite un scurt mesaj. Tommy a spus că îşi iubeşte țara, dar guvernul britanic îl vor „hrăni” musulmanilor din închisoare. Singurul final posibil pentru el în acest moment este să fie omorât. El a făcut un apel video la preşedintele Statelor Unite şi la partidul Republican să îl susţină să obţină statutul de „azilant politic” în America.

 

 

Istoricul situației lui Tommy Robinson

 Prima oară în 2017 a fost condamnat 18 luni cu suspendare, în 2918 a fost condamnat pentru aproape 3 luni, dar după ce a făcut apel a fost eliberat.. În martie 2019, procurorul general, Geoffrey Cox, a decis că este în interesul publicului să introducă noi acţiuni împotriva lui T. Robinson. Tommy a fost unul dintre ziarişti britanici care a adus la cunoştinţa publicului existenţa unor reţele de violatori musulmani. Conform lui Tommy în Marea Britanie ar exista sute de cazuri similare, de musulmani condamnaţi pentru viol dar tribunalele au emis dispozitiv speciale şi presa nu poate vorbi despre ele.

Tommy Robinson afirma că în cazul său, tribunalul nu emisese nici o dispoziţie referitoare cazul „bandei de violatori” despre care el ca jurnalist scria şi aşa a ajuns să fie eliberat, la apel . Tommy susţine că noul proces s-ar concentra pe faptul că violatori au fost intimidaţi şi agresaţi de întrebările sale.

Tommy Robinson este un „naționalist” controversat

 Tommy Robinson pe numele său real Stephen Yaxley-Lennon este un jurnalist britanic născut în 1982. El a fost consultant politic al partidului UK Independence Party (UKIP) şi mai târziu a participat la înfiinţarea English Defence League, organizaţie considerată de extremă-dreapta.

Când Tommy Robinson a participat la alegerile Euro-parlamentare acuzaţiile au curs, rasist, extremist, islamofob … etc, dar când s-a afirmat că ar fi anti-semit şi homofob membrii ai comunităţilor vizate i-au luat imediat apărarea.

 Avi Yemini un jurnalist evreu i-a luat apărarea într-un videoclip cu numeroase poze şi filmuleţe acesta arată că Tommy este un prieten al Izdraelului şi al homosexualilor. Prin urmare Tommy ar fi fost în Izdrael unde s-ar fi declarat un zionist şi totodată şi-a afirmat susţinerea sa pentru cauza Izdraeliana. Tommy ne este prezentat ca un băiat care a bătut un nazist pentru că era nazist, un om care îi iubeşte şi respecta pe homosexuali.

 Orice am dori să spunem despre Tommy Robinson, nu putem zice că este un naţionalist convenţional. Dintre toate politicile si subiectele abordate de naţionalişti sau conservatori de dreapta precum: anti-vaccin, minciuna: schimbarea climei, anti-feminism, corupţia partidelor politicile, combaterea socialismului si a ateismului, lupta împotriva alimentelor modificate genetice:  Tommy Robinson pare a fi interesat doar de imigraţia musulmană.

Opina noastră …

Persecutarea lui are doar un singur obiectiv, motiv pentru care sistemul a şi permis o astfel de mediatizare , toţi conservatori din lume trebuie să primească mesajul că dacă de opui establishement-ului o să fi distrus.

 În jurul nostru sunt sute de cazuri de persoane care au fost amendate, arestate, date afară de la servici sau care şi-au pierdut afacerile din cauza unor opinii politice, nu vom auzi de ei. Nu vom auzi de ei, deoarece lupta lor continuă. De ceva timp auzim doar de naţionalişti care sunt „buşiţi” de sistem şi care pierd pe bandă rulantă lupta cu autorităţile.

Faptul că Tommy Robinson a cerut azil în Statele Unite transmite un mesaj catastrofal patrioţilor din Marea Britania.

SURSE:

Yorkshireeveningpost.

YEP says: Why what Tommy Robinson did was put Tommy first – what we did was put the victims first

Thejournal

Far-right activist Tommy Robinson begs Donald Trump for political asylum following court retrial

Infowar

Tommy Robinson’s Desperate Plea To President Trump
https://www.infowars.com/tommy-robinsons-desperate-plea-to-president-trump/

Tommy Robinson’s Final Plea To Trump: “My Family Needs Asylum”
https://www.infowars.com/tommy-robinsons-final-plea-to-trump-my-family-needs-asylum/

***

Razboiulinformational

 

 

Related Images:

Citeste si …

1 Comentariu

  1. Ne dam seama cat de nedemocrați sunt acești englezi, care vorbesc una si fac cu totul altceva. E ciudat interesul lor pt a aduce musulmani. Sa aduci oameni cu asemenea obiceiuri văzute la ei in tara, peste populația pasnica si teoretic creștină e un act de trădare plin de cinism, arata ca lor nu le pasa de propriul popor, ca si doresc răul lor.
    Ii pun într o situație maxima de nesiguranță, de a fi atacați loviți si asta se pare ca nu i interesează. Asta spume multe despre ce oameni sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*