Proteste împotriva Carantinării pe tot globul, doar în România suntem invitaţi să ne turnăm vecinii

Proteste impotriva Carantinării

 1.170 de vizualizări

Proteste impotriva Carantinării
Proteste impotriva Carantinării

În toată lumea sunt proteste împotriva Carantinării şi a măştii, doar în România suntem invitaţi să ne turnăm vecinii

 În toată lumea au fost şi încă sunt proteste împotriva carantinării, a măştilor şi pentru redeschiderea economiei… doar în România populaţia este instigată să îşi toarne vecinii care nu poartă masca.

 Avem sau am avut proteste în Marea Britanie, Italia, Franţa, Germania, Australia, Canada, Statele Unite, doar în România populaţia este instigată împotriva celor câţiva care protestează împotriva închiderii economiei şi a încălcărilor drepturilor fundamentale.

Doar la noi unii se opun carantinării

 Este o situaţie halucinantă demnă de filmul Idiocracy, în care media occidentală este plină de noi şi noi proteste ţinute la Berlin, Roma sau Ontario, doar în România „televizoracii” sunt minţiţi că vom ajunge „de ruşine” deoarece la noi câteva persoane se opun carantinării. Mai mult, progresiştii şi-au învăţat lobotomizații să aducă în discuţie argumente „inteligente” de genul: „dacă Guvernul vrea să ne confişte drepturile, de ce doar în România?

 Nu este o glumă, acesta este nivelul argumentelor, peste tot numărul de cazuri de îmbolnăviri continuă să crească odată cu sezonul rece, doar în ţara noastră se minte că totul se datorează acelor 2-3% care nu poartă mască. Peste tot în lume asistăm la o creştere a îngrijorării populaţiei vis-a-vis de îngrădirea drepturilor fundamentale, doar în România se repetă papagaliceşte că ar fi o conspiraţie ce ţine doar de Guvernul Orban şi de Arafat. Aşa ajung bieţii telespectatori Antena3, ProTV, Digi24, etc. să scornească „replici inteligente”: „Dar de ce zic unii că treaba asta e doar la noi?

 Evident că nu este doar la noi, există o tendinţă generală a guvernelor de îngrădire a drepturilor cetăţeneşti şi de tulburare a echilibrului între puterile statului şi drepturile cetăţeanului, mai pe şleau „guvernanţii vor mai multă putere”. Sunt state supuse care permit această cedare de drepturi şi state unde cetăţenii se luptă pentru fiecare drept.

Un drept pierdut rămâne pierdut

Este important de reţinut că legile şi ordonanţele adoptate în acesta perioadă nu au o dată de expirare şi ele vor putea fi oricând scoase de la naftalină. O lege care permite poliţiei să intre în casă peste o persoană presupusă bolnavă, să o reţină şi chiar să îi impună un tratament medical, nu va fi aplicată doar în situaţia actuală a epidemiei de Covid-19.

O altă manipulare folosită exclusiv doar în România este că cei care ies în stradă sau care refuză masca ar fi fost plătit de ruşi şi de Dragnea din puşcărie, de aici şi ideea vehiculată că „doar la noi” sunt proteste. Este esenţial întregii manipulării ca poporul român să nu fie informat despre protestele din Franţa, Germania, Italia care contestă măsurile luate pentru combaterea pandemiei numită de toţii „plandemie”.

Astfel, peste tot în lume, în ţări cu sistemul sanitar mult mai avansat, se întoarce epidemia, iar cetăţenii acelor ţării se tem că această situaţie poate fi folosită ca pretext pentru reducerea unor drepturi fundamentale precum: dreptul la libera exprimare, dreptul la circulaţie, dreptul la proprietate şi chiar dreptul de a dispune de propriul corp.

Umanitatea se ridică… noi trăim încă in comunism

Peste tot în lume oamenii reclamă faptul că este distrusă economia, că vor fi închise toate afacerile mici iar acest lucru poate produce efecte mult mai negative decât cele ale epidemiei.

România este singura ţară unde presa nu prezintă adevăra magnitudine a acestor proteste, şi evident doar la noi merge manipularea că peste tot e “linişte şi pace” şi doar în ţara noastră sunt nişte agenţi “ruşi” care fac agitaţie.

Doar în România, cea mai supusă colonie a OMS-ului, persoanele publice care se opun dictaturii medicale sunt linşate mediatic, doar în România cetăţenii sunt instigati împotriva activiştilor care luptă pentru drepturile tuturor, doar în România cetăţenii sunt invitaţi să işi toarne vecinii.

Proteste împotriva Carantinării

 În Australia au avut loc ciocniri violente intre poliție și demonstranții împotriva carantinării (Anti-Lockdown). Circa 40 de protestatari au fost arestați cu 2 zile în urmă în Melbourne în urma unui protest la care au participat câteva mii de demonstranți.

# Anglia

 În Marea Britanie a avut cu trei zile în urmă un protest la Londra, la care au participat câteva sute de persoane. La fel ca peste tot în lume, s-a cerut redeschiderea economiei şi reîntoarcerea la normalitate.

# Italia

Președintele regional al Campaniei, unde se află și Napoli, a anunțat vineri că vrea ca regiunea să intre în carantină totală, în condițiile în care noaptea trecută au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe timp de noapte, iar săptămâna aceasta au fost închise școlile. La Napoli şi la Roma au avut loc proteste violente şi ciocniri cu forțele de ordine, zeci de mii de italieni au cerut renunțarea la carantină (Lockdown).

# Germania

În Germania, aproape un milion de persoane au ieşit in stradă acum 2 luni, au protestat împotriva carantinei şi împotriva măştilor care, zic ei, îi fac să fie „sclavi”. Evident, în bula mediatică numită România asta este doar propagandă PSD-ista. După judecata strâmbă a progresistului autohton, probabil Dragnea sau Putin i-a plătit pe nemţi să protesteze.

# Statele Unite

În Statele Unite, americanii au ieşit în toate statele americane, președintele Trump şi-a arătat suportul pentru cei care doresc să protesteze.

# Franta

La Paris, acum o lună francezii au demonstrat împotriva Dictaturii Medicale, au cerut anularea restricţiilor şi redeschiderea economiei.

# Elveția

Elvețienii au demonstrat la Zurich împotriva măştii şi a dictaturii medicale şi au cerut redeschiderea ţării.

# Brazilia

Brazilia a fost prima tara in care au fost proteste majore, la proteste a participat inclusiv si președintele Jair Bolsonaro.

Misiune Imposibila?

 Pentru noi ar fi o misiune imposibilă să prezentăm fiecare țară, fiecare oraş în care au avut loc proteste împotriva carantinării sau a măştii, la fel cum este imposibil să schimbi opiniile unei persoane care deja s-a „decis” că ce spune la TV e absolut „corect„. Pentru cei care doresc să afle ce nu a relatat presa despre protestele împotriva carantinării, am creat o lista de filme pe YouTube.

SURSE

# BBC

Covid-19: Arrests at London anti-lockdown protest

# News-sky

Coronavirus: Flares, grenades and tear gas thrown as Rome’s anti-lockdown protests continue

# Wikipedia

2020 United States anti-lockdown protests

***

Războiul Informațional

 

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*