Cum s-a făcut de râs ziaristul Mălin Bot cu o pseudo „anchetă jurnalistică”

Mălin Bot ... un jurnalist mincicos

 763 de vizualizări

Jurnalistul Mălin Bot
Jurnalistul Mălin Bot - un mincinos patologic

Ziaristul Mălin Bot a dat-o în bară cu o falsă „anchetă jurnalistică”, o poveste cu agenți secreți, spioni ruși şi conspirații!

 Ziua de 4 iulie 2020 ar trebui să rămână în istoria antologică a jurnalismului românesc ca ziua în care un jurnalist mincinos, numit Mălin Bot a crezut că este James Bond şi că a descoperit o conspirație cu ruși, pe care nici CIA, nici SIE, nici SRI nu o cunoșteau!

 În data de 4 iulie, în Piața Victoriei din București trebuia să aibă loc un protest, începând cu ora 15.00, împotriva restricțiilor abuzive impuse de Guvernul Orban. Toată povestea a început cu o mamă din Cluj (Ioana Dinu), membră a unui grup care se opune obligativității vaccinării, care a făcut mai multe acțiuni civice, inclusiv a depus în trecut o plângere penală împotriva lui Ciolacu şi a lui Corlățean, ambii de la PSD. Vezi: AICI

 Organizarea mitingului a urmat toate tipicurile obișnuite într-o asemenea situație: au fost contactate mai multe ONG-uri, s-a făcut anunțul online etc. Doar că la un moment dat lucrurile au fost oprite ca urmare a ne obținerii de la primărie a avizului pentru protest. Cum se mai petrece în astfel de cazuri, câteva persoane nu au aflat de anularea protestului şi au venit direct de la treburile lor zilnice, fără să mai verifice anunțul organizatorilor.

 Astfel, în Piața Victoriei s-au strâns sâmbătă cca 25 de persoane, care butonau pe mobil şi dădeau telefoane încercând să contacteze organizatorii.

Începe comedia cu Mălin Bot în rol de ”agent 007”

Activiștii antivaccinare s-au adunat în față la Muzeul Antipa iar undeva pe partea cealaltă, printre boscheții din zona verde, din partea dreaptă a Palatului Victoriei, stătea pitit agentul 007, în persoana lui Mălin Bot.

ScreenShot 20200708203310 272x300 - Cum s-a făcut de râs ziaristul Mălin Bot cu o pseudo „anchetă jurnalistică”

 Acesta observa venind rând pe rând câțiva membrii ai Noii Drepte, militanți cunoscuți anti obligativitate a vaccinării și opozanți ai declarării stării de epidemie, de la diverse ONG-uri şi formațiuni. Cel care se consideră 007 începe să raporteze Patreon-ilor săi o conspirație cu fugarul Sebastian Ghiță de la Belgrad, cu Dragnea din pușcărie şi cu Putin de la Moscova, care au complotat și au scos la București 25 de oameni în stradă!

Așa își câștigă omul banii…

 Bot trăiește în „lumea lui” şi interpretează venirea carului de televiziune de la “Realitatea TV” ca un semn că totul este o conspirație planetară! Mai mult, se amuză copios că milionarul fugar Sebastian Ghiță nu a reușit să scoată decât 25 de oameni, cu tot ajutorul rusesc!

 Pentru a-și mulțumi Patreon-ii, acesta repeta obsesiv, din nou şi din nou: ”De ce ar veni mașina televiziunii Realitatea dacă protestul nu este organizat de Ghiță?

ScreenShot 20200709045023 281x300 - Cum s-a făcut de râs ziaristul Mălin Bot cu o pseudo „anchetă jurnalistică”

 La un moment dat, jurnalistul Mălin Bot, alias 007, observă în grupul celor la Noua Dreaptă un băiat (Alex Balcu) care purta un tricou cu “Noua Dreaptă”. Mintea confuză a agentului constatator începe să debiteze tot felul de povești, cum că Ghiță a plătit un “figurant” să îmbrace tricoul “la derută”! Apoi se gândește că chiar Noua Dreaptă, organizație înființată acum 20 de ani, ar fi o diversiune P.S.D cu scopul să ia fața #Rezist!

 Mai vin și alți militanți anti-sistem cunoscuți, pe care nu poți să nu îi ști dacă ai fost prezent măcar la o singură manifestare naționalistă din ultimii câțiva ani: Dan Iordache, Laurențiu Prisching etc.

Un miting care nu a mai fost… și doar atât

La ora stabilită, cei adunați devin ușor agitați deoarece organizatorul nu putea fi contactat. Se intră în Piața Victoriei, unde are loc o discuție cu jandarmii care îi informează că protestul nu a fost avizat de primărie.

La un moment dat apare un individ care filmează cu mobilul, ceea ce-l irita pe Mălin Bot, care începe a debita noi şi noi inepții. El spune că P.S.D vrea să “confiște” Piața Victoriei, căci chipurile, nimeni nu are voie să protesteze acolo!

 Întors acasă, Mălin Bot face un lucru la limita legii, care ar putea fi interpretat ca hărțuire: postează fotografiile celor prezenți la miting şi cere date despre ei. În cazul unui bărbat, care se pare că era de la PSD, cineva postează date despre locul în care acesta locuiește, totul fiind public pe pagina lui Mălin Bot.

ScreenShot 20200708175652 300x154 - Cum s-a făcut de râs ziaristul Mălin Bot cu o pseudo „anchetă jurnalistică”

 Mălin Bot tot nu este mulțumit şi își continuă „misiunea”. Revine cu un alt video postat pe pagina personală de YouTube, care conține o conspirație cu Sebastian Ghiță, Adrian Năstase, Dragnea, George Simion, Calin Georgescu şi evident… Putin!

Ce s-a petrecut de fapt?

 Un grup de la Cluj care se opune obligativității vaccinării, numit ”VaccinEdu – Citește Prospectele”, la propunerea doamnei Ioana Dinu, cunoscută militanta în acest domeniu, decide să organizeze un protest împotriva restrângerii drepturilor civile din ultima perioadă. Protestul urma să aibă loc simultan la Cluj şi București, în data de 4 iulie, de la ora 15.00.

 Inițiativa este preluată de grupul “Frontul Civic Unit”, un ONG anti-comunist, anti-PSD-ist etc. Aceștia au anticipat atacurile cu tentă politică ce vor urma şi au precizat clar în manifestul lor: “Toate Partidele Aceeași Mizerie”, celebrul slogan al protestelor din 2012. Așadar, nimic politic. Vezi: AICI

 La Cluj desfășurarea protestului nu este avizată de primărie. Mai mult, organizatorii au fost amenințați cu amenzi dacă vor merge în Piață. Din acest motiv vor da autoritățile clujene în judecată. Doamna Ioana Dinu a fost să înainteze plângerea. Vezi: AICI

 La București s-a procedat altfel. Funcționari din primărie l-au anunțat pe cel care a cerut avizul pentru București, domnul Adrian Aciu, ca organismul responsabil cu aprobarea mitingurilor – Comisia pentru ordine publică, nu se întrunește pe perioada stării de alertă, invocând art. 5 din legea 55/2020. Adică o lege neconstituționala

 Adrian Aciu nu a reușit să-i anunțe în timp util pe toți cei care şi-au anunțat prezența, astfel Dan Iordache, Laurențiu Prisching, Alex Balcu şi încă câțiva nu au mai aflat şi au venit în Piață. După o discuție cu jandarmeria situația s-a clarificat. Jandarmii au înțeles şi ei situația şi i-au avertizat pe cei prezenți să părăsească zona de protest sau vor fii nevoiți sa ii amendeze.

Conspirațiile jurnalistului Mălin Bot

 La miting, Bot a reușit să „identifice” doi membrii PSD şi aparent un membru sau simpatizant ALDE, fapt absolut banal, deoarece la un astfel de protest nu poți să pui condiții nimănui şi oricine e liber să vină atâta timp cât nu este violent sau în stare de ebrietate.

 Cel mai ciudat este că Mălin Bot nu a venit să ia interviuri, cum făcea cu Adrian Năstase sau Dragnea, ci a stat pitit printre tufe şi şi-a aruncat veninul de acolo. Dacă ar fi vorbit cu cei din „Piață” ar fi aflat că cei prezenți erau fie activiști anti obligativitate a vaccinării, fie membri Noua Dreaptă etc. Faptul că nu a venit şi că singurele două persoane identificate de el erau membri PSD sugerează reaua intenție a lui Bot. Am putea chiar să ne gândim că prezența respectivilor într-un grup de militanți Noua Dreaptă şi anti obligativitate a vaccinării nu este întâmplătoare şi să speculăm că au fost “trimiși” pentru „poză„!

 Devine interesant de studiat acest personaj – Mălin Bot – care “se luptă cu PSD” atacând naționaliștii români. Povestea e lungă, ne fiind nicio acțiune sau miting naționalist din ultima vreme care să nu fie atacat de Mălin Bot şi anatemizat ca fiind „PSD-ist”. A atacat pe rând: Referendumul pentru familie, protestele legate de cazul copiilor Cameliei Smicală, acțiunile împotriva vaccinării obligatorii, opoziția față de radiațiile nocive ale dispozitivelor 5G, protestele împotriva abuzurilor din perioada de epidemie şi multe altele. A prezentat în fals incidentele din Valea Uzului, protestul din 15 mai şi câte şi mai câte.

Vom dedica un articol separat referitor la mizeriile făcute de Mălin Bot la adresa naționaliștilor şi conservatorilor români. Până atunci, atenție la manipularea falșilor binevoitori!

Post Scriptum

 Vă lăsam cu câteva gânduri, etichetarea arbitrară a militanților de dreapta în America, Australia și Regatul Unit ca „fascişti” și la noi ca „PSD-isti” tinde să urmeze acelaşi model. „Rușinarea publică”  (compromiterea publică) a unor persoane venite să demonstreze pentru ceva, tinde să fie similară și la Antifa și la #Rezist.

ScreenShot 20200709054718 300x184 - Cum s-a făcut de râs ziaristul Mălin Bot cu o pseudo „anchetă jurnalistică”

 Iar dacă Mălin Bot afla că Alex Balcu este inginer şi șeful filiarei Noua Dreaptă Bucureşti ce urmează să facă ? Urmează să îl „caute la locul de muncă” să îi contacteze proprietarul locuinței precum face Antifa în alte țari ?

 Aceasta este „valoarea” jurnalistului Mălin Bot să hărțuiască organizațiile naționaliste și să îşi instige urmăritorii că respectivii „fură Piaţa Victoriei” și să încerce să afle date personale despre cetăţeni care au participat la un protest? Să îi eticheteze și mai apoi să ii ostracizeze ca PSD-isti pe cei care nu îi plac? Sunt acestea acțiuni ale unui „anti-comunist„? (a se observa ghilimelele).

WhatsApp Image 2020 07 08 at 18.11.53 300x225 - Cum s-a făcut de râs ziaristul Mălin Bot cu o pseudo „anchetă jurnalistică”
Cei trei mușchetari…

SURSE:

# Malinbot.wordpress.com

PSD fură orice: Prinși în flagrant la o tentativă de tâlhărie civică, în Piața Victoriei VIDEO

# Pagina de FaceBook a lui Malin

Se cere indentificarea unor cetatenii!!! Cu ce scop ? Intimidare ? Represiune ? Razbunare ?

#  frontulcivicunit.com

Pagina Oficiala Forumul Civic Unit

# Postare Facebook VaccinEdu

Chemarea primariei in judecata

# Postare Facebook VaccinEdu

Plangerea penala impotriva unor politicieni inclusiv de la PSD

# Postare Facebook VaccinEdu

Despre organizarea protestului

# Postare Facebook VaccinEdu

Date despre protestul din 4 iulie

***

Razboiul informational

 

 

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*