USR fuge ca Dracu’ de tămâie… !!!

 272 de vizualizări

USR speriati de tamaie
USE vs Tamaia

Firea trimite pe cineva la intrarea în sălile grupurilor PNL și USR să dea cu tămâie… să mai scoată dracii din ei!

În zilele în care sunt şedinţe de consiliu general în Primăria Capitalei, cineva dă cu tămâie la intrarea în sălile grupurilor USR şi PNL. Vorba umblă că ar fi o persoană pusă de primăriţa Gabriela Firea pentru a mai scoate din dracii celor de la USR. Aceştia au „făcut spume la gură” ca ce e cu mirosul ăla aici.

Domnul consilier municipal USR Ciprian Ciucu a postat cu ciuda următorul mesaj pe FaceBook:

Vă dau cuvântul meu de onoare… În zilele în care sunt ședințe de Consiliu General, și doar atunci, de dimineață, primărița Firea trimite pe cineva la intrarea în sălile grupurilor PNL și USR să dea cu tămâie. Spuneți și dumneavoastră, așa se comportă oamenii întregi la minte? Vorbim despre primarul Bucureștiului. Când ajung mai devreme, ca astăzi de exemplu, mirosul de tămâie este foarte persistent„, a scris cu durele Ciprian Ciucu pe pagina lui de Facebook.

ciuca  512x1024 - USR fuge ca Dracu' de tămâie... !!!
Consilier USR

 Se pare că cei de la USR nu suportă mirosul de tămâie, vorba aceea din popor „fug ca dracu de tămâie” … atunci când se dă cu tămâie.

Efecte fitoterapeute

Tămâia este considerată a avea efecte fito-terapeutice, ea fiind utilizată în ceremonii religioase, în aromaterapie sau ca şi constituent în anumite produse cosmetice, cat si pentru anumite tincturi naturiste.

În compoziţia chimică a tămâiei intră: gumirezine, uleiuri eterice (camfen, cadinen, felandren, olibanol) şi substanţe amare.

Beneficii şi proprietăţi

Tămâia este recunoscută pentru următoarele beneficii: expectorantă, analgezică, antiseptică, antiinflamatorie, antidepresivă, calmantă şi chiar sedativă. Folosită ca tinctura sau aerosol aceasta poate fi utilizată pentru ameliorarea următoarelor afecţiuni: guturai, sinuzite, bronşite, laringite sau stări nervoase.

Studii recente au arătat ca uleiul de tămâie poate avea efecte benefice în lupta împotriva cancerului:

Cercetările sugerează că beneficiile tămâiei pot include capacitatea de a ajuta la luptă împotriva cancerului. Uleiul de tămâie se formează prin luarea răşinii din trunchiul copacului şi prin purificarea acestuia. Studiile au arătat ca uleiul de tămâie poate ucide celulele canceroase protejând în acelaşi timp celulele sănătoase din organism. AKBA este legată de protecţia împotriva cancerului de creier, de sân, colon, pancreatic, prostată şi stomac. Tămâia este, de asemenea, capabilă să consolideze sistemul imunitar prin prevenirea infecţiilor, reducerea inflamaţiei şi echilibrarea hormonilor. „ conform sfatnaturist

Unul din beneficiile recunoscute ale tămâiei este acela de a calma stările nervoase, prin urmare domnul Ciprian Ciucu nu are motiv să fie „nervos”. Decât dacă, Doamne fereşte, nu ne gândim la implicaţiile spirituale al „supărării” domnului consilier.

Noi aici vedem un alt atac subtil împotriva bisericii pe linia „scoaterii icoanelor”, bănuiesc că dacă ar fi fost vorba de beţişoare chinezeşti cu miros de santal nu era nici o problemă… nu domnule Ciprian Ciucu?

SURSE:

# Postarea de pe Facebook

Ciprian Ciuc

# Romaniatv

Ce se întâmplă dacă înghiţi câte o bobiţă de tămâie dimineaţa, pe stomacul gol, timp de o săptămână

# Sfatnaturist

5 beneficii incredibile ale tamaiei

# Csid

Tămâia (Boswellia serrata) – beneficii şi proprietăţi

***

Razboiulinformational

Related Images:

Citeste si …

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*