Propagandă islamistă în cinematografele din România: „Tânărul Ahmed / Le jeune Ahmed”

Tânărul Ahmed / Le jeune Ahmed - la Cinema

 421 de vizualizări

Tânărul Ahmed / Le jeune Ahmed
Tânărul Ahmed / Le jeune Ahmed

Zilele acestea avem parte de propagandă islamistă și de apologia teroriştilor în cinematografele din țara noastră

 Canalele de media progresiste au început să facă reclamă unui film ce va rula pe ecranele din România începând cu 13 decembrie. Atunci când Hotnews şi Antena3 fac publicitate la aceeași mizerie chestie, sigur înseamă că e ceva mai mult decât pare. Filmul se numeşte „Tânărul Ahmed / Le jeune Ahmed”, regizat de Luc și Jean-Pierre Dardenne, recompensat cu Premiul pentru regie la Cannes și distribuit în România de Independența Film.

„Tânărul Ahmed / Le jeune Ahmed”, este evident un film despre refugiaţi, Ahmed (Le jeune Ahmed) fiind un tânăr musulman cu probleme grave de integrare. Filmul este cel de-al 11-lea lungmetraj al fraților Dardenne, şi despre el ni se spune că a fost filmat parțial, pentru veridicitate, într-un centru de reeducare pentru tineri. Pentru documentare, autorii filmului pretind că ar fi consultat profesori de religie, imami, educatori, judecători, psihiatri, psihanaliști și psihologi, care la rândul lor au intrat în contact cu tineri radicalizați.

 Povestea se petrece în Belgia zilelor noastre, Ahmed este un musulman de doar 13 ani, care, spune reclama: „este prins între provocările vârstei și idealurile de puritate ale imamului său”.

 Inspirat de povestea unui văr luptător islamist (terorist), Ahmed, lipsit de o figură paternă, este radicalizat de un imam (care a înţeles corect Coranul), cu o singură misiune: aceea de a înlătura tot ceea ce este considerat “impur” în ochii lui Allah. Astfel, Le jeune Ahmed ajunge să încerce să își ucidă profesoara, care doreşte să îl ajute să se integreze şi ale cărei învățături contravin islamului, lucru ce îl aduce într-un centru de detenție pentru minori.

Tânărul Ahmed / Le jeune Ahmed… Realitatea bate totul…

 Cei mai mulţi dinte Dvs. îşi amintesc probabil de o caricatură a atentatelor teroriste în care atacatorii au intrat cu maşinile în mulţime, în acea caricatură muribunzii nu îşi plâng lor de milă ci atacatorului pe care, vai, nu au reuşit să îl integreze. Cam asta e şi povestea filmului „Tânărul Ahmed / Le jeune Ahmed”, o dramă în finalul căreia noi ar trebui să îi plângem cu sughiţuri pe „bieţi terorişti” pentru care şi noi ca grup suntem, chipurile, „vinovaţi”. Este un semnal puternic al decăderii societăţii occidentale.

 Oare cum ar fi un film despre Dincă, supranumit „monstrul din Caracal”, cel care a violat şi ciopârtit două fete, în care să aflăm că respectivul a fost abuzat ani buni de nevastă, sau că atunci când era mic a fost violat de un profesor? Vina prin urmare nu ar fi în totalitate a lui Dincă, ci şi a familiei sale, a colectivului din care făcea parte, chiar „a noastră” ca grup sau comunitate.

Tânărul Ahmed / Le jeune Ahmed. Doar un film sau film mai mult?

 Filmul Le jeune Ahmed prezintă un tânăr elev care ajunge să dorească să îşi omoare profesoara, acest individ fiind cumva eroul naraţiunii, pe de altă parte religia pe care acesta a interpretat-o corect nu este condamnată. Să fie filmul acesta o pregătire psihologică pentru atentatele teroriste ce vor fi aduse de refugiaţii pe care Germania şi Franţa vor să îi redistribuie? Este foarte plauzibil!

Paralel cu filmul, aflăm că 72 de imigranţi sunt strămutați în România prin încălcarea Constituţiei şi a legilor ţării. Să fie doar o coincidenţă ?

ScreenShot 20191213062920 300x199 - Propagandă islamistă în cinematografele din România: „Tânărul Ahmed / Le jeune Ahmed”
Le jeune Ahmed si imigranti

 Am mai avertizat in trecut despre colonizarea României. Vezi: – Colonizarea României: Nişte ONG-uri încalcă fără ruşine Constituţia

 Într-un interviu, regizorul evită să folosească cuvântul Islam şi Musulman, mai avea puţin şi ne spunea că adeptul oricărei religii poate deveni terorist:

Dar ne-am spus că ceea ce vom face în primul rând va fi să luăm fanatismul religios în serios. Pe lângă ce am putea spune despre condițiile economice și sociale etc., ni s-a părut că ceea ce era specific acestui caz era fanatismul religios care poate găsi un teren favorabil în anumite locuri, la anumite persoane.

Nu ne-a interesat cum devine cineva fanatic, ci cum e posibil și dacă e posibil să ieși din acest fanatism care e ca o închisoare. Ne-am decis să pornim în momentul când am înțeles că singura modalitate prin care puteam face asta era să plasăm eroul la începutul adolescenței, când încă se mai poate schimba.”, a subliniat Luc Dardenne într-un interviu acordat jurnalistei Iulia Blaga.

Ce spune Islamul, supranumit şi „religia păcii”?

 Islamul face o diferenţiere clară între credincioşii care vor moşteni paradisul şi Kufr-i sau necredincioşii care vor ajunge în iad. Musulmanii au obligaţia să lupte în special cu evreii şi creştinii şi să nu se însoţească cu aceştia în viaţă. Evident, asta nu înseamnă că vecinul nostru musulman este un potenţial terorist, majoritatea musulmanilor care au trăit între noi timp de secole sunt perfect integraţi. Aceştia sunt în realitate musulmani secularişti, şi ei ar fi primii ucişi de un stat islamic. Subiectul sunt exclusiv musulmanii relocaţiei în masă din Orientul Apropiat si Africa, aceștia îşi cunosc religia în forma să crudă, indisponibilă musulmanilor din Europa.

 Deşi islamul nu te obligă să fi terorist, islamul nu este incompatibil cu uciderea necredincioşilor, cu violarea prizonierelor de război şi chiar cu ceea ce noi am ajuns să considerăm astăzi, în secolul 21, ca terorism. O asemenea cale este acceptată de islam, mai mult, Coranul si Hadisurile promit avantaje semnificative in viata de apoi celor care ucid in numele credinței. Acest aspect pare a fi scăpat total filmului Le jeune Ahmed.

Ce învaţă sfântul Coran despre Kufr-i (necredincioşi)

 Capitol 9 verset 29: Luptați împotriva acelora care nu cred în Allah şi nici în Ziua de Apoi şi nu opresc ceea ce Allah şi Trimisul Sãu au oprit şi nu împărtăşesc religia Adevãrului, dintre aceia cãrora li s-a dat Cartea ( Evreii şi Creştinii ), până ce ei nu vor plăti tributul cu mâna lor, fiind ei supuşi [legilor islamului]!

 Capitol 9 verset 30. Iudeii zic: “Uzayr (Ezra în arabă) este fiul lui Dumnezeu!” (este una din greşelile Coranului evrei nu cred că Dumnezeu a avut un fiu), iar creștinii zic: “Mesia este fiul lui Dumnezeu!” Acestea sunt cuvintele lor, [rostite] cu gurile lor. Ei spun vorbe asemãnãtoare cu ale acelora care nu au crezut de dinaintea lor – Allah sã-i nimicească (să îi distrugă)! Cum [se înșealã ei], îndepãrtându-se [de Adevãr]!

 Capitolul 9, verset 73. O, Profetule! Luptã împotriva necredincioşilor şi făţarnicilor şi fii aspru cu ei! Gheena va fi sălaşul lor şi ce sfârşit trist [vor avea ei]!

Coranul in limba Romana (online) AICI

Musulmanii nu au voie să fie prieteni cu necredincioşii

Capitol 5 verset 51. O, voi cei care credeți! Nu-i luați pe iudei și pe creștini că prieteni! Ei sunt prieteni unii cu alții. Aceia dintre voi care vi-i faceți prieteni sunteți ca și cum ați face parte dintre ei (sunteți eratici). Allah nu cãlãuzește pe calea cea bună un neam de oameni nelegiuit (eratici).

Capitol 48 vers 29: Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alături de el sunt aspri fațã de necredincioși și sunt îndurãtori între ei.

Capitol 9 verset 123: „O, voi cei care credeți! Luptați împotriva necredincioșilor de lângã voi! Ei sã gãseascã în voi asprime! și sã știți cã Allah este alãturi de cei care au fricã! „

  Cu toate acestea, vedem mulţi imigranţi musulmani fiind extrem de prietenoşi cu necredincioşii, poate chiar cu evreii, homosexualii, femei nemăritate, acest lucru se datorează tacticii numite Taqiyya. Taqiyya este arta înşelăciunii, prin care un musulman poate nega că este musulman sau, ne spun foşti musulmani, își poate prezenta religia mult mai tolerantă decât este în realitate.

Taqiyya – arta înșelării Kufri-lor

 Justificările pentru Taqiyya vin din Sfântul Coran, cuvântul perfect a lui Allah relevat unicului său profet Mohamed:

Coran Verset 16: 104. Pe aceia care nu cred în versetele lui Allah, Allah nu-i va cãlãuzi și vor avea ei parte de osândã dureroasã!
Coran Verset 16: 105. Ci plãsmuiesc minciunã numai aceia care nu cred în versetele lui Allah și aceia sunt mincinoși
Coran Verset 16: 106. Aceia care nu cred în Allah, dupã ce au crezut – afarã de acela care este silit [sã nu creadã], dar inima lui este netulburatã in rcredinţă – asupra acelora care și-au deschis inima necredinței va veni mânie de la Allah și ei vor avea parte de chin cumplit!

Coran Verset 3 capitolul 28. Dreptcredincioşii sã nu-i ia pe necredincioşi drept aliați în locul dreptcredincioșilor. Cel care face aceasta nu va mai avea legãturã cu Allah, afarã de situația în care cãutați o pavãzã sã vã feriți de ei. Dar Allah vã avertizeazã [asupra pedepsei] Lui. și la Allah este întoarcerea

Ce învaţă Hadis-urile pe musulmani despre necredincioşi

 Hadis-urile sunt colecţii de scrieri sacre ale islamului în care sunt adunate mărturiile celor care l-au cunoscut personal pe Mohamed, referitor la învăţăturile acestuia. Cele mai autorizate colecţii de mărturii despre spusele Profetului sunt Sahih Muslim şi Sahira Bukari. Practic, nici un musulman nu poate respinge aceste cărţi, deoarece în ele sunt reglementate posturile, pelerinajele, modul de închinare şi multe altele.

# Sahih Muslim 22 – Lupta în Islam

Mi-sa poruncit să lupt împotriva oamenilor până când ei mărturisesc că nu există nici un alt D-zeu decât Alah, că Mohamed este mesagerul lui Alah și că ei au stabilesc rugăciunii și plătesc Zakat și, dacă fac (asta), sângele și proprietatea lor sunt garantate prin protecția mea, doar dacă este justificat prin lege, iar afacerile lor sunt protejate de Alah.

Sahih Muslim 22 Book 1, Hadith 33

Sahira Bukari – Scopul luptei pentru Alah

„Un bărbat a venit la Profet și la întrebat: “Un om luptă pentru pradă de război, un alt luptă pentru faimă și un al treilea luptă pentru vanitate, care dintre ei luptă în Cauza lui Alah?” Profetul a spus: “Cel care luptă pentru că (Islamul) Cuvântul lui Alah să fie superior, acela luptă pentru Alah

Sahih al-Bukhari 2810 – Vol. 4, Book 52, Hadith 65

Sunan Ibn Majah – Care este adevăratul jihad ?

Am venit la Profet și i-am spus:” O Mesager al lui Alah, care Jihad este cel mai bun? “El a spus:” (Acelui om al) cărui sânge este vărsat și calul îi este rănit

Sunan Ibn Majah 2794 Vol. 4, Book 24, Hadith 2794

Jami` at-Tirmidhi  – Cine este martirul cel adevărat ?

Trimisul lui Alah a spus: “Martirii sunt cinci: cei care mor din cauza ciumei, de boala de stomac, de înec, zdrobire şi martirul în cauza lui Alah

Jami` at-Tirmidhi 1063

Sunan An-Nasa – Pacifismul in Islam

Cine moare fără să se fi luptat sau s-a gândit să se lupte, moare pe una dintre ramurile ipocriziei

Sunan An-Nasa`i 3099 Vol. 1, Book 25, Hadith 3099

Sunan Iba Majah – Pacifismul in Islam

Cine îl întâlnește pe Allah fără nicio amprentă asupra lui (ca urmare a luptei) pentru cauza lui Alah, îl va întâlni cu o deficiență.

Sunan Iba Majah – 2763 Book 24, Hadith 2868

 

Răsplata ce îl așteaptă pe musulmanul care moare în luptă:

 Astfel Trimisul lui Alah a spus: “Există șase lucruri de la Alah pentru martir: (el martirul) este: (1.) iertat de la prima picătură de sânge (el suferă), (2.) lui îi este arătat locul său în Paradis, (3.) este protejat de pedeapsă în mormânt, (4.) protejat de la cea mai mare teroare,(5) coroana demnității este pusă pe cap lui – iar pietrele ei sunt mai valoroase decât lumea și ceea ce este în ea – (6.) este căsătorit cu șaptezeci și două de soții de-a lungul lui Al-Huril – “Paradisului” și (7.) poate interveni pentru șaptezeci de rude apropiate (să le scoată din Iad).

Jami` at-Tirmidhi 1663

  Prin urmare, există un singur vinovat principal pentru radicalizarea tinerilor musulmani care cresc sau învaţă în occident, anume contactul cu islamul interpretat corect. Islamul original a distrus Imperiul Persan şi Imperiul Bizantin şi a ras două civilizaţii în plină dezvoltare care se aflau în India, respectiv în Africa. Acest islam s-a răspândit exclusiv prin cucerire, aceasta este o realitate istorică care nu poate fi negată.

 De la anul 624, când Mohamed e victorios împotriva oraşul Meca după ce le jefuise o perioadă toate caravanele care doreau să ajungă în oraş, şi până în perioada contemporană, Islamul a iniţiat cca. 600 de războaie. Creştinii au încetat să se opună islamului cu câteva zeci de războaie, sub 100, care includ toate războaiele Imperiului Bizantin, Cruciadele, până la confruntările moderne din Irak şi Afganistan.

Este un mod de acțiune

 Întotdeauna musulmanii s-au infiltrat prin comerţ şi diplomaţie, iar când au devenit destul de puternici au sfârşit prin a distruge civilizaţii precum Imperiul Persan sau Imperiul Bizantin, care durau de secole întregi. Pe ruinele unor faimoase culturi din Orientul Apropiat sau nordul Africii acum se întinde acelaşi tip de civilizaţie, cu numeroase bazare, cu bărbi, capete plecate şi corpuri bine acoperite.

Este modul de expansiune a unei culturi apărute în deşertul Arabiei, prin urmare nu exista o ”problemă de integrare” şi nici un eşec al culturii noastre de a asimila imigranţii. Lucrurile merg exact cum trebuie, musulmanii repeta ce au făcut şi în trecut, în fapt ei nu se ascund, europenii sunt cei care nu doresc să audă adevărul. Imigranţii musulmani spun răspicat că nu doresc să se asimileze, nu îndrăgesc cultura occidentală şi doresc să-şi aducă cultura şi obiceiurile lor în locul unde au imigrat.

Câteva obiceiuri ciudate ale profetului Islamului cu care va trebui oare să ne obişnuim?

Musca din supă

 Mohamed şi-a sfătuit discipolii că dacă o muscă le cade în supă să o scufunde bine de tot înainte să o îndepărteze, deoarece, povestea profetul, fiecare muscă poartă pe o aripă o boală, în timp ce pe cealaltă aripă se găseşte antidotul. Diavolul este cel care face musca să cadă în supă cu aripa infestată, dar un musulman isteţ trebuie să scufunde musca în supă cu totul, astfel să beneficieze şi de antidot.

Abu Hurairah a mărturisit că profetul a spus:

Dacă o muscă cade în băutura ta, scufundați-o în ea, apoi aruncați-o, căci pe una din aripile ei este o boală, iar pe cealaltă este o cură.

Sunan Ibn Majah: Vol. 4, Book 31, Hadith 3505

 

Profetul a spus: „Dacă o muscă din casă cade în băutura oricui dintre voi, ar trebui să o înmoaie (în băutură) și să o scoată, căci una din aripile ei are o boală, iar cealaltă are leacul pentru acea boala.

Sahih al-Bukhari

Soluție împotriva otrăvii

 Mohamed a lăsat indicaţii precise pentru adepţii religiei fondate de el cum să nu fie otrăviţi, soluţia era simplă, trebuiau consumate dimineaţa câteva curmale.

Sa`d a depus mărturie ca: Mesagerul lui Allah a spus: „Cel care mănâncă șapte curmale Ajwa în fiecare dimineață, nu va fi afectat de otravă sau magie în ziua în care le mănâncă.”

Sahih al-Bukhari 5445

Saud a povestit: L-am auzit pe Mesagerul lui Allah  spunând: „Dacă cineva ia șapte curmale Ajwa dimineața, nici magia, nici otrava nu-l vor răni în ziua aceea ”.

Sahih al-Bukhari 5769

Lingerea degetelor

 Una din practicile instituite de Mohamed a fost „Lingerea degetelor”. Mohamed a lăsat instrucţiuni ca musulmani să nu se şteargă pe mâini după masă, ci în schimb să îşi lingă degetele. Dacă pentru un motiv oarecare cineva nu voia să îşi lingă propriile degete, le putea oferi altui musulman să i le lingă. Ideea pare a fi că mâncarea este binecuvântă şi nu trebuie lăsată pe şerveţel nici un pic de binecuvântare, astfel, dacă un musulman îi oferă altui musulman degete să i le lingă, îi face de fapt un mare serviciu şi îi oferă o mare onoare.

Ibn `Abbas a mărturisit:

Profetul a spus: „Când mâncați, nu șterge mâinile până nu l-ați lins sau ați fost lins de altcineva.

Sahih al-Bukhari 5456

 

Mesagerul lui Allah a spus: „Când unul dintre voi termină să mănânce, nu ar trebui să-și șteargă degetele până nu le-a lins el însuși sau nu le-a dat altcuiva să-i  lingă (mâna) pentru el”.

Riyad as-Salihin – Book 3, Hadith 21

Când oricare dintre voi mănâncă mâncare, nu ar trebui să-și șteargă mâna până nu a lins-o el însuși sau a dat-o altcuiva să o lingă.

Sahih Muslim 2031 a

Când unul dintre voi mănâncă, sa nu isi șteargă mâna cu o batistă, până când nu o linge sau nu o dă cuiva să o lingă.

Sunan Abi Dawud 3847

Mohamed și minorii

 Mohamed s-a căsătorit cu o fetiţă de şase ani cu care a început să întreţină relaţii sexuale de la vârsta de 9 ani, de pe vremea când aceasta se juca cu păpuşile. Acest fapt este cunoscut, dar mai puţin ştiut este că el a recomandat şi celor din jur să facă acelaşi lucru.

Nu exista nici o îndoială cu privire la vârsta fetiței:

Profetul s-a căsătorit cu ea când avea șase ani și el și-a consumat căsătoria cu ea, când ea avea nouă ani. Hisham a spus: Am fost informat că `Aisha a rămas cu Profetul timp de nouă ani (adică până la moartea sa).

Sahih al-Bukhari 5134Vol. 7, Book 62, Hadith 65

Marturia Aishei:

Mesagerul lui Allah s-a căsătorit cu mine când aveam șase ani și am consumat căsătoria când aveam nouă ani și eu mă jucam cu păpușile.”

Sunan an-Nasa’i 3378Vol. 4, Book 26, Hadith 3380

Ce a spus tatăl ei, când a aflat de decizia profetului:

Buraira a spus: „Nu o pot acuza de niciun defect decât că este încă o fetită mică care doarme mult, neglijând aluatul familiei sale, pe care caprele domestice vin să il mănânce.

Sahih al-Bukhari 2637Vol. 3, Book 48, Hadith 805

 

 Mohamed sfătuieşte musulmanii să se căsătorească cu fetiţe tinere, deoarece pe lângă celelalte beneficii ale căsătoriei, dacă sunt mici se pot şi juca cu ele.

“M-am căsătorit cu o femeie și m-am dus la profet, el a spus: ‘O Jabir! Te-ai căsătorit?’ Am spus da.’ El a spus: „O fecioară sau o mătură?” Am spus: „O mătură”. El a spus: „De ce nu te-ai căsătorit cu o fetiţă tânără, ca să te joci cu ea și ea cu tine?

Jami` at-Tirmidhi – Vol. 2, Book 6, Hadith 1100

Mesagerul lui Allah mi-a spus:„ Te-ai căsătorit O Jabir? ”I-am răspuns:„ Da. ”M-a întrebat„ Cu, o fecioară sau o matura. Eu i-am răspuns: Nu cu o fecioara, cu o matura. El a spus, „de ce nu te căsătorești cu o fetiță tânără care s-ar fi pipăit cu tine?“

Sahih al-Bukhari (4052) – Vol. 5, Book 59, Hadith 382

Sărutarea băieților

 Mohamed obişnuia să sărute „franţuzeşte” băieţii pre-puberi din comunitatea sa, iar când a fost prins a spus că limba sa da o binecuvântare specială limbii băieţilor pe care îi sărută, iar comunitatea l-a crezut.

Este relatat faptul că Abu Hurayra a spus:

„Eu nu il vad niciodată pe al-Hasan fără ca ochii mei să lacrimeze. Asta se întâmplă pentru că Profetul,  Allah să-l binecuvânteze și să-i acorde pace, a ieșit într-o zi și l-am găsit în moschee.

El m-a luat de mână și ne-am dus împreună cu el. El nu mi-a vorbit până nu am ajuns in piața din Banu Qaynuqa ‘. El s-a plimbat in jurul ei și s-a uitat. Apoi a plecat am plecat cu el până am ajuns la moschee și aici s-a înfășurat în haina lui.

Apoi a spus: „Unde este cel mic? Sa vina cel mic”. Hasan a alergat și i-a sărit în poală, apoi și-a pus mâna în barba. Atunci Profetul, Allah să-l binecuvânteze și să-i acorde pace, a deschis gura și și-a pus limba lui în gură. Apoi a spus: O, Allah, iubeste-l, deci iubeste-l și pe el si cel care il iubeste!

Al-Adab Al-Mufrad: Book 48, Hadith 1183

Alta mărturie:

L-am văzut pe profetul sugând limba si buzele lui Al-Hassan fiul lui Ali, rugăciunile lui Alah asupra sa. Caci limba sau buzele sărutate de profet nu vor fi atinse de focul iadului.

Musnad Ahmad 16245 (disponibil doar in araba si Malli – merge cu Google)

  Conform unor surse musulmane de mai mică încredere, Mohamed ar fi făcut mai mult decât să il sărute pe acel băiat, respectiv i-ar fi binecuvântat si penisul in același mod. Mai multe pe acest sit.

Acoperit mereu de Spermă

 Numeroase mărturii înregistrate în cărţile sfinte ale Islamului ne relatează că profetul avea în permanenţă hainele murdare de spermă. Era treaba micuței Aisha să frece şi să spele la aceste haine. Nu ştim a cui era sperma de pe hainele profetului, conform islamului nu putea fi sperma profetului Mohamed, deoarece masturbarea şi treaba lui Onan sunt interzise în islam.

Coranul şi Hadisurile vorbesc despre cele 9 neveste ale profetului Mohamed cu care acesta făcea sex pe rând în fiecare zi, dar o mărturie cutremurătoare de la cea mai de încredere sursa musulmană, Al-Bukhari, vine să arunce reputația profetului in aer. Conform nevestei-copil Aisha, Mohamed avea tot timpul hainele murdare de spermă, iar sarcina ei era să le cureţe.

Mărturia Aishei:
Obişnuiam să spăl urmele de Janaba (material seminal) de pe hainele Profetului și el mergea la rugăciuni în timp ce urme de apă erau încă vizibile pe ele (petele de apă erau încă vizibile).

Sahih Al-Bukhari, Volumul 1, Cartea 4, Numărul 229

Mărturia Sulaiman bin Yasar:
Am întrebat-o pe Aisha despre hainele murdare cu material seminal. Ea mi-a răspuns: „I-am spălat hainele Apostolului lui Allah și el urma să se roage în timp ce petele de apă erau încă vizibile”.

Sahih Al-Bukhari, Volumul 1, Cartea 4, Numărul 231; vezi și Numărul 232

 Ținând cont de cele de mai sus, filmul Tânărul Ahmed / Le jeune Ahmed pare o propagandă ieftină, Le jeune Ahmed nu este fanatizat de un iman radical, ci ajunge sa cunoasca forma brută a islamului.

Vezi si articolul nostru: La ce ne putem aștepta de la cei 1 milion de muncitori din Pakistan?

 

SURSE:

#HotNews

Tânărul Ahmed, filmul fraților Dardenne, câștigători ai premiului pentru regie la Cannes 2019

# Antena3

Proiecție specială European Cinema Night, la Cinema Ateneu

# Coranul in limba Romana

Coranul Online PDF

# Hadisurie profetului Mahomed

Sunnah in Araba si Engleza

# Digi24

ONU a evacuat de urgență 72 de refugiaţi din Libia către România

# muhammadrevealed

Hadith: Prophet Muhammad kissed the penis of small boys while child-bride washed semen stains

***

Razboiul informational

 

 

 

Related Images:

Citeste si …

3 Comentarii

  1. Cinema, presa, media, au fost, sunt şi vor fi unele dintre cele mai importante mijloace, arme, ale stăpînilor progresului de a controla şi de a supune mentalul turmei: „Conţinutul” unui canal media poate fi asemănat cu bucăţica delicioasă de carne (informaţia) pe care tâlharul (lupul, corporaţiile, băncile) o aruncă pentru a distrage atenţia dulăului de pază al minţii” pag.18 MATRIX
    1) https://vk.com/alexefedot?w=wall453852601_593

    2) https://vk.com/alexefedot?w=wall453852601_583

    Faceţi-vă şi voi o pagină pe vk pentru ca articolele voastre să le poată citi şi comenta cei care numai au cont/pagină fakebook

  2. „Propagandă islamistă în cinematografele din România” dă de înţeles faptul că stăpînii propagandei nu s-au lăsat, nu se la să şi nu se vor lăsa de a convinge majoritatea că Islamul este religia viitorului https://www.youtube.com/watch?v=n6h2Rxz37KY
    Dacă acum au pierdut războiul cu romînii în a construi mega-moschee la Bucureşti, asta nu înseamnă războiul s-a şi terminat; prin propagandă vor reuşi să-l câştige în următorii 5-10 ani, mai ales dacă majoritatea agenţilor SRI vor ignora (f)armaghdonul financiar al viitorului nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*