Alertă de Manipulare în cazul crimei odioase din Caracal

Crima din Caracal

 3.388 de vizualizări

Crima odioasa din Caracal

Alertă de Manipulare în cazul crimei odioase din Caracal. Români mare Atenţie !!!

 Cazul crimei odioase din Caracal a generat o puternică emoţie în rândurile cetăţenilor, acest fapt fiind indiscutabil. Emoţia colectivă creată oferă politicienilor şi „formatorilor de opinie” cadrul ideal unei manipulări de proporţii. Zilele următoare va urma o adevărată bătălie pe emoţiile noastre. Gândiţi pentru voi, analizaţi totul de două ori!

 Două fete, până în prezent, par a fi fost omorâte de un criminal în serie din Caracal. Poliţia şi procurorii nu au intrat pe proprietatea suspectului fără mandat, şi au aşteptat ora 6, iar STS-ul nu a oferit locaţia corectă decât după 18 ore. În Statele Unite, un copil de 4 ani a sunat la poliţie în 2011 să anunţe că mamei sale îi este rău, poliţia l-a identificat și găsit, în 15 minute. Opt ani mai târziu, poliția română nu poate repera o locație din Caracal.

 Serviciul de Urgenta 112 ar trebui să aibă propriul sistem de identificare, pentru persoanele care au sunat la numărul de urgenţă. În fapt, atunci când au fost desfiinţate telefoanele stradale, acesta a fost motivul invocat, ca apelurile false făcute de la telefoanele publice, nu puteau fi localizate.

 În presă au apărut informaţii că bărbatul acuzat de dublă crimă, este posibil să facă parte dintr-o reţea de trafic uman. E singura chestiune logică care ar explica ezitările poliţiei locale , în afară de legenda aceea … despre o căruţă, care s-a răsturnat undeva în Caracal.

Scenarii posibile de manipulării

# Opoziţia va acuza Guvernul actual

 Opoziţia, aproape sigur va încerca să „aţâţe” mânia generală împotriva guvernului spre a obţine alegeri anticipate, mai apoi să se caţăre cât mai sus. Nu uitaţi că această situaţie este veche, avem deja numeroase cazuri când acelaşi sistem de localizare nu a funcţionat: Cazul avionului prăbuşit în munţii Apuseni, Cazul avalanşei din Munţii Retezat, Cazul prăbuşirii elicopterului în lacul Techirghiol. Unde a fost opoziţia între timp ? în vacanţă ? Au propus modernizarea sistemului ? Au venit cu soluţii ? Nu vor venii acum să incite norodul la reacţiune, un lucru total neproductiv pentru noi, dar ideal pentru ei.

#Rezis-tul şi Protestul din 10 august

 Cu siguranţă progresiştii vor încerca să culeagă şi ei „lauri” din această tragedie, vor striga „corupţia ucide”, şi le vor folosi pe cele două fete, fără voia lor sau acceptul familiei, în folosul protestului din 10 august. Ancheta trebuie să îşi urmeze firul şi să aflăm adevăraţii vinovaţi, demisia unui ministru sau a primului ministru nu ajută cu nimic.

 Avem o situaţie în care sunt numeroşi vinovaţi: Guvernul a fost dezinteresat, opoziţie la fel, chiar aşa zisa „societate civilă” sau aşa numiţii „formatori de opinie”; nimeni nu a cerut un sistem eficient imediat după cazul avionului prăbuşit în munţii Apuseni. Nici opoziţia nu a dat cu pumnul în masă, nici ong-urile, nici „societatea civilă”, sau ziariştii. Practic nimeni au cerut un sistem modern şi european. Cu toate acestea, veți fi „invitați” în Piata Victoriei sa susțineți practic schimbarea PSD cu USR.

# Guvernul şi Constituţia

 Guvernul va încerca şi el să scape cu basma curată, madam Dancila o să zică că nu a mâncat usturoi şi nici gura nu îi miroase. Există posibilitatea să fie învinuită Constituţia şi respectiv Codul Penal. Deja se spune că poliţia a aşteptat mandatul respectiv, sau au aşteptat ora 6 dimineaţa. Este un drum foarte periculos, deoarece dacă se cere modificarea cadrului legislativ existent, se poate ajunge uşor la un stat milițienesc. Doar acolo se poate ajunge prin scoaterea cu basma curată a procurorilor şi poliţiştilor, anume „legea nu permitea” prin urmare trebuie schimbată.

Ce spune constituţia ?

ARTICOLUL 27
(1) Domiciliul şi reşedinţa sunt inviolabile. Nimeni nu poate pătrunde sau rămâne în domiciliul ori în reşedinţa unei persoane fără învoirea acesteia.

(2) De la prevederile alineatului (1) se poate deroga prin lege pentru următoarele situaţii:
a) executarea unui mandat de arestare sau a unei hotărâri judecătoreşti;
b) înlăturarea unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică sau bunurile unei persoane;
c) apărarea securităţii naţionale sau a ordinii publice;
d) prevenirea răspândirii unei epidemii.

(3) Percheziţia se dispune de judecător şi se efectuează în condiţiile şi în formele prevăzute de lege.

(4) Percheziţiile în timpul nopţii sunt interzise, în afară de cazul infracţiunilor flagrante.

Vezi [(AICI)]

 Observăm în primă instanţă, că există cadru constituţional suficient pentru „înlăturarea unei primejdii privind viaţa” sau în „ cazul infracţiunilor flagrante”. Mai observăm că acest articol are menirea să, în perioada bolşevică, miliţia putea intra în miez de noapte, fără mandat şi să „facă dispărut” un opozant incomod. Acest articol ne opreşte să devenim un stat milițienesc si nu împiedica cu nimic o acţiune poliţieneasca în care integritatea fizică a unei persoane este în pericol.

 Trebuie cu orice cost evitată o modificare Constituţională, în care aceste articole să fie ciuntite. Riscurile sunt uriaşe şi putem aluneca uşor spre dictatură.

Ce spune codul de procedura penală?

Art. 159 Noul Cod de Procedură Penală Efectuarea percheziţiei domiciliare Percheziţia domiciliară Percheziţia şi ridicarea de obiecte şi înscrisuri

(3) Percheziţia domiciliară nu poate fi începută înainte de ora 6,00 sau după ora 20,00, cu excepţia infracţiunii flagrante sau când percheziţia urmează să se efectueze într-un local deschis publicului la acea oră.

(14) În mod excepţional, percheziţia poate începe fără înmânarea copiei mandatului de percheziţie, fără solicitarea prealabilă de predare a persoanei sau a obiectelor, precum şi fără informarea prealabilă privind posibilitatea solicitării prezenţei unui avocat ori a unei persoane de încredere, în următoarele cazuri:

a) când este evident faptul că se fac pregătiri pentru acoperirea urmelor sau distrugerea probelor ori a elementelor ce prezintă importanţă pentru cauză;

b) dacă există suspiciunea că în spaţiul în care urmează a se efectua percheziţia se află o persoană a cărei viaţă sau integritate fizică este pusă în pericol;

Vezi [(AICI)]

Pericolul care ne paşte

 În această perioadă este pusă în dezbatere modificarea Constituţiei cât şi mărirea atributelor poliţiei şi jandarmeriei. România nu cu mult timp în urmă a trecut printr-o dictatură bolşevică în care opozanţii puteau fi săltaţi în miez de noapte şi făcuţi să dispară. Arestările nocturne sunt în general apanajul sistemelor totalitare, adică arestări făcute la adăpostul întunericului fără ca societatea să poată reacţiona.

 O astfel de modificare constituţională prin care să permită poliţiei să intre fără mandat în timp de noapte în locuinţele noastre ne poate transforma într-un stat milițienesc. O adevărată „ciuma roşie” se poate instala ca urmare a unei astfel de modificări. Adevărul este că atât Constituţia cât şi Codul Penal oferă destule drepturi poliţiei încât să poată intra pe o proprietate privată pe care se petrece o crimă.

 Atunci când a fost omorât un polițist, colegii lui l-au identificat pe suspect, in timp record. Aceasta se afla in casa bunicii unui prieten de-al sau din localitatea Remetea Mare. A fost arestat la ora 4:45 noaptea fără probleme. Vezi [(AICI)]

# Preşedintele trezit din somn …

 Preşedintele Klaus Iohannis pare ultimul trezit din somn. A convocat C.S.A.T pentru Marţi şi a avut chipurile, „o serie de discuţii” de Vineri cu ministrul de interne. După ce a fost criticat chiar şi de #Resist & Modalin Bot că doarme pe el, acesta a revenit „în forţă” Sâmbătă. Cu această ocazie, preşedintele a făcut trimitere la „corupţie”, iar acest fapt ne demonstrează că şi preşedintele îşi „joacă” propria carte în cazul odioasei crime din Caracal.

România paralizată

 Tara pare paralizată de acest caz sinistru. Toată administraţia pare a fi blocată, nimeni nu poate să ofere o explicaţie coerentă despre ce s-a întâmplat. În presă au apărut informaţii care ar indica bărbatul acuzat ar fi o verigă dintr-un lanţ de trafic de persoane. Cel mai important în această situaţie este ca indignarea colectivă să nu fie folosită în interes politic, şi mai ales să se implementeze legi sau modificări constituţionale care să ofere atribute sporite poliţiei şi procurorilor. Trebuie reţinut: legea le-a oferit polițiștilor din Caracal toate derogările ca într-un asemenea caz să poată interveni imediat.

***

Razboiulinformational

Related Images:

Citeste si …

Palatul Parlamentului
Uncategorized

VIDEO – Intrarea protestatarilor in curtea Palatul Parlamentului – Tot adevărul 12.000 persoane

Protestatarii împotriva legii certificatului verde, au forţat intrarea în curtea Palatului Parlamentului 12.000 persoane  Marţi 21 decembrie după ce protestatarii ati-certificat verde au înconjurat clădirea Palatului Parlamentului, circa 150 de persoane au pătruns în curtea […]

4 Comentarii

 1. Evident rechinii politici vor specula si profita ,dar alta e dilema ,de ce cineva fie el chiar criminal ,sau sadic ,ar continua sa-si faca mendrele stiind ca este supravegheat de politie acceptand consecintele atrocitatii sale deci ceva e foarte straniu ,nu cumva totul e u diabolica premeditare cu scopul de a se folosi de gaura de luciditate generata de ura publica

 2. Si care e problema dacă Poliția ar avea dreptul de a intra în case în intervalul orar în care acum le este interzis?!?!
  F bine…sa li se dea dreptul sa intre!!!
  Cine nu are probleme cu legea, va dormi liniștit….cine are, va suporta consecințele!

 3. Cititţi şi traduceţi cartea “ The DEMONS Among Humans https://sites.google.com/site/aslandzitiev/–the-demons-among-humans

  pentru ca cât mai multă lume să înţeleagă corect lumea nematerială, invizibilă, dinăuntrul lumii materiale, vizibile!

  SISTEM https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=359996714367979&id=100010729602646

  =DIAVOL https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=127236594310660&id=100010729602646

  =MOARTE! https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=352443928456591&id=100010729602646

  « Cel slab trebuie să moară », spune titlul unui documentar rusesc: http://kobtv.narod.ru/documental/slabyi-dolzhen-umeret.html
  Dacă acest principiu este aplicat piramidal de jos în sus, iar Romậnia se află la baza piramidei tărilor cu o populaţie şi natalitate mică, cu o sărăcie-mortalitate-infracţionalitate mai mare, atunci Romậnia este una dintre ţările în care principiul “ cel slab să moară” este cel mai mult şi cel mai bine aplicat din toate punctele de vedere.
  Dacă reprezentanţii statului şi bisericii vor continua să se comporte conform principiului « cel sărac-slab să moară », atunci acest principiu în continuare va funcţiona pe plan naţional pănă când şi lor va veni rândul să moară conform principiului “Dăruind vei dobândi” http://www.scribd.com/doc/215105239/7837119-Daruind-Vei-Dobandi-de-Nicolae-Steinhardt#scribd
  Dacă românii sunt slabi şi săraci, ei trebuie să moară pentru ca sistemul=diavolul să supravieţuiască şi să funcţioneze pe plan global!
  Actualii conducători ai statului şi bisericii, nu sunt conştienţi de faptul că sistemul urmăreşte să ne distrugă nu numai pe noi, ci şi pe ei prin programele şi serviciile lor corupte, masonice, anticreştine, antiumane, antimorale.

  Statul a fost şi este reprezentat de un grup de familii mafiote, strâns legate prin secrete şi jurământ, care s-a ocupat şi se ocupă cu privatizarea şi vânzarea României şi cetăţenilor ei. „Statul este o instituţie tâlhară!” spunea filozoful american MurrayRothbard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*