Gata cu „Naționalismul” să se renunțe la suveranitate !

Atentie ! Hannibal ante portas !!!

 1.597 de vizualizări

Merlel propune renunțe la suveranitate
renunțe la suveranitate

MERKEL: „Statele ar trebui să fie pregătite să renunțe la suveranitate „, Alo! Bucureștiul … Executarea !!!

În România suntem ţinuţi într-o permanenta dezinformare, la noi scopul televiziunilor nu este informarea ci dezinformarea. Cancanul la noi reprezintă „ştirile naţionale”. Poporul român este ţinut captiv pe „Insula mâncătorilor de lotus”, unde televizorul merge în continuu cu concursuri de bucătărie, supravieţuire, dragoste, cu „ştiri” despre hârjoneala dintre #Rezist şi PSD, în timp ce Hannibal a ajuns în faţa porţilor (Hannibal ante portas).

 Nu suntem îndemnaţi nici măcar în ceasul al 13-lea să ne apărăm casele, familiile si interesele. Mai mult, „televizioracii” şi „habarniştii” sunt incitaţi să arunce cu pietre în cei câţiva apărători rămaşi încă… pe metereze. În savante emisiuni sunt aruncate replici răsuflate, de către „experţi” care îşi dau ochii peste cap şi spun: „naţionalişti”, „patrioţi” de asta avem noi nevoie?

  Mai trebuie 1-2 ani de prelucrare şi vor putea spune „habarniştilor” şi „televizoracilor” că „naţionaliştii”, „patrioţii”, „dacii”, „gândiriştii”… etc., sunt cei care au devalizat industria, sabotat agricultura şi vândut flota. Mai trebuie mutată puţin Fereastra Overton, deja l-au „uns” pe Dragnea „naţionalist”, următoarea mutare e să spună direct ca „ăia” care se îmbracă în costume naţionale şi merg la biserică sunt responsabili pentru tot.

Ce nu spune presa din România „liberă şi independentă”

Cancelarul Angela Merkel a declarat în data de 21 noiembrie în faţa unei audienţe în Berlin că „statele ar trebui să fie pregătite sa renunţe la suveranitate” şi că guvernele nu ar trebui să acorde atenţie cetăţenilor în probleme precum migraţia.

În timpul unui eveniment în Berlin organizat, atenţie, de fundației Konrad Adenauer, şi menit să combată „populismul”, intitulat „Parlamentarismul dintre globalizare și suveranitatea națională”, Merkel a spus că fără îndoială „statele naționale ar trebui să fie dispuse să renunțe (voluntar) la suveranitatea pe care o au astăzi„, iar acest lucru trebuie, desigur, făcut printr-un „proces ordonat”.

Ea consideră că „Parlamentele naționale trebuie să joace un rol-cheie în ceea ce privește aceste concesii care trebuie făcute spre binele tuturor”.

 

Ziarul: Welt din 21 nov. :

MERKEL: Statele ar trebui să fie pregătite să renunțe la suveranitate

Cancelarul Angela Merkel a făcut campanie pentru transferul suveranităților naționale către Uniunea Europeană, de exemplu. „Statele naționale trebuie astăzi – trebuie, astăzi, să spun, să fie gata să dea suveranitate”, a declarat miercuri președintele CDU, la un eveniment organizat de Fundația Konrad Adenauer pe tema „Parlamentarismul dintre globalizare și suveranitatea națională” din Berlin.

Dar, bineînțeles, într-o procedură ordonată.” Statele ar trebui să fie întotdeauna responsabile pentru astfel de contracte, în primul rând parlamentul național respectiv va trebui să ia decizia.

Welt

 

Cancelarul Merkel, referitor la Pactul de Migraţie a mai declarat:

Au existat (politicieni) care credeau că ar putea decide când aceste acorduri nu mai sunt valabile, pentru că ei reprezintă poporul„.

Dar oamenii sunt indivizi care trăiesc într-o țară, nu sunt un grup care se definește ca popor (german)”, a subliniat ea.

Infowars

Merkel continuă coborârea spre „infern” cu toată Europa de gât.

Merkel continuă să îşi menţină poziţia avută în timpul „războiului din Siria”, deşi acum marea majoritate a sirienilor sunt de-localizați în tabere din Turcia şi UE, iar războiul este aproape oprit. Noii refugiaţi nu mai vin din Siria ci de pe întreg cuprinsul continentului african, țări în care nu există nici un război. S-au semnalat inclusiv cazuri de „refugiaţi” ajunşi în Europa din Bangladesh. E doar o chestiune de timp până se va porni toată Africa şi Asia într-un marş „asupra Europei„.

La ce politici abordează doamna Merkel, aceasta îi face deja să se simtă proști pe cei care au rămas acasă. Mulţi asiatici şi africani, sigur încep să se întrebe de ce nu ar veni şi ei în Europa să câştige 1000 de euro fără să facă nimic, în loc de 80-100 la ei prin muncă istovitoare.

La începutul acestui an, un sondaj de la YouGov a constatat că aproape jumătate dintre germani vor să-și părăsească propria țară „pentru o situație politică mai stabilă„.

Revenim la „oile noastre” ….

Aţi observat o campanie recenta bizară … despre nişte „naţionalişti” invizibili, iar prin tot felul de emisiuni, la radio şi la tv invitaţii conclud că „totuşi nu e bine să fim nici … naţionalişti” ?!!!!

De unde să vină povestea asta aţi văzut recent coloane de zeci de tineri în „cămăşi verzi” mărşăluind prin centrul oraşului ? Nu! Evident că nu, este doar un ecou a ce se întâmpla la Berlin, ajuns şi în biata noastră colonie. La fel cum problemele metropolei Londra aveau un impact acum 150 de ani şi în coloniile din India şi Africa la fel şi astăzi, ce se întâmpla la Berlin are ecou şi la politicienii „dâmboviţeni”. E un trend, este irelevant faptul ca noi nu avem nici un partid naţionalist sau o mişcare euro-sceptica, este la fel ca povestea cu şapca întoarsă sau blugi rupţi, e o modă.

Ziarul: Welt din 21 nov.

« Merkel a avertizat anterior împotriva naționalismului în Bundestag, având în vedere pactul controversat privind migrația ONU. „Fie sunteți unul dintre cei care cred că pot rezolva totul pe cont propriu și trebuie doar să se gândească la ei înșiși. Acesta este naționalismul în forma să cea mai pură. Acesta nu este patriotismul. Deoarece patriotismul este, dacă îi includeți pe alții în interesul german și în situațiile de câștig-câștig acceptate. »

« Președintele francez Emmanuel Macron a cerut duminică mai multă Europă, la un discurs invitat în Bundestag și, de asemenea, o predare mai puternică a suveranității naționale. Fiecare țară trebuie să împartă puterea de decizie și să decidă împreună cu alte state asupra politicii sale externe, a politicii sale de imigrare și dezvoltare, a spus el.”

 În realitate Merkel când vorbeşte de interesul german se referă la corporatii si la interesul „statului German” nu al cetăţeanului şi nu al altor state. Interesul elitelor financiare din Germania, nu al neamţului de rând. În Uniunea Europeană transformată după chipul și asemănarea Berlinului, aceste elite „germane” se îmbogățesc exponențial. Numai în 2017, țara condusă de Angela Merkel a înregistrat un excedent bugetar de 36,6 miliarde de euro. Restul statelor europene nu o duc aşa bine!

 

Surse:

# Welt

Angela Merkel Staaten sollten bereit zur Abgabe von Souveraenitaet sein

# Infowars

Angela Merkel: Nation States Must Be Willing to “Give Up Their Sovereignty”

# Zerohedge

Angela Merkel Nation States Must Give Sovereignty New World Order

# Watergate.tv

Merkel Deutschland Muss Nationale Souveraenitaet Abgeben

# Theduran

Angela Merkel: Nation States Must “Give Up Sovereignty” To New World Order

# Evenimentul Zilei

MERKEL PREGĂTEȘTE LOVITURA pe final de mandat! „Statele Naționale trebuie să renunțe la SUVERANITATE” și să accepte PACTUL ONU privind IMIGRAȚIA

 

***

 

Razboiul Informational

…..

Related Images:

Citeste si …

1 Comentariu

 1. Uniunea Europeană, care de fapt juridic şi fizic nu există pentru că nu s-a înfiinţat niciodată in forma care se pretinde acum a fi, ne cere să renunțăm la:

  – Să renunțăm la legislație – a lor se impune cu prioritate

  – Să renunțăm la monedă – să dăm lor să decidă ei cât ne costă pe noi orice

  – Să renunțăm la resursele strămoşeştii le dăm ca să plătim impozite către UE

  – Să renunțăm la modul nostru propriu de organizare a societăţii casa poată ei să ne preia controlul societăţii cu totul

  – Să renunțăm la terminologia noastră tradiţionale să vorbim în termenii lor pentru a ne putea captura psihologic în masa de sclavi mentali pe care o conduc

  – Să renunțăm la organizarea teritorială ca să ne poată pun sub influenţa vecinilor şi a străinilor să ne şteargă conştiinţa unităţii etnice şi a dreptului istoric asupra acestui teritoriu

  – Să renunțăm la independenţa economică individuală şi ca stat pentru a fi incapabili să ne adunăm să ne opunem acestor impuneri

  – Să renunțăm la caracteristicile naturale şi sexuale – sexul este o iluzie după cum te vrăjeşte televizorul

  – Să renunțăm la direcţiile de dezvoltare – ne iau impozitele şi ne dau înapoi bani să construim cu banii lor dar numai ce vor ei şi cum vor ei pe criteriile lor şi dacă suntem recalcitranţi, ne baga la DNA şi ne iau tot

  – Să renunțăm la tradiţii şi cultura tradiţionale

  – Să renunțăm la spiritualitatea ortodoxă

  – Să renunțăm la suveranitatea – adică la decizia ce să facem noi cu viaţă şi moștenirea străbunilor.

  Şi altele pentru a ne elimina de pe teritoriul nostru strămoşesc.

1 Trackback / Pingback

 1. Băsescu își da aramă pe fata ... el nu este Naționalist - Razboiul Informational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*