5G, Securitatea informatică a României și MittelEuropa

Tehnologia 5G si noile buletine

 722 de vizualizări

tehnologia 5G si noile buletine
tehnologia 5G si noile buletine

5G, Securitatea informatică a României și Mitteleuropa. Cine foloseşte în acest moment informaţiile de date ale M.A.I ?

Ce este tehnologia militară 5G

 În primul rând 5G, NU este doar o tehnologie de internet mobil. Aceasta este creată pentru asigurarea unei infrastructuri invizibile, a cărei funcționare o vor asigura câteva sute de sateliți aflați în jurul Pământului.

 Conceptul orașelor inteligente include această tehnologie pentru, zic ei, îmbunătățirea infrastructurii și a serviciilor adresate populaţiei. Rețeaua de senzori care comunică între ei este alimentată de Internetul lucrurilor (IoT) și de inteligența artificială, care va furniza date relevante în timp real.

De când se pregătește implementarea în România

 Chiar dacă unii dintre noi credem că se merge, pe repede „înainte”, la o privire mai atentă asupra legislației aflăm că planul de monitorizare a populației prin mijloace biometrice cu ajutorul sateliților fost demarat prin rețeaua MONSAT (Hotărârea 045/2005 a C.S.A.T.). Vezi mai multe info pe bugetul.ro

Legea care să consfințească imixtiunea în viața privată s-a dat de abia în 2008 (298/2008). Articolul 1 și 2 sunt foarte concludente, încălcând chiar prezumția de nevinovăție. Vezi aici: Legea nr. 298/2008 privind reținerea datelor

 Achiziționarea și instalarea echipamentelor speciale s-au făcut cu sprijinul inclusiv a Național Security Agency (N.S.A) iar proiectarea, realizarea și instalarea sistemelor inclusiv pentru controlul biometric și autentificarea identității se face prin RASI.ROM, o regie autonomă aflată în subordinea S.R.I.

Probleme de vulnerabilitate/furtul de identitate 5G

1. Modul de transmisie: ,,Că este vorba de 4, 5 sau 15G problema nu ține de intensitate ci de modul de transmisie pulsat care creează un efect stroboscopic la nivel celular (picătura chinezească). Soluția este așadar anularea acestui efect pulsat dat de transmisiile TDMA/FDMA printr-un „convertor AC/DC” la nivel de frecvenţe, descoperire făcută de un comitet prestigios de savanți la începutul anilor 90.,, Precizează portalul: Protecție Electromagnetica

2.Furtul de identitate: este probat clar de către un expert în securitatea informaţiei, dl. Raul Coltor. Este vorba de fraude cibernetice ce s-au soldat cu mai multe plângeri penale în curs de cercetare. Ar fi vorba nici mai mult, nici mai puţin de fraudarea din interiorul M.A.I. Vezi pe larg, aici: dreptate.org.ro

 Acesta ne împărtășește că din cursul normal al investigației s-ar fi aflat că peste 100 de milioane de conturi bancare din întreaga lume au ajuns în mod ilegal în mâna d-nei Kovesi, actualmente Procuror șef european anti fraudă.

3. Vulnerabilitatea: Vulnerabilitatea la atacuri cibernetice și furt de identitate au apărut însă și pe surse de la UE (vezi: ec.europa.eu), iar S.R.I s-a pronunțat foarte clar asupra acestei probleme:

„Actori cibernetici cu motivație strategică sau financiară pot beneficia de ușurința compromiterii unor dispozitive IoT, dar și de nivelul de interconectivitate a acestora în vederea accesării unei rețele. Acest aspect poate facilita crearea și dezvoltarea unor rețele de boți utilizate în derularea unor atacuri cibernetice special concepute pentru a afecta disponibilitatea unor infrastructuri IT&C.

În anul 2019, cea de-a 5-a generație de viteză de transfer în mediul Internet pe telefonia mobilă se va extinde la nivel mondial, determinând creșterea vitezei de download de 6 ori existând riscul de creștere a numărului de atacuri de tip DDoS, întrucât 5G va permite interconectarea unei largi game de dispozitive.”

Vezi : Situl S.R.I.

84123833 176560776956873 8916767464193261568 n 300x150 - 5G, Securitatea informatică a României și MittelEuropa

Alte vulnerabilități ale tehnologiei 5G

 În același timp, în cadrul Conferinței despre Securitatea informatică și a comunicațiilor desfășurată la Londra, a Asociației pentru maşini de calcul, cercetătorii au prezentat noi descoperiri conform cărora tehnologiile 5G au vulnerabilități cibernetice. Cercetătorii de la Universitatea Purdue și Universitatea din Iowa detaliază 11 noi probleme de proiectare în protocoalele 5G, printre care faptul că ar putea să expună locația utilizatorului, să downgradeze serviciul 5G la 4G sau 3G, să extragă datele de pe telefon sau chiar să te urmărească atunci când efectuezi apeluri, text sau doar navighezi pe web.

  „Lucrul care ne îngrijorează cel mai mult este că atacatorii pot ști locația utilizatorului.” – Syed Rafiul Hussain, Purdue University. Vezi : wired.com

Câteva întrebări legitime

 Luând în calcul aceste chestiuni si nu numai, informații care de altfel au fost aduse la cunoștință decidenților politici pe diverse căi, ne punem întrebarea DE CE NU SE STOPEAZĂ IMPLEMENTAREA tehnologiei 5G și folosirea cardurilor cu cip biometric?

 Care este rațiunea pentru care se creează dependențe tehnologice, în loc de a se găsi soluții pentru ca forța de muncă să fie folosită în mod practic și în beneficiul tuturor în toate colțurile lumii?

In încheiere …

 Ștergerea urmelor de fraudă cibernetică de către unii lucrători din sistem ( M.A.I.) și informațiile folosite în scopul atragerii de foloase personale de către unii lucrători ai B.N.R, imixtiunea băncilor și multinaționalelor în politica de stat a României precum și a multor reprezentanți ai țărilor din UE și S.U.A, faptul că nu se recunoaște oficial că în 1989 a fost o revoluție sfârșită printr-o lovitură de stat condusă de servicii străine cu colaborarea unui întreg eşichier politic, administrativ dar și de apărare, ne fac să ajungem la concluzia că ceea ce ni s-a prezentat drept democrație este de fapt modalitatea prin care se pun în aplicare vechi planuri hegemonice, precum Mitteleuropa.

Proiect ce are amprentă expansionistă în Europa, foarte posibil până azi, cu etape și obiective strategice, puse în aplicare în România precum GEG ( Grupul Etnic German).

Vorbă lui Carol al II lea: ,,Orice german răspândit pe suprafață pământului n-a fost un pion al culturii ori economiei țării lui ci un agent și un punct de sprijin al expansionismului pangerman […].” ( În zodia satanei, Cap. V, Germania-alias pangermanism și agresiune).

P.S.

 Chiar şi câştigarea cursei pentru Cotroceni de către un etnic german poate fi considerată o alta reuşită într-un plan complex de hegemonie, pe care abia acum începem să îl desluşim.

V.L.A. Hunedoara

SURSE:

# Bugetul.ro

Un jurnalist aruncă bomba! Cu ajutorul cărui program poate fi găsit Sebastian Ghiță

# Europa.eu

Statele membre publică un raport privind evaluarea coordonată la nivelul UE a riscurilor în materie de securitate a rețelelor 5 G

# Agerpres

Sri exista riscul de crestere a numarului de atacuri ddos in 2019 ca urmare a extinderii 5 G

# Cititi si articolul nostru:

Tehnologia 5G: utilă, periculoasă sau armă militară?

***

 

 

 

Related Images:

Citeste si …

Matthias & Maxime
Incorect politic

La Muzeul „Ţăranului Român” se va difuza filmul scârbos de propagandă sexo-marxistă Matthias & Maxime

Duminica aceasta la „Muzeul Naţional al Ţăranului Român” se va difuza filmul scârbos de propagandă sexo-marxistă „Matthias & Maxime„ Duminica aceasta, la „Muzeul Naţional al Ţăranului Român” se va difuza un film scârbos de propagandă […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*