Piaţa Victoriei 300 de români au protestat. Cine a inițiat protestul din Bucuresti?

Piaţa Victoriei

 854 de vizualizări

300 de romani au manifestat în Piaţa Victoriei,

300 de români au manifestat în Piaţa Victoriei, furia propagandei progresiste. Cine a inițiat protestul din Bucureşti?

 România rămăsese ultima ţară în care nu avuseseră loc proteste împotriva măsurilor aberante luate în cadrul pandemiei, măsuri care distrug afaceri, firme şi înrăutăţesc situaţia bolnavilor de boli cronice. Circa 300 de români frumoși au protestat paşnic în Piaţa Victoriei, păstrând distanta socială în acorduri de cântece patriotice. Furia propagandei progresiste avea sa fie pe măsura uriaşului succes înregistrat.

 La nivel global am avut o mulţime de proteste, cele mai importante au avut loc în Statele Unite, Germania, Franţa, Polonia, Australia, Canada şi Israel, dar au fost proteste şi în Kenya, Nigeria, Rwanda, Columbia sau Algeria. Protestele au început încă din luna aprilie, cele mai tensionate fiind în Statele Unite, unde au intervenit inclusiv miliţiile civile constituite din cetăţeni înarmaţi în conformitate cu constituţia federaţiei.

 Această mişcare a căpătat o răspândire atât de largă încât cunoscuta enciclopedie virtuală Wikipedia a dedicat chiar o pagină acestui fenomen.

Protests over responses to the COVID-19 pandemic

Sâmbătă şi Duminică, proteste simultane în mai multe state Europene

 Sâmbătă şi Duminică au avut loc proteste simultane în toate capitalele Europene, un sit internaţional va apărea şi va prezenta periodic aceste acţiuni.

 Protestatarii afirmă că măsurile împotriva virusului Covid-19 sunt exagerate şi suprima drepturile cetăţeneşti.

Marea Britanie

 În Londra, în Hyde Park, 19 protestatari au fost arestaţi sâmbăta aceasta, ziarul britanic Theguardian prezintă povestea lui Piers, fratele unuia din foşti lideri ai partidului laburist respectiv Jeremy Corbyn. Acesta a fost arestat după ce a folosit un megafon de unde a spus că există o legătură între 5G şi Covid-19.

Înainte de a fi violent săltat de poliţie, acesta a reuşit să spună:

vaccination is not necessary” ( vaccinul nu este necesar), “5G towers will be installed everywhere” (turnurile 5G vor fi amplasate peste tot) şi “5G enhances anyone who’s got illness from Covid, so they work together” ( 5G intensifică efectele Covid19) Vezi: AICI

Germania

 În Germania, poliţia a intervenit brutal împotriva miilor de oameni care protestau paşnic contra măsurilor restrictive. Au avut loc numeroase arestări şi mai multe ciocniri violente intre protestatari ţi politie.

 În Polonia au avut loc de asemenea proteste masive ale cetățenilor împotriva măsurilor aberante luate.

Franţa

 În Franţa, protestele au fost reprimate în cel mai brutal mod posibil, autorităţile temându-se de o repetare a situaţiei cu vestele galbene în plină pandemie. Protestatarii nu păreau asociaţi cu „vestele galbene„, deşi mai multe publicaţii s-au grăbit să anunţe reînceperea protestelor „Vestelor Galbene„.

Spania

Sute de persoane au ieșit in Madrid, frustrați de carantina extrem de dură aplicată in tara lor.

Mișcarea anti-lockdown

 Mişcarea împotriva carantinei, a măştilor, a luării temperaturii, a implementări tehnologiei 5G a început să măture întreaga planetă. Din Rusia până in Brazilia oamenii au început sa iasă in stradă. Mai toate televiziunile şi publicaţiile online discută acest fenomen, mai puţin în România, unde toată presa păstrează o tăcere suspectă si care ne aduce aminte de anii „epocii de aur„.

Cum şi unde a apărut Mişcarea Anti-Covid19 (sau anti-lockdown) ?

 Protestele au început în Statele Unite, în Colorado şi San Francisco, cu oameni care purtau pancarte pe care scria “Land of the Free” (pământul celor liberi). Primele proteste au avut loc în maşini cu respectarea normelor de distanţare.

Vezi mai multe aici: The Coronavirus Pandemic Is Reshaping Global Protests

 Caravana din Denver a fost una din primele astfel de manifestări, urmată mai apoi în Michigan pe 15 aprilie de o mare manifestare de vehicule pe ferestrele cărora erau scoase puşti şi steaguri confederate.

Mai multe informatii aici: The Many Protests of the Coronavirus Pandemic

 Pe 20 aprilie, circa 150 de șoferi s-au raliat în Piața Niagara din Buffalo, solicitând guvernatorului din New York, Andrew Cuomo, să redeschidă statul. Unii manifestanţi au sfidat regulile de distanțare socială și s-au adunat în persoană, așa cum s-a întâmplat într-o vineri cu câteva mii de protestatari in Madison, Wisconsin. Un protest inedit a avut loc în statul Washington, unde pescuitul recreaţional a fost interzis pe perioada pandemiei şi mii de bărci au ieşit pe apă în Seattle cu semne pe care scriau “Let Us Fish” (Lăsaţi-ne să pescuim).

 Pe 19 Aprilie, la Tel Aviv în Rabin Square a avut loc unul din cele mai mari proteste de până atunci, peste 2.000 de persoane au manifestat respectând toate regulile de „distanţare socială” şi reclamând erodarea democraţiei.

 Germania a văzut inclusiv proteste masive de câteva mii de protestatari. În această ţară, conform Al Jazeera, Curtea Constituțională a țării a decis că cetăţenii au dreptul să organizeze proteste politice cu condiţia să respectă regulile de distanțare socială.

Statele Unite

 Statele Unite par a fi liderul necontestat al protestelor mondiale cu mişcări de stradă în mai multe state: Colorado; Pennsylvania, Texas, Wisconsin, Ohio, California, Minnesota si Washington. În Michigan şi North Carolina au fost cele mai puternice proteste, de asemenea proteste mai mici s-au ţinut în Minnesota şi Virginia.

643e1b3e 9caa 484a bf02 420d46c57c72 300x200 - Piaţa Victoriei 300 de români au protestat. Cine a inițiat protestul din Bucuresti?

 Într-o poză de la protestul din Olympia, Washington, un cetăţean purta un banner: “Governmet [sic] isn’t the solution, you are!!” (Guvernul nu este soluţia, TU eşti!) altul purta un semn: “No to 5G!” Vezi: [(AICI)]

 Nu doar că peste tot în lume au avut loc proteste anti-pandemie, dar în Statele Unite au apărut şi proteste Anti-Proteste, doctori şi asistente cu echipament de protecție au ieşit să protesteze împotriva protestatarilor.

 În Denver, Colorado, americanii au ieşit cu pancarte pe care scria “Land of the free” şi i-au invitat pe cei care iubesc măsurile restrictive să se ducă în China.

S-a strigat: “This is a free country” sau “Land of the free. Go to China if you want communism. Go to China. You go to work, why can’t I go to work?

 În Statele Unite au intervenit inclusiv miliţiile civile formate din cetăţeni înarmaţi, astfel pe internet a devenit celebră povestea Bărbierului de 77 de ani din Michigan. Acesta, confruntat cu probleme financiare, a decis să îşi deschidă bărbieria, fiind imediat somat de poliţie să îşi întrerupă activitatea. Întâmplarea nu are loc în România ci în Statele Unite, astfel a intervenit miliţia civilă care a atenţionat poliţia că bătrânul se află sub protecţia lor.

 Tot in Michigan milițiile civile au intrat înarmate in clădirea Capitol, sediul guvernului local si i-au cerut guvernatorului republican sa oprească restricțiile. Vezi stirea: [(AICI)]

Intervenția lui Trump

 Preşedintele american Donald Trump pare a fi tranșat problema, afirmând că oamenii au dreptul să protesteze:

  Președintele american Donald Trump  i-a încurajat pe americani să iasă si să isi elibereze statele: Eliberati Virginia, Eliberați Michigan, Eliberați Minnesota, a scris el pe Twitter.

Protestele din România din Piaţa Victoriei

 Iniţiatorul protestului este domnul Raul Coltor, excentricul român care susţine că a lucrat pentru un serviciu secret şi că din această postură a intrat în posesia unor date despre existenţa unor grupuri de infractori la nivel înalt. Raul Coltor l-a menţionat pe procurorul Traian Berbeceanu printre alte persoane publice din România care ar deţine date sensibile despre mai mulţi politicieni, printre care şi preşedintele Iohannis, şi  Ludovic Orban pe care ii şantajează.

 Traian Berbeceanu a fost seful BCCO Alba, a fost anchetat pentru sprijinirea unei grupări infracționale si arestat preventiv, in momentul de faţa este consilierul lui Ion Marcel Vela. Citeşte articolul din Evenimentul Zilei

 Acesta a ţinut o conferinţă publică în care a anunţat că a depus o serie de plângeri penale, iar dacă autorităţile nu vor lua măsuri va începe să facă publice o serie de informaţii care sunt în posesia sa. În perioada pandemiei îl găsim citat pe un sit numit genocid.ro care anunţa depunerea unei plângeri publice împotriva unor personalităţi publice printre care Vela şi Arafat.

Am prezentat acest subiect aici: Invitație la Conferința: – FURTUL DE IDENTITATE

 Situl Genocid.ro a fost închis abuziv fiind acuzat de „Fake News”, deşi pe acest sit era postată doar plângerea penală în care erau semnalate autorităţilor o serie de fapte spre cercetare. Situl acuma deste deschis.

Am prezentat acest abuz aici: Genocid.ro despre suspendarea unor situri in timpul pandemiei in România

Protestul din 15 martie 2020 din Piaţa Victoriei

 Pe 1 mai, Raul Coltor a anunţat că se află în Irlanda şi că urmează să vină în ţară să organizeze o  adunare în Piaţa Victoriei unde urma să facă publice mai anumite informaţii. El şi-a anunţat abonaţii că Starea de Urgenţă va înceta în data de 15 martie, motiv pentru care nu este nici o problemă dacă lumea se adună în Piaţa Victoriei.  Printre co-organizatorii din Bucureşti a fost menţionaţi domnul George Popescu, cunoscut pentru protestele sale făcute la Pungeşti şi pe tema Roşia Montana, cât şi reprezentanţii Asociaţiei Civice Dreptate.

ScreenShot 20200518232229 300x248 - Piaţa Victoriei 300 de români au protestat. Cine a inițiat protestul din Bucuresti?

 Raul Coltor s-a inspirat din marile mitinguri care s-au desfăşurat în lume în ultimele zile. În jurul datei de 14, acesta a anunţat că a fost reţinut la vamă şi băgat cu forţa în carantină la un hotel din Alba, prin urmare este posibil să nu mai ajungă la eveniment.

Protestul capătă o viata proprie

 Deoarece fuseseră invitate mai multe organizaţii şi persoane fizice, două persoane, anume Bănulescu George Liviu şi doamna Volf Luiza Tanța şi-au asumat responsabilitatea şi au sesizat autorităţile în legătură cu mitingul. Mitingul din data de 15 mai din Piaţa Victoriei a respectat toate normele legale, deoarece Starea de Urgenţă era expirată, iar Starea de Alertă nu fusese declarată legal. Domnul Bănulescu si doamna Luiza Wolf s-au asigurat prin mai multe demersuri ca mitingul se desfasoara perfect legal:

cxgfx ghf 231x300 - Piaţa Victoriei 300 de români au protestat. Cine a inițiat protestul din Bucuresti?

 La mitingul din Piaţa Victoriei au venit circa 300 de persoane din foarte multe grupări patriotice de dreapta, dar şi persoane fără afiliere politică de diferite vârste şi condiţii sociale diferite.

 Astfel, noi am remarcat-o pe doamna doctor Anca Nitulescu, care se opune vaccinări obligatorii, pe Angela Negrotă, mereu prezentă la protestele pentru copii Cameliei Smicala, de asemenea pe Pompiliu Diplan, Jan Pantelimon, Mihai Tociu, avocatul Rapcea sau jurnalistul Silviu Alupei. A fost prezent si domnul Catalin Berenghi cunoscut pentru opoziția pe care a facut+o fata de construirea unei mega moscheei la Bucuresti.

 A mai fost prezent şi George Simion, motociclistul Marian Motocu, bloggerita Iosefina Pascal, grupul dacilor, naţionalişti, unionişti, legionari, patrioţi de tot felul. Au fost pensionari, familii cu copii, femei, bărbaţi, tineri, un grup extrem de variat.

 Seara tarziu …

 Dupa încheierea legală a protestului din Piaţa Victoriei un alt protest a avut loc in Piaţa Constituţiei care a fost ocupata de cca 2.000 de maşini dupa model america (protest in masinii).

16 Mai 2020

  Ziua de 16 Mai 2020 trebuia închinată răpirii Basarabiei de catre Imperiul Tarist in 1812, provocările au curs toată ziua cu prezenta lui Catarama si a inca câteva personaje dubioase. Grupul care a afisat un benar cu aceasta tema a ramas relativ izolat in timp ce Catarama a iesit ca paduchele in frunte.

bscap0031 300x169 - Piaţa Victoriei 300 de români au protestat. Cine a inițiat protestul din Bucuresti?

 George Simion a transmis si el un mesaj ca cei din piata nu sunt nici cu Rusia nici cu PSD dar ziaristi au refuzat sa pozeze orice mesaj unionist  sau anti-comunist, protestatari aveau sa vada de la stirii de ce …

98348175 552828742044122 475675389037903872 n 300x176 - Piaţa Victoriei 300 de români au protestat. Cine a inițiat protestul din Bucuresti?

Începe dezinformarea…

 Acest grup de protestatari extrem de divers a atras atenţia unor personaje venite acolo pentru publicitate, ca Adrian Severin, Iulian Capsali, Viorel Cataramă, aceştia însă au venit si au plecat. Pe Adrian Severin nu l-a văzut mai  nimeni, Cataramă a venit doar pentru poze înconjurat de un grup mare de „chelioşi”. Pe aceştia doi din urmă i-a văzut doar presa, nu au ţinut nici un discurs şi evident ei nu au organizat nimic, au venit pentru poză şi presa s-a conformat.

 Oamenii au ieşit pentru dreptul la libera circulaţie între oraşe, împotriva impunerii măştii chirurgicale, a luării forţate a temperaturii, împotriva restricţiilor religioase şi pentru asigurarea rezervei de cereale pentru întreaga populaţie.

 Oamenii erau de asemenea supăraţi ca în timpul pandemiei au fost accelerate o serie de proiecte de legi fără implicarea cetăţenească, precum: educaţia sexuală din şcoli destinată minorilor, legea vaccinării obligatorii, tehnologia 5G şi cenzura în presă.

Cu Televizorul ei mint poporul

 Televiziunile care au participat la protest au luat interviuri, au făcut poze dar nu au inclus aproape nimic în articolele şi reportajele lor. Au luat interviuri de 15-20 minute şi au inclus doar două bâlbe şi restul Severin şi Cataramă cât cuprinde, apoi au intrat în lucru media progresiste.

 Tovarăşii de la G4Media în cel mai pus spirit Kominternist al anilor ’60, când orice opozant era declarat „fascist”, au lansat mesajul „omeţilor verzi din piaţă”. Români patrioţi au fost etichetaţi de îndată ca fiind „ruşi”, astfel tovarăşii de la G4Media au urmărit un dublu scop, si anume: să compromită patrioţii români care au ieşit în piaţă pentru drepturile tuturor, şi să umilească pur şi simplu statul, jandarmeria şi serviciile.

Articolul lor s-a numit: Zeci de persoane fără măști au sfidat regulile sanitare la un protest promovat de personaje apreciate de Sputnik. Protestul, după modelul din Bulgaria, unde organizator a fost un partid pro-rus 

ScreenShot 20200518192734 1 300x223 - Piaţa Victoriei 300 de români au protestat. Cine a inițiat protestul din Bucuresti?

 Adică se menționează un miting din Bulgaria, da cele din Spania, Anglia, Germania, Franta si Statele Unite NU!, o manipulare făcuta dupa manualele KGB. Apoi informația G4Media a fost preluata de Aktual24, care anunța un miting al pro-rusilor in Bucuresti. Adica Fake News dupa toate regulile.

Articolul Aktual24: Miting al pro-rusilor in Piata Victoriei. Identic ca in Bulgaria, este denuntata „dictatura”. Adrian Severin si sustinatorii lui Dragnea, printre manifestanti

 Articolul Aktual24 este scris în stilul bolşevic al marilor procese din anii ’50-’60, în care cetățeni care aveau doar câţiva ani pe vremea Mișcării Legionare erau acuzaţi de legionarism. Se încearcă trasarea unor legături firave între nişte personaje care au trecut prin piaţă şi organizarea protestului. Pe adevăraţii organizatori nu i-a menţionat nimeni (o scăpare a „uriaşei anchete jurnalistice” G4Media).

Ce scop pot avea G4Media & Aktual24 (in România)

 Patrioţii în schema tovarăşilor de la G4Media & Aktual24 trebuiau să fie discreditaţi ca fiind „cu ruşii”, dar şi jandarmeria, SIE şi SRI să fie umiliţi public că au permis ca în centrul Bucureştiului, capitala unei tări NATO, să organizeze „ruşii” un protest. În spate se află, conform sursei noastre, ADEVĂRATA PROPAGANDĂ RUSĂ.

 Sursa noastră ne transmite că ADEVĂRATA PROPAGANDĂ RUSĂ nu doreşte nicidecum să „slăbească încrederea populaţiei în instituţii” aceasta este o simplă gargară, ei doresc erodarea principiilor de bază ale democraţiei. Astfel, cozile de topor reale ale „Rusiei” şi „Chinei” atacă şi discreditează „câinii care păzesc stâna”: poliţie, jandarmerie, servicii şi evident naţionalişti.

 Aceştia se prezintă a fi „cu americanii”, dar militează pentru cenzura presei, a libertăţii de exprimare împotriva dreptului de a decide in chestiuni precum vaccinul sau termoscanarea, prezintă ca normal arestul la domiciliu şi practic ne obişnuiesc cu un regim dictatorial ca în Rusia şi China. Încet-încet, un regim similar celui Rusesc şi celui comunist Chinezesc sunt introduse uşor pe uşa din dos a Uniunii Europene.

Faza doi a dezinformării

 Imediat după atacul celor de la G4Media & Aktual24 printr-o aşa zisa „anchetă”, ştirea lor iniţială a fost preluată şi distorsionată de agenţii obscure care au prezentat-o ca pe „un atac la siguranța natională„.

 Apoi au intrat în ring toţi idioţii utili şi cozile de topor deja cunoscute, care au preluat „legenda” mitingului rusesc, astfel rând pe rând Sabin Gherman, Cumpănasu şi Mălin Bot s-au revoltat că „ruşii” organizează mitinguri la Bucureşti.

Histrionicul Cumpănaşu

 Acesta, din confortul locuinței sale, a declarat că el nu „va iesi niciodată alături de oameni precum Severin si Catarama„. Oare cine l-a invitat?

Acefalul Mălin Bot

 Acesta s-a dat peste cap încercând să demonstreze că guvernul PNL, adus de #Rezist la putere, este atât de bătut în cap încât a permis ruşilor să vină în România în timp de pandemie şi să organizeze o acţiune în buricul târgului. Stai şi te gândeşti dacă băiatul asta „e prost sau îl plăteşte Soros?„. Cum naiba să afirmi ca guvernul susținut de tine, îţi arestează oameni pe stradă şi îi aduce pe ruşi în ţară, si tu esti ok cu asta!? Oamenii astia au ramas in inertia Muie PSD.

Machiavelicul Sabin Gherman

 Omul asta nu mai are nevoie de nici o prezentare, iar faptul ca si el a fost „activat” spune multe, daca nu chiar totul.

Deznonământul…

  Însă un singur lucru nu a fost luat în calcul de tovarăşii de la G4Media, si anume faptul că persoanele din spatele protestului din Piaţa Victoriei au anticipat ieftina lor manipulare şi au luat măsuri din timp să îi expună drept ce sunt ei de fapt.

 Astfel, cele 2 persoane şi-au asumat protestul în faţa autorităţilor şi au păstrat conform prevederilor legale legătura cu acestea. Scandalagii au fost imediat îndepărtaţi de protest, iar participanţii nu au avut nici o legătură cu aceştia.

 Ideea protestului din Piaţa Victoriei a fost iniţiată de Raul Coltor şi de George Popescu, mitingul a fost asumat în faţa autorităţilor de Bănulescu George Liviu şi Volf Luiza Tanța, iar ca ONG implicat a fost Asociaţia Civică Dreptate. O serie de patrioţi anti-comunisti cunoscuţi s-au numărat printre protestatari, dar marea majoritate a protestatarilor a fost formată din oameni simpli.

 Protestul s-a desfăşurat total legal, deoarece starea de urgenţă a încetat pe 15 Martie 2020, iar Starea de Alertă a avut o serie de revendicări foarte clare care au fost prezentate într-o petiţie trimisă către autorităţi.

Foarte Multe Provocări

 Prima provocare din Piaţa Victoriei a fost prezenţa lui Adrian Severin, omul care, în cârdăşie cu Zoe Petre şi Emil Constantinescu, au cedat Basarabia la ucraineni în schimbul integrarării noastre în NATO, problema este deja cunoscută.

Vezi: O declarație uitată … cu privire la Basarabia 

Individul a stat foarte puţin în piaţă şi a fost surprins discutând cu câteva persoane, apoi a plecat dar nu înainte să facă o poză. Prezenţa lui Catarama şi Capsali a fost similară, nu i-a invitat nimeni, nu s-au sinchisit să stea de vorbă cu organizatorii, au venit şi au plecat.

Pe parcursul protestului a avut loc un incident care a fost citat de toată presa, între Marian zis Ceauşescu şi un domn de etnie ţigăneasca (rom). Deşi la început l-am considerat vinovat pe Ceauşescu, în final l-am clasat pe acesta ca „idiot util”.

Marian Ceauşescu este chemat de protestatarul Dide să asiste la miting, Ceauşescu a rămas cuminte în afară protestului, un grup ce cetăţeni care nu erau cu nici unul din grupurile prezente l-au insultat şi mai apoi agresat pe Marian. Jandarmeria i-a săltat pe fiecare in parte, iar presa a „transmis ştirea” că la protest au fost „incidente”.

Aruncăm o Manusă

 Provocăm public G4Media & Aktual24 sa demonstreze ca mitingul a fost organizat de „rusi” sau că oameni citati de ei ca fiind „pro-Rusi” au avut o implicare concreta in organizarea protestului. Noi am adus date concrete la masa discuțiilor, e vremea sa faceți si voi la fel.

SURSE:

# Lifezette

Michigan militia members take a stand, say they won’t let cops arrest 77-year-old barber defying Gov. Whitmer’s shutdown order

# Theguardian

Piers Corbyn among 19 held in coronavirus lockdown protests

# Komonews

It’s very sad’: Washingtonians protest statewide fishing ban at Seattle rally

# Citylab

The Many Protests of the Coronavirus Pandemic

# Carnegieendowment

The Coronavirus Pandemic Is Reshaping Global Protests

# Aljazeera

Germans have right to protest during pandemic, court rules

# Abcnews

Governors dealing with protests ask Pence for help keeping people home, access to testing gear

# Theguardian

US anti-lockdown rallies could cause surge in Covid-19 cases, experts warn

# Reason

Don’t Get Fooled by Fake Photos of Coronavirus Lockdown Protests

# Politico

Republicans attack Facebook as network shuts down anti-lockdown protests

# Edition

Brazil President Jair Bolsonaro defends joining anti-lockdown protest

# Theguardian

Protesters descend on Michigan capitol but rain washes away demonstration

# BBC

Coronavirus: Armed protesters enter Michigan statehouse

***

razboiul informational

Related Images:

Citeste si …

2 Comentarii

  1. Nu postati comentariul acesta.

    Sa corectati in text: starea de urgenţă a încetat pe 15 Martie 2020.

    Corect: starea de urgenţă a încetat pe 15 Mai 2020

    Gresala prezenta in 2-3 locuri parca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*