Numeroase proteste împotriva tehnologiei 5G, lumea devine conştientă

împotriva tehnologiei 5G

 309 vizualizări

tehnologia 5G tehnologiei 5G
Protest impotriva tehnologiei 5G

Numeroase proteste împotriva tehnologiei 5G, lumea devine conştienta, presa dezinformează

Ziua de 25 ianuarie a fost declarată zi internațională de protest împotriva implementării tehnologiei 5G. În această zi au avut loc circa 300 de proteste în numeroase orașe ale lumii.

Am anunțat protestul aici: Protest STOP 5G România – Sâmbătă 25 Ianuarie la București

Aproape peste tot, presa a încercat să diminueze această acțiune, raportând un număr mai mic de participanţi. In București s-au strâns sâmbătă la Universitate cca. 100 de persoane, iar la finalul marșului cca. 150 de participanți, dar presa a raportat ca au fost „câteva zeci de persoane„.

Presa… ca presa!

Totodată, presa din România și din alte țări nu a prezentat corect revendicările protestatarilor. Astfel, principala doleanță a celor care au ieșit în stradă a fost să nu se implementeze aceasta tehnologie la o scară fără precedent fără să existe teste de siguranță. Presa a preferat sa ii prezinte ca pe niște fundamentaliști ciudați.

Ce s-a dorit?

Protestatarii au atras atenția că lumea științifică a mai comis erori în trecut, introducând medicamente pentru care nu existau teste. Astfel, în anii 1960 medicamentul Thalidomide a fost folosit pe scară largă în tratarea grețurilor la femeile însărcinate. Rezultatele au fost catastrofale, peste 10.000 de copii au murit la scurt timp după naștere sau s-au născut cu grave malformatii (ne-au informat militanții din Suedia).

Numeroase exemple similare pot fi găsite în istoria științei, precum introducerea pe scară largă a azbestului sau folosirea plumbului și a mercurului.

A se vedea articolul nostru: Tehnologia 5G: utilă, periculoasă sau armă militară?

De această dată, subliniază protestatarii, nu mai este vorba de un produs care să fie folosit doar într-o anumită zonă sau pe o anumită categorie de populație. Antenele 5G vor fi amplasate din 50 în 50 m peste tot, inclusiv în rezervațiile naturale, inclusiv pe proprietățile private. S-ar dori inclusiv folosirea rutelor wifi din casa fiecărui cetățean pentru a retransmite semnalul 5G.

Conform vorbitorilor, vom ajunge să trăim într-un ocean de semnale 5G care va include sute de mii de antene si mii de sateliți. Totul se va face fără sa existe o cercetare temeinica a efectelor adverse.

Iar beneficiile sunt practic inexistente, acestea se reduc doar la mărirea vitezei internetului pe mobil.

Minciunile ies ca uleiul la suprafață

Minciuna cu „internetul lucrurilor” a fost deja abandonată, deoarece viteza internetului prin fibră optică este net superioară tehnologiei 5G. Prin urmare, cei care doresc să își conecteze televizorul, frigiderul, cămara, aerul condiționat la internet o pot face prin fibră optică.

Numeroase alte minciuni similare au căzut în ultimele zile, inclusiv povestea cu operațiile medicale la mare distanță care ar avea nevoie de 5G. In orice spital din această lume există fibră optică, prin urmare tehnologia 5G e superflua in orice instituție.

Tehnologia 5G aduce și un risc major de securitate, toți promotorii acestei tehnologii recunosc acest aspect și promit că „pe viitor se vor lua măsuri” în acest sens. Acest fapt este probabil cel mai ridicol din toată povestea cu tehnologia 5G.

În acest moment, beneficiile tehnologiei 5G nu depășesc riscurile de securitate și potențiale riscuri asupra sănătății. Ar mai trebui adăugat ca cei aflați pe partea opusă a baricadei nu aduc absolut nici un studiu științific în favoarea cauzei lor.

Un ultim gând!

Presa a raportat cu satisfacţie că peste tot în lume, în toate cele circa 300 de locaţii, au ieşit un număr relativ mic de cetăţeni, dar a refuzat să prezinte imaginea de ansamblu. Participanţii nu şi-au dorit parade fastuoase de „tip sorosist„, ci să marcheze evenimentul în aproape toate ţările lumii.

Câte mişcări se pot lăuda că activează în peste 200 de oraşe din jurul planetei? Militanții împotriva tehnologiei 5G pregătesc tot atâtea saituri disponibile in toate limbile, cate ONG-uri sorosiste se pot lauda cu asa ceva?

SURSE:

# 5G Protest Day

https://stop5ginternational.org/5g-protest-day/

 

 

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*